Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

DonieBrasco

#45451 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DonieBrasco »

Prpa.ba wrote: 13/10/2025 19:07 Jasno je to od devedesetih, samo se s vremena na vrijeme pojave "metaci ispred svog praga" sa "ko nas bre zavadi da se ne fokusiramo na zivotna pitanja". :mrgreen:

Obicno vladavina SDP-a i isprdaka poput NIP-a zavrsi nekim velikim gubitkom, prosli put smo izgubili zakon o prebivalistu, sad cemo izgubiti i politicku zastupljenost Bosnjaka, hajde de, bitno je da dubioza opet ima materijala za pjesmice s pocetkom 2027.

:metla:
Nema veze ko je u pitanju, kad licni interes bosnje i ovih pro-bih bude iznad svega, sta se imaju sekirati srbi i hrvati, sve ima cijenu i sve ce bosnjo da unovci.
sumirprimus

#45452 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

Samo zamislit mogucu situaciju da se 2026te opet pita bakir.i :mrgreen: :skoljka:
Haris.ba

#45453 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Haris.ba »

Point. wrote: 13/10/2025 18:57 Jasan je plan bivola iz Laktaša i bjeloglavog smrdljivog supa. Kakav evropski put i bakraći, valjda je to svima jasno kao dan sad.

"Trajno rješenje je imati tri entiteta, podjelom Federacije Bosne i Hercegovine na bošnjački i hrvatski dio. To bi bilo najbolje rješenje. Dobra saradnja će ostati. Ustavna kriza je ukupna kriza sistema u Bosni i Hercegovini zbog Schmidtovih odluka i odgovornost snose bošnjački predstavnici koji poštuju odluke jednog neovlaštenog stranog predstavnika. To znači da se Bošnjaci žele svetiti nama Srbima i Hrvatima, hrišćanima", poručio je.
Ima snimak cca.10 godina gdje Covic ovo na sastanku govori. Mislim da je sa sda tad bio u koaliciji.

Nisu ludi da idu u EU. Kad ti EU da pare onda i hapsi. Sto im to treba?
Vecina Hrvata ima ima putovnicu pa imaju sve benefite EU, a i benefite u BiH sto nije u EU. Sta im treba vise?

Ja sam siguran da stave na referendum u entitetu RS da li su za EU da bi glasali da nisu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#45454 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Haris.ba wrote: 13/10/2025 19:18
Point. wrote: 13/10/2025 18:57 Jasan je plan bivola iz Laktaša i bjeloglavog smrdljivog supa. Kakav evropski put i bakraći, valjda je to svima jasno kao dan sad.

"Trajno rješenje je imati tri entiteta, podjelom Federacije Bosne i Hercegovine na bošnjački i hrvatski dio. To bi bilo najbolje rješenje. Dobra saradnja će ostati. Ustavna kriza je ukupna kriza sistema u Bosni i Hercegovini zbog Schmidtovih odluka i odgovornost snose bošnjački predstavnici koji poštuju odluke jednog neovlaštenog stranog predstavnika. To znači da se Bošnjaci žele svetiti nama Srbima i Hrvatima, hrišćanima", poručio je.
Ima snimak cca.10 godina gdje Covic ovo na sastanku govori. Mislim da je sa sda tad bio u koaliciji.

Nisu ludi da idu u EU. Kad ti EU da pare onda i hapsi. Sto im to treba?
Vecina Hrvata ima ima putovnicu pa imaju sve benefite EU, a i benefite u BiH sto nije u EU. Sta im treba vise?

Ja sam siguran da stave na referendum u entitetu RS da li su za EU da bi glasali da nisu.
:thumbup:
last mohicans

#45455 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by last mohicans »

Point. wrote: 13/10/2025 18:58
last mohicans wrote: 13/10/2025 18:54
Nisamsdaali wrote: 13/10/2025 02:01

Izgleda da NiP preko Enisa Bešlagića komemoracije Halidu Bešliću koristi za predizbornu kampanju :-)
Ljiga ona ljigava, on i chivas. Neka su oni u prvi safovima kao rod najrođeniji. Papak onaj primitivni, da on nešto Sarajevu pripada, što se nije organiziralo. Njega poslušali iz Regenzburga, odakle već. Eto on organizirao ispraćaj, a prvu večer se ljudi spontano skupili, bio tada, bio jučer, bio danas. Papak onaj tešanjski, nikad ga neće voljeti koliko god se trpao i gurao. Halid se nikome nije trpao kao se on trpa, a glumac sam ja bolji od njega. Fuj, pokvari mi ovaj veličanstveni dan.
Pa i jest od njega krenulo.
Nije kod Doma mladih od njega krenulo. Ljudi su već imali tu ideju. Pa sta, nosio ih na leđima ove stotine koje su se skupile po svijetu. Nigdje ja ne vidjeh te mase, sem u ZG, mozda par hiljada. Sarajevo izašlo kao sve ostalo. Kada se trpa da je toliki haver bio s Halidom, šta mu je bilo, a nasao na komemoraciji pribadati.
last mohicans

#45456 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by last mohicans »

GandalfSivi wrote: 13/10/2025 18:57
Nisamsdaali wrote: 13/10/2025 02:01

Izgleda da NiP preko Enisa Bešlagića komemoracije Halidu Bešliću koristi za predizbornu kampanju :-)
Ljiga ona ljigava, on i chivas. Neka su oni u prvi safovima kao rod najrođeniji. Papak onaj primitivni, da on nešto Sarajevu pripada, što se nije organiziralo. Njega poslušali iz Regenzburga, odakle već. Eto on organizirao ispraćaj, a prvu večer se ljudi spontano skupili, bio tada, bio jučer, bio danas. Papak onaj tešanjski, nikad ga neće voljeti koliko god se trpao i gurao. Halid se nikome nije trpao kao se on trpa, a glumac sam ja bolji od njega. Fuj, pokvari mi ovaj veličanstveni dan.
Malo je reci da ga ne gotivis. A sto ga nalijepi lik, bas izaslo sve iz njega 😂😂😂
Vjeruj nije mi bio mrzak do ovoga, iako je bio mrtva vegeta. Slikao sam svoju djecu s njim. U sve se miješao. Znam neku njegovu raju iz Tešnja,znam i neke nepoznate detalje, ali eto je li misliš da je onakva komemoracija bio mjesto za one bljuvotine koje je izvalio?
atmel

#45457 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by atmel »

A gdje bijah Bake i hanuma danas u ovom tužnom gradu. A bojal se pokazati pred pućanstvom ovdjeha da kakva cipela u Vugla ne uleti. Smiraj našem HALIDU.
jusuf maskovic

#45458 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by jusuf maskovic »

Danguba wrote: 12/10/2025 22:33
drug_profi wrote: 12/10/2025 22:28
Danguba wrote: 12/10/2025 22:16

Eh da je ovakvih bilo na sve strane, sigurno bi broj zrtava bio mnogo manji.
Tesko je tada u teska vremena biti covjek a i danas uz ispiranje mozga.
Ne, po poimanju ovih posliejratnih gazija svi koji nisu muslimani su automatski neprijatelji muslimana.
Haj ziv bio ne pretjeruj.

Opet zivite medju tim muslimanima i nikome ni dlake za razliku na teritorijama koje kontrolisu katolici i pravoslavci.

Svi smo isti.
to da smo isti je istina. Primitivni glupi balkanci koje je lako zavesti ...

Padale su dlake i glave na svim stranama

https://www.klix.ba/vijesti/bih/muamer- ... e/21227004
https://www.hina.hr/vijest/6315560
https://federalna.ba/u-visegradu-brutal ... tnik-xjwtu
https://rtv.rs/sr_lat/region/pretucen-s ... 23329.html
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrv ... 25584.aspx
https://detektor.ba/2024/02/01/premlaci ... a-povreda/
https://www.enter.ba/brutalno-pretucen- ... irko-vico/
4L0n3

#45459 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by 4L0n3 »

Koliko je krvi prosuto prije 30 god. malo je i nasilja nad povratnicima, realno. Mi smo za irce gospoda i pacifisti :D
Mi - sva govna ovdje, bosanci jelte da ne bude pogresno shvaceno.
suspect_zero

#45460 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by suspect_zero »

atmel wrote: 13/10/2025 21:43 A gdje bijah Bake i hanuma danas u ovom tužnom gradu. A bojal se pokazati pred pućanstvom ovdjeha da kakva cipela u Vugla ne uleti. Smiraj našem HALIDU.
Poslali su Fikreta poltrona familije da ispipa sta narod muhabeti :oops:
Point.

#45461 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Point. »

last mohicans wrote: 13/10/2025 21:25

Nije kod Doma mladih od njega krenulo. Ljudi su već imali tu ideju. Pa sta, nosio ih na leđima ove stotine koje su se skupile po svijetu. Nigdje ja ne vidjeh te mase, sem u ZG, mozda par hiljada. Sarajevo izašlo kao sve ostalo. Kada se trpa da je toliki haver bio s Halidom, šta mu je bilo, a nasao na komemoraciji pribadati.
Aha, pa je odmah papak i to onaj tešanjski jelda.
moonco
Grijem se na: Plin
Horoskop: Vaga

#45462 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by moonco »

last mohicans wrote: 13/10/2025 21:25 Ljiga ona ljigava, on i chivas. Neka su oni u prvi safovima kao rod najrođeniji. Papak onaj primitivni, da on nešto Sarajevu pripada, što se nije organiziralo. Njega poslušali iz Regenzburga, odakle već. Eto on organizirao ispraćaj, a prvu večer se ljudi spontano skupili, bio tada, bio jučer, bio danas. Papak onaj tešanjski, nikad ga neće voljeti koliko god se trpao i gurao. Halid se nikome nije trpao kao se on trpa, a glumac sam ja bolji od njega. Fuj, pokvari mi ovaj veličanstveni dan.
Ma papcina ona teska seljacka. Muka mi Allaha mi dragog kad ga vidim. Organski ga ne mogu smisliti. Seljacic koji se stidi reci da je iz Tesnja. Valjda ako kaze misli da ce biti manje vrijedan od nekog iz Sarajeva. Vise cijenim bilo koga ko se ne stidi odakle je porijeklom nego ovog nekakvog Semsu. Sto ce se bilo ko stiditi osim ako nije teski kompleksas ko ovaj papak. Hoce nazor da je neka Sarajevska raja. Da Bog sacuva. Nek ide na selo odakle je, ne iz Tesnja nego od Tesnja, gdje je medo domaca zivotinja, da prosipa svoje seljacke primitivne finese. Znam da je pobjegulja i da nije bio u BiH tokom rata, a ni u Armiji RBiH. I da se sa tim ponosi.
Last edited by moonco on 14/10/2025 09:21, edited 1 time in total.
DaysleepeR

#45463 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Kako se branila Bosna 1994.

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#45464 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

DaysleepeR wrote: 14/10/2025 09:20 Kako se branila Bosna 1994.

Je li do mene ili ovo izaziva strasnu nelagodu?
last mohicans

#45465 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by last mohicans »

Point. wrote: 14/10/2025 06:31
last mohicans wrote: 13/10/2025 21:25
Aha, pa je odmah papak i to onaj tešanjski jelda.
Normalno da je, strpaj se i ti s njima, ako ti ga je zao. Isti Emir, oblizao je sve šupke po HR i SLO da bi ga prihvatili, tipični skorojević. Hudnik neprihvaćen u šeheru. Nikad neće biri raja kao sto je bio onaj za kojeg je eto kao on sve organizovao. Trebo je i komemoraciju i dzenazu preuzeti zasluge. Ne mogu da vjerujem da neko ono može afirmativno gledati na ovu flopčinu. A o trenutku i mjestu onoga sto je izvalio je bespredmetno pričati.
sumirprimus

#45466 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

Ovaj jedan u sredini ko da slusam evila :lol:
last mohicans

#45467 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by last mohicans »

moonco wrote: 14/10/2025 09:19
last mohicans wrote: 13/10/2025 21:25 Ljiga ona ljigava, on i chivas. Neka su oni u prvi safovima kao rod najrođeniji. Papak onaj primitivni, da on nešto Sarajevu pripada, što se nije organiziralo. Njega poslušali iz Regenzburga, odakle već. Eto on organizirao ispraćaj, a prvu večer se ljudi spontano skupili, bio tada, bio jučer, bio danas. Papak onaj tešanjski, nikad ga neće voljeti koliko god se trpao i gurao. Halid se nikome nije trpao kao se on trpa, a glumac sam ja bolji od njega. Fuj, pokvari mi ovaj veličanstveni dan.
Ma papcina ona teska seljacka. Muka mi Allaha mi dragog kad ga vidim. Organski ga ne mogu smisliti. Seljacic koji se stidi reci da je iz Tesnja. Valjda ako kaze misli da ce biti manje vrijedan od nekog iz Sarajeva. Vise cijenim bilo koga ko se ne stidi odakle je porijeklom nego ovog nekakvog Semsu. Sto ce se bilo ko stiditi osim ako nije teski kompleksas ko ovaj papak. Hoce nazor da je neka Sarajevska raja. Da Bog sacuva. Nek ide na selo odakle je, ne iz Tesnja nego od Tesnja, gdje je medo domaca zivotinja, da prosipa svoje seljacke primitivne finese. Znam da je pobjegulja i da nije bio u BiH tokom rata, a ni u Armiji RBiH. I da se sa tim ponosi.
Upravo, Halid je sve kontra njega za 300%. Sto puta rekao da je bio sirotinja, seljak sa Romanije, ponosno to isticao. Zato ga je i narod volio i prihvatao. Ovaj shvatio svoju rolu na dunjaluku da on upravlja, prepravlja svijet, ali je u svemu tome nekako najveći fokus na njemu, sasvim slučajno. Neka ljubi šupak Đuri što ga je Šemsom priblizio tom tržištu, a prema glumi i kvaliteti iste ne bi ni u lutkarskom pozoristu bio angazovan. U ratu zivkao narod u Tešnju da su dobili pakete pomoći da bi ispao smiješan i duhovit. A nije bio dijete..
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#45468 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

jusuf maskovic wrote: 13/10/2025 22:53
Danguba wrote: 12/10/2025 22:33
drug_profi wrote: 12/10/2025 22:28

Ne, po poimanju ovih posliejratnih gazija svi koji nisu muslimani su automatski neprijatelji muslimana.
Haj ziv bio ne pretjeruj.

Opet zivite medju tim muslimanima i nikome ni dlake za razliku na teritorijama koje kontrolisu katolici i pravoslavci.

Svi smo isti.
to da smo isti je istina. Primitivni glupi balkanci koje je lako zavesti ...

Padale su dlake i glave na svim stranama

https://www.klix.ba/vijesti/bih/muamer- ... e/21227004
https://www.hina.hr/vijest/6315560
https://federalna.ba/u-visegradu-brutal ... tnik-xjwtu
https://rtv.rs/sr_lat/region/pretucen-s ... 23329.html
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrv ... 25584.aspx
https://detektor.ba/2024/02/01/premlaci ... a-povreda/
https://www.enter.ba/brutalno-pretucen- ... irko-vico/
joj gdje iskopa ove dinosaure tuga sta su ljudima radili
a i rade danas
ja sam se vratio 25.10.1995. kroz tunel
živa su sjećanja kao da je jučer bilo a ne prije 30 godina
sumirprimus

#45469 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

Ali i to je bilo prije 30 godina. De da otvorimo koje eu poglavlje ako je ikako moguce ove decenije :-)
Konstantno živimo u proslosti i u nekoj zalosti to vise nije normalno i nepodnošljivo je.
treba Zabraniti istoriju ko predmet dok ne budemo normalno europskog drustvo i drzava.
DaysleepeR

#45470 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

_BataZiv_0809 wrote: 14/10/2025 11:23

Je li do mene ili ovo izaziva strasnu nelagodu?
Ima dosta nelagoda.
Recimo dama koja vodi program je buduća gospođa Hasan Čengić.
Ostali estradnjaci koji su na bini su svi se lijepo vratili u BiH i nastavili raditi posao bez da ih iko smatra dezerterima.
Ima još jedna kaseta na istom kanalu, ista je godina, samo tu imamo malo veće face, od Hadžifejsa koji vodi program, do Halida, ponovo Merlina i ostalih naših patriota.

Naša dijapora treba da zna da su pare koje su ovdje skupljene završile u privatnim džepovima.

BTW. pogledaj odjavnu špicu na kraju.
sumirprimus

#45471 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

Kako Ejup ganic kaze odbranili smo bosnjacku naciju. 1994ta. :)
dr_Evil

#45472 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#45473 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Velkoski »

Predsjedništvo BiH jednoglasno nominiralo Donalda Trumpa za Nobelovu nagradu za mir
nestvarna država :lol: :sax:
Vjecita_zavrzlama

#45475 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Vjecita_zavrzlama »

:D
Velkoski wrote: 14/10/2025 12:39
Predsjedništvo BiH jednoglasno nominiralo Donalda Trumpa za Nobelovu nagradu za mir
nestvarna država :lol: :sax:
Treba da se uvlacimo americi, znate kakav je Trump on ovo cjeni :D 8-)
Post Reply