dale cooper wrote: ↑05/11/2025 21:09
Chmoljo wrote: ↑05/11/2025 21:08
dale cooper wrote: ↑05/11/2025 20:12
Samo što nisam ljubitelj rpg-a posebno ovih sa turn based borbama. Iako je muzika zaista dobra, slušao sam to na Chmoljinu preporuku.
Daj mi misteriju, avanturu, zagonetke, horor i jednostavan sistem borbe, bez puno fantazije, spellsa i sličnih pizdarija.
Nije sistem borbi u ce 33 nesto strasno komplikovan. Brzo se ukapira, a zaista ti ne treba neki kompleksan
build likova na nekoj normalnoj tezini, jednostavno igras po cejfu.
WTF is build likova?
Kako ih levelujes dodajes im nove mogucnosti u borbama. CE 33 je to uradio poprilicno pitko i brzo se skapira i poprilicno je zadovoljstvo igrati sa raznim likovima. Ako si kad gledo pokemone, na taj je fazon pomalo, napad uzarenom stihijom i onda ide kocoperan pokret i animacija.
CE 33 ti ima jako ozbiljne teme, na fazon Star treka, cak smo ja i Tito ovdje potezali jedan segment star treka vezano za ovu igru. Prezentacija je tako dobra, filmska, obecevam ti da ces zavoljeti likove koji su zaista autenticni, nisu neke genericne kopije. Imaju svoje realisticne motive, i sama njihova izgradnja u prici je zaista kvalitetna. Da ne spominjem dodatne likove, a neki su wow. Stagod ti kazem bojim se da cu ti spojlati. Tjerace te prica dalje da saznas koji qua se desava.
Na kraju krajeva, ovako, ovo je igra koja ima atomski pocetak. On traje nekih pola sata do 45 minuta, zavisno od tvoje umjesnosti. Znaces kad prodje taj pocetak vjeruj mi.
I onda skontaj hoces li igrati ili neces. Eto, ne kosta te nista puno.
Pici je rondo jer ima puno cutscenes, ali ce ti opet reci da je dobra igra. A i on je ocvali gen iksovac