Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#45426 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nisu oni talibani u Novom Pazaru. Već Vučić i Srbi od njih prave talibane kako bi bili kontra Sarajeva i Bosne. Kako bi naš narod u Sandžaku distancirali od Bosne i obrnuto. A na kraju da hajruje srpska politika iz takvog međubošnjačkog odnosa. Klasično rovarenje.
- Danguba
#45427 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
dr_Evil wrote: ↑12/10/2025 08:44
Da nisi postavio ovu halidovu, ne bih nikad ovo vidio. Ko je ova covjek, i sta bi sa njim, da li neko zna?
https://www.instagram.com/official.bih. ... J8mcfiI3N/
Eh da je ovakvih bilo na sve strane, sigurno bi broj zrtava bio mnogo manji.Boris je 1992. godine rekao "NE" sukobu s Bošnjacima. Nakon toga je smijenjen sa svih funkcija ali je ostao čovjek!
Tesko je tada u teska vremena biti covjek a i danas uz ispiranje mozga.
- drug_profi
#45428 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I da ih drzi zatucane, odrođene od Zapada i 21 vijeka.
Tako je lakse njima vladati.
- drug_profi
#45429 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne, po poimanju ovih posliejratnih gazija svi koji nisu muslimani su automatski neprijatelji muslimana.Danguba wrote: ↑12/10/2025 22:16dr_Evil wrote: ↑12/10/2025 08:44
Da nisi postavio ovu halidovu, ne bih nikad ovo vidio. Ko je ova covjek, i sta bi sa njim, da li neko zna?
https://www.instagram.com/official.bih. ... J8mcfiI3N/Eh da je ovakvih bilo na sve strane, sigurno bi broj zrtava bio mnogo manji.Boris je 1992. godine rekao "NE" sukobu s Bošnjacima. Nakon toga je smijenjen sa svih funkcija ali je ostao čovjek!
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#45430 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne radi se ovdje o zapadu, već o njihovoj politici. Pristat će oni i za zapad i za Nato i za EU u Beogradu, ako će imati koristi da nešto hajruju politički nauštrb Bošnjaka i drugih naroda. Zato ja i podržavam da oni budu što više za Rusiju. Treba ih čak i pomoći u tome. Taj lijepi zapad prodaje avione Rafal i radare Srbiji, pa preko kabale nabavljaju Hermes i Puls sisteme. A sve ih zapad ne voli. Zapad je kur*a. To mi najbolje u Bosni znamo.drug_profi wrote: ↑12/10/2025 22:26I da ih drzi zatucane, odrođene od Zapada i 21 vijeka.
Tako je lakse njima vladati.
- Danguba
#45431 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Haj ziv bio ne pretjeruj.drug_profi wrote: ↑12/10/2025 22:28Ne, po poimanju ovih posliejratnih gazija svi koji nisu muslimani su automatski neprijatelji muslimana.Danguba wrote: ↑12/10/2025 22:16dr_Evil wrote: ↑12/10/2025 08:44
https://www.instagram.com/official.bih. ... J8mcfiI3N/Eh da je ovakvih bilo na sve strane, sigurno bi broj zrtava bio mnogo manji.Boris je 1992. godine rekao "NE" sukobu s Bošnjacima. Nakon toga je smijenjen sa svih funkcija ali je ostao čovjek!
Opet zivite medju tim muslimanima i nikome ni dlake za razliku na teritorijama koje kontrolisu katolici i pravoslavci.
Svi smo isti.
- drug_profi
#45432 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jarane meni ovdje govore svašta, ali nisi ti u mojim cipelamaDanguba wrote: ↑12/10/2025 22:33Haj ziv bio ne pretjeruj.drug_profi wrote: ↑12/10/2025 22:28Ne, po poimanju ovih posliejratnih gazija svi koji nisu muslimani su automatski neprijatelji muslimana.
Opet zivite medju tim muslimanima i nikome ni dlake za razliku na teritorijama koje kontrolisu katolici i pravoslavci.
Svi smo isti.
-
Nisamsdaali
#45433 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Izgleda da NiP preko Enisa Bešlagića komemoracije Halidu Bešliću koristi za predizbornu kampanju
- drag_gost
#45434 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Boris Matisic. Procitao sam da su ga poslije ovoga hvo-vci tesko mucili, da mu je psihicko stanje otislo do te mjere da je pokusao samoubistvo. Ne znam je li ziv covjek, ali ga se treba sjetiti. U takvim vremenima ovakva muda imati.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑12/10/2025 20:12Ne znam, ali vidim da su se tvoji tamo konacno okupili zajedno , ima nade.Vise nam Halida trebadr_Evil wrote: ↑12/10/2025 08:44Da nisi postavio ovu halidovu, ne bih nikad ovo vidio. Ko je ova covjek, i sta bi sa njim, da li neko zna?
https://www.instagram.com/official.bih. ... J8mcfiI3N/
-
Vjecita_zavrzlama
#45435 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Biće sahranjen uz "Romaniju", Romanija je njegovo mesto, mesto gde je on odrastao... Mislim da je to na najlepši mogući način... Zamoljen sam da izrecitiram tu pesmu i da ona bude puštena na kraju dženaze, tako da moram priznati da je na meni ogromna emotivna odgovornost, rekao je glumac Enis Bešlagić

-
BAK-eV
-
BAK-eV
#45437 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ono bas si napisao!Hakiz wrote: ↑09/10/2025 11:17Nakon što sam napisao odgovor, odlučih da, ipak, ne odgovaram na provokacijeBAK-eV wrote: ↑09/10/2025 09:34Koji ti je maternji jezik?Hakiz wrote: ↑08/10/2025 16:33
Zbog ovog "Šteta što su prihvatili islam"?![]()
Ja bih bio najsretniji da su Bošnjani i danas Bošnjani, nastavili vjerovati u predslavenske bogove, ali ne dade se. Istorija htjela drugačije.
Kako se meni ni jedan bog ne sviđa, mene učinilo ateistom. A kako Bošnjana više nema, Bosanac mi premoderno, to se odričem pripadnosti bilo kom narodu.
Državljanin sam države u kojoj živim i to je to. Potrebno i dovoljno.
Sve ostalo je razlog za svađu i ratove.![]()
-
svesuper25
#45438 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Branim zdrav razum,hvala bogu nisam pripadnik ni jedne stranke ili partije,za razliku od vas navijaca,imam dostojanstvo.Styling wrote: ↑12/10/2025 21:51A, koga si ti došao da braniš, junače?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#45440 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
neko dostojanstvo, a neko čeka stan na Baricama 
-
mishic
#45441 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
"OBJELODANJEN DOGOVOR DODIKA I ČOVIĆA U BANJOJ LUCI: "Federaciju BiH podijeliti na muslimanski i hrvatski entitet!"
Oko ovoga niko ko prati politiku HDZ-a i ne dvoji. Ovo je plan dogovoren još u Karađorđevu a Čović i Dodik na tom dogovoru ustrajavaju. Konstantno!
I ovo je samo drugi, naredni korak nakon onoga što je ostvareno dvostrukom agresijom, zločinima, UZP-om i genocidom.
I potpuno je izvjesno i jasno da se ovaj dvojac i njihove partije nadaju i onom trećem, konačnom, onom iz dogovora u Karađorđevu čiji konačan cilj je podjela BiH i priključenje njenih dijelova Hrvatskoj i Srbiji. A na tom putu su privatni i lični ciljevi Čovića i Dodika da se domognu još kojeg miliona pljačkajući narod tih feuda koje smatraju svojim.
Oko ovoga niko ko prati politiku HDZ-a i ne dvoji. Ovo je plan dogovoren još u Karađorđevu a Čović i Dodik na tom dogovoru ustrajavaju. Konstantno!
I ovo je samo drugi, naredni korak nakon onoga što je ostvareno dvostrukom agresijom, zločinima, UZP-om i genocidom.
I potpuno je izvjesno i jasno da se ovaj dvojac i njihove partije nadaju i onom trećem, konačnom, onom iz dogovora u Karađorđevu čiji konačan cilj je podjela BiH i priključenje njenih dijelova Hrvatskoj i Srbiji. A na tom putu su privatni i lični ciljevi Čovića i Dodika da se domognu još kojeg miliona pljačkajući narod tih feuda koje smatraju svojim.
-
sumirprimus
#45442 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I sad sta god trojka da kaze, sdfa će jedva docekat i vratiti se sa hdzom u Federaciji na vlast. a onda slijedi kupanje.
Nece dobiti treći ali hoce sve ostalo
Nece dobiti treći ali hoce sve ostalo
-
DonieBrasco
#45443 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sve ce to poceti kad Šmit tokom 2026. nametne izborni zakon kako zele Covic i Zagreb i jos vise od toga sto traze, a onda nema razloga da se treca izborna jedinica i na kraju treci entitet oforme. A malo bi im bilo da im citavu FBiH daju jer ipak u istoj njihv zrak trose bosnjaci muslimani.
Pitanje je dana kad ce EU i Amerika da prihvate ovaj narativ "šaka muslimana tj. bosnjaka je problem na zapadnom Balkanu" drzava koja tezi "krscanskoj" EU.
Pitanje je dana kad ce EU i Amerika da prihvate ovaj narativ "šaka muslimana tj. bosnjaka je problem na zapadnom Balkanu" drzava koja tezi "krscanskoj" EU.
-
harisl
#45444 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A nema se puno izbora tu, ustrajati na nacelima demokratije prihvacenim u svijetu, ne uvlaciti se u bilo kakve rasprave o ovome sa HDZ-om, SNSD-om i njihovim replikantima i gazdama i nadati se da Zapad nece, makar u centru Evrope, dozvoliti da se nagradjuju genocid, UZP i ratni zlocini. A ako je to plan za BiH, da se udovolji ovakvim majushnim fashistima, onda svijet ima jos vecih problema nego sto se cini na prvi pogled...
-
last mohicans
#45445 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ljiga ona ljigava, on i chivas. Neka su oni u prvi safovima kao rod najrođeniji. Papak onaj primitivni, da on nešto Sarajevu pripada, što se nije organiziralo. Njega poslušali iz Regenzburga, odakle već. Eto on organizirao ispraćaj, a prvu večer se ljudi spontano skupili, bio tada, bio jučer, bio danas. Papak onaj tešanjski, nikad ga neće voljeti koliko god se trpao i gurao. Halid se nikome nije trpao kao se on trpa, a glumac sam ja bolji od njega. Fuj, pokvari mi ovaj veličanstveni dan.Nisamsdaali wrote: ↑13/10/2025 02:01
Izgleda da NiP preko Enisa Bešlagića komemoracije Halidu Bešliću koristi za predizbornu kampanju![]()
- GandalfSivi
#45446 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Malo je reci da ga ne gotivis. A sto ga nalijepi lik, bas izaslo sve iz njegalast mohicans wrote: ↑13/10/2025 18:54Ljiga ona ljigava, on i chivas. Neka su oni u prvi safovima kao rod najrođeniji. Papak onaj primitivni, da on nešto Sarajevu pripada, što se nije organiziralo. Njega poslušali iz Regenzburga, odakle već. Eto on organizirao ispraćaj, a prvu večer se ljudi spontano skupili, bio tada, bio jučer, bio danas. Papak onaj tešanjski, nikad ga neće voljeti koliko god se trpao i gurao. Halid se nikome nije trpao kao se on trpa, a glumac sam ja bolji od njega. Fuj, pokvari mi ovaj veličanstveni dan.Nisamsdaali wrote: ↑13/10/2025 02:01
Izgleda da NiP preko Enisa Bešlagića komemoracije Halidu Bešliću koristi za predizbornu kampanju![]()
- Point.
#45447 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jasan je plan bivola iz Laktaša i bjeloglavog smrdljivog supa. Kakav evropski put i bakraći, valjda je to svima jasno kao dan sad.
"Trajno rješenje je imati tri entiteta, podjelom Federacije Bosne i Hercegovine na bošnjački i hrvatski dio. To bi bilo najbolje rješenje. Dobra saradnja će ostati. Ustavna kriza je ukupna kriza sistema u Bosni i Hercegovini zbog Schmidtovih odluka i odgovornost snose bošnjački predstavnici koji poštuju odluke jednog neovlaštenog stranog predstavnika. To znači da se Bošnjaci žele svetiti nama Srbima i Hrvatima, hrišćanima", poručio je.
- Point.
#45448 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa i jest od njega krenulo.last mohicans wrote: ↑13/10/2025 18:54Ljiga ona ljigava, on i chivas. Neka su oni u prvi safovima kao rod najrođeniji. Papak onaj primitivni, da on nešto Sarajevu pripada, što se nije organiziralo. Njega poslušali iz Regenzburga, odakle već. Eto on organizirao ispraćaj, a prvu večer se ljudi spontano skupili, bio tada, bio jučer, bio danas. Papak onaj tešanjski, nikad ga neće voljeti koliko god se trpao i gurao. Halid se nikome nije trpao kao se on trpa, a glumac sam ja bolji od njega. Fuj, pokvari mi ovaj veličanstveni dan.Nisamsdaali wrote: ↑13/10/2025 02:01
Last edited by Point. on 13/10/2025 19:25, edited 1 time in total.
- Prpa.ba
#45449 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jasno je to od devedesetih, samo se s vremena na vrijeme pojave "metaci ispred svog praga" sa "ko nas bre zavadi da se ne fokusiramo na zivotna pitanja".Point. wrote: ↑13/10/2025 18:57 Jasan je plan bivola iz Laktaša i bjeloglavog smrdljivog supa. Kakav evropski put i bakraći, valjda je to svima jasno kao dan sad.
"Trajno rješenje je imati tri entiteta, podjelom Federacije Bosne i Hercegovine na bošnjački i hrvatski dio. To bi bilo najbolje rješenje. Dobra saradnja će ostati. Ustavna kriza je ukupna kriza sistema u Bosni i Hercegovini zbog Schmidtovih odluka i odgovornost snose bošnjački predstavnici koji poštuju odluke jednog neovlaštenog stranog predstavnika. To znači da se Bošnjaci žele svetiti nama Srbima i Hrvatima, hrišćanima", poručio je.
Obicno vladavina SDP-a i isprdaka poput NIP-a zavrsi nekim velikim gubitkom, prosli put smo izgubili zakon o prebivalistu, sad cemo izgubiti i politicku zastupljenost Bosnjaka, hajde de, bitno je da dubioza opet ima materijala za pjesmice s pocetkom 2027.
-
sumirprimus
#45450 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sve je to jasno, kao sto je i jasno kako prodju ovi sto se prse bez pokrica. Pa bi da kontriraju eu i zapadu. I da se malo okrenu istoku.Prpa.ba wrote: ↑13/10/2025 19:07Jasno je to od devedesetih, samo se s vremena na vrijeme pojave "metaci ispred svog praga" sa "ko nas bre zavadi da se ne fokusiramo na zivotna pitanja".Point. wrote: ↑13/10/2025 18:57 Jasan je plan bivola iz Laktaša i bjeloglavog smrdljivog supa. Kakav evropski put i bakraći, valjda je to svima jasno kao dan sad.
"Trajno rješenje je imati tri entiteta, podjelom Federacije Bosne i Hercegovine na bošnjački i hrvatski dio. To bi bilo najbolje rješenje. Dobra saradnja će ostati. Ustavna kriza je ukupna kriza sistema u Bosni i Hercegovini zbog Schmidtovih odluka i odgovornost snose bošnjački predstavnici koji poštuju odluke jednog neovlaštenog stranog predstavnika. To znači da se Bošnjaci žele svetiti nama Srbima i Hrvatima, hrišćanima", poručio je.![]()