pošto si uporan s Lukavicom koja je btw. dio moje DRŽAVE i ne vidim problem da neko ide gdje želi da ide ali eto tebi se to ne sviđa pa onda da ti malo kontriram - recimo Lukavica nema veze s padom prodaje tekstila a tu ti je maltene najveći pad - jednostavno te se stvari kupuju vikendom ili ne kupuju (očito ne kupuju jer imaju katastrofalan pad).tokio25 wrote: ↑13/10/2025 12:34ne ides nedjeljom u lukavicu i dodjes na istoVladaFBiH wrote: ↑13/10/2025 12:31Trgovci su samo posljednja karika u nizu i možda najmanje bitna jer manje prodaje znači manje proizvodnje, manje transporta, manje usluga, manje novca i svega ostaloga što zapravo ne vidiš kada kupuješ nešto a što vodi ka manje prihoda, manjim platama, manje zaposlenih, manje novca u budžetu - nastavi niz_BataZiv_0809 wrote: ↑13/10/2025 12:18
Ako se trgovci ne bune, ne vidim problem. Valjda od njihovog prometa i prihoda zavise ti pokazatelji.
jednostavno ulaziš u spiralu iz koje će u jednom trenutku biti skoro nemoguće izaći
svi se busaju u prsa da su patriote a onda odu u lukavicu
pricaju o smanjenju potrosnje i prelivanja toga u rs a onda odu u lukavicu
isto kao oni sto kao bojkotuju izrael ne piju kolu al zato viber ubijaju od poziva
licemjerje na kub
Znam da nema svrhe s tobom ulaziti u rasprave jer, u nedostatku valjanih argumenata, svaku svedeš na onu: "moj tata je jači od tvog" ili "vidi mu glave" ali eto možda te nešto i prosvijetli jer znam da ti je teško shvatiti šta sam napisao...