Sto bi rekao Marinko Cutuk, "I nije ovo za mene, odoh ja u manekene"
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dr_Evil
#30226 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
- Altsa
#30227 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Musa bolje da si sutio
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- Logovan
#30230 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vazda neka sranja u reprezentacijama.
Neka prozivanja, svađe, medijska prepucavanja, ni godinu ne izdržimo da budemo normalni. Sad će biti nešto i kod rukometaša.
- hrasno38
#30231 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa normalno kad ti neki strucnjaci prigovaraju da nisi htio da igras a savez ne daje dobre inforamcije i save se gnjev sruci na igraca sta bi trebao da suti. Pa i dan danas su neki ubjedjeni da Musa nije htio da igra sto je aposlutna neistina
- hrasno38
#30232 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zato sto je u svim savezima identicna situacija i preslikana iz drzave. U svim savezima drma SNSD/HDZ kolaicija koja ima vecinu i naravno uz pojedine potkupljive Bosnje ruse BH sport
- Altsa
#30233 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nije tema Lazicevog istupa Musine boleštine vec savez, a Musa je najmanje kritikovao savez u svom istupu vec opet sebe pravdao i ako ne znam zbog cega. Ja samo znam da ne dolazak Lazica nece nastetiti savezu vec jedino ekipi.
Mene samo ekipa zanima za savez mi se zivo jebe. Ja bih ih jos jucer rastjerao da se pitam.
Last edited by Altsa on 13/11/2025 14:08, edited 1 time in total.
-
svesuper25
#30234 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sta se musa javlja
pa u svakoj ozbiljnoj repki bi bio kaznjen zbog svadbe mjesec dana pred EUROBASKET .Tanjevic i Markovic su rekli da je to bio veliki propust Muse i selektora.Totalno nedopustivo da se igrac zeni pred samo prvenstvo .
-
Boxii44
#30235 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne moze u nas nista normalno nikad, samo daj cirkuse. Mislim da ce Gjergji presjest vrlo brzo sto se uhvatio ovog posla kako je krenulo. Musa se povodom ovog trebao puno ranije oglasiti a ne sad.
-
palermo
#30236 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Podrska Dzananu
Kao.sto.daxno rekoh, Dzeko, Musa, Pjanic sci su oni izlozeni takvom.medijskom lincu da ja zaista ne vidim tacionalan razlog da igraju za BiH.
Nek se ugledaju na Anela,.nece covjek da igra, a.podrska.njemu raste li raste.....Evo I na ovom.forumu.postoji kluv.obozavatelja Anela......najglasniji...
Kao.sto.daxno rekoh, Dzeko, Musa, Pjanic sci su oni izlozeni takvom.medijskom lincu da ja zaista ne vidim tacionalan razlog da igraju za BiH.
Nek se ugledaju na Anela,.nece covjek da igra, a.podrska.njemu raste li raste.....Evo I na ovom.forumu.postoji kluv.obozavatelja Anela......najglasniji...
- Altsa
#30237 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da se ugledaju na Anela. Na kojim si ti drogama.palermo wrote: ↑13/11/2025 14:30 Podrska Dzananu
- Didier
#30238 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bilo bi dobro da neko konačno kaže ono što je očigledno, a to je da nije normalno da iko može uslovljavati bh. sport time što se mora izabrati ova ili ona nacionalnost selektora.
Dario Gjerja je dobar trener, i niko ne bi imao ništa protiv, ali način na koji se dolazi do takvih odluka, gdje on "mora biti Hrvat" jednostavno nije normalan.
Nigdje u Dejtonu nije napisano da sportski savezi moraju biti nakaradno uređeni, i iskreno da sam na mjestu ovih Bošnjaka, gurao bih mak na konac dok se stvari ne normalizuju, pa ne moramo ni otići u kvalifikacije.
Isto mislim i za fudbal.
Dario Gjerja je dobar trener, i niko ne bi imao ništa protiv, ali način na koji se dolazi do takvih odluka, gdje on "mora biti Hrvat" jednostavno nije normalan.
Nigdje u Dejtonu nije napisano da sportski savezi moraju biti nakaradno uređeni, i iskreno da sam na mjestu ovih Bošnjaka, gurao bih mak na konac dok se stvari ne normalizuju, pa ne moramo ni otići u kvalifikacije.
Isto mislim i za fudbal.
-
svesuper25
#30239 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ali u cemu je sad problem
pA direktor repke je sdp pulen berbic.Dakle, nema tu vice.Kao sto sam vidio uglavnom su bosnjaci vodili tu repku.
- Altsa
#30240 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Iskreno ne znam ni ja koji je glavni problem. Dnevnice, smjestaj igraca ??svesuper25 wrote: ↑13/11/2025 14:42 Ali u cemu je sad problempA direktor repke je sdp pulen berbic.Dakle, nema tu vice.Kao sto sam vidio uglavnom su bosnjaci vodili tu repku.
-
detroit-mercy
#30241 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Malo platice u savezu, malo se sta poklopi, pokoja sitna beneficija. Koji ce se kurac bunitDidier wrote: ↑13/11/2025 14:37 Bilo bi dobro da neko konačno kaže ono što je očigledno, a to je da nije normalno da iko može uslovljavati bh. sport time što se mora izabrati ova ili ona nacionalnost selektora.
Isto mislim i za fudbal.
-
Bodkin
#30242 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
kakvo izdrkavanje navijaca. ima ime i prezime ljudi koji vode reprezentaciju i savez i ko donosi odluke. kakvo je to sklanjanje odgovornosti spominjanjen nekakvog hdza i snsda?
savez je go ku*ac jos dok je "izdajnik" djedovic placao smjestaj i prevoz iz svog dzepa. O cemu se prica ovdje
savez je go ku*ac jos dok je "izdajnik" djedovic placao smjestaj i prevoz iz svog dzepa. O cemu se prica ovdje
-
palermo
#30243 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sto na drogama ?Altsa wrote: ↑13/11/2025 14:37Da se ugledaju na Anela. Na kojim si ti drogama.palermo wrote: ↑13/11/2025 14:30 Podrska Dzananu
Nek se ugledaju na Anela,.nece covjek da igra, a.podrska.njemu raste li raste.....Evo I na ovom.forumu.postoji kluv.obozavatelja Anela......najglasniji...![]()
Bolje je pitanje na kojim su drogama Dzekson Musa, Pjanic....I ostali kad im se da igrati za BiH a.uvijek.za sve krivi
- canvra888
#30244 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne igraju za te budale s negativitetom koji su po običaju najglasniji, igraju jer ima dosta nas normalne raje koja racionalno vidi stvari. Eto zato.palermo wrote: ↑13/11/2025 15:32Sto na drogama ?Altsa wrote: ↑13/11/2025 14:37Da se ugledaju na Anela. Na kojim si ti drogama.palermo wrote: ↑13/11/2025 14:30 Podrska Dzananu
Nek se ugledaju na Anela,.nece covjek da igra, a.podrska.njemu raste li raste.....Evo I na ovom.forumu.postoji kluv.obozavatelja Anela......najglasniji...![]()
Bolje je pitanje na kojim su drogama Dzekson Musa, Pjanic....I ostali kad im se da igrati za BiH a.uvijek.za sve krivi
- canvra888
#30245 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Čuj kažnjensvesuper25 wrote: ↑13/11/2025 14:05 Sta se musa javljapa u svakoj ozbiljnoj repki bi bio kaznjen zbog svadbe mjesec dana pred EUROBASKET .Tanjevic i Markovic su rekli da je to bio veliki propust Muse i selektora.Totalno nedopustivo da se igrac zeni pred samo prvenstvo .
Pa igrači iz svih reprezentacija otkazuju odazivanje upotpunosti, a ne da se samo desetak dana kasnije odazivaju, zbog raznih gluposti zbog kojih se uopće često i ne pravdaju, a kamoli zbog nečeg značajnog kao što je svadba. Jesi li upratio otkaze u Grčkoj i Sloveniji ovo ljeto? Najlakše je raspoređivati tuđim slobodnim vremenom, koje i ti isti košarkaši jedva dočekaju nakon dugih sezona.
Ovo oko Bošinog stava je Adis fino i lijepo objasnio na onom gostovanju na Hayatovom podcastu. Reče čovjek fino da u klubu prema igračima ima puno oštrije kriterije jer su plaćeni za taj angažman, dok je reprezentacija nešto drugo i upotpunosti na volonterskoj bazi. Rekao je da toleriše svašta nešto igračima kada je reprezentacija u pitanju što nikada ne bi u klubu koji trenira, jer je svjestan da se bilo koji reprezentativac može jednostavno ne odazvati i odustati od priprema u bilo kojem trenutku. Lahko je Boši pričati iz te perspektive treniranja igrača u klupskom smislu, to je neka skroz druga priča jer su ugovorom vezani za taj angažman.
Na kraju krajeva, i Nurkić je imao svadbu pred pripreme 2023. za OI pretkvalifikacioni turnir pa niko nije tada ni riječi rekao. Da se Musi nije desila situacija sa operacijom, ne bi ni sada niko ništa previše bulaznio oko toga, nego tako to ide kod nas, mora se naći razlog da se upire prstom kad se desi neki belaj.
-
Lug
#30246 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ma samo obicni debi ili neprijatelj reprezentacije, kamufliran u patriotu moze prigovoriti nesto Musi.
- hrasno38
#30247 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Cuj nekakvog HDZ i SNSD......evo ti pa onda skontaj zasto sam to napisaoBodkin wrote: ↑13/11/2025 15:24 kakvo izdrkavanje navijaca. ima ime i prezime ljudi koji vode reprezentaciju i savez i ko donosi odluke. kakvo je to sklanjanje odgovornosti spominjanjen nekakvog hdza i snsda?
https://klix.ba/objavljujemo-koga-je- ... enuti-buru
Last edited by hrasno38 on 13/11/2025 18:03, edited 1 time in total.
-
Priglavke
#30248 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dobro, gdje se nalaze klubovi koji rade sa U9-U11 uzrastom?Altsa wrote: ↑10/11/2025 12:56O cemu ti. U KS ima dovoljno klubova sa djecicom tog uzrasta. Nema ih 10 ali ima dovoljno. Nije bitan broj klubova vec ko sa njima radi. A u njima rade amateri.Priglavke wrote: ↑08/11/2025 16:03 NIje los izbor. Pitanje je samo hoce li upaliti. Najvise para oci taj etnicki kljuc. Hajd' da se radi za interese BH-sporta i reprezentacije, nego se sabotira svaki napredak u korist licnih i komsijskih interesa.
Ali ko nam je kriv, kada nismo u Kantonu Sarajevo napraviti 10 klubova u kojima ce djeca igrati vec od U7, pa ih onda selekcionisati i usmjeravati dalje.
Dakle sami smo krivi!!!
Ovaj sto kaze da se nema para. Mozda i nema, al' to je zbog parazita kao sto je on. Pojedose i unistise sve.
-
palermo
#30249 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ta normalna raja sute. Mediji dobijaju klikove na osnovu ovih "losih" , oni koji bi trebalibsyayi u njihovu odbranu (Savez, igraci) I oni sute. Sa moje tacke glesita ja zaista ne znam zasto sebe dovode u situaciju da ih se pere preko medija, drustvenih mreza. Ocito su bolji ljudi od.mene kad pristaju na to.
-
Bodkin
#30250 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ne mogu da otvorimhrasno38 wrote: ↑13/11/2025 16:58Cuj nekakvog HDZ i SNSD......evo ti pa onda skontaj zasto sam to napisaoBodkin wrote: ↑13/11/2025 15:24 kakvo izdrkavanje navijaca. ima ime i prezime ljudi koji vode reprezentaciju i savez i ko donosi odluke. kakvo je to sklanjanje odgovornosti spominjanjen nekakvog hdza i snsda?
https://klix.ba/objavljujemo-koga-je-sv ... enuti-buru