Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prpa.ba wrote: ↑29/10/2025 16:38
Gdje su Konakovicevi monteri klime, sta kazu, gdje zapelo?
Makar su montirali, dok je Bake citavo vrijeme govorio "SNSD are good guys" moze koalicija sa njima, evo odmah.
Krivica za ovo koliko god da je na trojci, a jeste, Bake je prekinuo cipelarenje i pruzio mu ruku. Ostat ce zapisano ovo kao i Aprilski paket, spominjat ce se da smo mogli, ali sujeta je presudila.
Pa i Dino je govorio da su SNSD good guys dok nije došao na vlast.
amidzazeher wrote: ↑29/10/2025 16:40
Ne kontam, uveli mu sankcije i svima oko njega, skinuli ga sa mjesta predsjednika rs-a i onda kao sa njim dogovorili kopanje litijuma!!! Pa jel’ to nisu mogli bez njega dogovoriti? Pogotovo kad nije ni na kakvoj funkciji vise.
Ko biva rs kao Norveška pa nema vise koga da ucjene/podmite nego vracaj Dodika.
Sta znas mozda im je obecao nece stvarat probleme nece se petljat vise u politiku, samo da ga pstave na miru
To mi je logicnije nego ovo da ga vracaju! I kakav NATO ljudi pa nece valjda Dodik o tome odluciti daj se dohavizajte!
Da, jer on otisao s vlasti i gotov je.Sve sto zele mogu.Ali vjerovatno on ima nacin da otezava
Oni su lagano za penzije, sad ide vesela igranka ko ce biti novi lideri. Drasko je vec usao u kolo, umiljava se strancima, umiljava se Covicu, ko ce biti novi Bakir i novi Dragan, bice zanimljivo pratiti.
Ovima je svakako biloski sat na isteku, nece valjda ko Bajden padati niz stepenice. Ostace ko neki senatori u sjeni, ko Vito Corleone da im sljedbenici ljube prsten i traze usluge.
Prpa.ba wrote: ↑29/10/2025 16:38
Gdje su Konakovicevi monteri klime, sta kazu, gdje zapelo?
Makar su montirali, dok je Bake citavo vrijeme govorio "SNSD are good guys" moze koalicija sa njima, evo odmah.
Krivica za ovo koliko god da je na trojci, a jeste, Bake je prekinuo cipelarenje i pruzio mu ruku. Ostat ce zapisano ovo kao i Aprilski paket, spominjat ce se da smo mogli, ali sujeta je presudila.
Pa i Dino je govorio da su SNSD good guys dok nije došao na vlast.
Šibicarenje i mahalanje, vrh politike.
Jeste, govorio je SDA ne zna, a on zna kako sa njima. Bila je i ona scena oko sankcija. Ne zaboravljam ja, nisam ribica. Ali kad je doslo sve u mogucnost realnog rusenja dobro je posao odradio - dok se nisu uvukli u tipicna begovska prepucavanja, a Dodo kao pravi menadzer nastavio raditi u tisini.
Vazan je timing - valjda nisam nikoga amnestirao u prekidanju i opstrukciji cipelarenja. Ali sam rekao jasno ko je prvi odustao od toga jer je ugledao pogodan trenutak za povratak na vlast - gdje je stranka vaznija od drzave.
dječak sa šibicama wrote: ↑29/10/2025 16:49
Covic i Bakir po 69 godina, Dodik 66
Oni su lagano za penzije, sad ide vesela igranka ko ce biti novi lideri. Drasko je vec usao u kolo, umiljava se strancima, umiljava se Covicu, ko ce biti novi Bakir i novi Dragan, bice zanimljivo pratiti.
Ovima je svakako biloski sat na isteku, nece valjda ko Bajden padati niz stepenice. Ostace ko neki senatori u sjeni, ko Vito Corleone da im sljedbenici ljube prsten i traze usluge.
Kako stvari stoje i Bosnjaka je to Dino Konakovic, zaista ne vidim nikoga
ibizza wrote: ↑29/10/2025 15:58
Od februara mi nemamo državu i tu je Prpa 100% u pravu.
Za samo 6 mjeseci, Mile je pokazao našim levatima kako se vodi politika.
mile je poklonio trump resurse drzave BiH koje je osvojio genocidom
nema tu ni p od politike i veoma je naivno razumjevanje trumpovog stila vodjenja u kontekstu politike
kada se prica o "nasim levatima" onda prst ubjedljivo najvise treba da ide prema onim koji su unistili drzavne firme i nijedne fabrike napravili nisu
Sve i da im je dao litijum u Loparama (mada je srozavanje i pomisliti da je Amerima stalo do litijuma u jebenim Loparama) zar to nije perfektna trgovina?
Evo Nikšić i Mijatović dali strancima sve rude Vareša i to za dž, besplatno...
wtf ... pa koji ce ti vrag onda drzava ako je poklasnjas drugom
Ko ce kod Dragana, ja ne znam nijednog osim njega, sve neki bezlicni ljudi oko njega. Mozda neka od onih zgodnih koka sto trckaraju oko njega. Covic nema nasljednika realno.
Dodik ima sina i ima Zeljku, dovoljno harizmaticni. Bakir jedino da ozvanici Sebiju, mislim ionako je ona gazdarica stranke de facto.
Zaha joj moze biti onaj Since iz Sportbilija, onaj patuljak poslusni trckaralo oko nje.
dječak sa šibicama wrote: ↑29/10/2025 16:57
Ko ce kod Dragana, ja ne znam nijednog osim njega, sve neki bezlicni ljudi oko njega. Mozda neka od onih zgodnih koka sto trckaraju oko njega. Covic nema nasljednika realno.
Dodik ima sina i ima Zeljku, dovoljno harizmaticni. Bakir jedino da ozvanici Sebiju, mislim ionako je ona gazdarica stranke de facto.
Zaha joj moze biti onaj Since iz Sportbilija, onaj patuljak poslusni trckaralo oko nje.
Pa nije ni Sebija mlada,66 godina
Treba neko mlad.Koga to ima da ima harizmu naseg covjeka? Kazem vam zapad vidi to u Konakovicu.SDA smaknut kao sto su svojevremeno SDS
Pa znalo se ovo eto samo se cekalo da se ozvanici....velika je lova kod baje bila zapela a dosla voda i do grla....on ode uzivati u lovi malo sa strane vuci konce za koji godinu ga nema....sad je covic na redu