BiH - Crna hronika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
moimoi

#5701 Re: BiH - Crna hronika

Post by moimoi »

Njanjavi wrote: 18/11/2025 19:58
moimoi wrote: 18/11/2025 19:54 Ti si taj koji dizes ruke jer eto “citav svijet ima isti problem”
Vjerovatno tako djelujes u svom zivotu. Ne bi volila biti u tvojoj kozi. Nista, nikada postici neces. Zivio.
Haveru, globalni problem je i nas problem, kad tad.

Svjet je globalno selo, svaki problem koji se desava tamo negdje dodje eventualno i do nas.

Ne kontam sta je lose ako problem prepoznamo i tamo negdje da ga ne bi imali i ovdje.

Al rec tek tako nonsalantno sta me briga za njih i njihove probleme oko te problematike, jos kao zensko, degutantno kralju.

Djete je djete, gdje god da se nalazi.
Gdje i kada sam rekla “bas me briga”??
Ja samo nisam od onih sto seraju slike umiruce djece i mislim da sam time nesto uradila.. vec djelujem tamo gdje znam da mogu nesto postici. Kontas??
Ja globalno nix ne mogu.. a ne mozes ni ti. Mogu u svom selu.
BadBoy

#5702 Re: BiH - Crna hronika

Post by BadBoy »

1Dante1 wrote: 18/11/2025 19:58
BadBoy wrote: 18/11/2025 18:55 Taman da je najgolija na svijetu odrasli muškarac koji je dovoljno sazrio može da se iskontroliše i skonta da je to ipak samo dijete koje samo želi pažnju.
Ovo ponasanje nije normalno, a posebno ne za skolu!
To samo znači da je tom djetetu potrebna pomoć, a ne da se pusti niz vodu uz riječi "šta očekivati, što je tražila to je i dobila".
DonieBrasco

#5703 Re: BiH - Crna hronika

Post by DonieBrasco »

Image

Treba ovo širiti.
Hendrix

#5704 Re: BiH - Crna hronika

Post by Hendrix »

Lik je vjerovatno posesivni psihopata.

Rodica je imala takvog kad je studirala u Sarajevu, sve fino ono lik se cinio normala. Ali onda odjednom ona mora da mu se javlja 5 puta na dan, ne smije da hoda sa jaranicama, ne smije ovo ne smije ono. Halo ba druze ko si ti? Prijetio joj kao ne smije ona tako hodat gradom on mora da zna gdje je u svakom trenutku. Onda kao kad je ozeni nece ona tako moc hodat vise po gradu. Kad sam vidio lika nisam mogao vjerovati da tako nesto dolazi od njega. Uopste nije izgledo kao neki krkan ili manijak, znaci cisti psiho jebote.

Doslo je do toga da je mene zvala da budem s njom kad ide na faks da ludak ne bi naisao i nesto uradio. Onda se familija sa strane njenog oca ukljucila i neko je par samara odradio majmumu i od tada je vise nije kontaktirao. Poslije mi rekla da je neku drugu curu fizicki maltretiro na sred ulice.

Jednostavno to su budaletine u drzavi koja sve svaljuje na zenu i vjeruje da "ne bi on tek tako poludio".
Toffee karamela

#5705 Re: BiH - Crna hronika

Post by Toffee karamela »

Njanjavi wrote: 18/11/2025 12:48

Ja fakat ne znam vise kakve vi zatvorske filmove zivite u svojim glavama al furat do besmisla tu mantru da neko nekog jebe u zatvoru jer je zasluzio ne znam cim, kako vam ne dosadi hljeba vam.

Ja u zivotu nisam cuo da je neki silovatelj il predator u zatvoru zguzen.

A znam recimo za par slucajeva u kojima predatori zatvorski zguze nekog ko je vec nacet psihicki i na ivici puknuca.

Tih slucajeva ima koliko hoces.

Kakav narod vani takvi su i robovi unutra.

Picketine predatorske koje se sile nad slabijima i nad kim smiju i misle da mogu.

A to da neko nekog jebe jer je monstrum i zasluzio vani s necim, tu bajkicu neces gledat budi siguran.
potpis od riječi do riječi

možda se svete predatorima u Arizoni ili Portoricu ali u Bosni bome ne

kako znam? prošle godine odgledah doc o slučaju malog Smaje Ćesira i prikazaše mu mater i lika koji je ubio dijete...dakle ubica izgleda doslovce kao Hulk Hogan u najboljim danima...isijava zdravljem, uhranjen ko krmak, vidi se da ne silazi sa sprava u teretani...drzak, bahat, drži se pred novinarem kao da je Berlin oslobodio

leži u Zenici...eto toliko o toj temi
Dimu1927

#5706 Re: BiH - Crna hronika

Post by Dimu1927 »

sta kaze takso, sudija dobricina a visio u kladari

i uredno sudi olos... al jbg sin valjda fudbalske legende pa more sve
HelaS

#5707 Re: BiH - Crna hronika

Post by HelaS »

DonieBrasco wrote: 18/11/2025 22:02 Image

Treba ovo širiti.
Šta bolan :shock: :shock: :shock: :shock:
Njanjavi

#5708 Re: BiH - Crna hronika

Post by Njanjavi »

Toffee karamela wrote: 18/11/2025 23:18
Njanjavi wrote: 18/11/2025 12:48

Ja fakat ne znam vise kakve vi zatvorske filmove zivite u svojim glavama al furat do besmisla tu mantru da neko nekog jebe u zatvoru jer je zasluzio ne znam cim, kako vam ne dosadi hljeba vam.

Ja u zivotu nisam cuo da je neki silovatelj il predator u zatvoru zguzen.

A znam recimo za par slucajeva u kojima predatori zatvorski zguze nekog ko je vec nacet psihicki i na ivici puknuca.

Tih slucajeva ima koliko hoces.

Kakav narod vani takvi su i robovi unutra.

Picketine predatorske koje se sile nad slabijima i nad kim smiju i misle da mogu.

A to da neko nekog jebe jer je monstrum i zasluzio vani s necim, tu bajkicu neces gledat budi siguran.
potpis od riječi do riječi

možda se svete predatorima u Arizoni ili Portoricu ali u Bosni bome ne

kako znam? prošle godine odgledah doc o slučaju malog Smaje Ćesira i prikazaše mu mater i lika koji je ubio dijete...dakle ubica izgleda doslovce kao Hulk Hogan u najboljim danima...isijava zdravljem, uhranjen ko krmak, vidi se da ne silazi sa sprava u teretani...drzak, bahat, drži se pred novinarem kao da je Berlin oslobodio

leži u Zenici...eto toliko o toj temi
Eto vidiš, nisam ni znao za tog krmka al vjerujem da je tako deff.

Ako me ista u zivotu sjebalo psihicki sjebao me taj slucaj.

I danima poslije pranje centra za socijalni rad po klixu.

Pa onda kasnije prica kako su komsije zvale x puta policiju dok ovi vise nisu htjeli ni dolazit vec ljude skinu s klinca preko telefona tipa ma znamo za taj slucaj i spuste slusalicu.

I onda dodje gospodja, majka necija, i kaze treba zakon da stiti djecu.

E sto ces to docekat, mozda u crtanom nekom.

Ne znam jel kad ko od njih popricao sa nekom osobom koja je odrasla u domu za nezbrinutu djecu, ja sam imao par drugarica kroz zivot koje su prošle kroz te domove.

Od jedne iz Srbije koja je jos prije rata bila silovana u domu do ovih poslijeratnih.

Da par tih horora poslusas, bude ti sve jasno i o drustvu i o zakonu.

I kaze sta ti pričaš o njima tamo, nas interesuje ovo ovdje.

A kad im se i pokusalo pricat bude u vecini slucajeva de bolan gledo si puno filmova.

Pa bolan imas masu slucajeva u kojim nemajka ne vjeruje rođenom djetetu kad joj kaze kako je materin jebac dira ili siluje.

A kakva nam je sve mraka zaposlena u centrima za socijalni rad i po domovima, za muriju da ne pričamo, dobro da svi nismo jebani do sad...
drug_profi

#5709 Re: BiH - Crna hronika

Post by drug_profi »

Hendrix wrote: 18/11/2025 22:27 Lik je vjerovatno posesivni psihopata.

Rodica je imala takvog kad je studirala u Sarajevu, sve fino ono lik se cinio normala. Ali onda odjednom ona mora da mu se javlja 5 puta na dan, ne smije da hoda sa jaranicama, ne smije ovo ne smije ono. Halo ba druze ko si ti? Prijetio joj kao ne smije ona tako hodat gradom on mora da zna gdje je u svakom trenutku. Onda kao kad je ozeni nece ona tako moc hodat vise po gradu. Kad sam vidio lika nisam mogao vjerovati da tako nesto dolazi od njega. Uopste nije izgledo kao neki krkan ili manijak, znaci cisti psiho jebote.

Doslo je do toga da je mene zvala da budem s njom kad ide na faks da ludak ne bi naisao i nesto uradio. Onda se familija sa strane njenog oca ukljucila i neko je par samara odradio majmumu i od tada je vise nije kontaktirao. Poslije mi rekla da je neku drugu curu fizicki maltretiro na sred ulice.

Jednostavno to su budaletine u drzavi koja sve svaljuje na zenu i vjeruje da "ne bi on tek tako poludio".
Kao što rekoh. Otac je taj koji treba da štiti porodicu. To je tako od pamtivijeka.
Skupiti muda. Čak i ako nikad niste bili nasilni, morate biti radi svog djeteta.
Evo u tom slučaju je familija odradila što je trebalo. Hepiend.
bejzik

#5710 Re: BiH - Crna hronika

Post by bejzik »

Drama u centru Kalesije: Pljačkali zlataru, pucali pored osnovne škole i pobjegli

Image

DANAS je u Kalesiji Dan žalosti zbog pucnja u Mostaru koji je prekinuo mladi život djevojke iz Kalesije

jutros je dan u Kalesiji počeo pucnjavom pored osnovne škole

ovdje treba vojsku izvesti na ulice
tokio25

#5711 Re: BiH - Crna hronika

Post by tokio25 »

drug_profi wrote: 19/11/2025 01:43
Hendrix wrote: 18/11/2025 22:27 Lik je vjerovatno posesivni psihopata.

Kao što rekoh. Otac je taj koji treba da štiti porodicu. To je tako od pamtivijeka.
Skupiti muda. Čak i ako nikad niste bili nasilni, morate biti radi svog djeteta.
Evo u tom slučaju je familija odradila što je trebalo. Hepiend.
drzava je ta koja bi trebala stititi svakoga
kad bi djevojka prijavila uznemiravanje i kad bi ga ovi spengali pa malo propitali ne bi tu otac trebao ni trepunti

upravo to je ono sto bi mi trebali ganjati da se desi u drzavi a ne da svako uzima stvari u svoje ruke
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5712 Re: BiH - Crna hronika

Post by Truba »

kako ćete država štiti ako kćerkin momak ne da da ona šeta s jaranicama navečer ili ako joj naredi što smije a što ne smije nositi
vjeshalica

#5713 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251119036

Ocito je policijski metak ubio pseto
zigzag

#5714 Re: BiH - Crna hronika

Post by zigzag »

Ne bi me iznenadilo da policajac ostane bez posla radi pucanja i eventualno osuđen za ubistvo. Kao, "ovo je samo pljačka" nisi trebao pucati.
Dimu1927

#5715 Re: BiH - Crna hronika

Post by Dimu1927 »

Bravo mangupe samo rokaj bagru, ovo je policajac :thumbup:
PlusSA

#5716 Re: BiH - Crna hronika

Post by PlusSA »

zigzag wrote: 19/11/2025 09:34 Ne bi me iznenadilo da policajac ostane bez posla radi pucanja i eventualno osuđen za ubistvo. Kao, "ovo je samo pljačka" nisi trebao pucati.
Ne bi trebalo jer su i ovi poceli pucati pa onda vjerujem da ima pravo da uzvrati istom mjerom.
zigzag

#5717 Re: BiH - Crna hronika

Post by zigzag »

Ma uvijek najebe onaj što radi svoj posao.
dječak sa šibicama

#5718 Re: BiH - Crna hronika

Post by dječak sa šibicama »

Sram te bilo policajce, a on je bio uzoran mladic, primjer u gradu.
vjeshalica

#5719 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

PlusSA wrote: 19/11/2025 09:38
zigzag wrote: 19/11/2025 09:34 Ne bi me iznenadilo da policajac ostane bez posla radi pucanja i eventualno osuđen za ubistvo. Kao, "ovo je samo pljačka" nisi trebao pucati.
Ne bi trebalo jer su i ovi poceli pucati pa onda vjerujem da ima pravo da uzvrati istom mjerom.
Ima na Fejzbuk stranici RTV TK iz drugog ugla snimak dobro su prosli od silne pucnjave mogli su zaplatiti zivotom nizasta kako u ovoj drzavi biva.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5720 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chmoljo »

nadam se da na onom snimku nije pucao na njih, nego u gume. iako mi je drago što je pašće krepalo, pucati ako ti ne prijeti neposredna opasnost ili kao kauboj ne smije biti uobičajeno ponašanje pa ni od strane policijskih službenika. imamo sve preduslove u pogledu sredine u kojoj živimo da se stvari utegnu na bolji način od revolveraških obračuna na sred ulice.

svi se pozivaju na ameriku, govore lijepa amerika, a lako se zaboravi da oni imaju problem upravo sa policijskom kaubojštinom i pucanjem u nenaoružane ljude, ljude koji bježe itd. itd.

jasno mi je da ljudi odobravaju ovo, jer svaka šuša teroriše normalan narod, pa ovo gledaju kaopravednu odmazdu, ali sve je ovo kratkog daha i ako će naša sigurnost zavisiti od muda pojedinih policajaca, onda smo u većem problemu nego što izgleda.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#5721 Re: BiH - Crna hronika

Post by izvrsni direktor »

Chmoljo wrote: 19/11/2025 09:48
nadam se da na onom snimku nije pucao na njih, nego u gume. iako mi je drago što je pašće krepalo, pucati ako ti ne prijeti neposredna opasnost ili kao kauboj ne smije biti uobičajeno ponašanje pa ni od strane policijskih službenika. imamo sve preduslove u pogledu sredine u kojoj živimo da se stvari utegnu na bolji način od revolveraških obračuna na sred ulice.

svi se pozivaju na ameriku, govore lijepa amerika, a lako se zaboravi da oni imaju problem upravo sa policijskom kaubojštinom i pucanjem u nenaoružane ljude, ljude koji bježe itd. itd.

jasno mi je da ljudi odobravaju ovo, jer svaka šuša teroriše normalan narod, pa ovo gledaju kaopravednu odmazdu, ali sve je ovo kratkog daha i ako će naša sigurnost zavisiti od muda pojedinih policajaca, onda smo u većem problemu nego što izgleda.
a ako su oni na njeg zapucali? on se trebao braniti pucanjem u gume? :skoljka:
vjeshalica

#5722 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

Momci su regularno upotrijrbili oruzje, na snimku RTVTK se bolje vidi, tako da smanjis zakljucke.
Chmoljo

#5723 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chmoljo »

izvrsni direktor wrote: 19/11/2025 09:50

a ako su oni na njeg zapucali? on se trebao braniti pucanjem u gume? :skoljka:
pa jel pucanje na policajca neposredna opasnost? :D
Chmoljo

#5724 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chmoljo »

vjeshalica wrote: 19/11/2025 09:51

Momci su regularno upotrijrbili oruzje, na snimku RTVTK se bolje vidi, tako da smanjis zakljucke.
vjesalica standardno nabrijana.
vjeshalica

#5725 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

Chmoljo wrote: 19/11/2025 09:52
vjesalica standardno nabrijana.
Brat nije fulio to je najvaznije. :thumbup:

Dzes imspektore jedinice za profesiJonalne standarde i edukejšn forumske mlatimudije. Idi kucaj izvestaj o upotrebi sile sa smrtnom posljedicom
Last edited by vjeshalica on 19/11/2025 09:54, edited 1 time in total.
Post Reply