Radice ti VRR, samo ne znam da li ces imati flicker. Ja sam imao 2k Xiaomi monitor i flicker je bio nepodnosljiv. Osim toga je bio top, ali sam ga na kraju prodao. Za tu cijenu monitor izgleda odlicno, ali ja bi ipak pogledao AOC 24G2 ili koji mu je trenutni model nasljednik.el_bake007 wrote: ↑14/09/2025 05:08 ima li neko iskustvo/misljenje o Xiaomi G24i monitoru, na akciji je kod mickeya za 215KM, trenutno sam na LG TN 24'' 144Hz panelu i 3060 Ti, gledam da dodam jos jedan monitor ili ovaj zamjenim za IPS a nebih isao na 2K jer gledam sto vise zivota iscjediti iz ove graficke. nema prave recenzije na internetu a i misljenja na redditu su ne bas toliko opsirna. koliko vidim podrzava freesync i VRR i nebi trebalo biti problema sa tim, preko DP?
Mada na tvom mjestu, ja bi isao na 2k, dok ne uradis upgrade nekad u buducnosti mozes komotno koristiti DLSS, pogotovo sad kad su omogucili DLSS override balanced mode izgleda odlicno na 1440p, nekad se cak mozes provuci i sa performance. Doduse, ne znam kakve naslove igras, i to je bitan faktor.
Sta god na kraju odaberes, bice kao melem za oci nakon TN panela.