Imam sad sa čime na sud ako zatreba.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#52351 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam danas dobio papir od psihijatra, F43.1...
- beni-bu-man
#52352 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Odavno imam papir psihijatra, uz terpiju lex 3mg 
- drug_profi
#52353 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa dobro šta se fališ.... 
- Mea_parvitas
-
tokio25
#52355 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ovo i mene nervirakabal1337 wrote: ↑01/10/2025 19:35 Kod nas su vozaci bezobrazni.
Neki dan vozim srednjom, covjek iz lijeve hoce u srednju medjutim ne vidi vozilo koje je ispred mene. Bio mu u mrtvom uglu ( okret glave? nepostojeci kod nas). Ovaj iz srednje sto je ispred mene bio, pobijegne u desnu da izbjegne kontakt.
Blicnem ja tom covjeku, da se moze prestrojit. Hadzo se prestroji i pogodite sta mu je sljedeca radnja. Majmun se zaustavlja jer smo blizu raskrsnice ( zeleno upaljeno logicno), a gospod se mora naci u skroz desnoj ( izlivnoj traci). Umjesto da je nastavio lijevo, pa se polukruzno okrenuo. Gospodinu je u glavi ok da zaustavi sve- kako bi se on teleportovao u desnu. Jos je bilo bas prometno.
Sibao bi kazne za ovakve radnje. I onda budi kulturan, pusti ga, pusti ga da sofercina nabode kocnicu i zaustavi sve. Svijet se vrti oko njegovog skretanja u desno.
jbt sta ti fali produzis do sljedece raskrsnice pa se vrati izgubit ces mozda 2 minute
al ne mora ja u 5 metara preci iz krajnje lijeve i skrenuti desno ili obratno i sto kazes svi nazad do bascarsije moraju kociti
- nepass1
#52356 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ove ispod su za suda od f10 pa do f39.9drug_profi wrote: ↑02/10/2025 00:41 Ja sam danas dobio papir od psihijatra, F43.1...
Imam sad sa čime na sud ako zatreba.![]()
F40 vise imas nego bez F
- nivla
#52357 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
prekjuce lik na malti u smjeru prema centru grada hladno skrenu lijevo na semaforu
-
tokio25
#52358 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
objasnjenje za to moze biti samo da je prvi put ovdje i da ne zna
- nepass1
#52359 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam dugo sa autom isao na posao. Svratim negdje u penny, bingo nebitno, hujam se sporo reze salamu, spora na kasi, guzva pizdim u sebi.
Od 01.06 sam korisnik grasa. Jucer u merkator nova na sirevima i salami, ja treci u redu cekao jedno 15min, tri kase rade, lom. Bez srkleta sacekam red
Idem kuci i kontam jebote jesam smiren. Skontam ja sam u autu toliko pizdio i hujao se da se to prenosilo i posle voznje
Kad vidim nekog parkira na rampi pa ode platiti ili 20 mjesta prazno ono se nabije kod ulaza gdje nije parking (merkator dobrinja) ja bih ga zatukao. Sad kako sve te situacije izbjegnem totalni sam druga osoba. Jos malo pa cu se poceti i smjeskati
- Qler
#52360 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Oni debili sto parkiraju uz zid u Merkatoru na Dobrinji su posebna kategorija. BBI je to rijesio, kazna brate ako parkiras gdje nije parking mjesto. Milina.
-
zigson
#52361 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Eeee ma poravnio, jedino ako je bas bas nesto onda ispizdim
- nepass1
#52362 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja pustim lika iz importanea da se ukljuci on sve blokira dok se ne prestroji do skretanja za zeljeznicku. Nikad visetokio25 wrote: ↑02/10/2025 10:14ovo i mene nervirakabal1337 wrote: ↑01/10/2025 19:35 Kod nas su vozaci bezobrazni.
Neki dan vozim srednjom, covjek iz lijeve hoce u srednju medjutim ne vidi vozilo koje je ispred mene. Bio mu u mrtvom uglu ( okret glave? nepostojeci kod nas). Ovaj iz srednje sto je ispred mene bio, pobijegne u desnu da izbjegne kontakt.
Blicnem ja tom covjeku, da se moze prestrojit. Hadzo se prestroji i pogodite sta mu je sljedeca radnja. Majmun se zaustavlja jer smo blizu raskrsnice ( zeleno upaljeno logicno), a gospod se mora naci u skroz desnoj ( izlivnoj traci). Umjesto da je nastavio lijevo, pa se polukruzno okrenuo. Gospodinu je u glavi ok da zaustavi sve- kako bi se on teleportovao u desnu. Jos je bilo bas prometno.
Sibao bi kazne za ovakve radnje. I onda budi kulturan, pusti ga, pusti ga da sofercina nabode kocnicu i zaustavi sve. Svijet se vrti oko njegovog skretanja u desno.
jbt sta ti fali produzis do sljedece raskrsnice pa se vrati izgubit ces mozda 2 minute
al ne mora ja u 5 metara preci iz krajnje lijeve i skrenuti desno ili obratno i sto kazes svi nazad do bascarsije moraju kociti
-
tokio25
#52363 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
o da tu cesto bude ovih koji hoce iz importanea prema zeljeznickojnepass1 wrote: ↑02/10/2025 10:33Ja pustim lika iz importanea da se ukljuci on sve blokira dok se ne prestroji do skretanja za zeljeznicku. Nikad visetokio25 wrote: ↑02/10/2025 10:14ovo i mene nervirakabal1337 wrote: ↑01/10/2025 19:35 Kod nas su vozaci bezobrazni.
- kabal1337
#52364 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
fakat se ne nerviram vise, al ovo je bezobrazluk koji ugrozava ostale ucesnike.
Jucer policajac u privatnom vozilu izlazi ispred kolone skretanje za masinsku ( iz pravca pofalica).
To za njega ne vrijedi semafor i horizontalna signalizacija?
Jucer policajac u privatnom vozilu izlazi ispred kolone skretanje za masinsku ( iz pravca pofalica).
To za njega ne vrijedi semafor i horizontalna signalizacija?
- Mea_parvitas
#52365 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Beskonacan je broj debila koji kad vide guzvu za skretanje lijevo, lagano iz trake za pravo smotaju ispred prvog na semaforu i cekaju. Jedino rjesenje automatske kamere, policajci na motorima, koji bi odmah za debilima krenuli, neizdrzivo je fkt.
- kabal1337
#52366 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vidi, kada postoji uniformisana osoba koja kontrolise saobracaj u raskrsnici i pokaze ti da izadjes 10m ispred semafora i cekas tu. OkMea_parvitas wrote: ↑02/10/2025 11:10 Beskonacan je broj debila koji kad vide guzvu za skretanje lijevo, lagano iz trake za pravo smotaju ispred prvog na semaforu i cekaju. Jedino rjesenje automatske kamere, policajci na motorima, koji bi odmah za debilima krenuli, neizdrzivo je fkt.
Kada on samovoljno radi to u svome privatnom vozilu to je krsenje zakona. On je ucesnik u saobracaju kao i svi ostali.
To sada Verstapen da vozi gradom, on ima pravo na 300 km/h ogranicenje jer je prof. vozac...
- dulekrele
- hopi
#52368 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joj koliko ne poštuju policajce koji regulišu saobraćaj
Na ignore ih
Jutros su se uspjeli kucnuti 2 vozila rasrknica m dvor i pored 2 policajca koji su bili na raskrsnici.
Na ignore ih
Jutros su se uspjeli kucnuti 2 vozila rasrknica m dvor i pored 2 policajca koji su bili na raskrsnici.
-
Malisa11
#52369 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Beskonacan je broj raznih debila. Juce alipasina, iza stare hamericke ambasade semafor. Stajem ispred semafora jer je kolona ispred, ovi iz bocnih ulica se nece moci ukljuciti. Debil iza svira jer se ne pomjeram i blokiram raskrsnicu, debil lijevo od mene ulazi u raskrsnicu.Mea_parvitas wrote: ↑02/10/2025 11:10 Beskonacan je broj debila koji kad vide guzvu za skretanje lijevo, lagano iz trake za pravo smotaju ispred prvog na semaforu i cekaju. Jedino rjesenje automatske kamere, policajci na motorima, koji bi odmah za debilima krenuli, neizdrzivo je fkt.
Rezultat? Auta iz bocne ulice usle u raskrsnicu, blokirane sve cetiri trake. Ludnica. Bolje ne znamo, za bolje nismo i to je to. Prestoa sam se nervirati, jer nema smisla. Ja ja i samo ja.
- drug_profi
#52370 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zato ja bez dvije pive ne sjedam u auto.
- Laplace
#52371 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Upravo zbog toga sam zagovornik postavljanja drugog, sakrivenog, radara poslije vidljivog. Upravo da lovi takve, koji divljaju prije i poslije radara a pored radara prolaze 20-30 ispod ograničenja.topcam wrote: ↑01/10/2025 19:18 Mene prestize amg 100 m prije radara (Sije) ogranicenje 60, ja vozim nekih 69,9 km/h. Koci ispred mene na 40. Balavac neki.
Narandzasta boja poput smecarskih vozila. Poslije radara puni gas. Drugi amg, isti dan, zatamnjen, Vogosca. Na prvu sam mislio da je parkirano auto. Jedva sam vidio da se covjek hoce ukljuciti. Jest da je i sofersajbna tamna ali sto se saobracajne kulture ovog drugog
amg vozaca tice sve 5.
- Laplace
#52372 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Osim što su bezobrazni, mnogi vozači su i glupi (to, doduše, ide jedno s drugim). On će nekoliko minuta čekati da se sa sporednog puta uključi ulijevo, a neće mu ni na kraj pameti pasti da može da se uključi desno, vozi 50 metara do kružnog, tu uradi polukružno i za manje od minute se uključio gdje je planirao. Ne, to je viša matematika za doar dio vozača.kabal1337 wrote: ↑01/10/2025 19:35 Kod nas su vozaci bezobrazni.
- Laplace
#52373 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja bih takav odmah dobio kad bih otišao na pregled. Imam PTSP od pedagoga, čovjek odasvud iskače. Ne smijem kod kuće otvoriti frižider da on ne iskoči. Besposlen (ima posla, ali ga ne radi) pa mu dosadno. A naporan, ubi u mozak. Moram da se krijem po školi (i sad sam se zaštekao negdje, zadao da računar radi i čekam) da bih uradio posao.drug_profi wrote: ↑02/10/2025 00:41 Ja sam danas dobio papir od psihijatra, F43.1...
Imam sad sa čime na sud ako zatreba.![]()
- Laplace
#52374 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sad mi je jasnije zašto mi je žena prestala odlaziti autom na posao. Javni prevoz je odmor ako radiš u Sarajevu. Samo što se ja ne mogu sa svojim radnim vremenon ne mogu uklopiti u javni prevoz.nepass1 wrote: ↑02/10/2025 10:24Ja sam dugo sa autom isao na posao. Svratim negdje u penny, bingo nebitno, hujam se sporo reze salamu, spora na kasi, guzva pizdim u sebi.
Od 01.06 sam korisnik grasa. Jucer u merkator nova na sirevima i salami, ja treci u redu cekao jedno 15min, tri kase rade, lom. Bez srkleta sacekam red
Idem kuci i kontam jebote jesam smiren. Skontam ja sam u autu toliko pizdio i hujao se da se to prenosilo i posle voznje
Kad vidim nekog parkira na rampi pa ode platiti ili 20 mjesta prazno ono se nabije kod ulaza gdje nije parking (merkator dobrinja) ja bih ga zatukao. Sad kako sve te situacije izbjegnem totalni sam druga osoba. Jos malo pa cu se poceti i smjeskati![]()
- Laplace
#52375 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ujutru
Juče ujutru na pakingu kod Penny Plus Velešići auto parkiran na pješačkom ostrvu pored puta iako je dvije trećine parking mjesta slobodno. I od njega ne vidim izaći na put, morao na rizik. Bilo oko 9 ujutru, parking se nije kako treba ni počeo puniti.