Meni pravo u zadnje vrjeme ide na zivac ova priča kod nas.Billy The Pljuc wrote: ↑12/11/2025 16:10Vjerujem da jesi, ne zna čovjek da li je gore bilo u ratu ili poslije rata. Ne mogu nas opravdati sve i da hoću, jbte jebeni ministar nam dočekuje novinarku u šlafroku bRez gaća a da ne pretpostavim šta su radili "moćnici" kad im se pružala prilika ili su je sami kreirali.drug_profi wrote: ↑12/11/2025 12:32Zanči kakve gadosti sam slušao o ponašanju "uglednika" u ratu.
Koristeći valjda opštu glad i beznađe...
I onda izađu i vaze o patriotizmu, bogu, i štajaznam...
Ni poslije rata nije bilo bolje, radim na obezbjeđenju UN-a na Nedžarićima i molim tadašnjeg kolegu G.H. da me upozna sa jednom djevojkom koja radi u Avazu i svakodnevno prolazi idući na posao. Znaju se njih dvoje, veli mi on ma ne vrijedi, pitam zašto, kaže ona je dio faraonovog "stada" i napravićeš sebi problem bezveze. Ista priča je onomad bila i kad su poznata braća držali piceriju na Marindvoru, nema šanse da nekoj od radnica eventualno priđeš, momak, bukvalno ovim riječima, ne traži belaja i fataj se noge. Nije se u ova dva slučaja radilo o maloljetnicama nego se referiram na poziciju moći i da su radili šta su htjeli i naravno nikad niko nije odgovarao niti će. Ko zna koliko je toga bilo i još uvijek ima ali ovo sa djecom se mora presjeći. Trendovi se mijenjaju i djeca se, činjenično, bacaju u život, vidio sam na primjerima porodica koje znam, svašta i roditelji dozvoljavaju ali to ni u kom slučaju ne može biti opravdanje za ovakvo ponašanje. Zakoni definitivno moraju biti pooštreni i precizirani, registar je i više nego potreban, ne samo pedofila nego i drugih seksualnih prestupnika, čisto da se zna s kim živimo. Što se tiče bojazni da bi se nekome život mogao otežati objavljivanjem podataka smatram da to i jeste svrha, neće ih niko tući na svakodnevnoj osnovi ali bi se definitivno obraćalo više pažnje na iste i samim tim bi im bilo otežano djelovanje. Nažalost moćnici će opet izbjeći pravdu jer kod nas po bilo kojem pitanju, pa i ovom, oni ostaju nedodirljivi i za isto krivim pravosudni sistem prije svega.
Ko biva mi nesto gori od zapadnjaka sto se tih stvari tice.
Haveru zapad ti je doslovno legalizovao korupciju u svakom segmentu drustvenog zivota.
Krenimo od perjanice te zapadne ublehe na koju se svi ugledaju, od amerike, nema sfere koju nisu zatrovali organizovanom korupcijom koju doslovno legalizuju na x nacina.
Od mucki u zdravstvu, osiguranjima, skolama, politici, sudstvu, muriji, sportu, socijalne politike, nema u kojoj sferi nisu popisali obicnog insana i normalno drustvo organizovanom i legalnom korupcijom.
Mislis da je nesto plaho drukcije i u sred brisela?
Nasa je sreca u nesreći sto mi imamo socijalnu svjest amebe pa bira stoka ovakve seoske varalice plitke koji onako seljacki sebi grabe preofirno, pa ne umiju lupat po usima ko ova gospoda sa zapada.
A zapadnjak kad te lupi po usima, i unuci ti placaju te cehove.
Ovi nasi kerici nemaju mentalnih kapaciteta za to.
I tako ce bit sve dok ste vi slijepi ucesnici tih procesa i dok svoj zivot dajes bilo kome na upravljanje preko izlaska na izbore.
To je tako od antike i bit ce tako jer nemas insanski mentalitet vec ovcji.
Nesto se ibretite ko da ste juce rodjeni ovoj sakici predatora koji su veca opasnost za sebe nego za okolinu ako cemo realno.
Uvjek me je vise bilo strah kera koji ne laje nego ovih lajavaca po netu.
Pravi predator ne pise o tim stvarima haveru, pravi predator djeluje i to radi u tisini, djelima a ne rjecima.
A takvih po zapadu koliko oces, na mnogo vecim polozajima od ovih nasih degena i genitalaca.
Samo sto kad se vama prica o tome vi ljude ismijavate i prozivate ih teoreticarima zavjera.
Svi nesto oko epsteina sad pričate i znate, a zaboravljate da je velika vecina vas pametnjakovica sa ovog foruma ismijavala raju koja je pričala o tome prije vise od deset godina.
Na kraju krajeva i sama epstein prica je smijurija kakve horore dan danas rade.
Pa ako cemo realno pricat vise je smeca bilo u leaku hillary i onog njenog servera nego u ovom zadnjem leaku od epsteina.
Samo uzmes i pogledas javno dostupne cinjenice o kolekciji umjetnina podeste i moras bit stvarno nevjerovatan debil da ne skontas i validujes da sa likom nije nesto ok u glavi.
Jel ko od vas istrazio kad stagod od toga?
Proguglajte usput i cjeli opus gospoje preko drine biljane djurdjevic koja je specijalizirala tu pedo umjetnost za podeste i slicne frikove.
Ja licno sam slusao prije x godina audio zapis, dio leakovanih podataka sa hillary clinton servera, kako taj bolesnik przi curicu vrelom vodom ispod tusa i naredjuje joj da ga zove daddy.
Snimak tolko brutalan da ga ne mozes odslusat do kraja, doslovno, al djaba vama te stvari pricat kad se priglupa svjetina samo nasmije i proglasi te polupankom kojem je yt popio mozak jelte.
Jel vam jos uvjek pizzagate izmisljotina i teorija zavjere?
Jel i hunterov laptop teorija zavjere jos uvjek?
Tuneli ispod gety muzeja?
Poslusajte katkad svjedocanstva ally carter il anneke lucas, zrtvama tih sistema, organizovanih sistema i pedo lanaca elite.
Takve traume ne mozes lazirat jarane, u ocima im vidis traume dok pricaju, koliko god bilo vama to nevjerovatno, preglupo je takve stvari negirat i prozivat ljude na prvu teoreticarima zavjera.
A ako pricamo iskreno ima takve raje na ovome forumu i previše.
Mnogo se ovde forumskih "veličina" nacuclalo nvo sektor, usaid, i slicnih sisa, pa oduvjek imaju trip da ih sponzori, sefovi i tatice citaju kako oblikuju javni narativ preko piskaranja po forumima.
I to je mnogima teorija zavjere jelte jos uvjek.
Predatora je bilo otkako je organizovanog drustva, i pravo je glupo i infantilno samo kenjkat treba zakon ovo treba drzava ono u tom problemu da rjesi.
Ne haveri moji lijepi, sve pocinje od nas, od nas kao pojedinaca i od nas kao drustva.
Mi smo ti koji treba u svojim glavama prvo da prelomimo te stvari i pricamo o tome sto vise, a ne da se raji ismijavamo kad se prica o tome ma koliko zvucalo nevjerovatno.