Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

HelaS

#25576 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by HelaS »

ITNet wrote: 20/11/2025 14:45
bitanga_sa_otesa wrote: 20/11/2025 14:41
gidra wrote: 20/11/2025 08:37 Koliko su učinkoviti stubovi, za primjer treba otići i vidjeti degenerike i papke od roditelja ispred osnovne škole Malta.
Teška kurcobolja, od 16h do 17h je onde opšti krkljanac, auta se ostavljaju u kolovoznim trakama i tako ih po 10ak sa obje strane, nit možeš zaobići niti išta...
Jučer sam se morao okrenuti i vratiti kroz Paromlinsku da odem u željenom pravcu, nemoguća misija bilo za proći.
Isto je svaki dan i kod 6.osnovne od 18-19 je totalni kolaps zbog marve skupljaca svoje mladuncadi koje izgleda dovoze i odvoze iz starog grada i centa u "elitnu" skolu
Ja i? Ako tamo ima i dalje problema ne znaci da se sa stubicima ne moze nigdje rijesiti problem, rijesio se problem na Ilidzi eto. Ti oko skole treba da zovu Muriju i peglaju ih da onda oko tih doba bude neki drot na tom mjestu.
I u Grbavičkoj je policija trebala kažnjavati nepropisno parkirana vozila, zašto nije? Jednostavnije ugraditi milion stubića i glavu okrenuti od problema, a kad se saobraćaj zakrči, onda kolaps, i niko kriv :-)
neki

#25577 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by neki »

Anne Boleyn wrote: 20/11/2025 14:53
HelaS wrote: 20/11/2025 08:54
Haris.ba wrote: 20/11/2025 08:43

Na Ilidzi funkcionise. Jer, hajde stisni pa parkiraj u traci da se ne moze proci. :mrgreen:
Šta si htio postići ovom rečenicom. Vjerovatno saglasnost sa idiotskom ugradnjom stubića u ulici u kojoj je promet saobraćaja takav da samo jedno vozilo koje stane u tom "kanalu" može uzročiti kolaps saobraćaja kilometrima okolo. Pored toga što su stubići postavljeni pretjerano brojni, i nepotrebni su - bezbroj godina je ovdje parkiranje "na tren", subotom kad je odlazak na pijacu i tamo kod zebre, i nijednom nije nastao zastoj zbog parkiranog vozila. I ako jeste, to je trajalo nepunu minutu.
Kako svi skorojevići donose neke svoje norme ponašanja u društvu, čudo jedno :(
Znači, OK je da se tu tako ostavi auto i da se ode na pijacu, ako i bude kakvog zastoja, to je "samo" na minutu?! :-) Čuj skorojevići oni koji su protiv takvog parkiranja, odnosno ponašanja pojedinaca i još se usuđuju da donose takve norme ponašanja. :roll: Ne mogu da vjerujem šta čitam.
"Kako svi skorojevići donose neke svoje norme ponašanja u društvu, čudo jedno"
Vrhunac dvoličnosti i na ovom, hipokrizijom zatrovanom forumu
ITNet

#25578 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by ITNet »

HelaS wrote: 20/11/2025 14:56
bitanga_sa_otesa wrote: 20/11/2025 14:41

Isto je svaki dan i kod 6.osnovne od 18-19 je totalni kolaps zbog marve skupljaca svoje mladuncadi koje izgleda dovoze i odvoze iz starog grada i centa u "elitnu" skolu
Ja i? Ako tamo ima i dalje problema ne znaci da se sa stubicima ne moze nigdje rijesiti problem, rijesio se problem na Ilidzi eto. Ti oko skole treba da zovu Muriju i peglaju ih da onda oko tih doba bude neki drot na tom mjestu.
I u Grbavičkoj je policija trebala kažnjavati nepropisno parkirana vozila, zašto nije? Jednostavnije ugraditi milion stubića i glavu okrenuti od problema, a kad se saobraćaj zakrči, onda kolaps, i niko kriv :-)
A vidi, Ja se slazem da policija ne radi svoj posao, a i da radi onda bi oni morali od jutra do mraka biti non stop na par takvih lokacija, a to je nerelano za ocekivati.

Ti ovdje kukas da ce biti kolaps, a sto je trenutno kolaps to nista? I sto je kolaps kad ti parkiras na samo par minutica, jebo to jel?

I kako mozes pricati o nekim normala drusta i ponasanja, jel ti ok to drustvo da tako stajes na sred ceste gdje ne treba? Jel ti to norma drusta?

Pa ti si dio problema samo to ignorises :-)
tokio25

#25579 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by tokio25 »

nama su svi drugi krivi samo mi nismo a radimo vjerovatno dosta stvari isto kao i ovi na koje se zalimo
neki mozda svjesno neki nesvjesno al smo i mi problem
Qler

#25580 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by Qler »

Na dobrinji sad normala kod Kedaša da se parkiraju na sred ceste, u oba smijera, upale stelath mode i lagano na nešto na kašiku... jebi ga, i ti će se prvi žaliti na državu kad nešto ne bude po njihovom, a ne vide šta prvi oni rade...
HelaS

#25581 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by HelaS »

ITNet wrote: 20/11/2025 16:03
ITNet wrote: 20/11/2025 14:45 Ja i? Ako tamo ima i dalje problema ne znaci da se sa stubicima ne moze nigdje rijesiti problem, rijesio se problem na Ilidzi eto. Ti oko skole treba da zovu Muriju i peglaju ih da onda oko tih doba bude neki drot na tom mjestu.
A vidi, Ja se slazem da policija ne radi svoj posao, a i da radi onda bi oni morali od jutra do mraka biti non stop na par takvih lokacija, a to je nerelano za ocekivati.

Ti ovdje kukas da ce biti kolaps, a sto je trenutno kolaps to nista? I sto je kolaps kad ti parkiras na samo par minutica, jebo to jel?

I kako mozes pricati o nekim normala drusta i ponasanja, jel ti ok to drustvo da tako stajes na sred ceste gdje ne treba? Jel ti to norma drusta?

Ja konkretno stanem kod DM kod zebre, ali svejedno, ja ili neko drugi, i kad stanemo, i ako se zakrči saobraćaj, nakon minutu-dvije može se zaobići drugom trakom. Sada ne može, ako neko stane iz bilo kojeg razloga. Meni je ovdje veći problem "linija manjeg otpora", a to je svaka druga radnja za policiju osim one koju policija treba da obavlja. Bezbroj je nekakvih kamera po gradu, za brzine, za parkiranja, za tablice, uskoro će biti i kamera ako ko jebe straga... pa ovi stubići, Ilidža, N.Sarajevo, a bit će ih još po gradu. Ministarstvo saobraćaja naše sposobno... Zašto se ne odobri privatnim firmama nadzor nad pogrešno parkiranim vozilima, prekršajni nalozi i prijave, kad je već policija nesposobna
tokio25

#25582 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by tokio25 »

i sto je najgore takvi su najglasniji kad je vrijeme zalbi zalopojki i sl

ja se licno npr trudim i nikad stvarno ne bih stao tako na cestu i sl al ne kazem da ne napravim tako nesto da nekome zasmetam slucajno ili sl i to je uglavnom nesvjesno jer ne vidis u tom trenutku da si npr mozda nesto zagradio i sl i cim uocim ispravljam i nikad nisam rekao nisam ja kriv niti se bunim ono sta je moze se proc i sl
tokio25

#25583 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by tokio25 »

HelaS wrote: 20/11/2025 16:17

Ja konkretno stanem kod DM kod zebre, ali svejedno, ja ili neko drugi, i kad stanemo, i ako se zakrči saobraćaj, nakon minutu-dvije može se zaobići drugom trakom. Sada ne može, ako neko stane iz bilo kojeg razloga. Meni je ovdje veći problem "linija manjeg otpora", a to je svaka druga radnja za policiju osim one koju policija treba da obavlja. Bezbroj je nekakvih kamera po gradu, za brzine, za parkiranja, za tablice, uskoro će biti i kamera ako ko jebe straga... pa ovi stubići, Ilidža, N.Sarajevo, a bit će ih još po gradu. Ministarstvo saobraćaja naše sposobno... Zašto se ne odobri privatnim firmama nadzor nad pogrešno parkiranim vozilima, prekršajni nalozi i prijave, kad je već policija nesposobna
vidis kako ti sebe opravdavas
ja ili neko drugi
ako drugi neko jede govna da li ces i ti?

postavljeni su da se ne moze stati nikako a ne da se zaobilazi
jeblo vas obilazenje moze se proci i sl

ti i takvi kao ti ste problem i treba vas pljuvati sve dok se tako ponasate

i policija i ministarstva i sve je zlatno kakva su govna medju ljudima
HelaS

#25584 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by HelaS »

tokio25 wrote: 20/11/2025 16:21

ja ili neko drugi

Mladiću, o govnima slobodno s ukućanima, i njih pljuj, primitivac balavi
tokio25

#25585 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by tokio25 »

HelaS wrote: 20/11/2025 16:26
tokio25 wrote: 20/11/2025 16:21
ja ili neko drugi

Mladiću, o govnima slobodno s ukućanima, i njih pljuj, primitivac balavi
ti si pokazao da si primitivac kad tako parkiras a glumis sarajevsku raju ovo ono
i onda pametujes kako treba a sve suprotno radis
ti bi trebao da se stidis sto uopste pises ovo a ne da se jos bunis na pisanje i naravno da cu pljuvati na takve na svakom koraku
samo si dokazao ono sto pisemo da su najglasniji oni koji i sami prave probleme
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#25586 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by bitanga_sa_otesa »

Ja i?
kakoe bakire :D
razmisli malo ,rasiri vidike,postoji spektar drugih stvari sem tvog kretanja ili parkiranja u traci .postoje i drugi sem tebe koji nesto rade ,krecu se,spasavaju zivote,javna i privatna dobra,odrzavaju ti instalacije vode, plina ,struje,grijanja ,interneta,odvoze ti smece da bi ti mogao udobno zivjeti i tipkati iz tople sobe ili kancelarije....
nedavno sam nesto radio u josipa vancasa i jedva sam se provukao s terencem od parkiranih auta ,a u okolnim sporednim ulicicama je isto katastrofa,tamo kad sta plane ode sve u pm dok se vatreni gasci probiju....kombi hitne pomoci isto tu tesko moze prici ,a o motanju u sporedne ulicice da ne govorim.ja licno tu ne bi zivio da mi neko placa 2 milje mjesecno :run:
Logovan

#25587 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by Logovan »

Cossack wrote: 20/11/2025 14:55 Da nema papaka stubići ne bi trebali. Pošto ih itekako ima puna podrška da se stave gdje god je moguće!
Upravo, kada bi se normalno ponašali ne bi ih bilo, niti stubića, niti žutih ivičnjaka, niti betonskih saksija, itd. :mrgreen: Ili da je recimo puno manje onih koji se redovno parkiraju u saobraćajnim traka, trotoarima, itd, možda ne bi bilo trošenja vremena i para na ovakve gluposti.

Kod nas komplet ulica bude blokirana, još su počeli da se parkiraju u dvije reda. Eto primjer ulica Koševo, parkiraju se do trotoara, a drugi stane lijevo od njega. Hajde onda bujrum prođi bez da zakačiš vozilo.

A stubići i ostale prepreke smetaju hitnoj, vatrogascima, čišćenju snijega, itd.

Morali bi ljudi malo krenuti od sebe.
noviclan

#25588 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by noviclan »

Cossack wrote: 20/11/2025 14:55 Da nema papaka stubići ne bi trebali. Pošto ih itekako ima puna podrška da se stave gdje god je moguće!
Neka "papaka", samo treba svako biti sankcionisan shodno trenutnim zakonom koliko toliko jbg ipak dosta dosta manje ima parkiranja na autobuskim stanicama sa kamerama
Ali nazalost
Nermina Nikšića (SDP) uslikao radar na autoputu pa tražio od Vahidina Munjića da mu "riješi kaznu": "Da je vozio službenim automobilom, to bi bila druga priča"
Image
tokio25

#25589 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by tokio25 »

ove politicare ja bih duplo kaznjavao
znaci "ti" donosis zakone i opet ga krsis
made_in_sarajevo

#25590 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by made_in_sarajevo »

Puno nelogicnosti u ovoj poruci niksica prema munjicu. Prvo FUP nema nikakve veze sa kaznama, ali bas nikakve. Drugo FUP neka sanse da naredi nekom komandiru, nacelniku da mu kaznu srede. Trece usliko ga radar u mjestu odakle je niksic i gdje moze direktno zavrsiti, ali ne moze srediti to direktno u policijskoj stanici, nego salje covjeku koji bas nema sanse da sredi kaznu. Cetvrto niksicu kasni plata sta li pa nema da plati kaznu. Dakle puno nasrano, a djeca u vrticu znaju da nema logike, povezanosti, mogucnosti i da je ustvari niksic toliko glup sta li, pa da je otisao u skroz desetom smjeru da sredi jednu kaznu.

Evo ja vjerujem za ovo nema sta
Haris.ba

#25591 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by Haris.ba »

made_in_sarajevo wrote: 20/11/2025 21:01 Puno nelogicnosti u ovoj poruci niksica prema munjicu. Prvo FUP nema nikakve veze sa kaznama, ali bas nikakve. Drugo FUP neka sanse da naredi nekom komandiru, nacelniku da mu kaznu srede. Trece usliko ga radar u mjestu odakle je niksic i gdje moze direktno zavrsiti, ali ne moze srediti to direktno u policijskoj stanici, nego salje covjeku koji bas nema sanse da sredi kaznu. Cetvrto niksicu kasni plata sta li pa nema da plati kaznu. Dakle puno nasrano, a djeca u vrticu znaju da nema logike, povezanosti, mogucnosti i da je ustvari niksic toliko glup sta li, pa da je otisao u skroz desetom smjeru da sredi jednu kaznu.

Sve tvoje ima smisla osim kad udari vlast u mozak.

Tada naviknes da zavrsavas ovako. Samo tusnes naredbu i ne zanimas se za detalje.
Hakiz

#25592 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by Hakiz »

noviclan wrote: 20/11/2025 18:50
Neka "papaka", samo treba svako biti sankcionisan shodno trenutnim zakonom koliko toliko jbg ipak dosta dosta manje ima parkiranja na autobuskim stanicama sa kamerama
Ali nazalost
Nermina Nikšića (SDP) uslikao radar na autoputu pa tražio od Vahidina Munjića da mu "riješi kaznu": "Da je vozio službenim automobilom, to bi bila druga priča"
Image
Nemoj na Nermina.

To je sistem korupcije koji je SDA 30 godina stvarao, a on nije imao vremena da ga promijeni.

Morao je "rješavati kaznu", nije imao izbora. Nije do njega. Sistem ga natjerao, SDA ga natjerala.

Uostalom, šta, neće sam sebe spengati valjda :shock:

Trebao bi ga Ramo Isak spengati.
made_in_sarajevo

#25593 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Haris.ba wrote: 20/11/2025 21:04
made_in_sarajevo wrote: 20/11/2025 21:01 Puno nelogicnosti u ovoj poruci niksica prema munjicu. Prvo FUP nema nikakve veze sa kaznama, ali bas nikakve. Drugo FUP neka sanse da naredi nekom komandiru, nacelniku da mu kaznu srede. Trece usliko ga radar u mjestu odakle je niksic i gdje moze direktno zavrsiti, ali ne moze srediti to direktno u policijskoj stanici, nego salje covjeku koji bas nema sanse da sredi kaznu. Cetvrto niksicu kasni plata sta li pa nema da plati kaznu. Dakle puno nasrano, a djeca u vrticu znaju da nema logike, povezanosti, mogucnosti i da je ustvari niksic toliko glup sta li, pa da je otisao u skroz desetom smjeru da sredi jednu kaznu.

Sve tvoje ima smisla osim kad udari vlast u mozak.

Tada naviknes da zavrsavas ovako. Samo tusnes naredbu i ne zanimas se za detalje.
Nema nikako logike, ni zahiragic ovo ne bi uradio. Mozda jedino da je niksic mozdani imao, pa nije svjestan. Kazna direktoru FUP-a je isto da je objavi ovdje na forumu i kaze hajde mi zavrsite ovo
HelaS

#25594 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by HelaS »

noviclan wrote: 20/11/2025 18:50
Image
Zar ne postoje sigurnosni protokoli vezani za premijera Federacije, pratnja policije u civilu i kad je privatno? Zašto bi premijer Federacije upravljao privatnim automobilom kada uvijek ima na raspolaganju državni i pripadajućeg vozača i pratnju?
1Dante1

#25595 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by 1Dante1 »

made_in_sarajevo wrote: 20/11/2025 21:01 Prvo FUP nema nikakve veze sa kaznama,
pa valjda sistem, ja tebi, ti meni? Sto ukloniti kaznu? Pa zamisli susramlja da se sazna da je premijer ostao bez vozacke?
drug_profi

#25596 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by drug_profi »

HelaS wrote: 20/11/2025 23:44 Zar ne postoje sigurnosni protokoli vezani za premijera Federacije, pratnja policije u civilu i kad je privatno? Zašto bi premijer Federacije upravljao privatnim automobilom kada uvijek ima na raspolaganju državni i pripadajućeg vozača i pratnju?
Tu mozda lezi i istina. Njegov je auto, ali ko ga je vozio. I meni glupo da sam vozi, jer znam da premijer ima stalnu pratnju.
Mozda clan porodice koristio.
Nebitno.
Prersaj ko prekrsaj.
Jedino je problem "zavrsavanje".
made_in_sarajevo

#25597 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Zar nije receno da je kazna iz vremena kad nije bio premijer? Jos veca glupost ako je premijer i dobio kaznu za voznju u pratnji :lol: . Kazem ova glupost avde nikakve nikakve logike ni temelja, ali bas nikakve. Munjic direktor FUPa tu kaznu moze gledati i to je to. Ako ces je zavrsiti onda to radis direktno u mupu sa nacelnikom, komandirom, nekim zajebanik inspektorom, a ne preko pozicije i institucije koja ima veze sa kaznama kao i ja sa premijerskom funkcijom. Niksic je dugo u politici da zna sta moze fup, sta mup i tako dalje, dugo je tu da od sarajeva do mostara moze zavrsiti sta nu treba i da ce iskopati covjeka na poziciji pogotov za jednu kaznu, a trece odbijam vjerovati da je toliko pao da ne moze kaznu platiti, pa i vozacka da se uzima kaze evo zena vozila kao sto 90% drzave napise i preda od zene, mame, babe, macke, cuke vozacku.

Puno nelogicnosti i klasicni avdo daj da hraknem. Avdo od 10 gluposti 1-2 pogodi, ostalo zna lupati u rangu zahiragica, kao i ovo.

Nisam nikakav niksicev ljubimac, clan stranke i slicno, ovo bi cak za jebenu sda pisao koju mrzim iz dna duse, ovo nema logike niti ikakve mogucnosti da se zavrsi i ne postoji mogucnost da niksic ne zna za to. Kazem jedino ako nije mozdani imao, pa ni on sam ne zna kako se zovr uopste.
drug_profi

#25598 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by drug_profi »

Njemu ba i ne treba vozačka. Svakako ga sad voze i prate gdje god hoće.
A 200 maraka kazne mu je manji ceh u kafani.

Kažem, jedino je problem ako je fakat tako nisko postupio da mu se ov završava, ali Avdo je rekao pa možemo i to staviti pod sumnju.
esso_sa

#25599 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by esso_sa »

Logovan wrote: 20/11/2025 18:19
Upravo, kada bi se normalno ponašali ne bi ih bilo, niti stubića, niti žutih ivičnjaka, niti betonskih saksija, itd. :mrgreen: Ili da je recimo puno manje onih koji se redovno parkiraju u saobraćajnim traka, trotoarima, itd, možda ne bi bilo trošenja vremena i para na ovakve gluposti.

Kod nas komplet ulica bude blokirana, još su počeli da se parkiraju u dvije reda. Eto primjer ulica Koševo, parkiraju se do trotoara, a drugi stane lijevo od njega. Hajde onda bujrum prođi bez da zakačiš vozilo.

A stubići i ostale prepreke smetaju hitnoj, vatrogascima, čišćenju snijega, itd.

Morali bi ljudi malo krenuti od sebe.
Problem je slaba represija. Papak je papak i to ne moze niko promijeniti, ali ga moze smiriti dobar udarac po dzepu.
Vidimo to svaki dan kada ti isti papci predju granicu u HR - naprasno postanu kulturni i uzorni. Sve po PS-u.
Kod nas je problem sto se improvizuje sa nekakvim stubicima i raznim preprekama koje papci obicno opet nadju nacina da zaobidju, a zapravo treba dici kazne i redovno kaznjavati.
To isto kao da imas dezurnog lopova u mahali koji pljacka stanove a niko da ga uhapsi, pa ti stavljas gelendere, alarme, blind vrata, a rjesenje je zapravo da taj lopov zavrsi u zatvoru.
Tako i ovdje stavljaju nekakve kamere, stubice, trose pare na gluposti, a jednostavno treba drakonski dici kazne za saobracajne prekrsaje koji svakodnevno prave probleme (primarno seljacko parkiranje) i onda gurnuti policiju da kaznjava.
Parkirao na cestu pred skolom? Milja maraka pa bujrum opet.
Ponovis slican taj prekrsaj 3 puta u 2 godine - daj vozacku i auto.
Policija ne moze stici? Daj nekome da pokrije taj dio. Npr ona varijanta sto rade u Beogradu - voza se auto po gradu i samo snima parkiranja. Ta kombinacija sa visokim kaznama bi rijesila problem bukvalno za par mjeseci
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#25600 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo

Post by F&N »

Najveci problem kod nas je sto policija nece da radi svoj posao.
Radio sam sa policijom vise puta u organizaciji dogadjaja i oni bukvalno se vode tim da oni imaju sto manje posla.
Nemoj da policajac mora ista raditi. Udari ograde, zatvori ulice, placaj milion zastitara nepotrebnih, isl isl samo da policija po mogucnosti ne mora nista raditi.

Evo vidimo to i ovdje.

Na carsiji kod taksi standa, ulica ispod Bakijske dzamije, auta su bila non stop parkirana. Kada je nacelnik jednom presjekao i rekao nema vise parkiranja tu, iako je i prije postojao znak zabrane parkiranja koji su svi uredno ignorisali, onda se dogovorio s policijom, mjesec dana je tu stajao uvijek po jedan policajac, cim bi neko parkiraj on dodje i zakaci kaznu. Vise niko ne parkira osim onih mesara Mujanic sto na cosku dole iznose meso u mesaru.
I evo svi to postuju.
Ali mjesc dana upornosti je bilo potrebno i xy napisanih kazni.

Isto bi se i ovdje desilo da su rekli sad mjesec dana uvijek mora biti po jedan policajac i cim neko stane odmah kazna. Vjeruj mi za mjesec dana bi problem bio rijesen.

Medjutim policija nece da radi svoj posao.

Kao i na xy drugih slucajeva po gradu gdje jednostavno policije nema dok neko ne plati glavom.
Post Reply