Pozdrav raja dugo me nije bilo.
Da vas pitam koliko vas se razumije u Raspberry Pi, koji je najbolji a na njemu bi instalirao Linux jer radim CyberSecurity,koristim ogromaan skup alata + rucne tehnie,testiranje,kodiraje,python da li je dovoljno 8 GB ... i preko mi je potreba za externo penetracijsko, takodje i interno,read team testiranje.Za pocetak bi uzeo Raspberry Pi neki koji preporucite sa ekranom nekim LCD. Vrijeme je da i njega uzmem posto sam od
@mickey84 uzeo zvjerku koja je uspjela oboriti prije par mjesecu Ciscko router rucnom skriptom klijentu a oborio ga je AMD9 7950x dok laptop Rzen5 8 GB nije mogao nista,intel5 9 generacije nije mogao isto nista.Imam u izvjestajima slike a pc video ne smije postaviti ybog povjerljivosti podataka ali bi mogao zamagliti.Predubuko sam usao i vjerujte mi nema nazad,ovo covjek mora voliti
A Raspberry Pi umjesto laptopa, kada idem kod klijenta interno van Bosne i Hercegovine konto sam njega ponijeti a ima odlicnih ekstenzija + imam Flipper Zero to je posebna prica ko zna koristiti,naravno u dobre svrhe
@mickey84
Da ti nemas mozda neki Raspberry Pi ? Da ti kazem za monitor, onaj AUS 49 kod konkurencije sto sam uzeu Banja Luci, nije ni godinu traju crkla skoro imas sve na PM.
@all
Usput raja ,kako sam dobio rodjendaskim poklonom 64 GB RAMA

imam viska RAM DDR5 2x16 4800mhz non-rgb pa ako je neko zainteresovan dogovorit cemo se javite se na pm dacu ga jeftino.