Ja sam iz okolice Slavonskog BrodaClZMAS wrote: ↑09/11/2025 17:31Sve se slažem,bilo je dva dana kiše. Biće još više pa ako prođe sve još bolje ako ne opet sam na istom.Mrvica 77 wrote: ↑09/11/2025 14:53Po kojoj logici će ubacivati hrvatske ili srpske kanale u BiH muxeveClZMAS wrote: ↑09/11/2025 13:17 Posle dosta ispitivanja instalacije dosao sam do zakljucka da bi mux d meni radio moram imati najbolji panel adapter, nemoze obican nego od 4-5 kolko sam menjao onaj koji bije na svim kanalima najjaci signal. Drugim recima otezano je hvatanje d muxa.Uspeo sam to od 5.11 mi radi bez prekida.Kao i a mux.
Da li neko zna da li ce biti mozda jos neki kanal ubacen u d ili a mux, recimo nova s ili hrvatski neki kanali.
Svašta!
Uostalom zar ti ne hvataš Belje ili Borince?
Iz ovoga svega što si napisao, meni se sve čini da tvoja antenska instalacija vapi za temeljitom provjerom i obnovom, jer često pišeš kako s nečim imaš problema
A vrijeme je sve lošije
Dakle, dok još nije zahladilo imaš fore to napraviti...
Ja sam se nedavno penjao na tavan čistiti dimnjak, a pojačalo mi na 3 metra od njega
Pa sam preventivno skinuo poklopac, provjerio spojeve kablova i sve zatvorio, jer nije bilo potrebe za bilo čime, pošto po razini signala na tv vidim da mi svi hrvatski i bosanski muxevi rade izvrsno
Skinuo sam paučinu jedino s njega![]()
Ako želiš, nađi na tv opciju ažuriranje kanala ili ručno ažuriraj sve kanale koje hvataš, ako ti nije uključena opcija automatskog dodavanja novih kanala
Batalio sam sandžačke kanale sa zlatibora.
Hvataš li ti čot ili novosadski odašiljač ti beše oko Brčkog tako nešto ako beše,nije previše daleko.
Inače kod nas smanjuju odašiljače jel štede struju.
A @Brcak1971 bi barem po nickname trebao biti iz tog kraja
De ti sredi tu svoju skalameriju, ako tebe par kapi kiše zeza, to je očit znak da negdje imaš vlagu, kuršlus...