Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

zilog

#34527 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

Osmi Socrates wrote: 26/09/2025 23:35 Ako promjeni gradove, FIFA im otme Svjetsko i da Englezima. :lol:

Oni su spremni sutra organizirati.

Al' zadržati Kanadu i Meksiko.
Vrana vrani - oci ne kopa.

FIFA je korumpirana koliko i Kenijada...
belfy

#34528 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by belfy »

Truba wrote: 25/09/2025 13:24 farage je nedavno rekao ne želimo biti žrtva diktature ljudskih prava

misao nad kojom se treba svatko zamisliti
trolovanje...
belfy

#34529 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by belfy »

Truba wrote: 25/09/2025 14:27 jel se to bojis deportacije :D
trolovanje...
belfy

#34530 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by belfy »

Truba wrote: 26/09/2025 08:59 ajd dobro u americi su cijene sve veće zbog trampa
ali zašto su u europi cijene sve veće
posebice u BiH?
kod nas nema trumpa a cijene su rasle i prije ovih tarifa

objasnite mi to
ako mi nemamo trampa zašto se kod nas prosipa mleko i razbijaju lubenice :|
trolovanje...
belfy

#34531 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by belfy »

Truba wrote: 26/09/2025 14:36 samo ukinut financiranje UN-a
svi znamo nekog uposlenika UN-a iz naselja svjetskog putnika koji uživa otkako je Bih primljena u tu organizaciju koja nicemu ne sluzi jer je sama sebi svrha tojest svojim projekt menadjerima
:mrgreen:
trolovanje...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#34532 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

/pentagon-priprema-opcije-za-vojne-udare-na-narko-mete-unutar-venecuele-tramp-jos-nije-odobrio-akciju

https://www.avaz.ba/vijesti/globus/9980 ... rio-akciju

Nesto se kuha a mozda i nista
Point.

#34533 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Hm, koja slučajnost da Venezuela ima pun q nafte. I baš tamo megaglobalni narko karteli a Mehiko ko šiša.
last mohicans

#34534 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by last mohicans »

Sta kazu ovi nasi ameri, gandalf, lucky i ostali, jel ovo appropriate :mrgreen:
Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#34536 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

po konzervativnim desnicarskim stavovima, nije. Ona mora biti u prikladnom bikiniju i sa djetetom u narucju ili u pijesku kako prave dvorac.Pozeljan kupaci ogrtac.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#34537 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by arman1 »

Pratio sam intervju nekog političkog analitičara, 30 godina sarađivao sa CIA-om, učestvovao u par operacija promjene režima i lik serbez tvrdi da naranđasta budala poduzima korake ka minimalno vanrednom stanju, a izvjesno i građanskom ratu. Pola stvari mi baš nije bilo jasno, a i neka imena mi ne znače ništa ali tvrdi da je sve dobro osmišljeno i za sada operacije sprovode bez greške. Kaže samo mu nije jasno zašto NSA do sada nije ništa poduzela, smatra da je u pitanju veleizdaja. Najdalje za godinu dana očekuje da će postati krvavo.
banjaluka078

#34538 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by banjaluka078 »

arman1 wrote: 27/09/2025 18:56 Pratio sam intervju nekog političkog analitičara, 30 godina sarađivao sa CIA-om, učestvovao u par operacija promjene režima i lik serbez tvrdi da naranđasta budala poduzima korake ka minimalno vanrednom stanju, a izvjesno i građanskom ratu. Pola stvari mi baš nije bilo jasno, a i neka imena mi ne znače ništa ali tvrdi da je sve dobro osmišljeno i za sada operacije sprovode bez greške. Kaže samo mu nije jasno zašto NSA do sada nije ništa poduzela, smatra da je u pitanju veleizdaja. Najdalje za godinu dana očekuje da će postati krvavo.
Link?
Point.

#34539 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Ništa me ne bi iznenadilo dok je ovaj narandžasti psihopata u BK.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#34540 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

arman1 wrote: 27/09/2025 18:56 Pratio sam intervju nekog političkog analitičara, 30 godina sarađivao sa CIA-om, učestvovao u par operacija promjene režima i lik serbez tvrdi da naranđasta budala poduzima korake ka minimalno vanrednom stanju, a izvjesno i građanskom ratu. Pola stvari mi baš nije bilo jasno, a i neka imena mi ne znače ništa ali tvrdi da je sve dobro osmišljeno i za sada operacije sprovode bez greške. Kaže samo mu nije jasno zašto NSA do sada nije ništa poduzela, smatra da je u pitanju veleizdaja. Najdalje za godinu dana očekuje da će postati krvavo.
Netreba biti vidovit da se vidi da bogati kapitalisti prave sve veci jaz u americkom drustvu. Na tapeti su migranti, demokrate, lijevo orjentisani, liberalni, pederi, itd itd. Inace isto to koriste i krajnje lijevi totalitarni rezimi a to je skretanje paznje da su bogati sve bogatiji i da su nedodirljivi bogovi a svi ostali su kmetovi smrtnici. Svi misle da je gradjanski rat u americi poceo zbog ukidanja robstva. NE, najveci povod je sto su jenkiji tj industrijalci poklopili kravare tj farmere, jug. Deklaracija o oslobadjanju robova je dosla kasnije da jos vise izvrse pritisak na jug.
Amerika je kompleksno drustvo, NSA nije reagovala ni kad je napadnut kapitol od doticnog idiota, sto znaci da imaju jaku bazu u samom vrhu americke vlasti i da su jaki. Ono sto tVump govori duboka drzava je odvracanje pozornosti od njih samih, bogatih kravara koji misle da mogu izmjeniti americko drustvo i u tome profitirati.
eltroxin

#34541 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by eltroxin »

banjaluka078 wrote: 27/09/2025 20:11
Link?
Nema kod ovoga linkova. Lik ima pravo bujnu mastu, svaki drugi post mu neka izmisljotina. :run:
Danguba

#34542 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Danguba »

Point. wrote: 27/09/2025 11:10 Hm, koja slučajnost da Venezuela ima pun q nafte. I baš tamo megaglobalni narko karteli a Mehiko ko šiša.
Oni izmisle teroriste i teroristicke grupe ili ih sami organizuju ili narko kartele za koje samo oni znaju i onda je nebo granica u ubijanju, rusenju drzava i nametanja svojih ljudi.

Sve do sada vidjeno i ne znam ko jos vjeruje tim siledzijama.\
Nekada smo mislili da je to ''pravedni svjetski policajac'' a sada vidimo da je tom policajcu jedino korist bitna. Uleti kao zasttitnik a na kraju vidis da te je opljackao.
Danguba

#34543 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Danguba »

Trump je brzo naucio skolu i u drugom mandatu je odmah krenuo sa postavljanjem svoje administracije i pozeljnih osoba na odredjena vazna mjesta.
Preko 80% vaznih pozicija vec je preuzeo i nista mu ne stoji na putu da vlada kao diktator.
Sve ovo su mu omogucili Jevreji u Americi i sa njime upravljaju kroz sistem
Dobro njemu(zadovoljio ego i konto) a dobro i ovima jer im ispunjava zelje.

Vidjeli smo na par primjera da covjek ne preza ni vojsku da ukljuci samo da bi zadovoljio svoje zelje i prohtjeve.

Ne mogu da shvatim samo zemlje domacine Americkim vojnicima koje trpe Trumpove price o carinama.
Otkazati im gostoprimstvo pa pravac Amerika a kada pogledate kartu tih baza poklopili su cijeli svijet ili ono sto im je interes.
drug_profi

#34544 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

Prosto bi me bolio qurac za USA da ne živim u zemlji koja zavisi od balansa uticaja USA i Rusije.
Ako se balans poremeti, jer je USA oslabila, ja opet moram u rat.
Optimus09

#34545 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Optimus09 »

Sto jest jest,usa je glavna sila.Svi gledaju,promatraju i lizu guzicu.Ako se bude dovoljno lizalo,ne gine nama nova runda.
arman1

#34546 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by arman1 »

eltroxin wrote: 27/09/2025 21:43
banjaluka078 wrote: 27/09/2025 20:11
Link?
Nema kod ovoga linkova. Lik ima pravo bujnu mastu, svaki drugi post mu neka izmisljotina. :run:
Pa prosurfaj malo, nisam odamh ovdje pravio unose. Sve bi na gotovu. Zove s Marvin a prezime se ne sječam. Odgledao sam još dosta toga. Između ostalog ovi iz ministarstva pizde jer je ugrozio lance snadbjevanja za hi-tech igračke. Pitanje je vremna kad ćemo postati dio nekog dila.
Danguba

#34547 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Danguba »

drug_profi wrote: 27/09/2025 22:30 Prosto bi me bolio qurac za USA da ne živim u zemlji koja zavisi od balansa uticaja USA i Rusije.
Jedino to a i EU se opasno okrenula od Rusije tako da smo na istoj strani.
Daleko je Rusija da pomogne ovim gubernijama koje bi kidisale na BiH.

Ameri vec sve ucjenjuju da ''moraju'' kupovati njihov skuplji LNG sto nije korektno.
zilog

#34548 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

Danguba wrote: 27/09/2025 23:01
drug_profi wrote: 27/09/2025 22:30 Prosto bi me bolio qurac za USA da ne živim u zemlji koja zavisi od balansa uticaja USA i Rusije.
Jedino to a i EU se opasno okrenula od Rusije tako da smo na istoj strani.
Daleko je Rusija da pomogne ovim gubernijama koje bi kidisale na BiH.

Ameri vec sve ucjenjuju da ''moraju'' kupovati njihov skuplji LNG sto nije korektno.
Rusija, da izbije na granicu Ukrajine i Madjarske, kao da je na Palama i u Brckom, sve joj ravno do nas.

Za "skuplji LNG", fino napisi cijenu, ili se podrazumjeva da moramo pusiti prekodrinsku mantru o "visestruko jeftinijem ruskom gasu", bez ijedne konkretne brojke.

Naravno da bi gas, bez ukapljavanja, trebao biti jeftiniji kroz gasovod, do nekih 2000-2500 kilometara udaljenosti, kada troskovi pumpanja stignu trosak ukapljavanja. Sa gasnih polja na Yamalu, tih 2000 kilometara je negdje oko Moskve, a do nas ima jos toliko (ukupno 4000 kilometara). Da ne spominjem svakog seoskog kabadahiju, od Yamala do Sarajeva, koji zeli da se ugradi, a Boga mi i da zaprijeti zavrtanjem... :roll:
arman1

#34549 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by arman1 »

Plin mi je stigao do avlije ali nisam dao da ga uvode, dok goć rus i četnik odlučuju hoće li mi biti teška zima. Lijepi pelet, drva i struja. A i ne valja bit u pregrijanoj prostoriji. :bih:
Post Reply