Samo moraju zakone promjeniti lopovi na vlasti.
Da se može postati vlasnikom i u tuđem ZK, kao što je bilo za državne stanove i one certifikate.
eh, pa nemoj tako, on je Bosnjo i njega interesuju samo Bosnjaci, sta ga briga za njihA.palermo wrote: ↑25/09/2025 22:34Ma nisam ti ja neki reper.....ja I u proslom ratu ostao, a kakve sam pameti I u ovom bih..moimoi wrote: ↑25/09/2025 22:04Kakva ljutnja? Nisu se samo branili bosnjaci. Ljudi su mislili da brane svoje pragove… Da im je to jedini nacin da opstanu. Danas su pametniji. Sve je privatizovano… sume, voda, zemlja..
sta danas da brane?? Za koga?? Vratis se nakon rata kao Dzoha.. odes u katastar..znas sta je tvoje..Ganjas preko suda.. dobijes nazad. Hoces li prodati ili zivjeti tu. votever.
Sta TI mislis da treba braniti?
Uglavnom, mislim da smo se razumjeli, Bosnjaci ( ipak moras priznati da su oni bili velika vecina onih koji su se branili)bi sada trebalii da uteknu.
A sta ti mislis hoce li I Srbi I Hrvati da uteknu ? Nekako, ne znam sto bi oni, utekli, ako ce vec uteci oni vec pomenuti (mislim Bosnjaci). Nekako ne vidim razlog.
sto, jel to moras fakultet zavrsiti da bi se bavio politikom?JoseMujica wrote: ↑25/09/2025 21:08neraaaa wrote: ↑25/09/2025 21:03Jel ima ovaj klaun fakultet ili je SSS načelnik?JoseMujica wrote: ↑25/09/2025 20:50
ekvivalent je da nam se ukaže Asim da vazi o borbi protiv korupcije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma ko Osmica kupio diplomu u Banjaluci i poništili mu je...u nas izgleda dal drkaš lijevom jal desnom nema nikakve veze u politici...svedno znaš daš svršit no narodu![]()
Slazem se.Chmoljo wrote: ↑25/09/2025 01:50malo je reć da mi nije simpatičan zvizdić ili čampara, ali reći da je to najveći ološ pored Zahe, DIAe ili same sultanije...Danguba wrote: ↑24/09/2025 22:34Kako za koga.drug_profi wrote: ↑24/09/2025 20:18 Konakovic je magnet za glasove. Ako zavrsi sta sa Briselom do izbora eto jos poena.
Trojka je historijski patriotski pokret, gdje svako nalazi svoje mjesto i fakticki je nezamjenjiva u kontekstu euroatlanskih integracija i bosnjacko/bosanske patriotske politicke reprezentacije.
NIP prepakovana SDA sa najvecim olosem pocev od Campara, Zvizdica pa i Konakovica.
NS, metiljavci da te Bog sacuva.
SDP, te mi je stranke najzalivije. Sta bi od onako jake stranke. Sto nije Lagumdzija unistio, Nerko ne propusta.
...tako, opet neka nam je Bog na pomoci.
Sve od zla oca i gore matere. Mislim na sve stranke.
de ba.
ne moraš, al za ovaj nivo pametovanja, kurčenja bez pokrića i laganja ili moraš biti đon obraz ili imati neki ozbiljan psihički poremećajLug wrote: ↑25/09/2025 23:52sto, jel to moras fakultet zavrsiti da bi se bavio politikom?JoseMujica wrote: ↑25/09/2025 21:08
ma ko Osmica kupio diplomu u Banjaluci i poništili mu je...u nas izgleda dal drkaš lijevom jal desnom nema nikakve veze u politici...svedno znaš daš svršit no narodu![]()
Jos se ufurao tupan da je tom kruz. Lafo s onom jaknom nesto glumi. Joj, mene stid kad ga vidim.PM72 wrote: ↑26/09/2025 09:43 Čengići imaju u genetskom kodu kurčenje i umišljenost,znam ih nekoliko.Glume golemu pamet,drže predavanja...ono FGR.Sultan im dao berat (dokument kojim potvrđuje da su begovi i poklonjena imanja oko Ustikoline) pa se tako i danas ponašaju s tim da su iz Ustikoline i Rataja došli na Vasin han.Ovaj načelnik mi je školski primjer poltrona i spletkaroša,nije izlazio iz Ipčetovog (Ibrahim Hadžibajrić) i Skakinog anusa dok ih nije izbacio iz opštine,ko mladunče kukavice kad izbacuje ostale ptiće iz gnjezda.Nema ni srednju školu kako treba.
ihhh moj druže...za sendvičare nije istoHakiz wrote: ↑26/09/2025 10:02 Dok se svađaju ljudi je li gora trojka ili SDA, još 100 miliona propade.
I ako neko kaže da za to nije kriva trojka, krivi su SNSD i HDZ, ja ću to prihvatiti. Samo, kakva korist od trojke ako te stvari ne može spriječiti? Kakvu i koliko to vlasti tada ima?
Trojka, SDA, rezultat na kraju svakako negativan.
Nemojte se, ljudi, svađati, ionako je svejedno, propast nam je garantovana bilo s jednima, bilo s drugima, ma s kim god.
Je li ti to sada Erdogan sultan ili ti se gadi ovaj susret sa neoosmanlijama, elaboriraj nam malo
I to što kažeš.Prpa.ba wrote: ↑26/09/2025 10:08 Jazuk, 100 miliona za grantovcad, pravoslavce i katolike. I par projekata za Bosnjake, da se nadje.
Zauzvrat, agendasi bi da se privatizuje aerodrom i svasta nesto, kod Bosnjaka naravno. Nece se privatizovati nista po Republici Srpskoj i Herceg Bosni.
Kao sto napisah, jazuk. Hvala SNSD-u.![]()
U RR se vise nema sta privatizovati. Samo jos svoje gace da pocnu prodavati. I ono sto je privatizovano je propalo. Aerodrom niko nece jer je nerentabilan.Prpa.ba wrote: ↑26/09/2025 10:08 Jazuk, 100 miliona za grantovcad, pravoslavce i katolike. I par projekata za Bosnjake, da se nadje.
Zauzvrat, agendasi bi da se privatizuje aerodrom i svasta nesto, kod Bosnjaka naravno. Nece se privatizovati nista po Republici Srpskoj i Herceg Bosni.
Kao sto napisah, jazuk. Hvala SNSD-u.![]()
Ko bi rek'o da cemo
Vidim da si u afektu, dok ne citas sa razumijevanjem.pezzar wrote: ↑26/09/2025 10:30 Što je najgore ovom prpi uspije namjera. Iznervira me svaki njegov post.
Imaš li prijedlog rješenja? Da vratimo SDA u vijeće ministara, sigurno će Staša odmah glasati za reformsku agendu? Ili bi možda Bake odobrio da sjedište apelacionog bude u BL?
Tačno svaki milimetar napretka pozdravljam kao da je 100 metara, s obzirom na sve koji vuku prema nazad.