sad se ovo vrti na dva pdf, a nisu ni nauka ni edukacija.
0:0 samo za sebe nikad ne može biti 2, ubacivanje formule sa limitima je nešto drugo.
bezveze natezenje.
sad se ovo vrti na dva pdf, a nisu ni nauka ni edukacija.
Zato je tu
Da, učili su. Ne mene nego svakoga ko je išao u školu.teodati wrote: ↑14/09/2025 12:34 A tebe su naučili u školi koliko točno smjerova prostora postoji iz jedne jedine točke, jel?
Mora da je to bio neki pametan učitelj, ispred svoga vremena, pa še kak.
Pa kad već znaš, u koliko, možeš ih ovdje iznijeti, sve smjerove prostora iz jedne točke, baš me zanima koliko ih znaš, zares, izvoli.
Smjesno je, ali znam na sta misli (ne znam zasto sebi ovo radim
Jel se to ateisti čude kako sve nastaje slučajno, samo od sebe?PixelDrifter wrote: ↑15/09/2025 15:42 Dvojica forumasa, u svom prirodnom elementu, koje poznajemo, ucestvuju u komunikaciji na forumu.
![]()
Prostor nema smjer, jel, ajde opet u školu, pa se onda javi, bez veze je raspravljati sa nekim tko osnovne pojmove ne razumije.nermin-z wrote: ↑15/09/2025 11:34Da, učili su. Ne mene nego svakoga ko je išao u školu.teodati wrote: ↑14/09/2025 12:34 A tebe su naučili u školi koliko točno smjerova prostora postoji iz jedne jedine točke, jel?
Mora da je to bio neki pametan učitelj, ispred svoga vremena, pa še kak.
Pa kad već znaš, u koliko, možeš ih ovdje iznijeti, sve smjerove prostora iz jedne točke, baš me zanima koliko ih znaš, zares, izvoli.
Prostor nema "smjer".
Kao što sam već rekao, ti nisi ni prošao pored škole. Živ bio.
Oprosti ali nebih više gubio vrijeme baveći se glupostima.
Teo hajde priznaj da ovako zamisljas “najmanji prostor” i 26 “pravaca prostora”.teodati wrote: ↑15/09/2025 21:04 Haha, koje gluposti neki ovdje pišu, pa gdje može kocka biti najmanji prostor, gdje sam ja to igdje napisao, o nebo opri se.![]()
Ok, kao autor "teorije svega", morati ću biti strpljiviji, mada je teško kada netko takve nebuloze piše, i još tvrdi da sam ja to napisao, a očito uopće ne shvaća što sam zaista napisao, ali neka.
"Strpljiv, spašen", se veli, ajde onda neka tako bude, e da.![]()
Pobrkao si pojmove prijtelju. To je posljedica i neznanja i nerazumiievanja a dešava se kad umišljenost ljudima ne dozvoljava da razmišljaju i uče.teodati wrote: ↑15/09/2025 20:50
Prostor nema smjer, jel, ajde opet u školu, pa se onda javi, bez veze je raspravljati sa nekim tko osnovne pojmove ne razumije.
https://bs.wikipedia.org/wiki/Prostor
Kako bi objekti imali smjer ako to ne postoji u prostoru?![]()
A što je onda ispred, iza, otraga, gore, dolje, lijevo, desno, to nisu smjerovi prostora nego što su onda?
"U kojem je smjeru Zagreb?" To isto nije smjer prostora kojim moraš krenuti da bi došao u Zagreb, a ne recimo u Beč, jel, nemaš ti pojma o pojmu o logici, ozbiljno.![]()
Samo nemoj da dodaš dijagonale. Pobrkaćeš broj.Voddaa wrote: ↑15/09/2025 21:30Teo hajde priznaj da ovako zamisljas “najmanji prostor” i 26 “pravaca prostora”.teodati wrote: ↑15/09/2025 21:04 Haha, koje gluposti neki ovdje pišu, pa gdje može kocka biti najmanji prostor, gdje sam ja to igdje napisao, o nebo opri se.![]()
Ok, kao autor "teorije svega", morati ću biti strpljiviji, mada je teško kada netko takve nebuloze piše, i još tvrdi da sam ja to napisao, a očito uopće ne shvaća što sam zaista napisao, ali neka.
"Strpljiv, spašen", se veli, ajde onda neka tako bude, e da.![]()
Imas li imena za svih 26?![]()
![]()
teodati wrote: ↑15/09/2025 20:50 Prostor nema smjer, jel, ajde opet u školu, pa se onda javi, bez veze je raspravljati sa nekim tko osnovne pojmove ne razumije.
Znaci - NEMA PROSTOR SMJER, tj. NE POSTOJI SMJER PROSTORA. Postoji samo smjer objekata u nekom prostoru.Prostor je bezgranični trodimenzionalni opseg u kojem objekti i događaji imaju relativnu poziciju i smjer.
Tvoj link - https://bs.wikipedia.org/wiki/Prostor
To su smjerovi u kojima se ti mozes kretati u prostoru ili kroz neki prostor.A što je onda ispred, iza, otraga, gore, dolje, lijevo, desno, to nisu smjerovi prostora nego što su onda?
I opet - NIJE TO SMJER PROSTORA, nego smjer U prostoru."U kojem je smjeru Zagreb?" To isto nije smjer prostora kojim moraš krenuti da bi došao u Zagreb, a ne recimo u Beč, jel, nemaš ti pojma o pojmu o logici, ozbiljno.![]()
Nemaš ti pojma o pojmu, izađeš iz kuće i ideš u smjeru recimo kazališta, što to znači, da postoji taj smjer u prostotu prema tom objektu, idi u vrtić da se naučiš logično razmišljati.nermin-z wrote: ↑16/09/2025 06:26Pobrkao si pojmove prijtelju. To je posljedica i neznanja i nerazumiievanja a dešava se kad umišljenost ljudima ne dozvoljava da razmišljaju i uče.teodati wrote: ↑15/09/2025 20:50
Prostor nema smjer, jel, ajde opet u školu, pa se onda javi, bez veze je raspravljati sa nekim tko osnovne pojmove ne razumije.
A što je onda ispred, iza, otraga, gore, dolje, lijevo, desno, to nisu smjerovi prostora nego što su onda?
"U kojem je smjeru Zagreb?" To isto nije smjer prostora kojim moraš krenuti da bi došao u Zagreb, a ne recimo u Beč, jel, nemaš ti pojma o pojmu o logici, ozbiljno.![]()
Prostor i smjer su potpuno različiti pojmovi (babe i žabe).
Na tvom primjeru Zagreba.
I Zageb je prostor, i od Beograda (koji je takođe prostor), se nalazi u smjeru zapada.
Udaljenost između dva ograničena prostora definiše smjer.
Ne može jedna kuća da ima smjer. Ali, dvije kuće (dva prostora) udaljene jedna od druge ga imaju (mada je i to pogrešno).
Ali je besmisleno objašnjavati jer ti ni ne razlikuješ pojmove.
Ono što je ispred, iza, otraga, gore, dolje, lijevo, desno su takođe prostori koji se nalaze u različitim smjerovima.
Rekao sam da neću više pa sam se ujeo za jezik. Sad zaista neću više odgovarati na gluposti.
Sa čovjekom koji se smatra ekstra pametnim a ne razlikoje pojmove prostor i smjer je zaista besmislena svaka rasprava.
Ovo bi dalje vodili iz još besmislenije u još besmisleniju raspravu.
Živi bio.
A to kaže netko tko pojma nema kako prostor i vrijeme zbilja nastaju, i koja sve svojstva imaju, jer je postojalo vrijeme kada ni prostora ni svemira nije bilo, ali preteške su to misli za one koji nemaju veze sa logikom, samo kažem.