i metropolis vatra montana zmaj je u sarajevuVladaFBiH wrote: ↑17/09/2025 13:56kao što nedavno napisah - vrijeđanje počinje kada nestane argumenata a sada je očito i kada budeš potučen do koljena i izgubiš bitku... bio si mi nekada simpatičan ali sada vidim da imaš neki ozbiljan problem pa mi te je pomalo i žao... mene povezati sa zelenim može samo neko ko nije dobar u glavu ali haj eto i to da čujem.zippoo87 wrote: ↑17/09/2025 13:49Zeleni termit i klasicni zeleni licemjer.VladaFBiH wrote: ↑17/09/2025 13:43
vlada je donijela odluku koja je u suprotnosti sa zdravim razumom i ti očekuješ da je podržavam i da se odreknem jednog dijela MOJE države kako bih dao podršku diletantima? Nema šanse!
Da se vlada brine o ekonomiji i stanovnicima ne bi donijela ovakve nebulozne zakone za koje se prvi dan znalo gdje će nas odvesti... na sreću ili žalost ostalo im je još max 12 mjeseci
Dakle,boli tebe K za ekonomijom i svime,tebi je bitno da je tvojoj guzici lijepo a to sto se ne zelis odreci ni tako banalne stvari da ne ides u RS nedjeljom,to zelenim termitima nije bitno.
Oj do kada cemo imati posla sa ovakvim na forumu i zasto nikada nece nestati![]()
![]()
Od kako sam na forumu,postoje ovakvi ublehasi,uvijek iz iste kuhinje![]()
Razlika je samo sto su nekada oni krcmili drzavu a sada rade neki drugi ,pa im jos veca huja![]()
jedino zbog čega sam na ovoj temi je upravo ekonomija i pogubnost loše odluke koja će nas ukopati ako je hitno ne promijene
a za tvoj info - RS je dio moje zemlje i ja ga se neću odreći a posebno ne zbog nesposbnih i glupih političara
al ja u te objekte ne idem iz principa
jeste lukavica moja drzava al ne moram ici tamo trositi ako smatram da je federacija izgubila promet i sl
ako ne smatram otici cu kupovati gdje mi se cefne