Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Javier Pena

#34552 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Javier Pena »

arman1 wrote: 27/09/2025 22:49
eltroxin wrote: 27/09/2025 21:43
banjaluka078 wrote: 27/09/2025 20:11

Link?
Nema kod ovoga linkova. Lik ima pravo bujnu mastu, svaki drugi post mu neka izmisljotina. :run:
Pa prosurfaj malo, nisam odamh ovdje pravio unose. Sve bi na gotovu. Zove s Marvin a prezime se ne sječam. Odgledao sam još dosta toga. Između ostalog ovi iz ministarstva pizde jer je ugrozio lance snadbjevanja za hi-tech igračke. Pitanje je vremna kad ćemo postati dio nekog dila.
Pa zna se to odavno, nije to nikakva tajna. Ljudi objavili šta planiraju sve uraditi još prije dvije godine. Zato i šalje vojsku na ulice u brojnim državama. Cilj je uvođenje "ratnog stanja" i neodržavanje sljedećih izbora.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#34553 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by arman1 »

Javier Pena wrote: 28/09/2025 22:29

Nema kod ovoga linkova. Lik ima pravo bujnu mastu, svaki drugi post mu neka izmisljotina. :run:
Pa prosurfaj malo, nisam odamh ovdje pravio unose. Sve bi na gotovu. Zove s Marvin a prezime se ne sječam. Odgledao sam još dosta toga. Između ostalog ovi iz ministarstva pizde jer je ugrozio lance snadbjevanja za hi-tech igračke. Pitanje je vremna kad ćemo postati dio nekog dila.
Pa zna se to odavno, nije to nikakva tajna. Ljudi objavili šta planiraju sve uraditi još prije dvije godine. Zato i šalje vojsku na ulice u brojnim državama. Cilj je uvođenje "ratnog stanja" i neodržavanje sljedećih izbora.
Ja iako jasno vidim šta se dešava još "ne vjerujem svojim očima". Lik je prekucao 1984. Orwel je diletan za njega.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#34554 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

svi-americki-generali-stizu-u-kvantiko-tramp-zelim-im-reci-da-ih-volim

https://www.avaz.ba/vijesti/globus/9982 ... a-ih-volim

Vole i oni tebe :sax: :bih:
Rob_Atl

#34555 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Rob_Atl »

Image

:lol: :-)
swanfilter

#34556 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by swanfilter »

Rob_Atl wrote: 29/09/2025 02:23 Image

:lol: :-)
Jel ovo fakat on i formalno ovako piskara?

Uvjeren sam da bi Melanija na njegovom mjestu bila Margaret Thatcher ...
jeza u ledja

#34557 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

banjaluka078 wrote: 27/09/2025 20:11

Link?
Pa daj nam link. Cuj Marvin reko. :-) Jeko Marvin?

Ko ce ratovati u tom gradjanskom ratu? Ko protiv koga?

Trump ima cijeli sistem iza sebe. A oruzje medju rajom uglavnom njegovi idolopoklonici. Ko ce onda tu ratovati protiv njih? Feministkinje plave kose?
jeza u ledja

#34558 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Danguba wrote: 27/09/2025 22:16 Sve ovo su mu omogucili Jevreji u Americi i sa njime upravljaju kroz sistem
Omogucili mu jevreji? Jevreji u Americi glasaju mahom za Demokrate. O cemu bolan pricas?

Ah, mislis na bogate cioniste jelde, pobornike Izraela? Zasto bi mu oni nesto omogucavali kad su imali sve pod Bidenom? Jesi li pratio sta die hard MAGA debili govore o podrsci Izraelu? Ova fasisticka vlast se vrlo lako moze okrenuti protiv jevreja i to je mnogim jevrejima u Americi i vise nego jasno.
jeza u ledja

#34559 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

alijagoro wrote: 28/09/2025 20:04
Znao sam da ce nakon ubistva Kirka debili krenuti protiv Mormona.

Malo se Trump zajebo sa ovom recenicom: "This appears to be another targeted attack agains Christians in America".
Nisam siguran da se svi njegovi glasaci slazu sa njim. :oops:
Danguba

#34560 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Danguba »

jeza u ledja wrote: 29/09/2025 06:19
Danguba wrote: 27/09/2025 22:16 Sve ovo su mu omogucili Jevreji u Americi i sa njime upravljaju kroz sistem
Omogucili mu jevreji? Jevreji u Americi glasaju mahom za Demokrate. O cemu bolan pricas?

Ah, mislis na bogate cioniste jelde, pobornike Izraela? Zasto bi mu oni nesto omogucavali kad su imali sve pod Bidenom? Jesi li pratio sta die hard MAGA debili govore o podrsci Izraelu? Ova fasisticka vlast se vrlo lako moze okrenuti protiv jevreja i to je mnogim jevrejima u Americi i vise nego jasno.
Ti tamo zivis i naravno da to posmatras iz druge perspektive u odnosu na nas koji misljenje formiramo na osnovu novinskih clanaka.
Kako objasniti da jedna Amerika bezuslovno i bezgranicno podrzava cioniste u cinjenju genocida.
Kako objasniti da sve cine da se Izrael prosiri, ne postuju se rezolucije, prijeti sudijama krivicnog suda, stiti Netanjahu...i to sve bezuslovno.
Nekada imam osjecaj da im Jevreji(cionisti) isporuce spisak zelja a ovi im to ispunjavaju.
Trenutno, ko je nep. Izraela je ujedno nep.Amerike.

Imajuci u vidu da oni drze sve medj. finansijske institucije, bice da to mi svi finansiramo kroz povecanje kamata.
broj dva

#34561 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by broj dva »

Javier Pena wrote: 28/09/2025 22:29

Izbori su za budale i naivce, pravim patriotima ne trebaju jednom kad se stvari posloze, a evo su se poslozile. Trump i Elon ce sve ovo fino sredit, samo sto ga zli ljudi gnjave pricom o pedofiliji i korupciji i ljudskim pravima i ostalim nebulozama. Kad se njih rjesi teci ce im med i mljeko.
Truba

#34562 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

Židovi glasuju za demokrate jer žive u takvim saveznim državama gdje je nemoguća pobjeda republikanaca
na kraju krajeva uvjeren sam da simpatisu obje partije koje i financiraju
jer bolje jaja podijeliti na 2 kosare kad se krene na izlet :D

raspored njihova naroda u svakoj administraciji govori tomu u prilog
dječak sa šibicama

#34563 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dječak sa šibicama »

Glasaju za demokrate jer izmedju njih i republikanaca nema apsolutno nikakve razlike, a zato su Zidovi Zidovi, uspjesni rade sta hoce i gospodare svima.

A oni sto nisu Zidovi... pa :D
Truba

#34564 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

a za koga da glasuju u njojorku ili kaliformniji
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#34565 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

Neobičan događaj
Trump će se obratiti stotinama američkih generala i admirala na iznenadnom okupljanju
Po meni, pokusaji stvaranja militaristicke drzave i izvodjenja vojske u gradove. Ovo je svojstveno drzavnom udaru samo sto ga provodi sam vrh drzave protiv sistema. Demokrate i pojedini republikanci sada žale a i vecina amerikanaca sto naradjasto govno nisu strpali u zatvor poslije drzavnog udara na kapitol. Mislim da je amerika na raskrsnici, diktature ili vracanju demokratije. Ovaj nece pokrenuti ratove po svijetu vec unutar same amerike. Opasnu igru igraju kravari.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#34566 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

dječak sa šibicama wrote: 29/09/2025 10:56 Glasaju za demokrate jer izmedju njih i republikanaca nema apsolutno nikakve razlike, a zato su Zidovi Zidovi, uspjesni rade sta hoce i gospodare svima.

A oni sto nisu Zidovi... pa :D
Ja sam bio pitao kada i kako je jevrejski lobi preuzeo kontrolu nad americkim kongresom, senatom pa i narodom. Nisam dobio odgovor ali da su pomno i detaljno razradili taj plan, jesu.

Ciljano su radili na pohlepi senatora i kongresmena, preuzimanja strateskih kompanija pogotovo holivud, infiltriranje u desnicarske krugove i njihovo jacanje, pogotovo na anti rasnoj doktrini i ideoloskim poput komunizma, socijalizma itd. Iskoristavanje anti migracione politike i usmjeravanje antisemitizma na crnacko-bjelacku netrpeljivost, migrante, islamofobiju, ideologiju itd. Lako je ribu u vodu utjerat. Razne sekte u americi su pogodno tlo, pogotovo jevanjdjelisti i KKK-ovci. Odlican izbor i potez cionistickog izraela.
zigzag

#34567 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zigzag »

Ja govorim od marta da će ovaj izazvati građanski rat. I da bi se naši trebali postepeno prebacivati u BIH, prvo pare a onda i ostalo...

Nemojte kasnije vikati .Evakuacija, evakuacija.

Nemože ni ramo isak stići na sve.... :mrgreen:
Danguba

#34568 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Danguba »

Meni ovaj poziv generalima i to najvisim pa objava precizne lokacije i to stalno ponavljanje bazdi na svasta nesto ali sacekat cemo da se i to sto se nikada ranije nije desilo zavrsi.
Redovno se pozivaju generali pojedinacno ili u manjim grupama ali u Pentagon.
Truba

#34569 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

Image

tuga što napravi ona radikalna ljevica u demokratskoj stranci
Maher je u jednom klipu sve to objasnio
broj dva

#34571 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by broj dva »

Truba wrote: 29/09/2025 12:42 Image

tuga što napravi ona radikalna ljevica u demokratskoj stranci
Maher je u jednom klipu sve to objasnio
Šta ih čini radikalima?
vaučer

#34572 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by vaučer »

Najviše volim kad se za sve krive Demokrate. Kako mi je to super, uvijek od ljudi kojima su neki drugi krivi za sve. Nemaju Republikanci nikakvu krivicu za vlastito djelovanje. Krivi su samo i isključivo oni koji nisu (bez ijedne poluge vlasti) zaustavili njihovo srozavanje svega i rušenje sistema i države. Jadni Republikanci samo rade što im prirodno dođe, njima treba netko da ih pazi i kontrolira - trebaju im ozbiljni roditelji i roditelji su krivi kad dijete proguta šaraf, zapali kuću i rascopa glavu nekom.
jasko_ba

#34573 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jasko_ba »

nije AI video :lol:
drug_profi

#34574 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

Mislim, skupiti sve generale jedne vojske u jednu prostoriju... :-)

To se ne radi jebote....

Ili si glup, ili imas lose namjere.
jeza u ledja

#34575 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

dječak sa šibicama wrote: 29/09/2025 10:56 Glasaju za demokrate jer izmedju njih i republikanaca nema apsolutno nikakve razlike,
Nema sta, logika ti je na na mjestu.
Post Reply