Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo treba pod Katanac.
Kakve veze ima ko je na vlasti u TZ ili TK ako su profesionalno odrađeni i ako sada tužilaštvo i sud odrade svoj dio posla.
Dali je ova hulja u jednoj ili drugoj stranci, to sad nije bitno jer ih svaka stranka iznjedri.
Chmoljo wrote: ↑01/11/2025 14:21
Odrasti i napisi nesto suvislo umjesto sto se stalno vracas na isto ko kakva tetkurina, i jos govoris kako sam ja taj koji cvili, a ne popustas oko istog vec sedmicama.
Vidis i ja sam skonto da si cmizdravac, koji vapi za odobravanjem i na druge projicira vlastitu nesigurnost. Dok npr mene apsolutno zaboli sta neki forumas misli o meni licno.
Opet ad hominem napadi...nikako da se izdigne iznad licnog omalovazavanja...jadnicak, pomalo mi ga i zao jedino ovako na forumu moze uvijediti nekoga i osjecati se zayebanim, ne smije u stvarnom zivotu.
Prava krkanska prica...sa takvom pricom mozes lagano znas vec sta...nemoj se ti meni ljutiti, ljubi te facko
haj probaj ne spominjati krkanluk jedno mjesec dana, da vidimo tu tvoju lažnu mentalnu snagu
ako ćeš plakati u jastuk, ok je, neće niko čuti. bitno samo da se ne ofiraš po forumu
SAD spremaju zakon o Balkanu: Nema prekrajanja granica, precizno navedeno šta će biti primarni cilj
Sjedinjene Američke Države pripremaju "Zakon o demokratiji i prosperitetu Zapadnog Balkana" kao dio Zakona o nacionalnoj sigurnosti za 2026. godinu.
Prijedlog, koji je već prošao Senat i ide u Kongres, fokusira se na borbu protiv političke korupcije, naročito u pravosuđu, izbornoj administraciji i javnim nabavkama, te jačanje demokratije i ekonomskog razvoja u regionu, piše Nedeljnik u novom broju.
Zakon eksplicitno zabranjuje SAD da podržavaju razmjenu teritorija, secesiju ili prekrajanje granica po etničkim linijama – bilo između Kosova i Srbije, bilo unutar Bosne i Hercegovine, uključujući entitet Republiku Srpsku. Predviđa i podsticanje Srbije i Kosova da implementiraju sporazum od 27. februara 2023. godine i unaprijede bilateralnu trgovinu i investicije.
Chmoljo wrote: ↑01/11/2025 14:21
Odrasti i napisi nesto suvislo umjesto sto se stalno vracas na isto ko kakva tetkurina, i jos govoris kako sam ja taj koji cvili, a ne popustas oko istog vec sedmicama.
Vidis i ja sam skonto da si cmizdravac, koji vapi za odobravanjem i na druge projicira vlastitu nesigurnost. Dok npr mene apsolutno zaboli sta neki forumas misli o meni licno.
Opet ad hominem napadi...nikako da se izdigne iznad licnog omalovazavanja...jadnicak, pomalo mi ga i zao jedino ovako na forumu moze uvijediti nekoga i osjecati se zayebanim, ne smije u stvarnom zivotu.
Prava krkanska prica...sa takvom pricom mozes lagano znas vec sta...nemoj se ti meni ljutiti, ljubi te facko
haj probaj ne spominjati krkanluk jedno mjesec dana, da vidimo tu tvoju lažnu mentalnu snagu
ako ćeš plakati u jastuk, ok je, neće niko čuti. bitno samo da se ne ofiraš po forumu
Ja jesam svakakav, grozan, uzasan i ne krijem to, đavo me nosio ...ali bar ne cvilim ko kakva tetkica po forumu kako me forumasi nazivaju cetnikom kao nas Cmoljkan.
Sto je najsmijesnije i to je umislio
Last edited by LSD on 01/11/2025 14:55, edited 1 time in total.
SaPnA wrote: ↑01/11/2025 14:31
Ne znam koji kurac su onda izlazili na izbore da skinu zelene kad za svaki problem imaju izgovor a ne rjesenje.
A duse drage rekao bi covjek da nisi iz TK u kojem zadnjih tridesetak godina je SDA vlast na kantonu i u ovoj aferi sve njezini članovi , cuj za svaki problem trojka imaju izgovor a ovo desavanje u SDA kantonu
Svi problemi su jer Srbija jos misli da nije zavrsen raspad bivse sfrj...Srbija jos smatra da je moguca podjela BIH,Kosova I Crne Gore..onog trenutka kad u srpskom politickom vrhu shvate da nema prekrajanja granica,tad ce poceti veliki sukobi u samoj srbiji sto ce biti slom I kraj. 200 godisnje ideologije krvi I tla..Danas to krece u novom sadu a zavrsit ce u beogradu..the end.
zavrzlama wrote: ↑01/11/2025 14:59
Svi problemi su jer Srbija jos misli da nije zavrsen raspad bivse sfrj...Srbija jos smatra da je moguca podjela BIH,Kosova I Crne Gore..onog trenutka kad u srpskom politickom vrhu shvate da nema prekrajanja granica,tad ce poceti veliki sukobi u samoj srbiji sto ce biti slom I kraj. 200 godisnje ideologije krvi I tla..Danas to krece u novom sadu a zavrsit ce u beogradu..the end.
U tome će im pomoći i ovaj Trumpov "Zakon o demokratiji i prosperitetu Zapadnog Balkana" gdje se eksplicitno odbija svaka mogućnost promjene granica Kosovo, Srbija, BiH, Makedonija...itd.
SaPnA wrote: ↑01/11/2025 14:31
Ne znam koji kurac su onda izlazili na izbore da skinu zelene kad za svaki problem imaju izgovor a ne rjesenje.
A duse drage rekao bi covjek da nisi iz TK u kojem zadnjih tridesetak godina je SDA vlast na kantonu i u ovoj aferi sve njezini članovi , cuj za svaki problem trojka imaju izgovor a ovo desavanje u SDA kantonu
Bolje se ti zapitaj za koga glasas i podrzavas
Evo, samo jebeni izgovori
Ni za koga, dok ne bude sta ultra radikalno
U tome će im pomoći i ovaj Trumpov "Zakon o demokratiji i prosperitetu Zapadnog Balkana" gdje se eksplicitno odbija svaka mogućnost promjene granica Kosovo, Srbija, BiH, Makedonija...itd.
Ne može se nekakvim "Trumpovim" zakonima braniti ili dozvoljavati pomjeranje granica država na Balkanu. Za države bivše SFRJ već postoji jedan takav normativ, još od 1991. godine
Danguba wrote: ↑01/11/2025 14:49
Ovo treba pod Katanac. Kakve veze ima ko je na vlasti u TZ ili TK ako su profesionalno odrađeni i ako sada tužilaštvo i sud odrade svoj dio posla.
Dali je ova hulja u jednoj ili drugoj stranci, to sad nije bitno jer ih svaka stranka iznjedri.
Ovo treba pod Katanac. Kakve veze ima ko je na vlasti u TZ ili TK ako su profesionalno odrađeni i ako sada tužilaštvo i sud odrade svoj dio posla.
Joj da se ne sjecamo price o sogan dolmama i ostalih cudesima sto ste pricali zadnjih dvije tri godine pa bi vam neko povjerovao u ovu priču
Kantonalni nivo jeste kriv, ali ovi ljudi su zaposleni prije 15-20 godina. Steta sto ranije kolege nisu ovo sprijecile, strahota je ovo. Sipa, Osa i fup morali su djelovati.
Svaka cast ljudima koji su ovo izgurali protiv svojih "kolega". Nadam se da ce biti po 40 godina za svakog pojedinacno. Tako se primjeri prave.
A vjerujem da ce se dobro provesti u zatvoru, a nadam se da ce otkriti i sva imena upetljana u ovo.
Ministar jeste neko ko je isturen ispred MUP-a, ali nisu to funkcije koje odlucuju u nasim MUPovima. Direktor, nacelnik i glavni krim inspektori to su dase.