Ovih 40ak min u troli mi je vrijeme za mene. Utackam se. Niko ne zove nepasse sto ovo, kako ono, haj ovo. Rahat.Laplace wrote: ↑02/10/2025 14:08Sad mi je jasnije zašto mi je žena prestala odlaziti autom na posao. Javni prevoz je odmor ako radiš u Sarajevu. Samo što se ja ne mogu sa svojim radnim vremenon ne mogu uklopiti u javni prevoz.nepass1 wrote: ↑02/10/2025 10:24Ja sam dugo sa autom isao na posao. Svratim negdje u penny, bingo nebitno, hujam se sporo reze salamu, spora na kasi, guzva pizdim u sebi.
Od 01.06 sam korisnik grasa. Jucer u merkator nova na sirevima i salami, ja treci u redu cekao jedno 15min, tri kase rade, lom. Bez srkleta sacekam red
Idem kuci i kontam jebote jesam smiren. Skontam ja sam u autu toliko pizdio i hujao se da se to prenosilo i posle voznje
Kad vidim nekog parkira na rampi pa ode platiti ili 20 mjesta prazno ono se nabije kod ulaza gdje nije parking (merkator dobrinja) ja bih ga zatukao. Sad kako sve te situacije izbjegnem totalni sam druga osoba. Jos malo pa cu se poceti i smjeskati![]()
Jes mi trebalo da se pomirim sto nmg sa autom. Naravno u autu je i ugodnije. Ali bar ovako bas ali bas nista ne moram misliti. A bgm treba i to covjeku