teodati wrote: ↑15/11/2025 20:57
----
Ne kužiš se ti u teologiju nimalo, da ti laički objasnim, Bog je jedan, ali sve što postoji je samo drugi oblik toga istoga Boga, jel jasnije, a sve što postoji je množina a ne jednina, i mi ljudi, i životinje, i biljke, i zvijezde i planete, galaksije, druge dimenzije, sve to je također Bog, jer Bog iz sebe to stvara, kontaš?
Pa jel onda Bog kao uzrok svega jedan, a kao postojeći svijet množina?
Ne ide ti to, jelda, pa ne sekiraj se, nitko to do sada nije shvatio do kraja, ali polako, ima vremena da sve shvatiš prije vječnoga života, ak sam ja to mogao, ćeš i ti, e da.
Ne kužiš se ti u teologiju nimalo,
jok etyo ti je kuzis...a vidim koliko je kuzis
Bog je jedan, ali sve što postoji je samo drugi oblik toga istoga Boga, jel jasnije, a sve što postoji je množina a ne jednina, i mi ljudi, i životinje, i biljke, i zvijezde i planete, galaksije, druge dimenzije, sve to je također Bog, jer Bog iz sebe to stvara, kontaš?
rokni se momentalno, nisi ba normalan

sve stvoreno je Bog, znaci zivotinja koja se stvori je takodjer tebi Bog....lud si ba skroz na skroz
kontaš?
ma kontam ja sve sta ti meni sad rece, samo sto to veze s vezom nema, nikakve logike ni razuma u tome sto trabunjas
Ti si panateista, a oni vjeruju da je sve sto postoji Bog.
Pa je za njih BOg i govno na solji, smrdljiva zivotnjska lesina pored puta, sve je to za njih Bog
drugim rijecima u totalno si zabludi veze ti nemas o teologiji, pravom cistom monoteizmu.
Znaci ti ces meni luadjcki doci i reci kako ja ne znam nista o teologiji, to sto kazem da je Bog svjesno bice izvan vremena i prostora, svoje kreacije, da bi mi poturao vjerovanje panateizma da je sve Bog, cijeli univerzum Bog, svaki dio na zemlji je Bog, pa i govno u solji i smrdljiva zivotinjska lesina pored puta, sve je to za tebe Bog
Ne ide ti to, jelda, pa ne sekiraj se, nitko to do sada nije shvatio do kraja, ali polako, ima vremena da sve shvatiš prije vječnoga života, ak sam ja to mogao, ćeš i ti
ne trabunjaj u prazno....