Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mirza_15
#46651 Re: Utakmice.
Treba napuniti Koševo protiv Zrinjskog samo da bi im čitave tribine poručile da su jedne obične pi..ce. Treba ih izviždati čitavu utakmicu. Svakako će Zrinjski uzeti
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#46652 Re: Utakmice.
Husref da ima imalo obraza veceras bi uputio izvinjenje navijacima i zahvalio se na ukazanom povjerenju.
Medjutim slatka para...
Medjutim slatka para...
-
last mohicans
#46653 Re: Utakmice.
Ima obraza, malo se pravi L0dGdje vidi osnovni problem igre FK Sarajevo u ovom trenutku jer je ovo četvrti poraz u gostima?
"Ne znam šta bi vam rekao, igrali smo sa kvalitetnim ekipama iako to nije opravdanje. Imamo igrački kadar takav kakav imao, nije uvijek bilo loše, bile su diskutabilne odluke sudija i one su nas koštale poraza. Nismo samo mi krivci, iako to nije opravdanje. Ako se budemo pravili blesavi svima će nam biti isto.", odgovorio je Musemić.
Kako komentarišete indvidualne greške i manjak forme kod Guliashvilija?
"To su odluke koje nas koštaju, ima čistu loptu, gubi i primamo gol iz toga. I prije mene se to dešavalo, nevjerovatno da prave takve greške."
Smatrate li da vas je trener Željezničara nečim iznenadio tokom igre?
"Ako smo kvalitetno otvorili, ako nismo iskoristili šanse to je drugo pitanje. Ja ne bih loše igrao, naša nesreća je što on nije iskoristio šanse."
Fizička sprema ekipe?
"Pa to je pitanje koje se vuče dugo vremena. Sve možemo vidjeti, ali kada je trkački pitanje to smo se podigli u posljednjem periodu."
Je li ekipa limitirana iako je skupa?
"Ako vam se ponavljaju iste greške, onda je to veliki problem, negdje je problem. To bi trebalo mi da riješimo. Protivnik nas iz svake greške kazni. Poražavajuće je to kada smo mi u pitanju."
-
kiligonzales
#46654 Re: Utakmice.
Da sumiram od prve evropske utakmice do danas, nas klub je pokazao fizicku nepripremljenost i nedisciplinu u igri, iako sigurno imamo najbolji vezni red u ligi, pokazalo se da nemamo adekvatan stoperski par i da nam fale klasicni napadaci, cak i bekovi nisu bas najbolji. Mali Sabanovic je izmislio fudbal za Paskaleva recimo. Krilni napadaca imamo koliko hocemo. Zbog nepripremljenosti ni dobre kontre, ni savrsene pas igre, gresaka koliko hoces. A opet pokazemo da mozemo posjedom dominirati. Ubija nas nedisciplina u igri i visak potez. Koliko su lopti prosuli Kjeremeh, Guli suvisnim driblanjem na sredini, Cimi, Beganovic e jbg ni Barsa to nebi istrpila...last mohicans wrote: ↑27/09/2025 22:30Ima obraza, malo se pravi L0dGdje vidi osnovni problem igre FK Sarajevo u ovom trenutku jer je ovo četvrti poraz u gostima?
"Ne znam šta bi vam rekao, igrali smo sa kvalitetnim ekipama iako to nije opravdanje. Imamo igrački kadar takav kakav imao, nije uvijek bilo loše, bile su diskutabilne odluke sudija i one su nas koštale poraza. Nismo samo mi krivci, iako to nije opravdanje. Ako se budemo pravili blesavi svima će nam biti isto.", odgovorio je Musemić.Kako komentarišete indvidualne greške i manjak forme kod Guliashvilija?
"To su odluke koje nas koštaju, ima čistu loptu, gubi i primamo gol iz toga. I prije mene se to dešavalo, nevjerovatno da prave takve greške."
"Ako smo kvalitetno otvorili, ako nismo iskoristili šanse to je drugo pitanje. Ja ne bih loše igrao, naša nesreća je što on nije iskoristio šanse."Fizička sprema ekipe?
"Pa to je pitanje koje se vuče dugo vremena. Sve možemo vidjeti, ali kada je trkački pitanje to smo se podigli u posljednjem periodu."
"Ako vam se ponavljaju iste greške, onda je to veliki problem, negdje je problem. To bi trebalo mi da riješimo. Protivnik nas iz svake greške kazni. Poražavajuće je to kada smo mi u pitanju."
Elem ne pravi se Musemic ludim, nego to vidi svak ko prati fudbal, tek u par fudbalera ima safta da valja. Cak i Guli izgleda kao da je nabacio visak kila.
-
kiligonzales
-
kiligonzales
#46656 Re: Utakmice.
Nemoj se zajebavati, gdje su nam stoperi dobri, pa i bekovi, a ko ti je klasicni napadac u timu...baxus wrote: ↑27/09/2025 20:51 Na stranu razočarenje…
Objektivno ekipa loše izgleda, takticki, kondiciono, mentalno…vjeravno nikad nismo bili u ovakvoj dubiozi. Husref ne da nije ništa napravio, već je ekipa u još gorem stanju.
Nema znakova da se može ovo vratiti. Ovdje nam ne gone borba za opstanak.
Treba odmah naći novog trenera, ne čekati da nas Zrinjski pobijedi slijedeću subotu.
Vjeruj mi ovaj ce tim na polusezoni izgledati bomba jer kad odu na pripreme, nece se vratiti teskih nogu ko sada.
A vec u ovome timu ima ozbiljnih kandidata za odlazak
-
svi u napad
#46657 Re: Utakmice.
Raja uopšte nije svjesna u kakvim smo mi govnima. Bus nema znanja a ni snage da ovo izvadi iz govana. Pa ljudi on Među stavi na lijevog beka a svi znaju da on to ne može iznijeti. Pogledajte tekmu ponovo i vidjet će te da ga nema na mjestu gdje bi trebao biti. Čovječe Leta samo može igrati desno krilo Mi imamo dva najbolja strijelca prošle sezone i oni nisu dali 3 gola ove sezone.
Trebam li istaći gluposti kamionđzije iz Amerike koji nas je doveo u ovu situaciju Pa koji bi konj prodao Soldu a doveo Bralica. Prodati Bubanju a sada Jattu može samo mamlaz. Zamislite zadnje vezne Bubanju i Karta. Ne mogu da vjerujem da on voli Sarajevo jer sve što radi govori suprotno ili ga je Zeljina navijačica a naša direktorica toliko omadxijala da je postao štrumf.
Ne mogu više od huje da pišem al bit će ovo teška sezona za nas. Tužan sam
Trebam li istaći gluposti kamionđzije iz Amerike koji nas je doveo u ovu situaciju Pa koji bi konj prodao Soldu a doveo Bralica. Prodati Bubanju a sada Jattu može samo mamlaz. Zamislite zadnje vezne Bubanju i Karta. Ne mogu da vjerujem da on voli Sarajevo jer sve što radi govori suprotno ili ga je Zeljina navijačica a naša direktorica toliko omadxijala da je postao štrumf.
Ne mogu više od huje da pišem al bit će ovo teška sezona za nas. Tužan sam
- Silvester071
#46658 Re: Utakmice.
Potpisujem, isto mislimovan Basten wrote: ↑27/09/2025 21:47 Sramota od derbija, na svakom nivou.
Od sudije koji nije smio ništa za nas svirati, pored crvenih iz prvog, onaj penal na Guliju nije ni pokušao konsultovati VAR, a bilo je elemenata..
Preko igrača koji svojom bezmudošću i jalovošću nisu zaslužiili nijednu poimeničnu pohvalu. A posebno su se istakli Cimirot i Mušlija glupostima. Bez obzira na očajne Gojkove reakcije, ne smije se primati kroz ruke gol sa 30 metara.
Pa preko Husrefa. Činjenica da te je jedna dijagnostikovana budala preveslala i taktički i tehnički i motivacijski trebala bi svakom obrazli treneru biti dovoljna da se poselami s rajom i ode u penziju dok je još uvijek zaslužena.
Pa do Ismira... Lutanje na sportskom planu, kupoprodaja igrača kao da smo Motorex a ne fudbalski klub, a očito u svrhu pranja novca kroz klub...
Užas na svakom polju
-
last mohicans
#46659 Re: Utakmice.
Pravi se itekako lud, jebala ga usrana rečenica sta je tu je. Sto ne kaze jednom ja sam kriv, ne mogu ih upraviti. On svoju nemoć naglas iznosi. Jel svih 5 poraza on vodio, jeste, od toga bruka protiv Borca, jedino SB moze biti amnestiran. Kaze sve su to odlične ekipe, Sloga mu odlična? Pravi se lud jer nece ni da pokusa Gulija klupirati, mozda bi i njemu godilo da odmori i uđe s klupe. On vrti stopere i vezne. Vidi se da je Guli frustriran, kao da on ne bi volio zabijati svaku. Ne daje mu prilku da pokusa s klupe. Sta nam igra Mlinarić, je li on 10ka ili spic? Eto sad maleni imaju bolje igrače, nemaju, ali imaju tim trenutno koji je upitno da li ce igrati na isti fazon svaki put. Nisu ni Marinović, ni Stimac pa ni Husref toliki levati da ce valjda svaki put nasjesti na njegovu igru, daj loptu i cekaj tranziciju. Većina nas je znala kako će igrati, jedino Husref nije, izgleda. Fali se posjedom, neka ga je Adzem pisno i za to. Imala ga je Barsa 80%, pa su gubili utakmice.kiligonzales wrote: ↑27/09/2025 23:08Da sumiram od prve evropske utakmice do danas, nas klub je pokazao fizicku nepripremljenost i nedisciplinu u igri, iako sigurno imamo najbolji vezni red u ligi, pokazalo se da nemamo adekvatan stoperski par i da nam fale klasicni napadaci, cak i bekovi nisu bas najbolji. Mali Sabanovic je izmislio fudbal za Paskaleva recimo. Krilni napadaca imamo koliko hocemo. Zbog nepripremljenosti ni dobre kontre, ni savrsene pas igre, gresaka koliko hoces. A opet pokazemo da mozemo posjedom dominirati. Ubija nas nedisciplina u igri i visak potez. Koliko su lopti prosuli Kjeremeh, Guli suvisnim driblanjem na sredini, Cimi, Beganovic e jbg ni Barsa to nebi istrpila...last mohicans wrote: ↑27/09/2025 22:30Ima obraza, malo se pravi L0dGdje vidi osnovni problem igre FK Sarajevo u ovom trenutku jer je ovo četvrti poraz u gostima?
"Ne znam šta bi vam rekao, igrali smo sa kvalitetnim ekipama iako to nije opravdanje. Imamo igrački kadar takav kakav imao, nije uvijek bilo loše, bile su diskutabilne odluke sudija i one su nas koštale poraza. Nismo samo mi krivci, iako to nije opravdanje. Ako se budemo pravili blesavi svima će nam biti isto.", odgovorio je Musemić.Kako komentarišete indvidualne greške i manjak forme kod Guliashvilija?
"Ako smo kvalitetno otvorili, ako nismo iskoristili šanse to je drugo pitanje. Ja ne bih loše igrao, naša nesreća je što on nije iskoristio šanse."Fizička sprema ekipe?
Elem ne pravi se Musemic ludim, nego to vidi svak ko prati fudbal, tek u par fudbalera ima safta da valja. Cak i Guli izgleda kao da je nabacio visak kila.
-
last mohicans
#46660 Re: Utakmice.
Barem nesto pozitivno, je li se nesposobni medicinski tim ikada oglasio po pitanju Mujkićeve povrede koja je misterija.Kako saznaje "Dnevni avaz", Sarajevo bi uskoro trebalo da dobije veliko pojačanje u odbrani s obzirom na to da se vraća Renato Gojković.
On je u proljetnom dijelu prošle sezone povrijedio križne ligamente, a operaciju je obavio 15. aprila u Zagrebu.
Prema našim saznanjima, Renato Gojković će se kroz desetak dana priključiti ekipi i početi zajednički trenirati.
Ukoliko sve bude u redu, u drugom dijelu oktobra ili prvom novembra bismo ga mogli očekivati na terenu.
On se večeras nalazi na zapadnoj tribini stadiona Grbavica i zajedno s Ademom Ljajićem koji je također povrijeđen bodri svoj tim.
-
chino
#46661 Re: Utakmice.
Mohikanac, svaka ti je na mjestu.
Vrlo loše sve, Kyeremeh na beku, Butić katastrofa, Cimirot potpuno van forme.
Šteta što ne prodaše Gulija za bilo koju lovu.
Bralic, Jovic grozni.. Golman takodjer.
Jednostavno svi loši. Nismo imali smislene akcije.
Na hajr i na dobro
A što se tice medicinskog tima, ne može biti dobro dok je i dalje glavni Reuf fckn Karabeg (plastični hirurg !) i Ismar Hadzibajric glavni terapeut.
Da ne govorim od upravi Mirvicu i Alimanovicki
Vrlo loše sve, Kyeremeh na beku, Butić katastrofa, Cimirot potpuno van forme.
Šteta što ne prodaše Gulija za bilo koju lovu.
Bralic, Jovic grozni.. Golman takodjer.
Jednostavno svi loši. Nismo imali smislene akcije.
Na hajr i na dobro
A što se tice medicinskog tima, ne može biti dobro dok je i dalje glavni Reuf fckn Karabeg (plastični hirurg !) i Ismar Hadzibajric glavni terapeut.
Da ne govorim od upravi Mirvicu i Alimanovicki
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#46662 Re: Utakmice.
Nw uorava ga nw treba tjerati jer bi to samo potvrdilo da apsolutno nemaju pojma sta rade.kiligonzales wrote: ↑27/09/2025 23:09Najlakse je otjerati trenera, a ostaviti isti problem u timu i svlacionici.
Ali da sam na Husref stid bi me bilo navijaca zbog 0 bodova i 10 primljenih golova u 3 utakmice. Ne znam ima li iko gori ucinak.
- enko 1964
- Grijem se na: južnu konekciju
- eventide
#46664 Re: Utakmice.
Onim navijačima koji su optužili ekipu da je namjestila kup?
Onim navijačima (čitaj 50) koji su njega i ekipu dočekali nakon osvojenog kupa gdje je izbacio i Borac i Zrinjski?
Iskreno ne znam kako je izdržao do augusta
-
kiligonzales
#46665 Re: Utakmice.
Bruka protiv Borca je cista kradja i sudijska lakrdija od utakmice. Prvo ponisteni gol, pa onda drugi karton Jatti i penal su previse na dobru igru Sarajeva. U BL smo sami sebi krivi, puno vise nego sto je Borac dobro odigrao. Penal je prelomio utakmicu, pa je s igracem poslje 3 -1, bilo vec sve gotovo.last mohicans wrote: ↑27/09/2025 23:42Pravi se itekako lud, jebala ga usrana rečenica sta je tu je. Sto ne kaze jednom ja sam kriv, ne mogu ih upraviti. On svoju nemoć naglas iznosi. Jel svih 5 poraza on vodio, jeste, od toga bruka protiv Borca, jedino SB moze biti amnestiran. Kaze sve su to odlične ekipe, Sloga mu odlična? Pravi se lud jer nece ni da pokusa Gulija klupirati, mozda bi i njemu godilo da odmori i uđe s klupe. On vrti stopere i vezne. Vidi se da je Guli frustriran, kao da on ne bi volio zabijati svaku. Ne daje mu prilku da pokusa s klupe. Sta nam igra Mlinarić, je li on 10ka ili spic? Eto sad maleni imaju bolje igrače, nemaju, ali imaju tim trenutno koji je upitno da li ce igrati na isti fazon svaki put. Nisu ni Marinović, ni Stimac pa ni Husref toliki levati da ce valjda svaki put nasjesti na njegovu igru, daj loptu i cekaj tranziciju. Većina nas je znala kako će igrati, jedino Husref nije, izgleda. Fali se posjedom, neka ga je Adzem pisno i za to. Imala ga je Barsa 80%, pa su gubili utakmice.kiligonzales wrote: ↑27/09/2025 23:08Da sumiram od prve evropske utakmice do danas, nas klub je pokazao fizicku nepripremljenost i nedisciplinu u igri, iako sigurno imamo najbolji vezni red u ligi, pokazalo se da nemamo adekvatan stoperski par i da nam fale klasicni napadaci, cak i bekovi nisu bas najbolji. Mali Sabanovic je izmislio fudbal za Paskaleva recimo. Krilni napadaca imamo koliko hocemo. Zbog nepripremljenosti ni dobre kontre, ni savrsene pas igre, gresaka koliko hoces. A opet pokazemo da mozemo posjedom dominirati. Ubija nas nedisciplina u igri i visak potez. Koliko su lopti prosuli Kjeremeh, Guli suvisnim driblanjem na sredini, Cimi, Beganovic e jbg ni Barsa to nebi istrpila...
Zekic ko da nije imao priprema. Gdje je snaga timu pa svi izgledaju fizicki nadmocnije od Sarajeva?
Sto se Musemica krivi za lose pripreme i kupovine kada on nije ni bio tu
-
kiligonzales
#46666 Re: Utakmice.
Mi smo najgori navijaci. Nakon duple krune smo ga otjerali radi poraza u derbiju iako je zavrsio i tu polusezonu prvi.F&N wrote: ↑28/09/2025 00:39Nw uorava ga nw treba tjerati jer bi to samo potvrdilo da apsolutno nemaju pojma sta rade.kiligonzales wrote: ↑27/09/2025 23:09Najlakse je otjerati trenera, a ostaviti isti problem u timu i svlacionici.
Ali da sam na Husref stid bi me bilo navijaca zbog 0 bodova i 10 primljenih golova u 3 utakmice. Ne znam ima li iko gori ucinak.
Hocemo rezultat a pri prvoj upali misica ko navijaci odustajemo, e jbg tada da je nastavio gurati sada bi imali bar jedan ili dva nastupa u grupnoj fazi barem konferencijske lige...
Sad drkrajmo kurac...
Zekica smo otjerali pricom da je namjestio kup sa Sirokim... pa gdje to ima...
Na kraju nam klub ostavio adekvatno nepripremljen i mi pricamo o bilo cemu.
Musemic ce prije ili kasnije prevladati rezultatsku krizu, ali do tada ćemo morati biti strpljivi.
U igri ima dobrih elemenata, kao i mnogo losih, ali se vidi da timu fali kompletna zadnja linija koja nije dobra, od stopera do bekova, napad sljaka...
Nije li Zekicevo Sarajevo iz 4 utakmice u ovoj sezoni primilo 5 golova od Rumuna, 4 od Radnika, 2 od Sloge... jbg nije li to Musemicu naslijedjen problem...
-
sencobih
#46667 Re: Utakmice.
Ovakav Musemić nikad ništa neće riješiti, jebeni tik toker ga nadigrao. Većinu poraza su nas izkarale sudije na početku zekmi , toliko da se ne možemo oporaviti, a dodatno smo loši i bez sudija. I ono malo igrača što bi nešto i mogli , završe na pozicijama na kojim ne igraju nikad. I za Jatom zalimo ,a Jata da je igrao dao bi mu crveni ili zuti na startu kao i uvijek i tu bi mu bio kraj.
Onaj glupan što je Beganovića kopackom po koljenu opalio ne dobi ni žuti, a Jata okrenut leđima u skoku stane levatu na nogu i to bude penal? Tako se usmjeravaju utakmice u zeljenom toku. Kasnije sve postaje lakše. Svo vrijeme svijeta da daš Husrefu on nadoći neće, isti je i sad i prije 20.godina,.procitali su ga svi .
Onaj glupan što je Beganovića kopackom po koljenu opalio ne dobi ni žuti, a Jata okrenut leđima u skoku stane levatu na nogu i to bude penal? Tako se usmjeravaju utakmice u zeljenom toku. Kasnije sve postaje lakše. Svo vrijeme svijeta da daš Husrefu on nadoći neće, isti je i sad i prije 20.godina,.procitali su ga svi .
-
neraaaa
#46668 Re: Utakmice.
kiligonzales wrote: ↑28/09/2025 01:46
Mi smo najgori navijaci. Nakon duple krune smo ga otjerali radi poraza u derbiju iako je zavrsio i tu polusezonu prvi.
Hocemo rezultat a pri prvoj upali misica ko navijaci odustajemo, e jbg tada da je nastavio gurati sada bi imali bar jedan ili dva nastupa u grupnoj fazi barem konferencijske lige...
Sad drkrajmo kurac...
Musemic ce prije ili kasnije prevladati rezultatsku krizu, ali do tada ćemo morati biti strpljivi.
U igri ima dobrih elemenata, kao i mnogo losih, ali se vidi da timu fali kompletna zadnja linija koja nije dobra, od stopera do bekova, napad sljaka...
Nije li Zekicevo Sarajevo iz 4 utakmice u ovoj sezoni primilo 5 golova od Rumuna, 4 od Radnika, 2 od Sloge... jbg nije li to Musemicu naslijedjen problem...
Upravo tako. Navijači su nestrpljivi i već deset godina se očekuje da sve krene odmah i preko noći. Očekivalo se da FKS bude u finalu LP dan poslije dolaska Tana.
Ne ide to tako. Svaki poraz se doživljava tragično. Opet ponavljam, sjetimo se horora i preživljavanja prije ere Tana i Mirvića.
Sve je ovo ok i biće dobro, samo treba vjerovati upravi i imati kontinuitet. Kad dođe treći investitor i Mamić službeno preuzme dužnosti, mogu slobodno prekinuti takmičenja i dodijeliti pehar Sarajevu. Biće toliko jaki da ni sudije neće moći ništa.
Mogu organizovati jedino neko doigravanje za Želju i ostale manje klubove za opstanak i to je to.
- Silvester071
#46669 Re: Utakmice.
Ti se vjerujem zajebavaš u vezi ovoga što si napisao?neraaaa wrote: ↑28/09/2025 09:03kiligonzales wrote: ↑28/09/2025 01:46
Mi smo najgori navijaci. Nakon duple krune smo ga otjerali radi poraza u derbiju iako je zavrsio i tu polusezonu prvi.
Sad drkrajmo kurac...
Upravo tako. Navijači su nestrpljivi i već deset godina se očekuje da sve krene odmah i preko noći. Očekivalo se da FKS bude u finalu LP dan poslije dolaska Tana.
Ne ide to tako. Svaki poraz se doživljava tragično. Opet ponavljam, sjetimo se horora i preživljavanja prije ere Tana i Mirvića.
Sve je ovo ok i biće dobro, samo treba vjerovati upravi i imati kontinuitet. Kad dođe treći investitor i Mamić službeno preuzme dužnosti, mogu slobodno prekinuti takmičenja i dodijeliti pehar Sarajevu. Biće toliko jaki da ni sudije neće moći ništa.
Mogu organizovati jedino neko doigravanje za Želju i ostale manje klubove za opstanak i to je to.
-
neraaaa
#46670 Re: Utakmice.
?Silvester071 wrote: ↑28/09/2025 09:11Ti se vjerujem zajebavaš u vezi ovoga što si napisao?neraaaa wrote: ↑28/09/2025 09:03kiligonzales wrote: ↑28/09/2025 01:46
Sad drkrajmo kurac...
Ne razumijem.
Trebate prvo shvatiti da ništa nema i ne može biti preko noći.
Sarajevo je PSG balkana, pa možda i jugoistočne Evrope. Stabilan budžet, dobre plate, dobro igrači, odlični uslovi, odlična akademija, biće i stadion,….
Šta nedostaje? Nedostaje strpljenje. Kad je PSG dobio bogatog vlasnika, a kada je osvojio prvu titulu LP? Man. City isto tako. Još su oni imali ko neki kontinuitet ali nije išlo.
Navijači su od prvog dana dolaska Tana, al bukvalno od prvog dana tražili čuda. I šta imamo na kraju?
Lutanje, bezidejnost, svako malo novi trener, svako malo nova strategija, neuigranost, još dodaj tu sudije, savez,…. i eto problema.
Ako nam ode Mirvic, tad federalna ne gine, a možda i kantonalni ko Čeliku, jer bi bankrot bio vrlo izvjestan. Samo se čudim kako čovjek ima volje da i dalje bude tu gdje jeste nakon svih gadosti koje su mu upućene. Još ulaže svoje pare.
Svaka mu čast!
I njemu i Husrefu.
-
ljubijankic
#46671 Re: Utakmice.
Opet prica da propadamo bez Mirvica
A bas smo dozivjeli procvat kako je dosao
Cuj fali strpljenja a kako je Mivic dosao mi smo samo predmet ismijavanja
Neralno sta pisu ljudi, tacno mi je svakim danom sve jasnije sto SDA ima 300k glasova.
-
neraaaa
#46672 Re: Utakmice.
Pa iz istog razlog iz kojeg i Sarajevo nema kontinuitet.ljubijankic wrote: ↑28/09/2025 09:24 Opet prica da propadamo bez Mirvica![]()
Neralno sta pisu ljudi, tacno mi je svakim danom sve jasnije sto SDA ima 300k glasova.
Daš drugima 4 godine očekujući čuda, čudo naravno nije moguće i eto opet 300K za SDA, dok se sve ostale dobre stvari koje su napravljene ostave po strani.
To je i ovdje ista situacija. Samo se traže čude i rezultati, ali da bi klub bio uspješan, nisu samo utakmice bitne.
Vise volim ovakvo, financijski i organizacijski stabilno i jako Sarajevo, nego da je trenutno prvo na tabeli, a da mi navijači skupljaju pare da plati struju i vodu, kao i porezne dugove kao nekima.
Kad si finanasijali jak, doći će i rezultati vremenom.
- Isner
#46674 Re: Utakmice.
Sarajevo je PSG balkana, pa možda i jugoistočne Evrope

-
ljubijankic
#46675 Re: Utakmice.
Sta je FKS uradjeno dobro otkako je Mirvic dosao? Ovaj zadnji dio necu ni komentarisati, inace uvijek je bitna financijska stabilnost, jebo poziciju na tabelineraaaa wrote: ↑28/09/2025 09:33Pa iz istog razlog iz kojeg i Sarajevo nema kontinuitet.ljubijankic wrote: ↑28/09/2025 09:24 Opet prica da propadamo bez Mirvica![]()
Daš drugima 4 godine očekujući čuda, čudo naravno nije moguće i eto opet 300K za SDA, dok se sve ostale dobre stvari koje su napravljene ostave po strani.
To je i ovdje ista situacija. Samo se traže čude i rezultati, ali da bi klub bio uspješan, nisu samo utakmice bitne.
Vise volim ovakvo, financijski i organizacijski stabilno i jako Sarajevo, nego da je trenutno prvo na tabeli, a da mi navijači skupljaju pare da plati struju i vodu, kao i porezne dugove kao nekima.
Kad si finanasijali jak, doći će i rezultati vremenom.