nema mene tu nidje.
nego mi smijesno koliko se upinju da dole nisu vecinom sdfa svi, i gledaj drustva zk i kajan u 2025oj
evo ga jos jedan mostarski nisam sdfaovac, alikakabanja213 wrote: ↑29/09/2025 14:19Kako NIS, je li sef opet odgodio sankcije? Hoce li biti duga i hladna zima? Je li pao kakav dogovor ili samo susosjecanje sa teskom situacijom u Izraelu?sumirprimus wrote: ↑29/09/2025 14:13 svi su isti, i zato trebamo glasati za istinske patriote, i da trojka su izdajnici lol
Daj nesto konkretno.
A sto gospoja svalerka ?dr_Evil wrote: ↑29/09/2025 14:17Ja godinama tvrdim upravo na ovom forumu da SDP HNK ne postoji, a da Zalihic je presao u SDA jos onda kad su HDZ-u pokloniili gradonacelnika i srusili Irmu Baraliju(lovac mu koju pedagosku objasnio). Drago mi je da je ovo sad zvanicno, da Arman i gospoja svalerka su konacno van SDP-a i pridruzili se matici. S druge strane Mostar i HNK su vlast SDA i HDZ-a, gdje je Arman pridruzio i SDP.sumirprimus wrote: ↑29/09/2025 14:11 Zastupnik u Skupštini Hercegovačko-neretvanskog kantona i delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Arman Zalihić, zvanično je pristupio Demokratskoj fronti, čime je okončao svoje dosadašnje djelovanje u Socijaldemokratskoj partiji BiH.
Demokratska fronta u Mostaru i Hercegovačko-neretvanskom kantonu je ojačana i pristupanjem dr. Lamije Duranović, direktorice Kantonalne bolnice "dr. Safet Mujić" u Mostaru i nekadašnje vijećnice u Gradskom vijeću Mostara, navode iz DF-a.
Novim članovima dobrodošlicu je uputio predsjednik DF-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.
lololol i onda kazu nisu oni svi u mostaru sdfaPolitiku ne zamišljam kao davanje lažnih obećanja pred izbore, a sasvim druge poteze nakon preuzimanja vlasti. Upravo tome, nažalost, svjedočimo svakog dana kroz poteze Trojke. To podilaženje HDZ-u posebno dolazi do izražaja u Mostaru, a kako sam nakon zadnjeg Kongresa SDP-a izgubio svaku nadu da će se stvari u dosadašnjoj stranci promijeniti, odlučio sam pristupiti Demokratskoj fronti koja zastupa ideje i vrijednosti koje živim. Ovim putem predsjedniku Komšiću i ostalim članovima DF-a zahvaljujem na ukazanom povjerenju i radujem se borbi za istinsku ravnopravnost građana Bosne i Hercegovine", kaže Zalihić.
bar ovom istocnom dijelu![]()
S druge strane, cemu briga, tvoji su i dalje na vlasti, bez obzira ko je iz "bosnjacke reprezentacije"![]()
jal što bi Danica rekla...kad izdaju žene, što ne bi i zemljusumirprimus wrote: ↑29/09/2025 14:27 mmmm mrski sdpovci tamo se svi svaleraju, nema ko u sdfa
tacno kakav narod takvai vlast, bolje nismo ni zalsuzili. pardon, niste![]()
ma ne mogu tam sve rodbinski vezani, bi oni al ne mere...JoseMujica wrote: ↑29/09/2025 14:34jal što bi Danica rekla...kad izdaju žene, što ne bi i državusumirprimus wrote: ↑29/09/2025 14:27 mmmm mrski sdpovci tamo se svi svaleraju, nema ko u sdfa
tacno kakav narod takvai vlast, bolje nismo ni zalsuzili. pardon, niste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, nego ne vidim potrebu da na forumu ulazimo nekome u krevete. Vise sam to napisao iz zajebancije jer i jeste bila zajebancija po gradu kad je pukla tikva. Iskreno zao mi je sto sam spomenuo, ovdje smo da pricamo o necijoj pogubnoj politici, a ne o krevetima. Bolan kad ces jednom da ispricas raji sta bi sa Tonkom, kakve su to afere bile? Ili drzis sve unutar familije?sumirprimus wrote: ↑29/09/2025 14:56 sad nema potrebe za tracom jerbo unutar sdfa familije je , i takve se stvari ne pricaju, pogotov na forumu jelte![]()
Helem, kako ja cuo od njega, tako prenio tebi, naravno da uvijek postoji druga strana medalje. A da je bilo neprimjereno, svakako, jer'vo nije nas pos'o
al to je ozbiljna stvar i licna jebga ne valja ti todr_Evil wrote: ↑29/09/2025 14:58Ne, nego ne vidim potrebu da na forumu ulazimo nekome u krevete. Vise sam to napisao iz zajebancije jer i jeste bila zajebancija po gradu kad je pukla tikva. Iskreno zao mi je sto sam spomenuo, ovdje smo da pricamo o necijoj pogubnoj politici, a ne o krevetima. Bolan kad ces jednom da ispricas raji sta bi sa Tonkom, kakve su to afere bile? Ili drzis sve unutar familije?sumirprimus wrote: ↑29/09/2025 14:56 sad nema potrebe za tracom jerbo unutar sdfa familije je , i takve se stvari ne pricaju, pogotov na forumu jelte![]()
Lamiji se osladjale cari direktorske funkcije pa se priprema za sljedece izbore. Nada se da ce je ostaviti u fotelji kada nam se u fulu vrate HDZ i SDA (sa DF-om). Ali moguce i da se preracunala, i Nerki je draga fotelja pa mozda i on krene sa SDA a ovi odjebu DF. Ali ko ziv ko mrtav.dr_Evil wrote: ↑29/09/2025 14:58Ne, nego ne vidim potrebu da na forumu ulazimo nekome u krevete. Vise sam to napisao iz zajebancije jer i jeste bila zajebancija po gradu kad je pukla tikva. Iskreno zao mi je sto sam spomenuo, ovdje smo da pricamo o necijoj pogubnoj politici, a ne o krevetima. Bolan kad ces jednom da ispricas raji sta bi sa Tonkom, kakve su to afere bile? Ili drzis sve unutar familije?sumirprimus wrote: ↑29/09/2025 14:56 sad nema potrebe za tracom jerbo unutar sdfa familije je , i takve se stvari ne pricaju, pogotov na forumu jelte![]()
Nego, Tonka?
Hocete li smijeniti Piksija??
Kakva ziv bio tema sa tobom, samo desavanja ti u matici. Ako hoces moze. Ovo sa zapadne strane Drine te se ne tice toliko.sumirprimus wrote: ↑29/09/2025 15:20
neka te bolan, znas i sam da ne valja ono sto si napisao, boje da obrises... nego da skreces temu![]()
kom ce opanci a kom obojci vidjecemo, jos vam stoje postovi
pa jeste trazili su da mi u tuzli proglasimo autonomiju, al et nismokakabanja213 wrote: ↑29/09/2025 15:22
Kakva ziv bio tema sa tobom, samo desavanja ti u matici. Ako hoces moze. Ovo sa zapadne strane Drine te se ne tice toliko.
Dobro pojasnjeno.kakabanja213 wrote: ↑29/09/2025 15:15Lamiji se osladjale cari direktorske funkcije pa se priprema za sljedece izbore. Nada se da ce je ostaviti u fotelji kada nam se u fulu vrate HDZ i SDA (sa DF-om). Ali moguce i da se preracunala, i Nerki je draga fotelja pa mozda i on krene sa SDA a ovi odjebu DF. Ali ko ziv ko mrtav.dr_Evil wrote: ↑29/09/2025 14:58Ne, nego ne vidim potrebu da na forumu ulazimo nekome u krevete. Vise sam to napisao iz zajebancije jer i jeste bila zajebancija po gradu kad je pukla tikva. Iskreno zao mi je sto sam spomenuo, ovdje smo da pricamo o necijoj pogubnoj politici, a ne o krevetima. Bolan kad ces jednom da ispricas raji sta bi sa Tonkom, kakve su to afere bile? Ili drzis sve unutar familije?sumirprimus wrote: ↑29/09/2025 14:56 sad nema potrebe za tracom jerbo unutar sdfa familije je , i takve se stvari ne pricaju, pogotov na forumu jelte![]()