Život samaca u srednjim godinama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
KraljicaIzJajca

#1251 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by KraljicaIzJajca »

John Cleese wrote: 23/10/2025 18:49
Bobi wrote: 23/10/2025 12:01
John Cleese wrote: 22/10/2025 18:19

Kad ti dosadi, imaj u vidu da se Hajdi iznenadjujuce cesto raspituje o tebi :| :D :lol:
laž.
Nije :D
Dokazni materijal
Show
Image
:sretan:

JC :kiss:
Duality_78
Horoskop: lav

#1252 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Duality_78 »

Eh, zivot samca......zavisi kako se gleda. Mnogi mi zavide na zivotu, misle da mi je sve med i mlijeko na osnovu mog stava, reputacije, drzanja....a unutra me izjeda lomaca samoce i zelje da upoznam tu neku djevojku, nasu, Bosanku, jer se samo sa nasom i vidim u buducnosti ovdje u Skandinaviji..... :) ;-) :bih:
Ozimician

#1253 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Ozimician »

Duality_78 wrote: 15/11/2025 20:24 Eh, zivot samca......zavisi kako se gleda. Mnogi mi zavide na zivotu, misle da mi je sve med i mlijeko na osnovu mog stava, reputacije, drzanja....a unutra me izjeda lomaca samoce i zelje da upoznam tu neku djevojku, nasu, Bosanku, jer se samo sa nasom i vidim u buducnosti ovdje u Skandinaviji..... :) ;-) :bih:
Pa valjda bi u BiH trebao tražiti Bosanku, a ne u Skandinaviji? :run:
Duality_78

#1254 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Duality_78 »

Ozimician wrote: 16/11/2025 00:27
Duality_78 wrote: 15/11/2025 20:24 Eh, zivot samca......zavisi kako se gleda. Mnogi mi zavide na zivotu, misle da mi je sve med i mlijeko na osnovu mog stava, reputacije, drzanja....a unutra me izjeda lomaca samoce i zelje da upoznam tu neku djevojku, nasu, Bosanku, jer se samo sa nasom i vidim u buducnosti ovdje u Skandinaviji..... :) ;-) :bih:
A ko je rekao da nisam trazio/ne trazim u BiH? :shock: :) Trazim prijatelju, ali valjda i sam znas kako je tesko naci srodnu dusu za brak. Za neobavezno vidjanje i "vezice" nisam, vec iskljucivo za brak. :)
ZoomZoomKiwi

#1255 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ZoomZoomKiwi »

Bro, samo nemoj otići u samosažaljevanje, očaj ili nešto drugo.

Uživaj u životu i neke stvari će se same posložiti vjeruj mi. Samo bez negative.
I samački i bračni život imaju svoje prednosti i mane, i nije ništa crno niti je sve bijelo.

Ja sam prije osam godina izašao iz jedne lude, da ne kažem teške, veze. Bilo je dobro, na momente odlično, ali i burno. Jednostavno nije išlo i na vrijeme sam to prepoznao i izašao iz toga. No to je nebitno, point je da sam tad sa 25-26 sebi rekao ma jebo to neću se nikad ni oženit i uživao u čarima samačkog života. Do tad sam se stalno nekako olako i “zaljubljivao” i tražio vezu. Bezveze samo sebi pritisak praviš.

Razumijem ja i želju i sve, al’ ne ide na silu.
Tako nešto ako siliš, oke, može se desiti da i nađeš neku za brak, ali ako to nije išlo spontano, u većini slučajeva ti se lako obije o glavu.

Kad sam sebi rekao da uopće neću vezu i bio zaista načisto s tim, vrlo brzo sasvim slučajno upoznam nju :mrgreen:

Tako neobavezno, tako spontano, bez luđačkog pritiska na samog sebe, lagano sam se počeo zaljubljivati jer smo stvarno “kliknuli”. Dosta zajedničkih interesa, pogleda na život i odgoja.
Danas smo na drugom kraju svijeta, ali zajedno, i to ne nas dvoje, nego troje, a nadam se nekad i još više nas :mrgeen:

Iz vlastitog iskustva mogu reći, da je jako bitno da jedno drugome budete najbolji prijatelji, tad problema nema. Zaljubljenost ispari, dođe dijete, pa ste više otac i mater nego muž i žena, ali i to dijete malo odraste, postane samostalnije, pa se vratite na muža i ženu, sad pa sad. Vrati se i neka doza zaljubljenosti, šta znam. Ali to je sve ako imaš sreće pa nađeš nekog s kojim ćeš to zaista sve iskusiti. Takvo što siliti, ne ide.

Znači od tog na silu traženja nemaš ništa osim pritiska i nezadovoljstva.
Opusti se i vjeruj mi, doći će ti kad se najmanje nadaš.

Sigurno, ako imaš priliku i mogućnost, uzmi sabbatical od posla gore na jednu godinu, vrati se u BiH na tu godinu i minglaj, hodaj, izlazi.
Preko društvenih mreža ćeš teško upoznati long-term marriage material, iako je danas sve moguće.
Ozimician

#1256 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Ozimician »

Duality_78 wrote: 16/11/2025 11:21
A ko je rekao da nisam trazio/ne trazim u BiH? :shock: :) Trazim prijatelju, ali valjda i sam znas kako je tesko naci srodnu dusu za brak. Za neobavezno vidjanje i "vezice" nisam, vec iskljucivo za brak. :)
Hocu reci, da bi trazio nekoga u BiH - moras biti u BiH, nema online nista to. Brak ne spominji uopste, to su ti minus poeni kod svake.
Duality_78

#1257 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Duality_78 »

Ozimician wrote: 16/11/2025 15:22

Hocu reci, da bi trazio nekoga u BiH - moras biti u BiH, nema online nista to. Brak ne spominji uopste, to su ti minus poeni kod svake.

Ok, fair enough. Medjutim, prirodom posla bio dole (Sarajevo, Mostar) 4 mjeseca ljetos, i opet nista. Masa neobaveznih i nadasve neozbiljnih kontakata......pazi, zagazio sam u srednje 40te i zaista mi ne treba jos jedna avantura-veza....Ne znam gdje izaci, koje mjesto u Sarajevu da sretnem iskrenu, prirodnu i emocionalnu zrelu zenu.....?? U kafane ne zalazim, "elitna" mjesta izbjegavam, turbo-folk koride nisu ni na mapi.... Obrazovanje manje-vise, mada naravno da bi covjek volio da mu neko parira i na tom polju, dakle VSS..... :hm: Ako imas neko mjesto preporuciti - moze PM.

P.S. Ima nasih kol´ko hoces u Skandinaviji, tako eto.....nije BiH jedina po tom pitanju. :)
Ozimician

#1258 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Ozimician »

Duality_78 wrote: 16/11/2025 16:47

Ok, fair enough. Medjutim, prirodom posla bio dole (Sarajevo, Mostar) 4 mjeseca ljetos, i opet nista. Masa neobaveznih i nadasve neozbiljnih kontakata......pazi, zagazio sam u srednje 40te i zaista mi ne treba jos jedna avantura-veza....Ne znam gdje izaci, koje mjesto u Sarajevu da sretnem iskrenu, prirodnu i emocionalnu zrelu zenu.....?? U kafane ne zalazim, "elitna" mjesta izbjegavam, turbo-folk koride nisu ni na mapi.... Obrazovanje manje-vise, mada naravno da bi covjek volio da mu neko parira i na tom polju, dakle VSS..... :hm: Ako imas neko mjesto preporuciti - moze PM.

P.S. Ima nasih kol´ko hoces u Skandinaviji, tako eto.....nije BiH jedina po tom pitanju. :)
Ako ces da ti budem maksimalno iskren, ja ti sad mogu naci tuce takvih kakve ti zelis, ali tvoj problem je sto zivis u Skandinaviji druze, svaka koja po tvom opisu odgovara - ima odlican zivot i bez tebe, dobar posao, u 80% slucajeva i vlastiti stan; nece ona to ostaviti sve da ide s tobom u taj mrak gore.

Ljudi u tim godinama jako tesko mijenjaju navike. Trazi mladje.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#1259 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Bobi »

ma je, njemu treba neka do 25 sa biroa :D.
Duality_78

#1260 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Duality_78 »

Bobi wrote: 16/11/2025 19:29 ma je, njemu treba neka do 25 sa biroa :D.
Komentar koji dolikuje jednom moderatoru :skoljka: :lol:
Duality_78

#1261 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Duality_78 »

Ozimician wrote: 16/11/2025 19:25
Duality_78 wrote: 16/11/2025 16:47

Ako ces da ti budem maksimalno iskren, ja ti sad mogu naci tuce takvih kakve ti zelis, ali tvoj problem je sto zivis u Skandinaviji druze, svaka koja po tvom opisu odgovara - ima odlican zivot i bez tebe, dobar posao, u 80% slucajeva i vlastiti stan; nece ona to ostaviti sve da ide s tobom u taj mrak gore.

Ljudi u tim godinama jako tesko mijenjaju navike. Trazi mladje.
Ponovo ti majstore ucitavas u moje postove sto nigdje nisam napisao.... :-) ;-) Dakle, ne trazim zenu "slicnih" godina, vec upravo malo mladju da bih
mogao ostvariti porodicu, imati djecu. Srednje ili kasne 30te. Sto se tice "mraka" u Skandinaviji, uz duzno postovanje, ocekivao sam malo "suptilnije" rezonovanje na ovom forumu, ne sablonsko generaliziranje i pojednostavljeno kategorisanje...."mrak" bi mozda mogao proci kao opis krajnjeg sjevera Svedske i Norveske, ali zivim u Stockholmu koji i po kolicini svjetlosti i godisnjem presjeku temperatura, ne razlikuje se puno od Sarajeva. Uz tu "malu" razliku, sto su zrak, voda, hrana, standard zivota, da ne pricam o kulturnoj, gastronomskoj i svakoj drugoj ponudi na neuporedivo vecem nivou... :-D Medjutim, fleksibilan sam i kao osoba ali i priroda posla mi je trenutno takva, tako da neka varijanta zivota u Sarajevu mi nije nimalo strana! 8-) Dapace! :izet: Ako je osoba prava, dogovor je uvijek moguc.
Ozimician

#1262 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Ozimician »

Ocito se ne razumijemo nikako :-D

Ti pod mladje smatras srednje i kasne tridesete, ja pod mladje smatram srednje dvadesete. :-D
U srednjim tridesetim svako, ko iole drzi do sebe, je vec situiran - na ovaj ili onaj nacin.

Sto se tice mraka, za nekog ko je odrastao u BiH je i Njemacka previse mracna zemlja, a kamoli Svedska.

Hocu reci, to sto zivis u Svedskoj i sto su zrak, voda, hrana, standard zivota, da ne pricam o kulturnoj, gastronomskoj i svakoj drugoj ponudi na neuporedivo vecem nivou... nece nikome biti prelomna stvar za jednu takvu odluku.

Da ne pricam da to sve pada u vodu kad ti je sve na stranom, nepoznatom jeziku. Ti si mozda odrastao gore, pa ti je OK i mrak i hrana i jezik i kultura, nekome iz BiH, ko treba na to sve da se navikava (uz doze Vitamina D), a ima vec 35 god. nije nimalo jednostavno.
banjaluka078

#1263 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by banjaluka078 »

Ne zezajte. Ja da sam mlađa i slobodna bih se javila na oglas. :) Čovjek pismen, živi u civilizaciji, voli putovati, ne voli koride i traži srodnu dušu za stabilnu vezu. Raritet na tržištu! :D

Hajde sada, šalu na stranu. Zašto isključivo Bosanka, šta fali Šveđankama ili ostalima kojih se ima za naći gore? Stvarno me zanima.
Duality_78

#1264 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Duality_78 »

Ozimician wrote: 16/11/2025 20:06 Ocito se ne razumijemo nikako :-D

Ti pod mladje smatras srednje i kasne tridesete, ja pod mladje smatram srednje dvadesete. :-D
U srednjim tridesetim svako, ko iole drzi do sebe, je vec situiran - na ovaj ili onaj nacin.

Sto se tice mraka, za nekog ko je odrastao u BiH je i Njemacka previse mracna zemlja, a kamoli Svedska.

Hocu reci, to sto zivis u Svedskoj i sto su zrak, voda, hrana, standard zivota, da ne pricam o kulturnoj, gastronomskoj i svakoj drugoj ponudi na neuporedivo vecem nivou... nece nikome biti prelomna stvar za jednu takvu odluku.

Da ne pricam da to sve pada u vodu kad ti je sve na stranom, nepoznatom jeziku. Ti si mozda odrastao gore, pa ti je OK i mrak i hrana i jezik i kultura, nekome iz BiH, ko treba na to sve da se navikava (uz doze Vitamina D), a ima vec 35 god. nije nimalo jednostavno.

Vidi, citiras selektivno. Izostavio si dio gdje jasno pisem da "mrak" - kakvog ga ti definises - je brat bratu skoro pa isti gdje sam ja i dole u BiH.
Druga stvar, zena razvedenih ili neudatih u 30im je puna BiH. Druga je stvar sto ja (jos) nisam nasao pravu. :)
Na koncu, jasno sam napisao na kraju posta da bih bio spreman i preseliti se u Sa, ako je osoba prava.

Sve kristalno jasno.

Pozz :)
Duality_78

#1265 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Duality_78 »

banjaluka078 wrote: 16/11/2025 20:19 Ne zezajte. Ja da sam mlađa i slobodna bih se javila na oglas. :) Čovjek pismen, živi u civilizaciji, voli putovati, ne voli koride i traži srodnu dušu za stabilnu vezu. Raritet na tržištu! :D

Hajde sada, šalu na stranu. Zašto isključivo Bosanka, šta fali Šveđankama ili ostalima kojih se ima za naći gore? Stvarno me zanima.
Pozdrav! :)

Svedjankama ne fali nista, samo nisu moja "soljica caja". :) Uzgred, ne znam niti jednog Bosanca koji je ostao u braku sa Svedjankom, ali znam pregrst primjera gdje su Bosanke bukvalno "preporodile", uopsteno govoreci, ustogljene i "zaledjene" Svedjane. Ponavljam - uopsteno i uprosteno govoreci, jer ustogljenost nije nacionalna karakteristika...bar ne jos :-) :D

Nase Bosanke u Svedskoj, bar one koje ja znam, malo mladje ili u mojim godinama, su vecinom vec poudate. Sto, normalno, ne znaci da necu sresti pravu ovdje, ali vrijeme mi polako curi.....E to je to! :-?
Ozimician

#1266 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Ozimician »

Duality_78 wrote: 16/11/2025 20:22

Vidi, citiras selektivno. Izostavio si dio gdje jasno pisem da "mrak" - kakvog ga ti definises - je brat bratu skoro pa isti gdje sam ja i dole u BiH.
Druga stvar, zena razvedenih ili neudatih u 30im je puna BiH. Druga je stvar sto ja (jos) nisam nasao pravu. :)
Na koncu, jasno sam napisao na kraju posta da bih bio spreman i preseliti se u Sa, ako je osoba prava.

Sve kristalno jasno.

Da nisam bio u Stockholmu u novembru, mogao bih ti povjerovati. Ne kazem ja da vama fali suncanih sati - nego da su lose rasporedjeni, preko ljeta imate i viska, a zimi nema nikako. + u Stockholmu je vlaga zimi tolika kakvu nikad prije nisam nigdje dozivio. Da barem ima snijega, nego neka izmaglica konstantno i vjetar.

Po statistici u Mostaru padne vise kise nego u Londonu, pa ti vidi gdje si ako se toga drzis :)
Duality_78

#1267 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Duality_78 »

Ozimician wrote: 16/11/2025 20:43
Duality_78 wrote: 16/11/2025 20:22

Sve kristalno jasno.

Da nisam bio u Stockholmu u novembru, mogao bih ti povjerovati. Ne kazem ja da vama fali suncanih sati - nego da su lose rasporedjeni, preko ljeta imate i viska, a zimi nema nikako. + u Stockholmu je vlaga zimi tolika kakvu nikad prije nisam nigdje dozivio. Da barem ima snijega, nego neka izmaglica konstantno i vjetar.

Po statistici u Mostaru padne vise kise nego u Londonu, pa ti vidi gdje si ako se toga drzis :)
Ok, sve jasno! :-D
Zaista ne vrijedi vise objasnjavati.

Ugodna noc. :)
banjaluka078

#1268 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by banjaluka078 »

Duality_78 wrote: 16/11/2025 20:30
Pozdrav! :)

Svedjankama ne fali nista, samo nisu moja "soljica caja". :) Uzgred, ne znam niti jednog Bosanca koji je ostao u braku sa Svedjankom, ali znam pregrst primjera gdje su Bosanke bukvalno "preporodile", uopsteno govoreci, ustogljene i "zaledjene" Svedjane. Ponavljam - uopsteno i uprosteno govoreci, jer ustogljenost nije nacionalna karakteristika...bar ne jos :-) :D

Nase Bosanke u Svedskoj, bar one koje ja znam, malo mladje ili u mojim godinama, su vecinom vec poudate. Sto, normalno, ne znaci da necu sresti pravu ovdje, ali vrijeme mi polako curi.....E to je to! :-?
Pritisak koji sebi stavljaš te može natjerati da se upustiš u ozbiljnu priču s osobom s kojom možda to i nije baš to. Nemoj. Bolje solo, nego na silu ili ako nije 100%. Da si ne komplikuješ život za kasnije. A i kako kiwi napisa, kad se opustiš i to ti nije primarni cilj, možda baš tad naiđe. Sretno, u svakom slučaju. :)

A za ino-brakove, tome sam se prilično čudila dok sam radila kao prevodilac. Holanđani i Britanci su se ženili "kao ludi" odavde. Traju brakovi i danas, skoro 20 godina kasnije.
Optimus09

#1269 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Optimus09 »

banjaluka078 wrote: 16/11/2025 20:19 Ne zezajte. Ja da sam mlađa i slobodna bih se javila na oglas. :) Čovjek pismen, živi u civilizaciji, voli putovati, ne voli koride i traži srodnu dušu za stabilnu vezu. Raritet na tržištu! :D

Upoznao sam dosta strankinja,ne znam da bih mogao zivjeti ni sa jednom osim Bosankom.Ne kazem da su lose osobe,ali je mentalitet znatno drugaciji.
banjaluka078

#1270 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by banjaluka078 »

Možda zavisi od godina kad je osoba odselila u inostranstvo.

Djeca mojih rođaka vani imaju veze/brakove i sa strancima i Bosancima, ima beba, nema razvoda.

Dok njihovi roditelji nisu mogli biti sa strancima i ženili/udavali se iz Bosne.
Isner

#1271 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Isner »

Nevezano za sve plus i minus objave, al ja kad cujem floskulu tipa "nema cure za mene u Sarajevu/Tuzli/Banjoj Luci/Oslu/Helsinkiju itd ja bi ga majzlom udarao po glavi.....

Isto tako za ove "mlade" cure od po 37 godina, nema momka za nju, eto lampom da ga traži al nema...

Kupi pašče i šetaj, važi i za nju i za njega....
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#1272 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Bobi »

Cuku moras tri put dnevno izvodit minimalno zenu jednom hefticno svaki drugi mjesec :D. Daš joj para i ode sama, nema zamaranja :D.
yoda82

#1273 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by yoda82 »

Isner wrote: 17/11/2025 11:25 Nevezano za sve plus i minus objave, al ja kad cujem floskulu tipa "nema cure za mene u Sarajevu/Tuzli/Banjoj Luci/Oslu/Helsinkiju itd ja bi ga majzlom udarao po glavi.....

Isto tako za ove "mlade" cure od po 37 godina, nema momka za nju, eto lampom da ga traži al nema...

Kupi pašče i šetaj, važi i za nju i za njega....
Jednom sam oko toga ovdje imao raspravu, pa me napadoše :-D

Moje mišljenje je da ljudi imaju od početka prevelika i nerealna očekivanja i zato ne mogu da nađu partnera/partnericu. Da se razumijemo, ja sam prvi stava da je bolje biti sam nego sa svakim, i sasvim je ok biti sam ako to osoba želi, ali ovdje pričamo o ljudima koji žarko žele partnera/icu ali ih ne mogu naći zbog "previsokih kriterija". Kad kažem previsokih i nerealnih, mislim upravo to.
Znači, ako sebi zacrtaš "plavku", visoku 1.80, sa bujnim poprsjem, prelijepih crta lica, nevinu, ali da sve zna u spavaćoj, da govori tri jezika, da kuha k'o tvoja nana, da je dobra sa djecom, da je natprosječno inteligentna, da sluša muziku kao i ti, da odlično zarađuje, ali malo manje od tebe, da te pušta da ideš u kafanu, ali da ona ne izlazi, da je divna prema tvojoj majci, da joj ne smeta što ti ideš na tekme i vikendom mjesto da sa njom izađeš gledaš EPL ili igraš igrice....e jbg, onda su ogromne šanse da ćeš se razočarati i reći da nema pravih djevojaka/momaka. I ne, ovo ne podpada pod ono bolje biti sam nego sa svakim, nego su ovo nerealna očakivanja.
Moj stav je da treba dati priliku i osobama koje djeluju "nesavšeno" i koje se ne uklapaju sasvim u našu neku zamišljenu sliku druge osobe. Često se desi da vremenom kad upoznaš osobu neke stvari koje si zamislio i ne budu toliko važne...

Za konkretan slučaj, znam da je kliše, ali ću uvjek preporučiti planinarske ture. Obično bude dosta samaca, a puno je lakše ostvariti komunikaciju kad u startu imaš zajedničku temu (planina). Osim toga, preporuka su bilo koje zajedničke aktivnosti. Ples, grupni treninzi, trčanje, neki kursevi....
Naravno poželjno bi bilo da se ide na aktivnosti koje te stvarno zanimaju i sa ciljem da uživaš i usavršavaš se, a ne samo sa ciljem upoznavanja osoba za vezu/brak.
nekome

#1274 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by nekome »

Bobi wrote: 17/11/2025 12:09 Cuku moras tri put dnevno izvodit minimalno zenu jednom hefticno svaki drugi mjesec :D. Daš joj para i ode sama, nema zamaranja :D.
ode sama sa drugim :D
nekome

#1275 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by nekome »

yoda82 wrote: 17/11/2025 12:13

Jednom sam oko toga ovdje imao raspravu, pa me napadoše :-D

Moje mišljenje je da ljudi imaju od početka prevelika i nerealna očekivanja i zato ne mogu da nađu partnera/partnericu. Da se razumijemo, ja sam prvi stava da je bolje biti sam nego sa svakim, i sasvim je ok biti sam ako to osoba želi, ali ovdje pričamo o ljudima koji žarko žele partnera/icu ali ih ne mogu naći zbog "previsokih kriterija". Kad kažem previsokih i nerealnih, mislim upravo to.
Znači, ako sebi zacrtaš "plavku", visoku 1.80, sa bujnim poprsjem, prelijepih crta lica, nevinu, ali da sve zna u spavaćoj, da govori tri jezika, da kuha k'o tvoja nana, da je dobra sa djecom, da je natprosječno inteligentna, da sluša muziku kao i ti, da odlično zarađuje, ali malo manje od tebe, da te pušta da ideš u kafanu, ali da ona ne izlazi, da je divna prema tvojoj majci, da joj ne smeta što ti ideš na tekme i vikendom mjesto da sa njom izađeš gledaš EPL ili igraš igrice....e jbg, onda su ogromne šanse da ćeš se razočarati i reći da nema pravih djevojaka/momaka. I ne, ovo ne podpada pod ono bolje biti sam nego sa svakim, nego su ovo nerealna očakivanja.
Moj stav je da treba dati priliku i osobama koje djeluju "nesavšeno" i koje se ne uklapaju sasvim u našu neku zamišljenu sliku druge osobe. Često se desi da vremenom kad upoznaš osobu neke stvari koje si zamislio i ne budu toliko važne...
isto i za zene sto ja mogu vidjeti... neke bi zeljele neki hollywood-dream story iz bajke uopste ne davajuci mogucnost da su veze nesto sto se gradi
Post Reply