pa jesi li procitao citav post?
kcerka prijavi da je momak ogranicava u kretanju i drzava ce te stititi jer drugacije ne moze znati
ne moze te ni otac stititi ako mu ne kazes sta se desava
pa jesi li procitao citav post?
ti ko omar mjesečarChmoljo wrote: ↑19/11/2025 09:48nadam se da na onom snimku nije pucao na njih, nego u gume. iako mi je drago što je pašće krepalo, pucati ako ti ne prijeti neposredna opasnost ili kao kauboj ne smije biti uobičajeno ponašanje pa ni od strane policijskih službenika. imamo sve preduslove u pogledu sredine u kojoj živimo da se stvari utegnu na bolji način od revolveraških obračuna na sred ulice.
svi se pozivaju na ameriku, govore lijepa amerika, a lako se zaboravi da oni imaju problem upravo sa policijskom kaubojštinom i pucanjem u nenaoružane ljude, ljude koji bježe itd. itd.
jasno mi je da ljudi odobravaju ovo, jer svaka šuša teroriše normalan narod, pa ovo gledaju kaopravednu odmazdu, ali sve je ovo kratkog daha i ako će naša sigurnost zavisiti od muda pojedinih policajaca, onda smo u većem problemu nego što izgleda.
Pogledaj bolje snimak na RTVTK fejzbuk stranici
pa sigurno da imam više dodira i sa tom jedinicom i polciijskim poslom za razliku od tebe. ali nije ok zbog toga biti frustriran i bljuvati vatru.vjeshalica wrote: ↑19/11/2025 09:53Brat nije fulio to je najvaznije.
Dzes imspektore jedinice za profesiJonalne standarde i edukejšn forumske mlatimudije. Idi kucaj izvestaj o upotrebi sile sa smrtnom posljedicom
a sta ako je on na njih pucao a oni uopce nisu pljackali?Chmoljo wrote: ↑19/11/2025 09:52pa jel pucanje na policajca neposredna opasnost?izvrsni direktor wrote: ↑19/11/2025 09:50a ako su oni na njeg zapucali? on se trebao braniti pucanjem u gume?Chmoljo wrote: ↑19/11/2025 09:48
nadam se da na onom snimku nije pucao na njih, nego u gume. iako mi je drago što je pašće krepalo, pucati ako ti ne prijeti neposredna opasnost ili kao kauboj ne smije biti uobičajeno ponašanje pa ni od strane policijskih službenika. imamo sve preduslove u pogledu sredine u kojoj živimo da se stvari utegnu na bolji način od revolveraških obračuna na sred ulice.
svi se pozivaju na ameriku, govore lijepa amerika, a lako se zaboravi da oni imaju problem upravo sa policijskom kaubojštinom i pucanjem u nenaoružane ljude, ljude koji bježe itd. itd.
jasno mi je da ljudi odobravaju ovo, jer svaka šuša teroriše normalan narod, pa ovo gledaju kaopravednu odmazdu, ali sve je ovo kratkog daha i ako će naša sigurnost zavisiti od muda pojedinih policajaca, onda smo u većem problemu nego što izgleda.![]()
![]()
otkud to da ne smije?drug_profi wrote: ↑19/11/2025 10:14Ne smije pucati na vozilo u pokretu.
Iz drugog ugla je, i ima jos desavanja prije, a snimak na klixu nije potpun. Dakle sagledas cijelu situaciju, a ne na repu dogadjaja.Velkoski wrote: ↑19/11/2025 10:12 I šta gledam na TK snimku? Isto sve.
Znam da je unpopular opinion i da većina komentara biti 'bravo za policajca' i 'jedno govno manje', no kazna za pljačku nije smrt, bar koliko je meni poznato. Ovo ne znači ni da mi je žao kriminalca, samo da bismo ko društvi valjda trebali pratiti neka pravila ili da jednostavno idemo u anarhiju![]()
Ali znam da su ove rasprave uglavnom populističke, tako da bravo čika policajac!!!!! Samo pucajte po svima i neće više niko krasti.
Ko su "momci" i šta znači "regularno" upotrijebiti oružje?vjeshalica wrote: ↑19/11/2025 09:51Momci su regularno upotrijrbili oruzje, na snimku RTVTK se bolje vidi, tako da smanjis zakljucke.Chmoljo wrote: ↑19/11/2025 09:48nadam se da na onom snimku nije pucao na njih, nego u gume. iako mi je drago što je pašće krepalo, pucati ako ti ne prijeti neposredna opasnost ili kao kauboj ne smije biti uobičajeno ponašanje pa ni od strane policijskih službenika. imamo sve preduslove u pogledu sredine u kojoj živimo da se stvari utegnu na bolji način od revolveraških obračuna na sred ulice.
jasno mi je da ljudi odobravaju ovo, jer svaka šuša teroriše normalan narod, pa ovo gledaju kaopravednu odmazdu, ali sve je ovo kratkog daha i ako će naša sigurnost zavisiti od muda pojedinih policajaca, onda smo u većem problemu nego što izgleda.
Jesu li pljacka i oruzana pljacka isto?Velkoski wrote: ↑19/11/2025 10:12 I šta gledam na TK snimku? Isto sve.
Znam da je unpopular opinion i da većina komentara biti 'bravo za policajca' i 'jedno govno manje', no kazna za pljačku nije smrt, bar koliko je meni poznato. Ovo ne znači ni da mi je žao kriminalca, samo da bismo ko društvo valjda trebali pratiti neka pravila ili da jednostavno idemo u anarhiju![]()
Ali znam da su ove rasprave uglavnom populističke, tako da bravo čika policajac!!!!! Samo pucajte po svima i neće više niko krasti.
Koliko znam pljačkaši su prvi pucali i reakcija policije opravdana. jedan kriminalac manje.vjeshalica wrote: ↑19/11/2025 10:15Iz drugog ugla je, i ima jos desavanja prije, a snimak na klixu nije potpun. Dakle sagledas cijelu situaciju, a ne na repu dogadjaja.Velkoski wrote: ↑19/11/2025 10:12 I šta gledam na TK snimku? Isto sve.
Znam da je unpopular opinion i da većina komentara biti 'bravo za policajca' i 'jedno govno manje', no kazna za pljačku nije smrt, bar koliko je meni poznato. Ovo ne znači ni da mi je žao kriminalca, samo da bismo ko društvi valjda trebali pratiti neka pravila ili da jednostavno idemo u anarhiju![]()
Smijedrug_profi wrote: ↑19/11/2025 10:14Ne smije pucati na vozilo u pokretu.
Ukucaj u fejzbuk, pretragu RTV TK ima snimakHelaS wrote: ↑19/11/2025 10:16Ko su "momci" i šta znači "regularno" upotrijebiti oružje?vjeshalica wrote: ↑19/11/2025 09:51Momci su regularno upotrijrbili oruzje, na snimku RTVTK se bolje vidi, tako da smanjis zakljucke.Chmoljo wrote: ↑19/11/2025 09:48
nadam se da na onom snimku nije pucao na njih, nego u gume. iako mi je drago što je pašće krepalo, pucati ako ti ne prijeti neposredna opasnost ili kao kauboj ne smije biti uobičajeno ponašanje pa ni od strane policijskih službenika. imamo sve preduslove u pogledu sredine u kojoj živimo da se stvari utegnu na bolji način od revolveraških obračuna na sred ulice.
Daj nam link te FB RTVTK stranice
Duša naša pametnaBetter Man wrote: ↑19/11/2025 10:17Koliko znam pljačkaši su prvi pucali i reakcija policije opravdana. jedan kriminalac manje.vjeshalica wrote: ↑19/11/2025 10:15Iz drugog ugla je, i ima jos desavanja prije, a snimak na klixu nije potpun. Dakle sagledas cijelu situaciju, a ne na repu dogadjaja.Velkoski wrote: ↑19/11/2025 10:12 I šta gledam na TK snimku? Isto sve.
Ma pusti izgovore blijede i nebitneplain vanilla wrote: ↑19/11/2025 10:17Jesu li pljacka i oruzana pljacka isto?Velkoski wrote: ↑19/11/2025 10:12 I šta gledam na TK snimku? Isto sve.
Znam da je unpopular opinion i da većina komentara biti 'bravo za policajca' i 'jedno govno manje', no kazna za pljačku nije smrt, bar koliko je meni poznato. Ovo ne znači ni da mi je žao kriminalca, samo da bismo ko društvo valjda trebali pratiti neka pravila ili da jednostavno idemo u anarhiju![]()
Ko je prvi poceo pucati?
Po svemu prikazanom nekontrolisana pucnjava prema vozilu u pokretu, bukvalno je sreća da nije najeb'o i neki slučajni prolaznik, a onda bi komentari sigurno bili drugačiji po ovim crnim hronikama i Klixovim člancimaplain vanilla wrote: ↑19/11/2025 10:17
Jesu li pljacka i oruzana pljacka isto?
Ko je prvi poceo pucati?