Vrana vrani - oci ne kopa.Osmi Socrates wrote: ↑26/09/2025 23:35 Ako promjeni gradove, FIFA im otme Svjetsko i da Englezima.![]()
Oni su spremni sutra organizirati.
Al' zadržati Kanadu i Meksiko.
FIFA je korumpirana koliko i Kenijada...
Vrana vrani - oci ne kopa.Osmi Socrates wrote: ↑26/09/2025 23:35 Ako promjeni gradove, FIFA im otme Svjetsko i da Englezima.![]()
Oni su spremni sutra organizirati.
Al' zadržati Kanadu i Meksiko.
Link?arman1 wrote: ↑27/09/2025 18:56 Pratio sam intervju nekog političkog analitičara, 30 godina sarađivao sa CIA-om, učestvovao u par operacija promjene režima i lik serbez tvrdi da naranđasta budala poduzima korake ka minimalno vanrednom stanju, a izvjesno i građanskom ratu. Pola stvari mi baš nije bilo jasno, a i neka imena mi ne znače ništa ali tvrdi da je sve dobro osmišljeno i za sada operacije sprovode bez greške. Kaže samo mu nije jasno zašto NSA do sada nije ništa poduzela, smatra da je u pitanju veleizdaja. Najdalje za godinu dana očekuje da će postati krvavo.
Netreba biti vidovit da se vidi da bogati kapitalisti prave sve veci jaz u americkom drustvu. Na tapeti su migranti, demokrate, lijevo orjentisani, liberalni, pederi, itd itd. Inace isto to koriste i krajnje lijevi totalitarni rezimi a to je skretanje paznje da su bogati sve bogatiji i da su nedodirljivi bogovi a svi ostali su kmetovi smrtnici. Svi misle da je gradjanski rat u americi poceo zbog ukidanja robstva. NE, najveci povod je sto su jenkiji tj industrijalci poklopili kravare tj farmere, jug. Deklaracija o oslobadjanju robova je dosla kasnije da jos vise izvrse pritisak na jug.arman1 wrote: ↑27/09/2025 18:56 Pratio sam intervju nekog političkog analitičara, 30 godina sarađivao sa CIA-om, učestvovao u par operacija promjene režima i lik serbez tvrdi da naranđasta budala poduzima korake ka minimalno vanrednom stanju, a izvjesno i građanskom ratu. Pola stvari mi baš nije bilo jasno, a i neka imena mi ne znače ništa ali tvrdi da je sve dobro osmišljeno i za sada operacije sprovode bez greške. Kaže samo mu nije jasno zašto NSA do sada nije ništa poduzela, smatra da je u pitanju veleizdaja. Najdalje za godinu dana očekuje da će postati krvavo.
Nema kod ovoga linkova. Lik ima pravo bujnu mastu, svaki drugi post mu neka izmisljotina.banjaluka078 wrote: ↑27/09/2025 20:11Link?arman1 wrote: ↑27/09/2025 18:56 Pratio sam intervju nekog političkog analitičara, 30 godina sarađivao sa CIA-om, učestvovao u par operacija promjene režima i lik serbez tvrdi da naranđasta budala poduzima korake ka minimalno vanrednom stanju, a izvjesno i građanskom ratu. Pola stvari mi baš nije bilo jasno, a i neka imena mi ne znače ništa ali tvrdi da je sve dobro osmišljeno i za sada operacije sprovode bez greške. Kaže samo mu nije jasno zašto NSA do sada nije ništa poduzela, smatra da je u pitanju veleizdaja. Najdalje za godinu dana očekuje da će postati krvavo.
Oni izmisle teroriste i teroristicke grupe ili ih sami organizuju ili narko kartele za koje samo oni znaju i onda je nebo granica u ubijanju, rusenju drzava i nametanja svojih ljudi.
Pa prosurfaj malo, nisam odamh ovdje pravio unose. Sve bi na gotovu. Zove s Marvin a prezime se ne sječam. Odgledao sam još dosta toga. Između ostalog ovi iz ministarstva pizde jer je ugrozio lance snadbjevanja za hi-tech igračke. Pitanje je vremna kad ćemo postati dio nekog dila.eltroxin wrote: ↑27/09/2025 21:43Nema kod ovoga linkova. Lik ima pravo bujnu mastu, svaki drugi post mu neka izmisljotina.banjaluka078 wrote: ↑27/09/2025 20:11Link?arman1 wrote: ↑27/09/2025 18:56 Pratio sam intervju nekog političkog analitičara, 30 godina sarađivao sa CIA-om, učestvovao u par operacija promjene režima i lik serbez tvrdi da naranđasta budala poduzima korake ka minimalno vanrednom stanju, a izvjesno i građanskom ratu. Pola stvari mi baš nije bilo jasno, a i neka imena mi ne znače ništa ali tvrdi da je sve dobro osmišljeno i za sada operacije sprovode bez greške. Kaže samo mu nije jasno zašto NSA do sada nije ništa poduzela, smatra da je u pitanju veleizdaja. Najdalje za godinu dana očekuje da će postati krvavo.![]()
Jedino to a i EU se opasno okrenula od Rusije tako da smo na istoj strani.drug_profi wrote: ↑27/09/2025 22:30 Prosto bi me bolio qurac za USA da ne živim u zemlji koja zavisi od balansa uticaja USA i Rusije.
Ako se balans poremeti, jer je USA oslabila, ja opet moram u rat.
Rusija, da izbije na granicu Ukrajine i Madjarske, kao da je na Palama i u Brckom, sve joj ravno do nas.Danguba wrote: ↑27/09/2025 23:01Jedino to a i EU se opasno okrenula od Rusije tako da smo na istoj strani.drug_profi wrote: ↑27/09/2025 22:30 Prosto bi me bolio qurac za USA da ne živim u zemlji koja zavisi od balansa uticaja USA i Rusije.
Ako se balans poremeti, jer je USA oslabila, ja opet moram u rat.
Daleko je Rusija da pomogne ovim gubernijama koje bi kidisale na BiH.
Ameri vec sve ucjenjuju da ''moraju'' kupovati njihov skuplji LNG sto nije korektno.