Niko nije rekao da je akademska gromada, niti je iko pomislio na tako nesto....al tvoji silogozmi i zakljucivanje putem dedukcije su prosto fascinatni
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
LSD
#98676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
LSD
-
HelaS
#98678 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sutra je protest pred Tužilaštvom u Mis Irbinoj, nemoj zaboraviti otićiLSD wrote: ↑25/10/2025 00:03Niko nije rekao da je akademska gromada, niti je iko pomislio na tako nesto....al tvoji silogozmi i zakljucivanje putem dedukcije su prosto fascinatnigenije si, ocami...ovom drustvu trebaju likovi poput tebe, da se razmnozavaju sto vise....samo takvi likovi mogu iscupati ovu napacenu drzavu iz kanala
![]()
- drag_gost
#98679 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dobro, tema je crna hronika, oprosti i ti ako sam promasio temu spominjanjem Domca. To je tvoja logika.Messier wrote: ↑24/10/2025 23:12kako drugo osim tako,da mi, koji i ne gledamo to znamo sta se dogadja u tom miljeo?drag_gost wrote: ↑24/10/2025 23:01Hajde ovako.Messier wrote: ↑24/10/2025 22:53
hajd ovako,za pocetak boli me kurac nek umre,al faco je ranjen 5 puta u ratu i nije to ljepljenje na ramiza.
krenuo si iz ratne price ok.
nasilnik,slazem se za to na grbavici
kakav jebeni suljo domac sad u prici, ne mozes ih poredit narkomancinu iz sutjeske sa facom.
sad ce doci djecak,koji ce reci da mi lose momke asfalta glofiriciramo, i otic gledat kuma koji mu je najbolji film
nista nije crno bijelo,a gdje je sve ista boja je samo tu kad te kajmakovicka i cavka tuze, a presudjuju ti campare,ona sto je pobjegla u rijeku i dalide burzic.
gdje je onaj vepar od gazde metropilisa, ubojica sa tramvajskog, od gazde metropolisa sto je 2 miliona na dupli klik uzeo?
gdje je slovenac?
gdje je ovaj prodavac cajeva monetize ad?
svi su ti likovi na slikama,po dubaiu mozes naci ko sta ima..a oni jebenog facu jebu za verbalni delikt.
cute dok se nije izdrko na maramu pokrivene neke.
mora da je reis pritusnuo dugme tolerancije
Odakle tebi sada reis u prici?
Domca sam spomenuo jer je i on nekim cudom ziv nakon svih napada koje je dozivio, ne da ih poredim.
Mnogi su ranjeni u ratu, ali ne na prvoj liniji. PM je napisao i ko ga je ranio. Za ostalo se slazem, ali nigdje nisam ni napisao drugacije u tom postu koji si citirao. Sve su to likovi koji su ojadili ovaj narod, ali sada je Faco u fokusu jer se o njemu prica. Ovako kako si ti nastavio, mozemo doci i do Alije i ja cu se sloziti, ali to je totalno van toga da je jedan Faco idiot koji se kurcio po gradu dok je Ramiz bio ziv. Da se bahatio i maltretirao ljude dok je mogao. O ratu i Faci se nikada nije pricalo ranije dok nije napravio taj tiktok.
Vezano za to sto prica o kriminalu na tiktoku u velikoj vecini je u pravu, to mu niko oduzeo nije. Isto tako, psovati nekome djecu sa kim se ne slazes i prekidati post da bi mogao psovati je nesto sto je omladini popularno danas, ali to je ccisto cirkuzanje.
Mani se patetike i razvodnjavanja zivota ti.
tebi je najbitnije da ne znas nista o tome.
ah,obratite se vi uvredljivi narode,obratite se regulatornoj agenciji,iskoristite sva prava paragrafa, ne mozes ovako pricati,osudite ga i ubijte ga.
slazem se sa smrtnom kaznom
e onda ide hors pred skole,a ne gandja.
kapiras da je to proces, bolje imati kontrolirane ljude iz grada, nego da ti upada ekipa na skolska i gura im dandaru dzaba na basketu.
to je sve proces.
ubijte njega...a upadaju frontalno keljmendiji u grad,svakako je gasi izasao, cekaju ih tu advokati iz carsije lihvari
mislim ono tema je crna hronika, oprosti ako sam promasio temu, ima neki klip klinca koji vozi 110 gdje je 80 ogranicenje,stravicno
Jeste, Faco je cuvar kapije grada, da nema Face bilo bi nam 100 puta gore. De bolan, ne pravite od njega nesto sto nikada nije bio. U ratu je sam odbranio grad, a u miru ga preko tiktoka brani. Rambo u ratu, virtualni rambo u miru.
I taj Domac je spomenut samo u kontekstu Face samo u poredjenju kakve je sve pucnjave prezivio. Dzaba pisati.
Last edited by drag_gost on 25/10/2025 00:11, edited 3 times in total.
-
LSD
#98680 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vazi, dogovoreno.HelaS wrote: ↑25/10/2025 00:07Sutra je protest pred Tužilaštvom u Mis Irbinoj, nemoj zaboraviti otićiLSD wrote: ↑25/10/2025 00:03Niko nije rekao da je akademska gromada, niti je iko pomislio na tako nesto....al tvoji silogozmi i zakljucivanje putem dedukcije su prosto fascinatnigenije si, ocami...ovom drustvu trebaju likovi poput tebe, da se razmnozavaju sto vise....samo takvi likovi mogu iscupati ovu napacenu drzavu iz kanala
![]()
Imas li jos nesto dodati, pa da odes sa stilom
-
HelaS
#98681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mogu ti dodati pištaljku, znam da bi je volioLSD wrote: ↑25/10/2025 00:08Vazi, dogovoreno.HelaS wrote: ↑25/10/2025 00:07Sutra je protest pred Tužilaštvom u Mis Irbinoj, nemoj zaboraviti otićiLSD wrote: ↑25/10/2025 00:03
Niko nije rekao da je akademska gromada, niti je iko pomislio na tako nesto....al tvoji silogozmi i zakljucivanje putem dedukcije su prosto fascinatnigenije si, ocami...ovom drustvu trebaju likovi poput tebe, da se razmnozavaju sto vise....samo takvi likovi mogu iscupati ovu napacenu drzavu iz kanala
![]()
Imas li jos nesto dodati, pa da odes sa stilom![]()
-
LSD
#98682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dođi i ti sa megafonom...da raja cuje cuvenog Helasa, genija sa Klixa.
- Edin H.
#98683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako da je Faćo ganjao raju po gradu sa Cacinima ako je bio kod Ramiza?
Znam da Ramiz bio dobar sa Cacom, ali ipak se radi o drugoj jedinici
Znam da Ramiz bio dobar sa Cacom, ali ipak se radi o drugoj jedinici
-
Messier
#98684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
znam,oprosti sam te upalio , upalio sam se i ja na domca.drag_gost wrote: ↑25/10/2025 00:07Dobro, tema je crna hronika, oprosti i ti ako sam promasio temu spominjanjem Domca. To je tvoja logika.Messier wrote: ↑24/10/2025 23:12kako drugo osim tako,da mi, koji i ne gledamo to znamo sta se dogadja u tom miljeo?drag_gost wrote: ↑24/10/2025 23:01
Hajde ovako.
Odakle tebi sada reis u prici?
Domca sam spomenuo jer je i on nekim cudom ziv nakon svih napada koje je dozivio, ne da ih poredim.
Mnogi su ranjeni u ratu, ali ne na prvoj liniji. PM je napisao i ko ga je ranio. Za ostalo se slazem, ali nigdje nisam ni napisao drugacije u tom postu koji si citirao. Sve su to likovi koji su ojadili ovaj narod, ali sada je Faco u fokusu jer se o njemu prica. Ovako kako si ti nastavio, mozemo doci i do Alije i ja cu se sloziti, ali to je totalno van toga da je jedan Faco idiot koji se kurcio po gradu dok je Ramiz bio ziv. Da se bahatio i maltretirao ljude dok je mogao. O ratu i Faci se nikada nije pricalo ranije dok nije napravio taj tiktok.
Vezano za to sto prica o kriminalu na tiktoku u velikoj vecini je u pravu, to mu niko oduzeo nije. Isto tako, psovati nekome djecu sa kim se ne slazes i prekidati post da bi mogao psovati je nesto sto je omladini popularno danas, ali to je ccisto cirkuzanje.
Mani se patetike i razvodnjavanja zivota ti.
ah,obratite se vi uvredljivi narode,obratite se regulatornoj agenciji,iskoristite sva prava paragrafa, ne mozes ovako pricati,osudite ga i ubijte ga.
kapiras da je to proces, bolje imati kontrolirane ljude iz grada, nego da ti upada ekipa na skolska i gura im dandaru dzaba na basketu.
to je sve proces.
ubijte njega...a upadaju frontalno keljmendiji u grad,svakako je gasi izasao, cekaju ih tu advokati iz carsije lihvari
mislim ono tema je crna hronika, oprosti ako sam promasio temu, ima neki klip klinca koji vozi 110 gdje je 80 ogranicenje,stravicno
Jeste, Faco je cuvar kapije grada, da nema Face bilo bi nam 100 puta gore. De bolan, ne pravite od njega nesto sto nikada nije bio. U ratu je sam odbranio grad, a u miru ga preko tiktoka brani. Rambo u ratu, virtualni rambo u miru.
I taj Domac je spomenut samo u kontekstu Face samo u poredjenju kakve je sve pucnjave prezivio. Dzaba pisati.
skako sam i ja po zuci tad sa 18,sve 5,bilo proslo..necu klince teretiti sa tim.
ono sto zelim da ti kazem je da se ne zna ko koga jebe ovdje i uzima lovu, a mi pusimo.
zatvori facu sto je jebo mater djuski jurisic.
drzava radi.
radi kad nekome treba da radi. inace karina.
to ti pricam.
facu zatvori, jebote faco ko relikt nekog otpora
za 5 godina facine majice rade neki likovi na carsiji,ubili ga,jebes ce gevaru
-
Messier
- drag_gost
#98686 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa eto, da se slozimo onda, mogli smo odmah vala.Messier wrote: ↑25/10/2025 00:18znam,oprosti sam te upalio , upalio sam se i ja na domca.drag_gost wrote: ↑25/10/2025 00:07Dobro, tema je crna hronika, oprosti i ti ako sam promasio temu spominjanjem Domca. To je tvoja logika.Messier wrote: ↑24/10/2025 23:12
kako drugo osim tako,da mi, koji i ne gledamo to znamo sta se dogadja u tom miljeo?
to je sve proces.
skako sam i ja po zuci tad sa 18,sve 5,bilo proslo..necu klince teretiti sa tim.
ono sto zelim da ti kazem je da se ne zna ko koga jebe ovdje i uzima lovu, a mi pusimo.
drzava radi.
to ti pricam.
za 5 godina facine majice rade neki likovi na carsiji,ubili ga,jebes ce gevaru
- Edin H.
#98687 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne, ozbiljno pitam, jer je ranije spomenuto.
Imao sam susrete sa ovima iz Desete brdske, ali se Faće ne sjećam, ali opet memorija nakon toliko vremena je varljiva
-
Messier
#98688 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
uvijek se ti i ja slozimo, onako malo nesto rasprave i to je to, otprilike smo na istim konceptimadrag_gost wrote: ↑25/10/2025 00:22Pa eto, da se slozimo onda, mogli smo odmah vala.Messier wrote: ↑25/10/2025 00:18znam,oprosti sam te upalio , upalio sam se i ja na domca.drag_gost wrote: ↑25/10/2025 00:07
Dobro, tema je crna hronika, oprosti i ti ako sam promasio temu spominjanjem Domca. To je tvoja logika.
drzava radi.
to ti pricam.
za 5 godina facine majice rade neki likovi na carsiji,ubili ga,jebes ce gevaru![]()
-
Nisamsdaali
#98689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta god ko mislio o dotičnom, ovo je pobjeda totalitarizma. FGR zadovoljan jer je psovač i papak u zatvoru, a za posljedice i šta će sutra biti niko ne pita.
Upotreba populizma u svrhu totalitarizma
Upotreba populizma u svrhu totalitarizma
-
Messier
#98690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ovo ti je plasticna ideologija moja oko prometa novca od droge sad
mislim da si stariji par godina od mene,znas bolje grad od mene.
ti rece da pitas iskreno,ja odgovaram iskreno.
pod 1,sve to pojebe lova.
Skaljarci i Kavcani ,120 mrtvih zbog para
dva klana od dva najbolja jarana
pod 2, to se dogadja u tom svijetu,fakt je ako vozis iz kolumbije nesto da ako ti izleti neka portugalska carina koju potplatis,a onda trazis dil za to,a oni nece, pucas im u glavu...tako pocinje.
pod 3 mi smo klosari u svemu,pa i u dilanju gudre, radimo na malo
i poanta je to da drzis institucije, uci sa lovom u institucije,uglavnom u policiju, tuzilastvo,sud,par sudija bas dobro legne,placa 7k eura,od nas 30 mjesecno.
kupicemo vam one british kape za sudstvo.
uglavnom,ovi su usli jako. ove nase sudije , tuziteljstvo pokriveno, panciri za specijalce donacije drito iz kartela
al ulazis il jako il nikako, zato ce ga faco i popusiti
-
Messier
#98691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a ovo ti je uvod..ako ti se da, koncept slozen silazimo na planetu sarajevo
-
Messier
#98692 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i onda facu sto je jebo majku duski.
drzava radi.
Kao osa radi,gdje je osmica,alijin tjelohranitelj...ja ga sretao u Pazaricu,kad je sa Alijom ulazio u grad?
jel osudjen?
gdje su seve ko su seve,ko je seferu na ciglanama podmetnuo pod terasu eksploziv?
i sta imamo sad..smrkove nedodirljive,politicki pokrivene i jalu i bubu i senidu kako se vec zovu
faco je problem sto psuje
drzava radi.
Kao osa radi,gdje je osmica,alijin tjelohranitelj...ja ga sretao u Pazaricu,kad je sa Alijom ulazio u grad?
jel osudjen?
gdje su seve ko su seve,ko je seferu na ciglanama podmetnuo pod terasu eksploziv?
i sta imamo sad..smrkove nedodirljive,politicki pokrivene i jalu i bubu i senidu kako se vec zovu
faco je problem sto psuje
- Edin H.
#98693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Očigledno se na nju nakačio jer je kao što kaže radila interview sa Ramom IsakomLaplace wrote: ↑24/10/2025 16:24Kako sam i pretpostavio: najviše priča o tome što se ona pokrila, kao da mu to najviše smeta kod nje. I neke insinuacije, čini se vođene njegovim seksualnim fantazijama.baxus wrote: ↑23/10/2025 19:52Mislim da je zbog ovoga podnesena krivična.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑23/10/2025 18:12
Sta je lik uopste rekao? Jel ona javna licnost, zar ne postoji sloboda govora?
Evo sad ko je iskusan na sudu pogotovo u krivičnom pravu može možda reci da li ovdje ima krivičnog djela psihičko nasilje putem informaciono-komunikacijske tehnologije i ugrožavanje sigurnosti.
https://www.facebook.com/share/r/1DRyNT ... tid=wwXIfr
-
Messier
#98694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a duska drka od kad se rodila, dobar bio sa njenom sestrom,kad su ona dva zohara ubili malog onog od ane,u tramvaju.
denis se zvao ?
i protesti, i mi u nekom stanu kod katedrale,fol mi nesto korigujemo kako cemo.
pola ih je tad otislo van, a pola ih se uhljebilo ovdje, ona je jedna od tih se druge strane
denis se zvao ?
pola ih je tad otislo van, a pola ih se uhljebilo ovdje, ona je jedna od tih se druge strane
- Edin H.
#98695 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na koga misliš da se uhljebio? Duška ili sestra?Messier wrote: ↑25/10/2025 01:17 a duska drka od kad se rodila, dobar bio sa njenom sestrom,kad su ona dva zohara ubili malog onog od ane,u tramvaju.
denis se zvao ?
-
Messier
#98696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa duska se uhljebila, pa sta je sad ,pomocnik jebenog ministra za nista u nicemu i ne pitas se nista?Edin H. wrote: ↑25/10/2025 01:22Na koga misliš da se uhljebio? Duška ili sestra?Messier wrote: ↑25/10/2025 01:17 a duska drka od kad se rodila, dobar bio sa njenom sestrom,kad su ona dva zohara ubili malog onog od ane,u tramvaju.
denis se zvao ?
jesil ti isao u drugu gimnaziju?
njena sestra je moje godiste,sretali se po crvenoj galeriji
-
Messier
#98697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a i definicija uhljebljenja u Bosni ti je jako siroka.
kad neko zeli da te uvrijedi,kaze da si uhljeb,ubili se svi od svoje kreativne snage.a cure rade o call centru, napadaju ih stranacki tetrijebi, uhljebljene.cure ne znaju koji je dan,rade
najbitnije je granape osloboditi,onda cemo dalje,prvo oslobodimo granape,pa cemo na samoposluge
mi smo crno bijelo drustvo, proces je da udjemo u nijanse
kad neko zeli da te uvrijedi,kaze da si uhljeb,ubili se svi od svoje kreativne snage.a cure rade o call centru, napadaju ih stranacki tetrijebi, uhljebljene.cure ne znaju koji je dan,rade
najbitnije je granape osloboditi,onda cemo dalje,prvo oslobodimo granape,pa cemo na samoposluge
mi smo crno bijelo drustvo, proces je da udjemo u nijanse
- Edin H.
#98698 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kao što si rekao ona je mlađa, znao sam je, ali nisam.Messier wrote: ↑25/10/2025 01:27pa duska se uhljebila, pa sta je sad ,pomocnik jebenog ministra za nista u nicemu i ne pitas se nista?Edin H. wrote: ↑25/10/2025 01:22Na koga misliš da se uhljebio? Duška ili sestra?Messier wrote: ↑25/10/2025 01:17 a duska drka od kad se rodila, dobar bio sa njenom sestrom,kad su ona dva zohara ubili malog onog od ane,u tramvaju.
denis se zvao ?
jesil ti isao u drugu gimnaziju?
njena sestra je moje godiste,sretali se po crvenoj galeriji
Pomoćnik jeste, ali vrijedna je Duška, za razliku od mnogih, pokušava da uradi neki napredak u okvirima onoga za šta ima ovlaštenja, to je barem neko moje mišljenje…
Ne znam zašto se na nju Faćo nakačio.
-
Messier
#98699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i znas sta sam te htio pitati, a nisam imao priliku, jel blizi stadion vukova il west broma?
-
Messier
#98700 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Edin H. wrote: ↑25/10/2025 01:37Kao što si rekao ona je mlađa, znao sam je, ali nisam.
Pomoćnik jeste, ali vrijedna je Duška, za razliku od mnogih, pokušava da uradi neki napredak u okvirima onoga za šta ima ovlaštenja, to je barem neko moje mišljenje…
Ne znam zašto se na nju Faćo nakačio.
ne znam,impulsivan je, al je njegova raja pala.
globalizirali smo se
evo gledam iz stana ,od 80 auta 32 suva, ne znam,a znam otkuda svima ti novci.