Istina, da je Bake bio tu zavrsio bi u zatvoru, a ovako ga nesposobna trojka samo udaljila od pozicije.Billy The Pljuc wrote: ↑29/09/2025 11:31 Da, isto tako ga je Bakir nekoliko puta iznervirao i malo je falilo da slično napravi.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
Maliodmene
#44376 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#44377 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Djecak je salty
- dječak sa šibicama
#44378 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Trojka, tj Drzava, ga je iznervirala i onda se Dodik dogovorio sa amerikancima 
- dječak sa šibicama
#44379 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Usput receno, Drzava je i onaj Dodikov ministar koji blokira pa stotine miliona umjesto u BiH, odu u Srbiju, zivjela Drzava 
- Billy The Pljuc
#44380 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vaistinu, kad se vrati za šes' godina još ljući i jači najebali smo svi.Maliodmene wrote: ↑29/09/2025 11:33Istina, da je Bake bio tu zavrsio bi u zatvoru, a ovako ga nesposobna trojka samo udaljila od pozicije.Billy The Pljuc wrote: ↑29/09/2025 11:31 Da, isto tako ga je Bakir nekoliko puta iznervirao i malo je falilo da slično napravi.
- tramvajtrojka
#44381 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
sta je rec pa je tebe ova vijest ovako pogodila jutrosdječak sa šibicama wrote: ↑29/09/2025 11:35 Usput receno, Drzava je i onaj Dodikov ministar koji blokira pa stotine miliona umjesto u BiH, odu u Srbiju, zivjela Drzava![]()
- Danguba
#44382 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
...uz pomoc Trojke.izvrsni direktor wrote: ↑29/09/2025 11:22To nije istina, dpdik je sam sebe unistioMaliodmene wrote: ↑29/09/2025 11:16 I dodjosmo do te situacije da je nesposobna trojka unistila Milorada Dodika, e svasta![]()
Tri puta ga 'apsili kada je bio bjegunac od pravde.
Sta uradi djedovaca.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#44383 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Tacno vidis kome je muka. 
- tramvajtrojka
#44384 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A sta bi tek bilo sa dodikom ako su mu ovo pocinili izdajnici
- Danguba
#44385 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Meni to izgleda ovako, imas one krim inspektore sto vazda ganjaju kriminalce. Nikako da ih uhvate ali ih slijede. Cak i pice popiju zajedno iako znaju sta ko radi.
Jednog dana kriminalac pocini kriminalno djelo ali vidi da nema kuda pa se prijavi policiji. Oni ga osudise a onda dodje onaj inspektor sa pocetka price i rece ''jesam ti rekao da cu te strpati iza resetaka''.
Jednog dana kriminalac pocini kriminalno djelo ali vidi da nema kuda pa se prijavi policiji. Oni ga osudise a onda dodje onaj inspektor sa pocetka price i rece ''jesam ti rekao da cu te strpati iza resetaka''.
- DaysleepeR
#44386 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sve ovo što se desilo sa Dodikom je pokazalo da su neke avanture sa hapšenjima bile apsolutno nepotrebne i da je odluka da se ne ide u taj rizik bila apsolutno ispravna i opravdana.
Oni koji su hajcali, znali su što hajcaju, trebala im je homogenizacija srba oko Dodika. E pa nije uspjelo.
Oni koji su hajcali, znali su što hajcaju, trebala im je homogenizacija srba oko Dodika. E pa nije uspjelo.
- Danguba
#44387 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Haj ti tamo u restoran dok nije poskupjelo.tramvajtrojka wrote: ↑29/09/2025 12:10A sta bi tek bilo sa dodikom ako su mu ovo pocinili izdajnici![]()
, gdje su natpisi nekih uvazenih forumasa o tkzv. BiH i nepostojecim institucijama drzave, neki se s tim institucijama vise mjeseci ismijavali nego sam Dodik, Dodik klepnuo ušima i povukao se tiho a hoce li se nastaviti ismijavanje institucija od doticnih i nazivati sviju izdajnicima e to cemo tek vidjeti
![]()
![]()
-
Nisamsdaali
#44388 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne podržavaju oni Dodika samo zbog trojke, neg i jer su ideološki jako približni istom, kao i Čoviću. Svi oni misle da bošnjacima treba klon njih dvojice, hvale ih redovno, pripadnike ostalih naroda nazivaju “kršćanima” a dali bi guze da ih ti isti pozovu u vlast…Vjeruj mi, da se u državi pita isključivo ta bošnjačko-kvazidodička komponenta ala prpa i ta ekipa bez HDZa i SNSDa, ne bi bili ni zeru napredniji nego danas, a EU i NATO bi bili jednaka misaona imenica. Jal imo Dodika jal Zahiragića na čelu isto ti dodjetramvajtrojka wrote: ↑29/09/2025 12:10A sta bi tek bilo sa dodikom ako su mu ovo pocinili izdajnici![]()
, gdje su natpisi nekih uvazenih forumasa o tkzv. BiH i nepostojecim institucijama drzave, neki se s tim institucijama vise mjeseci ismijavali nego sam Dodik, Dodik klepnuo ušima i povukao se tiho a hoce li se nastaviti ismijavanje institucija od doticnih i nazivati sviju izdajnicima e to cemo tek vidjeti
![]()
![]()
- Billy The Pljuc
#44389 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da, na žalost poput Čovićevih ministara koji takođe blokiraju kad im se naredi, Krišto, Bunoza, Bošnjak, živjela državadječak sa šibicama wrote: ↑29/09/2025 11:35 Usput receno, Drzava je i onaj Dodikov ministar koji blokira pa stotine miliona umjesto u BiH, odu u Srbiju, zivjela Drzava![]()
- Javier Pena
#44390 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nekarakteristično dobar potez. Vjerovatno su ih stranci savjetovali.DaysleepeR wrote: ↑29/09/2025 12:13 Sve ovo što se desilo sa Dodikom je pokazalo da su neke avanture sa hapšenjima bile apsolutno nepotrebne i da je odluka da se ne ide u taj rizik bila apsolutno ispravna i opravdana.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#44391 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Meni su takvi isto sto i Dodik.tramvajtrojka wrote: ↑29/09/2025 12:10A sta bi tek bilo sa dodikom ako su mu ovo pocinili izdajnici![]()
![]()
![]()
Predznak mozda nije isti, ali intenzitet jeste.
I da se razumijemo, meni bi bilo drago da se ovo Dodiku desilo i za vrijeme SDA. Jer drzava je najvaznija.
A mnogima ovdje je krivo sto se ovo desilo zato sto nije vrijeme SDA vladavine. Doduse ima i vjecitih kontrasa
Toliko o drzavotvornoj svijesti.
- Billy The Pljuc
#44392 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nema sumnje da jesu, ja barem ne sumnjam.
- No Mind
#44393 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Stevandić objavio dokument: Dodik predložio Minića za mandatara nelegalne Vlade RS-a
https://www.klix.ba/vijesti/bih/stevand ... /250929096
Nadam se da pravosudje ni ovo nece ignorisati. Valjda ce ga neko i prijaviti, nesto sumnjam da bi on opet sam sebe.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/stevand ... /250929096
Nadam se da pravosudje ni ovo nece ignorisati. Valjda ce ga neko i prijaviti, nesto sumnjam da bi on opet sam sebe.
-
ljubijankic
#44394 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://www.klix.ba/vijesti/bih/podignu ... /250929083
Nasrtaji na Bosnjake se nastavljaju, ali mi se nikad umoriti necemo. Samo jako protiv onih koji se bore za fotelje dok Bego izginu boreći se za narod

Nasrtaji na Bosnjake se nastavljaju, ali mi se nikad umoriti necemo. Samo jako protiv onih koji se bore za fotelje dok Bego izginu boreći se za narod
Last edited by ljubijankic on 29/09/2025 13:38, edited 1 time in total.
- drug_profi
#44395 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Koliko je puta Bego ranjavan?
Jel šehidio koliko puta?
Jel šehidio koliko puta?
-
Email83
#44396 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Probali su na Ivanu kad su prevozili migrante, pa su pobjegli nakon Mekticeva ultimatuma, prije nego su dosli, a evo mene u mostaru pa nek je proglase, nikad jaci bili nismo.dr_Evil wrote: ↑26/09/2025 12:19Ona de facto postoji, i spremna je za noc da se postavi granice i komplet javnu upravu po potrebi. Odbijanje prihvatanja realnog stanja na terenu ne vodi nicemu dobrom.
Istovremeno ne mozemo zivjeti ni kao da je rat, nama je zivjeti i raditi zajedno, i nadati se da ce nekad i ovo stanje zamrznutog konflikta zavrsiti.
A ako mislis da Herceg-Bosna nije defacto, onda oJdi zapadno od Neretve i trazi da ti dijete uci skolu po federalnom planu i programu. Javi kako prodje!
-
sumirprimus
#44397 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zastupnik u Skupštini Hercegovačko-neretvanskog kantona i delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Arman Zalihić, zvanično je pristupio Demokratskoj fronti, čime je okončao svoje dosadašnje djelovanje u Socijaldemokratskoj partiji BiH.
Demokratska fronta u Mostaru i Hercegovačko-neretvanskom kantonu je ojačana i pristupanjem dr. Lamije Duranović, direktorice Kantonalne bolnice "dr. Safet Mujić" u Mostaru i nekadašnje vijećnice u Gradskom vijeću Mostara, navode iz DF-a.
Novim članovima dobrodošlicu je uputio predsjednik DF-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.

bar ovom istocnom dijelu
Demokratska fronta u Mostaru i Hercegovačko-neretvanskom kantonu je ojačana i pristupanjem dr. Lamije Duranović, direktorice Kantonalne bolnice "dr. Safet Mujić" u Mostaru i nekadašnje vijećnice u Gradskom vijeću Mostara, navode iz DF-a.
Novim članovima dobrodošlicu je uputio predsjednik DF-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.
lololol i onda kazu nisu oni svi u mostaru sdfaPolitiku ne zamišljam kao davanje lažnih obećanja pred izbore, a sasvim druge poteze nakon preuzimanja vlasti. Upravo tome, nažalost, svjedočimo svakog dana kroz poteze Trojke. To podilaženje HDZ-u posebno dolazi do izražaja u Mostaru, a kako sam nakon zadnjeg Kongresa SDP-a izgubio svaku nadu da će se stvari u dosadašnjoj stranci promijeniti, odlučio sam pristupiti Demokratskoj fronti koja zastupa ideje i vrijednosti koje živim. Ovim putem predsjedniku Komšiću i ostalim članovima DF-a zahvaljujem na ukazanom povjerenju i radujem se borbi za istinsku ravnopravnost građana Bosne i Hercegovine", kaže Zalihić.
bar ovom istocnom dijelu
-
sumirprimus
#44398 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
svi su isti, i zato trebamo glasati za istinske patriote, i da trojka su izdajnici lol
- dr_Evil
#44399 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja godinama tvrdim upravo na ovom forumu da SDP HNK ne postoji, a da Zalihic je presao u SDA jos onda kad su HDZ-u pokloniili gradonacelnika i srusili Irmu Baraliju(lovac mu koju pedagosku objasnio). Drago mi je da je ovo sad zvanicno, da Arman i gospoja svalerka su konacno van SDP-a i pridruzili se matici. S druge strane Mostar i HNK su vlast SDA i HDZ-a, gdje je Arman pridruzio i SDP.sumirprimus wrote: ↑29/09/2025 14:11 Zastupnik u Skupštini Hercegovačko-neretvanskog kantona i delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Arman Zalihić, zvanično je pristupio Demokratskoj fronti, čime je okončao svoje dosadašnje djelovanje u Socijaldemokratskoj partiji BiH.
lololol i onda kazu nisu oni svi u mostaru sdfaPolitiku ne zamišljam kao davanje lažnih obećanja pred izbore, a sasvim druge poteze nakon preuzimanja vlasti. Upravo tome, nažalost, svjedočimo svakog dana kroz poteze Trojke. To podilaženje HDZ-u posebno dolazi do izražaja u Mostaru, a kako sam nakon zadnjeg Kongresa SDP-a izgubio svaku nadu da će se stvari u dosadašnjoj stranci promijeniti, odlučio sam pristupiti Demokratskoj fronti koja zastupa ideje i vrijednosti koje živim. Ovim putem predsjedniku Komšiću i ostalim članovima DF-a zahvaljujem na ukazanom povjerenju i radujem se borbi za istinsku ravnopravnost građana Bosne i Hercegovine", kaže Zalihić.
bar ovom istocnom dijelu![]()
S druge strane, cemu briga, tvoji su i dalje na vlasti, bez obzira ko je iz "bosnjacke reprezentacije"
-
kakabanja213
#44400 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kako NIS, je li sef opet odgodio sankcije? Hoce li biti duga i hladna zima? Je li pao kakav dogovor ili samo susosjecanje sa teskom situacijom u Izraelu?sumirprimus wrote: ↑29/09/2025 14:13 svi su isti, i zato trebamo glasati za istinske patriote, i da trojka su izdajnici lol
Daj nesto konkretno.