Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑23/10/2025 18:11
Psuje Arifovicki "babin kabur u Srebrenici" i prakticno svima psuje djecu oceve majke.
On definitivno nije psihicki dobar, a sve drugo je za raspravu.
Mlada je, nije u kriminalu 100 %, ove godine je doktorirala. Srela sam je, odnosno upoznala proljetos, obilazila je povratnike u RS-u. Kulturna, odgojena, obrazovana, prizemljena, izuzetno zanimljiva kao sagovornik, pozitiva izbija iz svake njene riječi.
Šta je to ona napravila da se on na nju okomi?
Novinari opcenito rade za vlast, kod nas skoro i nema kritickih novinara istrazivackih novinara, 90% njih su u sluzbi mafije. A na vlasti je mafija, sada trojka, do trojke SDFA, ista mafija.
Ovi su uvezani sa jednim od najvecih narko klanova na svijetu, to je samo po sebi skandalozno ali trojkini botovi imaju isti zadatak kao i novinari, skrenuti paznju sa te cinjenice. Njima Faco smeta jer trenutno jurisa na trojkine mafijase, kad bude udarao na SDFA mafijase, onda ce mu aplaudirati.
Facin stil je meni nakaradan, jako rijetko slusam gledam njegove monologe, meni je to previse necega ne znam cega, pretenciozan je. Ali da govori istinu, pa govori, vjerovatno dvije trecine onoga sto izgovori jeste istina. A kako nemamo nikoga ko ce nacepiti verbalno mafiju, dobar je i Faco.
Zivimo u drzavi kojom vlada mafija. That`s it.
peca777 wrote: ↑23/10/2025 17:38
Ne mozes govoriti malo istinu, a malo ne ili okretati glavu.
Faconi je smecar koji nije relevantan da nam sada kaze da ce mrak a ne nesto vise.
Faconi se pretvorio u narodnog tribina, u glas nedazovoljnog naroda koji nema muda da sam kaze sta misli vec prati Facine pressice na drustvenim mrezama....a on sve to dobro unovcava, jer je dovljno lud da prica o stvarima o kojima ostali mishevi ne smiju ni zucnuti....plus ga neko snabdjeva informacijama, vjerovatno Avaz i Fahro da šiba u svojim pressicama po određenim osobama...smeta mnogima jer iznosi prljavi ves i nezgodne istine....pa ga prenese u neka doba, pa krene lupetati ko se s kim karao, ko je koga pa krene psovati majke i djecu ...i te socne psovke vama amaterima ostave najjaci utisak
Veci je problem sta i kako misliti o osobama koje vjeruju sta je izrekao jedan kriminalac, prostak i ljudsko ništavilo kao sto je faćo
Meni samo nije jasno kako toliko ljudi uopste zna za takve likove... Jedan od onih za koje prvi put cujem, nisam pogledao ni jedan video doticnog i ne namjeravam.
peca777 wrote: ↑23/10/2025 17:38
Ne mozes govoriti malo istinu, a malo ne ili okretati glavu.
Faconi je smecar koji nije relevantan da nam sada kaze da ce mrak a ne nesto vise.
Faconi se pretvorio u narodnog tribina, u glas nedazovoljnog naroda koji nema muda da sam kaze sta misli vec prati Facine pressice na drustvenim mrezama....a on sve to dobro unovcava, jer je dovljno lud da prica o stvarima o kojima ostali mishevi ne smiju ni zucnuti....plus ga neko snabdjeva informacijama, vjerovatno Avaz i Fahro da šiba u svojim pressicama po određenim osobama...smeta mnogima jer iznosi prljavi ves i nezgodne istine....pa ga prenese u neka doba, pa krene lupetati ko se s kim karao, ko je koga pa krene psovati majke i djecu ...i te socne psovke vama amaterima ostave najjaci utisak
Veci je problem sta i kako misliti o osobama koje vjeruju sta je izrekao jedan kriminalac, prostak i ljudsko ništavilo kao sto je faćo
Drugim rjecima, tebi nije problem vjerovati sta je izrekao Faco posto vec vjerujes slicnim spodobama i ljudskim nistavilima poput Forte ili Kifle.
Pa dobro postujem.
Drugim rjecima, tebi nije problem vjerovati sta je izrekao Faco posto vec vjerujes slicnim spodobama i ljudskim nistavilima poput Forte ili Kifle.
Pa dobro postujem.
Veci je problem kad ti vidis da apsolutno nema problema da stavis u istu ravan jednog Fortu i Facu
Pa dobro postujem.
Veci je problem kad ti vidis da apsolutno nema problema da stavis u istu ravan jednog Fortu i Facu
Mislis borca ARBIH koji je ranjavan u ratu i krvario za ovu drzavu, sa jedne strane... i onog liberalnog jebivjerta koji se zalaze da pederi korziraju gradom, sa druge.
U pravu si...i ja svakoga stavljam u istu ravan do mene.
Pa dobro postujem.
Mislis borca ARBIH koji je ranjavan u ratu i krvario za ovu drzavu, sa jedne strane... i onog liberalnog jebivjerta koji se zalaze da pederi korziraju gradom, sa druge.
I sta vise napisati sa tobom poslije ovoga
Stvarno i ja se pitam zasto me toliko citiras....sta te toliko uzjebe u mojim postovima, da me moras svaki put citirati na raznim temama.
Najbolje bi bilo da me stavis na foe listu i rahat ces biti od svega sto ja napisem
Daj ba, lsd, ti vazda u kontru. Bio u armiji, eto krvario, pa moze jebat svima sve zivo i mrtvo. A da tebi jebe djecu i kosti mrtvih roditelja taman bi ti bio fensi. Samo još jedan kreten u nizu kojeg je modrna pošast u vidu društvenih kanala izbacila u orbitu. Ne znam kolika su ti djeca, zamisli kako kroji misli i percepciju omladine koja ga gleda kada se matore drtine dive njime.
last mohicans wrote: ↑23/10/2025 19:22
Daj ba, lsd, ti vazda u kontru. Bio u armiji, eto krvario, pa moze jebat svima sve zivo i mrtvo. A da tebi jebe djecu i kosti mrtvih roditelja taman bi ti bio fensi. Samo još jedan kreten u nizu kojeg je modrna pošast u vidu društvenih kanala izbacila u orbitu. Ne znam kolika su ti djeca, zamisli kako kroji misli i percepciju omladine koja ga gleda kada se matore drtine dive njime.
Nisi u toku.
Faco (to jest njegovi fanovi koji ga prate) su samo ogledalo stanja ovog grada i ove drzave.
Naravno da ne opravdavam njegove psovke, majki, djece, mrtvih, svega...to je bolesno sta radi.
Ali ja namjerno ovdje turiram lazne moraliste kojima smrde Facina gowna, a ne smrdi im npr. kad se Kifla istovari ko dorat kod Senchija na Faceu, nalaze se za sat vremena poput barona Minhauzena i to je ko biva normala, jer on ne psuje djecu.
Budi realan malo.
last mohicans wrote: ↑23/10/2025 19:22
Nisi u toku.
Faco (to jest njegovi fanovi koji ga prate) su samo ogledalo stanja ovog grada i ove drzave.
Naravno da ne opravdavam njegove psovke, majki, djece, mrtvih, svega...to je bolesno sta radi.
Ali ja namjerno ovdje turiram lazne moraliste kojima smrde Facina gowna, a ne smrdi im npr. kad se Kifla istovari ko dorat kod Senchija na Faceu, nalaze se za sat vremena poput barona Minhauzena i to je ko biva normala, jer on ne psuje djecu.
Budi realan malo.
To stoji, ali kada čitamo tvoje postove ne da se zaključiti baš tako kao što si sad obrazložio. Hađija Dino hoće slagat, kao i svaki političar i jest im lajavac stao na zulj. Ne znam jel Senada olajavao, mogao bi biti na Face završiti
Ateista wrote: ↑23/10/2025 18:45
Meni samo nije jasno kako toliko ljudi uopste zna za takve likove... Jedan od onih za koje prvi put cujem, nisam pogledao ni jedan video doticnog i ne namjeravam.
Isto.
Mogu samo zakljuciti da je danas doticni zaradio vise nego za citavu godinu.
baxus wrote: ↑23/10/2025 18:09
Ja ne znam o kakvoj kleveti vi pričate.
Na teret mi se stavljaju krivična djela psihičko nasilje putem informaciono-komunikacijske tehnologije i ugrožavanje sigurnosti.
Tek će sad tužilaštvo da razmatra podizanje optužnice.
A ako je podignu, onda je do suda da li će potvrdi optužnicu.
Tek tada može doći do sudjenja ili nagodbe.
Jbt nisam pravnik Al ovo su banalne stvari koje svi trebaju znati.
Krivičnu prijavu svaka budala može podnijeti. Vrlo malo dodje tih prijava završi na sudjenju.
Sta je lik uopste rekao? Jel ona javna licnost, zar ne postoji sloboda govora?
Mislim da je zbog ovoga podnesena krivična.
Evo sad ko je iskusan na sudu pogotovo u krivičnom pravu može možda reci da li ovdje ima krivičnog djela psihičko nasilje putem informaciono-komunikacijske tehnologije i ugrožavanje sigurnosti.