Toffee karamela wrote: ↑18/11/2025 23:18
Njanjavi wrote: ↑18/11/2025 12:48
Ja fakat ne znam vise kakve vi zatvorske filmove zivite u svojim glavama al furat do besmisla tu mantru da neko nekog jebe u zatvoru jer je zasluzio ne znam cim, kako vam ne dosadi hljeba vam.
Ja u zivotu nisam cuo da je neki silovatelj il predator u zatvoru zguzen.
A znam recimo za par slucajeva u kojima predatori zatvorski zguze nekog ko je vec nacet psihicki i na ivici puknuca.
Tih slucajeva ima koliko hoces.
Kakav narod vani takvi su i robovi unutra.
Picketine predatorske koje se sile nad slabijima i nad kim smiju i misle da mogu.
A to da neko nekog jebe jer je monstrum i zasluzio vani s necim, tu bajkicu neces gledat budi siguran.
potpis od riječi do riječi
možda se svete predatorima u Arizoni ili Portoricu ali u Bosni bome ne
kako znam? prošle godine odgledah doc o slučaju malog Smaje Ćesira i prikazaše mu mater i lika koji je ubio dijete...dakle ubica izgleda doslovce kao Hulk Hogan u najboljim danima...isijava zdravljem, uhranjen ko krmak, vidi se da ne silazi sa sprava u teretani...drzak, bahat, drži se pred novinarem kao da je Berlin oslobodio
leži u Zenici...eto toliko o toj temi
Eto vidiš, nisam ni znao za tog krmka al vjerujem da je tako deff.
Ako me ista u zivotu sjebalo psihicki sjebao me taj slucaj.
I danima poslije pranje centra za socijalni rad po klixu.
Pa onda kasnije prica kako su komsije zvale x puta policiju dok ovi vise nisu htjeli ni dolazit vec ljude skinu s klinca preko telefona tipa ma znamo za taj slucaj i spuste slusalicu.
I onda dodje gospodja, majka necija, i kaze treba zakon da stiti djecu.
E sto ces to docekat, mozda u crtanom nekom.
Ne znam jel kad ko od njih popricao sa nekom osobom koja je odrasla u domu za nezbrinutu djecu, ja sam imao par drugarica kroz zivot koje su prošle kroz te domove.
Od jedne iz Srbije koja je jos prije rata bila silovana u domu do ovih poslijeratnih.
Da par tih horora poslusas, bude ti sve jasno i o drustvu i o zakonu.
I kaze sta ti pričaš o njima tamo, nas interesuje ovo ovdje.
A kad im se i pokusalo pricat bude u vecini slucajeva de bolan gledo si puno filmova.
Pa bolan imas masu slucajeva u kojim nemajka ne vjeruje rođenom djetetu kad joj kaze kako je materin jebac dira ili siluje.
A kakva nam je sve mraka zaposlena u centrima za socijalni rad i po domovima, za muriju da ne pričamo, dobro da svi nismo jebani do sad...