Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#46626 Re: Utakmice.
Smiješan poraz. Smiješan u smislu jer smo prvi gol primili nakon onakve greške, a prije gola ne znam da su dvije poštene šanse napravili, totalno bezopasni. Drugi gol isto bezveze, ali ionako je tada već bilo gotovo, ne bi izjednačili da nismo primili drugi gol. A mogli smo postići brat bratu dva gola. Imali smo šansi i u prvom i u drugom poluvremenu. A Ljajiću i ostalim sudijama spomenem majke, pogotovo zbog onog prekršaja nad Guliashvilijem. Nije sudije krive za poraz, ali da su nas zajebali, zajebali su nas. Pa da nije bilo VAR provjere priznao bi se onaj drugi gol. A prekršaj se desio blizu Ljajića.
-
Adobeg
#46627 Re: Utakmice.
Ja u ovu ekipu vise nemam povjerenja,igrali ne igrali ,necu da se vise nerviram,idete mi na blok zdravlje mi je prece evo drtim. 
- Logovan
-
baxus
#46629 Re: Utakmice.
Na stranu razočarenje…
Objektivno ekipa loše izgleda, takticki, kondiciono, mentalno…vjeravno nikad nismo bili u ovakvoj dubiozi. Husref ne da nije ništa napravio, već je ekipa u još gorem stanju.
Nema znakova da se može ovo vratiti. Ovdje nam ne gone borba za opstanak.
Treba odmah naći novog trenera, ne čekati da nas Zrinjski pobijedi slijedeću subotu.
Objektivno ekipa loše izgleda, takticki, kondiciono, mentalno…vjeravno nikad nismo bili u ovakvoj dubiozi. Husref ne da nije ništa napravio, već je ekipa u još gorem stanju.
Treba odmah naći novog trenera, ne čekati da nas Zrinjski pobijedi slijedeću subotu.
-
Adobeg
#46630 Re: Utakmice.
Vidi se da od pocetka nema harmonije nista ne funkcionise,u totalnom smo rasulu imali kraja ovome,od vrha do igraca potpuni amaterizam.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#46631 Re: Utakmice.
Ekipa umrla do 30. minute.
Poslije toga je krenulo gubljenje lopti.
Poslije toga je krenulo gubljenje lopti.
-
last mohicans
#46632 Re: Utakmice.
Bolan Logi, pa to ti je fudbal, ne računaju se šanse i jebeni posjed koji smo imali 61%. Adzem ga popiso, dao nam loptu, čekao svoje prilike iz kontri, polukontri i tranzicije gdje su odlični. Plus, spremniju su, nisu nas ganjali puno, onda kad smo mi pali, oni pojačali. Dobili su nas na jedan jedini mogući način i Husref mu je to omogućio. Ranije su dobijali na neke prekide, sad imaju igrače za ovu igru. Na kraju ista statistika, mi dva gola u mrezi i jedan ponisten. Šta je tu je..Logovan wrote: ↑27/09/2025 20:46 Smiješan poraz. Smiješan u smislu jer smo prvi gol primili nakon onakve greške, a prije gola ne znam da su dvije poštene šanse napravili, totalno bezopasni. Drugi gol isto bezveze, ali ionako je tada već bilo gotovo, ne bi izjednačili da nismo primili drugi gol. A mogli smo postići brat bratu dva gola. Imali smo šansi i u prvom i u drugom poluvremenu. A Ljajiću i ostalim sudijama spomenem majke, pogotovo zbog onog prekršaja nad Guliashvilijem. Nije sudije krive za poraz, ali da su nas zajebali, zajebali su nas. Pa da nije bilo VAR provjere priznao bi se onaj drugi gol. A prekršaj se desio blizu Ljajića.
-
mirza_15
#46633 Re: Utakmice.
Ide tamburanje od Zrinjskog sljedeći vikend. Sada idu porazi i na Koševu. Dolaze nam strašni Zrinjski, Borac, Široki, Željo...
-
last mohicans
#46634 Re: Utakmice.
Bez obzira na nemogućnost nestručnog štaba, ima li 10 huligana da im se samo malo najebu najmilijih? Koja anemičnost, onaj Bralić kod drugog gola nesto dize ruku za ofsajd i stao,ne moze da hoda, trojica idu za jednim, lik doda onom Viniju. Al ih je spremio i ZZ, svaka čast.baxus wrote: ↑27/09/2025 20:51 Na stranu razočarenje…
Last edited by last mohicans on 27/09/2025 21:00, edited 1 time in total.
- GandalfSivi
#46635 Re: Utakmice.
Ali drugi gol i nepravljenje ofsajd zamke su za dubljeg proucavanja. Trojica izadju, samo cervrti koji ima puni pregled situacije ostane…
- Logovan
#46636 Re: Utakmice.
Ne računaju, ali počni ih više iskorištavati jebemu majku, eto ne znam šta treba da se desi da od npr. četiri prilike postignemo dva gola. Kod nas redovno svaka sedma, osma prilika gol ili svaka petnaesta. Ovako iz glave pet, šest odličnih situacija za gol pa jebo te fudbal.last mohicans wrote: ↑27/09/2025 20:55
Bolan Logi, pa to ti je fudbal, ne računaju se šanse i jebeni posjed koji smo imali 61%. Adzem ga popiso, dao nam loptu, čekao svoje prilike iz kontri, polukontri i tranzicije gdje su odlični. Plus, spremniju su, nisu nas ganjali puno, onda kad smo mi pali, oni pojačali. Dobili su nas na jedan jedini mogući način i Husref mu je to omogućio. Ranije su dobijali na neke prekide, sad imaju igrače za ovu igru. Na kraju ista statistika, mi dva gola u mrezi i jedan ponisten. Šta je tu je..
- Silvester071
#46637 Re: Utakmice.
Logovan vječni optimistalast mohicans wrote: ↑27/09/2025 20:55Bolan Logi, pa to ti je fudbal, ne računaju se šanse i jebeni posjed koji smo imali 61%. Adzem ga popiso, dao nam loptu, čekao svoje prilike iz kontri, polukontri i tranzicije gdje su odlični. Plus, spremniju su, nisu nas ganjali puno, onda kad smo mi pali, oni pojačali. Dobili su nas na jedan jedini mogući način i Husref mu je to omogućio. Ranije su dobijali na neke prekide, sad imaju igrače za ovu igru. Na kraju ista statistika, mi dva gola u mrezi i jedan ponisten. Šta je tu je..Logovan wrote: ↑27/09/2025 20:46 Smiješan poraz. Smiješan u smislu jer smo prvi gol primili nakon onakve greške, a prije gola ne znam da su dvije poštene šanse napravili, totalno bezopasni. Drugi gol isto bezveze, ali ionako je tada već bilo gotovo, ne bi izjednačili da nismo primili drugi gol. A mogli smo postići brat bratu dva gola. Imali smo šansi i u prvom i u drugom poluvremenu. A Ljajiću i ostalim sudijama spomenem majke, pogotovo zbog onog prekršaja nad Guliashvilijem. Nije sudije krive za poraz, ali da su nas zajebali, zajebali su nas. Pa da nije bilo VAR provjere priznao bi se onaj drugi gol. A prekršaj se desio blizu Ljajića.
Pravi pitar, nece mi zamjeriti nadam se, ništa loše ne mislim
-
18mn97
#46638 Re: Utakmice.
Zekic pobjegao glavom bez obzira kad je vidio sa kakvim budalama ima posla.
Sve sto se desava je zasluzeno.
Sve sto se desava je zasluzeno.
- Logovan
#46639 Re: Utakmice.
Ne znam šta sam napisao pa da ti dodaš "vječni optimista"?Silvester071 wrote: ↑27/09/2025 21:05 Logovan vječni optimista
Pravi pitar, nece mi zamjeriti nadam se, ništa loše ne mislim
Činjenica je da su oni bili loši, sad to što su pobijedili to je druga stvar. Poklon prvi gol, poklon drugi gol. U par situacija izgubljeni, samo jebi ga neće lopta ući sama u gol, naši nisu znali iskoristiti.
-
last mohicans
#46640 Re: Utakmice.
Pa eto sam si dao odgovor zašto smo izgubili, moras šanse zabiti da bi dobio, a vala sem one Gulijeve i Krdzalićeve i nisu neke. Tolika niska doza samopouzdanja je za proučavanja. Renan i Krdzalić su dali neke energije. Ne znam koji segment nam je losiji, odbrana ili veza, eto napad nesto i napravi, ali ne realizira. Mali Mušija je bio korektan, jedino ono boksovanje na početku i vraćanje lopte Viniju kod poništenog gola su mu loše reakcije, ostalo OK. Ne znam pod kojom silom Guli svaku mora početi, veceras bi bolji bio da je usao. Mlinaricu treba naci mjesto i treba nam konačno sidraš, igramo na kepece centaršutevima, jbt. Eto nek Zoran uskoči dok ne nađemo nekoga ili barem do zime. Ovo je uzas i 5 psihologa im treba, uzmite Šamićku, jebo vas Tito, a ne da se Remzija mrtvi Zeljovac povlači kod nas i kod njih kao psiholog.Logovan wrote: ↑27/09/2025 21:01Ne računaju, ali počni ih više iskorištavati jebemu majku, eto ne znam šta treba da se desi da od npr. četiri prilike postignemo dva gola. Kod nas redovno svaka sedma, osma prilika gol ili svaka petnaesta. Ovako iz glave pet, šest odličnih situacija za gol pa jebo te fudbal.last mohicans wrote: ↑27/09/2025 20:55
Bolan Logi, pa to ti je fudbal, ne računaju se šanse i jebeni posjed koji smo imali 61%. Adzem ga popiso, dao nam loptu, čekao svoje prilike iz kontri, polukontri i tranzicije gdje su odlični. Plus, spremniju su, nisu nas ganjali puno, onda kad smo mi pali, oni pojačali. Dobili su nas na jedan jedini mogući način i Husref mu je to omogućio. Ranije su dobijali na neke prekide, sad imaju igrače za ovu igru. Na kraju ista statistika, mi dva gola u mrezi i jedan ponisten. Šta je tu je..
-
Adobeg
-
last mohicans
#46642 Re: Utakmice.
Možda jeste šupački od njega, ali čovjek cijeni sebe. Cijeni i Hus, kobajagi, pa ne smije klupirati Gulija sto je i sam ZZ htio uraditi, ali nije dala plava kujica.
-
baxus
#46643 Re: Utakmice.
Huligani i te metode nisu rješenje. To ce samo dodatno narušiti reputaciju i skrenuti fokus s pravog problema, a to je Mirvic i njegov pogresan način vodjenja kluba. Nisu ovdje problem igrači.last mohicans wrote: ↑27/09/2025 20:58Bez obzira na nemogućnost nestručnog štaba, ima li 10 huligana da im se samo malo najebu najmilijih? Koja anemičnost, onaj Bralić kod drugog gola nesto dize ruku za ofsajd i stao,ne moze da hoda, trojica idu za jednim, lik doda onom Viniju. Al ih je spremio i ZZ, svaka čast.baxus wrote: ↑27/09/2025 20:51 Na stranu razočarenje…
Nece sad ni jedan ozbiljan trener doći ovdje.
Evo nek se sad gazda pokaže…sad kad je teško, kad sve tone. Sad nas spasi Gazda. Povuci pravi potez. Sta ocekujes od Mlinarica i Krdzalica da pospremaju za tobom.
Dovedi Vahida Halilhoduica kad si mangup. Pare imaš.
Ali jok. Ne bi mogli Ajla i ti komandovati i kadrirati u ekipi.
Porogutaj i dovedi nekog s karizmom, koga ce se igraci i čitav sportski segment plašiti i poštovati ga.
- Logovan
#46644 Re: Utakmice.
Pa ja, logično, samo eto nije mi jasno koji se klinac dešava da ti ne možeš čistu šansu iskoristiti i to iz utakmice u utakmicu. Je li ja trebam da uđem i da zabijem jebeni gol, jebem ti više fudbal. Guliashvili dvije šanse (prva šansa preloš šut, ali je savršena situacija za gol) i Beganović u prvom poluvremenu, u drugom Krdžalić i Đorđević, još možda dodati šansu od Oliveire.last mohicans wrote: ↑27/09/2025 21:09 Pa eto sam si dao odgovor zašto smo izgubili, moras šanse zabiti da bi dobio, a vala sem one Gulijeve i Krdzalićeve i nisu neke. Tolika niska doza samopouzdanja je za proučavanja. Renan i Krdzalić su dali neke energije. Ne znam koji segment nam je losiji, odbrana ili veza, eto napad nesto i napravi, ali ne realizira. Mali Mušija je bio korektan, jedino ono boksovanje na početku i vraćanje lopte Viniju kod poništenog gola su mu loše reakcije, ostalo OK. Ne znam pod kojom silom Guli svaku mora početi, veceras bi bolji bio da je usao. Mlinaricu treba naci mjesto i treba nam konačno sidraš, igramo na kepece centaršutevima, jbt. Eto nek Zoran uskoči dok ne nađemo nekoga ili barem do zime. Ovo je uzas i 5 psihologa im treba, uzmite Šamićku, jebo vas Tito, a ne da se Remzija mrtvi Zeljovac povlači kod nas i kod njih kao psiholog.
-
ljudmila
#46645 Re: Utakmice.
Pobijedila je ekipa a svako neka sebi to shvati kako hoce
-
last mohicans
#46646 Re: Utakmice.
Znam da ne bi to riješilo, ali bi barem malo mućnuli glavom. Ne znam kako ih više nije stid ovakve bijedne perfomanse pruzati. Eto slovi Husref za ko zajebanog i tersa, pa nije ni 5% unio živosti i energije. Onda je i do igrača, itekako. Reputacija sad ne postoji, mozda ta transferska, a i ona ce ispuhati do zime.baxus wrote: ↑27/09/2025 21:14Huligani i te metode nisu rješenje. To ce samo dodatno narušiti reputaciju i skrenuti fokus s pravog problema, a to je Mirvic i njegov pogresan način vodjenja kluba. Nisu ovdje problem igrači.last mohicans wrote: ↑27/09/2025 20:58Bez obzira na nemogućnost nestručnog štaba, ima li 10 huligana da im se samo malo najebu najmilijih? Koja anemičnost, onaj Bralić kod drugog gola nesto dize ruku za ofsajd i stao,ne moze da hoda, trojica idu za jednim, lik doda onom Viniju. Al ih je spremio i ZZ, svaka čast.baxus wrote: ↑27/09/2025 20:51 Na stranu razočarenje…
Nece sad ni jedan ozbiljan trener doći ovdje.
Evo nek se sad gazda pokaže…sad kad je teško, kad sve tone. Sad nas spasi Gazda. Povuci pravi potez. Sta ocekujes od Mlinarica i Krdzalica da pospremaju za tobom.
Dovedi Vahida Halilhoduica kad si mangup. Pare imaš.
Ali jok. Ne bi mogli Ajla i ti komandovati i kadrirati u ekipi.
Porogutaj i dovedi nekog s karizmom, koga ce se igraci i čitav sportski segment plašiti i poštovati ga.
Last edited by last mohicans on 27/09/2025 21:44, edited 1 time in total.
-
last mohicans
#46647 Re: Utakmice.
Nije nikome jasno, ni njima samima. Ali mora biti treneru, mora traziti rješenja. Zasto ne početi koju utakmicu sa Gulijem, pa i Mlinaricem na klupi, mozda bi i njima vise godilo, vise bi grizli.Logovan wrote: ↑27/09/2025 21:17Pa ja, logično, samo eto nije mi jasno koji se klinac dešava da ti ne možeš čistu šansu iskoristiti i to iz utakmice u utakmicu. Je li ja trebam da uđem i da zabijem jebeni gol, jebem ti više fudbal. Guliashvili dvije šanse (prva šansa preloš šut, ali je savršena situacija za gol) i Beganović u prvom poluvremenu, u drugom Krdžalić i Đorđević, još možda dodati šansu od Oliveire.last mohicans wrote: ↑27/09/2025 21:09 Pa eto sam si dao odgovor zašto smo izgubili, moras šanse zabiti da bi dobio, a vala sem one Gulijeve i Krdzalićeve i nisu neke. Tolika niska doza samopouzdanja je za proučavanja. Renan i Krdzalić su dali neke energije. Ne znam koji segment nam je losiji, odbrana ili veza, eto napad nesto i napravi, ali ne realizira. Mali Mušija je bio korektan, jedino ono boksovanje na početku i vraćanje lopte Viniju kod poništenog gola su mu loše reakcije, ostalo OK. Ne znam pod kojom silom Guli svaku mora početi, veceras bi bolji bio da je usao. Mlinaricu treba naci mjesto i treba nam konačno sidraš, igramo na kepece centaršutevima, jbt. Eto nek Zoran uskoči dok ne nađemo nekoga ili barem do zime. Ovo je uzas i 5 psihologa im treba, uzmite Šamićku, jebo vas Tito, a ne da se Remzija mrtvi Zeljovac povlači kod nas i kod njih kao psiholog.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#46648 Re: Utakmice.
Stvar srece je da fulis jednu ili 2 prilike.
5 da ne relalizujea to nije stvar srece, nego stvar nepostojanja fizicke spreme, rutinske reakcije tj. manjaka treninga tzv drilla, stvar lose psihicke pripreme, stvar lose ishrane i nesportskog zivota. I tako set ovih nekih faktora kad spojis dobijes ono ato mi imamo.
Dodatno na ovo sigurno i igraci kad vide sta radi Ismir kontaju ma jebe nas se. Vjerovatno im i Ajla govori igrat ces makar na jednoj nozi hodao pa ih hladno boli kurac za sve ovo iznad.
5 da ne relalizujea to nije stvar srece, nego stvar nepostojanja fizicke spreme, rutinske reakcije tj. manjaka treninga tzv drilla, stvar lose psihicke pripreme, stvar lose ishrane i nesportskog zivota. I tako set ovih nekih faktora kad spojis dobijes ono ato mi imamo.
Dodatno na ovo sigurno i igraci kad vide sta radi Ismir kontaju ma jebe nas se. Vjerovatno im i Ajla govori igrat ces makar na jednoj nozi hodao pa ih hladno boli kurac za sve ovo iznad.
- Silvester071
#46649 Re: Utakmice.
Nismo se razumjeli, do mene je...Logovan wrote: ↑27/09/2025 21:09Ne znam šta sam napisao pa da ti dodaš "vječni optimista"?Silvester071 wrote: ↑27/09/2025 21:05 Logovan vječni optimista
Pravi pitar, nece mi zamjeriti nadam se, ništa loše ne mislimNe zamjerim ništa, što bih zamjerio, samo ne razumijem?
Činjenica je da su oni bili loši, sad to što su pobijedili to je druga stvar. Poklon prvi gol, poklon drugi gol. U par situacija izgubljeni, samo jebi ga neće lopta ući sama u gol, naši nisu znali iskoristiti.
Ma mozes misliti dragi moj kakvi smo onda mi u globalu kada su nas oni ovako loši dobili dva razlike
- van Basten
#46650 Re: Utakmice.
Sramota od derbija, na svakom nivou.
Od sudije koji nije smio ništa za nas svirati, pored crvenih iz prvog, onaj penal na Guliju nije ni pokušao konsultovati VAR, a bilo je elemenata..
Preko igrača koji svojom bezmudošću i jalovošću nisu zaslužiili nijednu poimeničnu pohvalu. A posebno su se istakli Cimirot i Mušlija glupostima. Bez obzira na očajne Gojkove reakcije, ne smije se primati kroz ruke gol sa 30 metara.
Pa preko Husrefa. Činjenica da te je jedna dijagnostikovana budala preveslala i taktički i tehnički i motivacijski trebala bi svakom obrazli treneru biti dovoljna da se poselami s rajom i ode u penziju dok je još uvijek zaslužena.
Pa do Ismira... Lutanje na sportskom planu, kupoprodaja igrača kao da smo Motorex a ne fudbalski klub, a očito u svrhu pranja novca kroz klub...
Užas na svakom polju
Od sudije koji nije smio ništa za nas svirati, pored crvenih iz prvog, onaj penal na Guliju nije ni pokušao konsultovati VAR, a bilo je elemenata..
Preko igrača koji svojom bezmudošću i jalovošću nisu zaslužiili nijednu poimeničnu pohvalu. A posebno su se istakli Cimirot i Mušlija glupostima. Bez obzira na očajne Gojkove reakcije, ne smije se primati kroz ruke gol sa 30 metara.
Pa preko Husrefa. Činjenica da te je jedna dijagnostikovana budala preveslala i taktički i tehnički i motivacijski trebala bi svakom obrazli treneru biti dovoljna da se poselami s rajom i ode u penziju dok je još uvijek zaslužena.
Pa do Ismira... Lutanje na sportskom planu, kupoprodaja igrača kao da smo Motorex a ne fudbalski klub, a očito u svrhu pranja novca kroz klub...
Užas na svakom polju