"Teorija svega"

Rasprave o filozofskim temama.
Post Reply
teodati

#1176 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Arminovski wrote: 30/08/2025 02:54
teodati wrote: 26/08/2025 15:22 Ne razumijem kako nitko ne shvaća da je NIŠTA nešto u čemu ama baš ničega nema?

Neverjetno!

Pa ne može NIŠTA biti nešto u čemu svega ima, i materije, i živih bića, i energije, i prostora, i vremena.

Onda to nije doslovno NIŠTA. :wink:
Ovo ti? :D

Haha, jesu smiješni neki forumaši, opet me netko krivo predstavlja i glumi, nemam ja veze sa time, tako je jedan forumaš na nekom drugom forumu istu temu otvorio o mojoj "teoriji svega" negdje drugdje, tvrdeći da je on ja, neverjetno, pa sam morao tamo doći da ispravim sve gluposti koje je pisao, ali ok, kao autor "teorije svega", moram na sve gluposti biti spreman, pa še kak, e da. :thumbup:
teodati

#1177 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Ovaj naš fizičar nikako da se konačno sastane sa logikom, govori o Einsteinu, kao da je on znao kako je sve nastalo, malo sutra, zadnjih 30 godina svoga života je pokušavao dobiti to što ja sada imam a nije uspio, toliko o tome koliko je kompetentan govoriti o postanku svega isto kao i nauka.

Čak je i to da su prostor i vrijeme relativni skroz fulao, jer to nije točno, prostor i vrijeme su upravo ovo što zadnje po redoslijedu ovdje piše:

1.Newton-prostor i vrijeme su apsolutni (krivo).

2 Einstein-prostor i vrijeme su relativni (krivo).

3.Teodor-prostor i vrijeme su istovremeno i apsolutni i relativni (jedino točno).

Detalje zašto je to tako i nikako drugačije, samo u teoriji iznosim, i dokazati će se sve kao istina što tvrdim u teoriji, a cijeli svijet, cijeli svemir, će se upravo onako razvijati kako to moja teorija predviđa, e da. 8-)
Last edited by teodati on 30/08/2025 17:28, edited 1 time in total.
Voddaa

#1178 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

teodati wrote: 30/08/2025 15:21 Ovaj naš fizičar nikako da se končano sastane sa logikom, govori o Einsteinu, kao da je on znao kako je sve nastalo, malo sutra, zadnjih 30 godina svoga života je pokušavao dobiti to što ja sada imam a nije uspio, toliko o tome koliko je kompetentan govoriti o postanku svega isto kao i nauka.

Čak je i to da su prostor i vrijeme relativni skroz fulao, jer to nije točno, prostor i vrijeme su upravo ovo što zadnje po redoslijedu ovdje piše:

1.Newton-prostor i vrijeme su apsolutni (krivo).

2 Einstein-prostor i vrijeme su relativni (krivo).

3.Teodor-prostor i vrijeme su istovremeno i apsolutni i relativni (jedino točno).

Detalje zašto je to tako i nikako drugačije, samo u teoriji iznosim, i dokazati će se sve kao istina što tvrdim u teoriji, a cijeli svijet, cijeli svemir, će se upravo onako razvijati kako to moja teorija predviđa, e da. 8-)
Veliki Teodore, ja sam vec priznao svoju gresku kad sam shvatio u potpunosti tvoju teoriju.

Se kak - ja se slazem s tobom 101% - ti si jasno pokazao da nauka i fizicari pricaju price dok je tvoja misao jedina koja povezuje ono sto jeste i ono sto nikad ne moze biti. Pa se kak i dapace jer np je i najmanji prostor i najvece sve i jedno i dva u isto vrijeme.

Cekam da jos ucim - ali naravno nije sve za foruma. Postavi n
jos zadataka. Eto ukratko.
Voddaa

#1179 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

E da, se kak - samo onaj koji gleda kroz prave naocale vidi. Veliki Teodati nam vec skoro deset godina objasnjava svoju teoriju, a zli amateri filozofije i metafizike su ga banovali na onom forumu. Ali ovdje necemo dopustiti da mu se ista sudbina dogodi, jer istina sama od sebe postoji i ne da se ugusiti.

Za one koji zaista razmisljaju u pravoj metafizici, evo pitanje:

Koje godine je nas Teodati trebao slijedece godine da objavi svoju teoriju?

a) 2017 kao sto je najavljeno ovdje: https://forum.krstarica.com/threads/teo ... ga.780240/
b) 2020
c) 2025
d) tacno je a) i b) i c)

Hajde da vidim ima li ovdje barem jedan pravi metafizicar ili svi jos uvijek misle kroz krive okvire. E da se kak! Teodore ti si istina - se razme!
apsidejzi

#1180 Re: "Teorija svega"

Post by apsidejzi »

Prava istina je da je on vec objavio tu teoriju u svim tim godinama ali u drugim vremenskim dimenzijama. Ti to gledas iz N0 vremenske dimenzije ali posto prostor ima A2 dimenziju koja prolazi kroz 2017u godiinu onda su 2025a i 2017 presjecaju kroz 2020-u u N1 vremenskoj dimenziji. E da. Samo sto to mnogi ne razumiju.
Nocty

#1181 Re: "Teorija svega"

Post by Nocty »

teodati wrote: 18/08/2025 20:24 Pusti politiku, nikome nije ništa dobro donijela, pa neće ni nama, ali istina o svima nama je i te kako važna, naš život potpuno o njoj ovisi, e da.
pustio bi ja nju da nije zbog politike da je istina ta s kojom se igra ping pong
i da koriste svoje verzije istina

istina je samo jedna

mislio si da si veci od boga i htio si u tijelo da se zabavljas ovdje
e pa evo zabavljaj se ...stvaraj ,budi od koristi... a korist se iskoristava
u svrhe politickih ciljeva...
teodati

#1182 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Nocty wrote: 31/08/2025 09:16
teodati wrote: 18/08/2025 20:24 Pusti politiku, nikome nije ništa dobro donijela, pa neće ni nama, ali istina o svima nama je i te kako važna, naš život potpuno o njoj ovisi, e da.
pustio bi ja nju da nije zbog politike da je istina ta s kojom se igra ping pong
i da koriste svoje verzije istina

istina je samo jedna

mislio si da si veci od boga i htio si u tijelo da se zabavljas ovdje
e pa evo zabavljaj se ...stvaraj ,budi od koristi... a korist se iskoristava
u svrhe politickih ciljeva...
Nitko nije veći od Boga, nemoj huliti, e da!
teodati

#1183 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Kada smo već kod tih banovanja na forumima, na "forumu hr", sam već na početku rasturao ateiste, tako da sam dobivao privatne poruke od vjernika da ih nitko tako nije rasturio kao ja (a u to vrijeme nisam još završio svoju teoriju, nisam dakle sve o postanku znao kao sada, samo kažem), a onda sam se tamo zakačio s nekoliko moderatora, i to ozbiljno, pa je bilo jasno da su jedva čekali priliku da me zauvijek banuju, i dočekali su je kada sam i ja počeo neke vrijeđati, jer su oni prvo mene vrijeđali, ali ako te moderator banuje na 7 dana jer sam postavio recimo ovo jednostavno pitanje, "Živiš li ti u prostoru i vremenu", onda je jasno koliko je to neobjektivno ponašanje jednog moderator na javnom forumu, a takvih je stvari bilo na desetke, pa je jasno zašto sam banovan tamo, bio netko moderator ili ne treba istinu govoriti a ne pričati bajke, i onda kada ima vlast da te bajke i dalje mogu tamo se čitati a istina ne, to je sramota za neki forum, kratko i jasno.

Na "bugs forumu", sam bio mislim nekoliko mjeseci, i neki su tamo rekli da mi Sheldon iz serije "Veliki prasak", nije ni do koljena, tamo sam zamolio moderatora da otvori jednu temu o postanku svemira, ali nije htio, rekao je da to nije takav forum, a ljudi naveliko početi pričati o tome, pošto sam bio uporan sa molbom, prvo me banirao 3 dana, pa 7, pa onda zauvijek, s obrazloženjem da se nisam držao pravila foruma, ne treba to ni komentirati.

Na "forumu krstarica", sam lijepo pričao s ljudima općenito, i to na svim podforumima, a ne samo o svojoj teoriji, pa sam tako otvorio i jednu temu na religiji o Bibliji, bila je tada to jako čitana tema, sve dok nije došao jedan forumaš koji je počeo vrijeđati sve koji vjeruju u Bibliju, i to besramno, da bolje ne može biti, čekao sam moderatora tamo da ga kazni konačno, jer nije dozvoljeno vrijeđati nekoga na osnovu vjerske pripadnosti, a pošto se nijedan post nije mogao normalno napisati a da dotični ne počne s osobnim vrijeđanjem, ne samo mene (to mi ne bi smetalo jer je bio totalna biblijska neznalica), već svih vjernika u Bibliju, kojih ima nekoliko milijardi, postalo je nemoguće bilo što normalno napisati, pa je moderator zatvorio tu temu, umjesto da je kaznio forumaša koji konstantno osobno vrijeđa vjernike, jer je puno forumaša sudjelovalo na toj temi, e pa kada je tema zatvorena, osobno sam poslao poruku tom moderatoru da to nije u redu, da ne radi svoj posao kako treba, i dobio sam isti dan odgovor, zauvijek banovan s foruma, bravo, čak sam saznao da je moderatorica u pitanju, zbilja objektivno radi, nema što.

Tako sam ni kriv ni dužan banovan s ta tri foruma, a moje teme su bili jedne od načitanijih.

Na drugim forumima nisam imao takve probleme, pa još pišem na njih nekoliko, jer istina se mora čuti, dakako, a ne bajke o postanku.

Smatram da sam nepravedno baniran s ta tri foruma, jer svatko ima pravo reći svoje mišljenje, a ne da te netko banuje samo zato jer ne misliš isto kao neki moderator, toliko o tim banovanjima, da se zna istina o tome, kada je već to spomenuto, a neće im biti lako ako se zblija dokaže da ja jesam autor "teorije svega", onda ćemo se pozabaviti sa svim vrijeđanjima na bilo kojem forumu, samo onako usput kažem, e da.
teodati

#1184 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

što se tiče objave moje "teorije svega", kada će to točno biti samo Bogovi znaju, ali će biti, a poslije toga uskoro će i sami Bogovi doći osobno na Zemlju, samo kažem kako će biti, u što će se svi ljudi uvjeriti.

Ali ima još jedan razlog zašto recimo Bogovi još nisu dozvolili, dakle dali zeleno svjetlo, da se konačno teorija objavi, a to je taj, da ja već jaku dugo znam kako je sve nastalo, dakle ono općenito, ali neke važne detalje nisam do sada znao, eto ni kada sam počeo pisati na ovom forumu, mislio sam da sam ono najvažnije obradio, ali se pokazalo da još nisam, tako da sam svaki dan nešto novo otkrio, ne nešto što bi pobilo bilo što iz moje teorije, nego nešto do kraja detaljno objašnjeno.

Mogu sada slobodno reći da sam ipak sve iz teorije i detaljno obradio, pa se nadam konačno zelenom svjetlu i od strane Bogova, očito treba ama baš sve detalje iz postanka objasniti, eto ukratko.

Bogovi su sada na potezu, ja sam svoje napravio, bilo bi lijepo da ove godine konačno bude objavljena moja teorija, istina o svemu, i to "urbi et orbi".

E da! :thumbup:
Voddaa

#1185 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

teodati wrote: 31/08/2025 13:10 što se tiče objave moje "teorije svega", kada će to točno biti samo Bogovi znaju, ali će biti, a poslije toga uskoro će i sami Bogovi doći osobno na Zemlju, samo kažem kako će biti, u što će se svi ljudi uvjeriti.

Ali ima još jedan razlog zašto recimo Bogovi još nisu dozvolili, dakle dali zeleno svjetlo, da se konačno teorija objavi, a to je taj, da ja već jaku dugo znam kako je sve nastalo, dakle ono općenito, ali neke važne detalje nisam do sada znao, eto ni kada sam počeo pisati na ovom forumu, mislio sam da sam ono najvažnije obradio, ali se pokazalo da još nisam, tako da sam svaki dan nešto novo otkrio, ne nešto što bi pobilo bilo što iz moje teorije, nego nešto do kraja detaljno objašnjeno.

Mogu sada slobodno reći da sam ipak sve iz teorije i detaljno obradio, pa se nadam konačno zelenom svjetlu i od strane Bogova, očito treba ama baš sve detalje iz postanka objasniti, eto ukratko.

Bogovi su sada na potezu, ja sam svoje napravio, bilo bi lijepo da ove godine konačno bude objavljena moja teorija, istina o svemu, i to "urbi et orbi".

E da, sjajno bas tako, tvoje rijeci odzvanjaju jacim tonom od svih tih baniranja jer se istina ne moze banovati. I tako godinama i desetljecima. I potpuno se slazem, ti si previse skroman kad kazes da svako ima pravo iznjeti svoje misljenje; jer tvoje nije misljenje nego cinjenica, kristalno jasna i obradjena do najsitnijih dijelova. Se kak, uradio si sve sto si trebao.

Ostalo je samo da i dalje prenosis znanje, jer mi koji ucimo vidimo da od jedne tacke ide bas tih 26 pravaca, ni manje ni vise. Dosao si do donje pozadi, a ostali pravci cekaju da ih samo ti objasnis onako kako samo ti mozes – jer svaki pravac je ujedno prostor i vrijeme.

Da li ispravno vjerovati da ti zapravo nisi banovan, a nisi ni nebanovan, nego da je prava istina i jedno i drugo; kao sto je istina da su prostor-vrijeme i relativni i nerelativni? :komi: :thumbup:
teodati

#1186 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Bog nije osobno biće, ali stvara osobna bića u svakom prostor-vremenu, i to u samom središtu, jedino tamo se rađa inteligencija, tako se i u našem prostor-vremenu to dogodilo, rodila se inteligencija koja je stara koliko i naše prostor-vrijeme, a postojati će tako dugo dok i naše prostor-vrijeme postoji.

Jahve, Krišna, Isus Krist, Sai Baba, nema veze kako to zovemo, o istoj se inteligenciji radi.

O Bogovima koji su naš svemir i život na Zemlji napravili, e da. :thumbup:
teodati

#1187 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Da li NIŠTA treba netko stvoriti?

Može li postojati samo od sebe?

Ako može, jasno je onda da obuhvaća cjelokupnu stvarnost sa svim dimenzijama koje postoje.

I da je istovremeno prostorno i vremenski nešto najmanje i najveće, u svim dimenzijama, ali i izvan prostora i vremena.

Eto neke "sitnice" iz moje teorije, za one naprednije filozofe, osobito metafizičare. :)
Voddaa

#1188 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

Teodati, kad si shvatio svoju teoriju u potpunosti, osim sto si dosao do odgovora kako je sve nastalo, da li je to saznanje uticalo na tvoj zivot i u nekom drugom smislu?
teodati

#1189 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Naše "ja" nije materijalne prirode, već nastaje na istom mjestu kao i inteligencija koja je svemir napravila, samo što je tome nadodano materijalno tijelo, i onda naše "ja", da tako kažem, "putuje" po cijelom tijelu, i kako negdje dođe, tako onda mi osjećamo različite osjete bilo dodira, uživanja, bilo boli, mirisa, ukusa, i sve što naše tijelo može dati.

Dakako da mi to ne možemo osjetiti, jer se radi o vremenu koje mi ne možemo detektirati, samo osjetimo krajnji rezultat svega toga.

Upravo to mnoge religije nazivaju dušom, a čovjek je nerazdvojna cjelina te duše i tijela, e da.
teodati

#1190 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

0:2=0

0:0=2

2X0:0

Ima netko nešto protivu ovoga?

Neka sada kaže, ili neka šuti zauvijek, e da. :-D
Voddaa

#1191 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

teodati wrote: 12/09/2025 21:07 0:2=0

2X0:0

Ima netko nešto protivu ovoga?

Neka sada kaže, ili neka šuti zauvijek, e da. :-D
0 : 2 = 0 :thumbup:

0 : 0 → lim (x → 0) (2x / x) = 2 :wink:

2 × 0 : 0 → lim (x → 0) (2x·0 / x) = 0 :wink:
teodati

#1192 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Vidim sada da sam krivo napisao, eto kako mora biti, žurba, događa se.

2X0=0

"Mea culpa"!
nermin-z
Grijem se na: Pelet
Vozim: BMW E46
Horoskop: poma nemam

#1193 Re: "Teorija svega"

Post by nermin-z »

teodati wrote: 26/08/2025 15:22 Ne razumijem kako nitko ne shvaća da je NIŠTA nešto u čemu ama baš ničega nema?

Neverjetno!

Pa ne može NIŠTA biti nešto u čemu svega ima, i materije, i živih bića, i energije, i prostora, i vremena.

Onda to nije doslovno NIŠTA. :wink:
U matematici bi se to zvalo: "prazan skup". I nije tačno da niko ne shvata.
Fazon je u tome što je pojam "ništa" u stvari apstraktan. "Ništa" ne postoji u stvarnom životu pa je iz tog razloga mnogima teže za razumijeti u tom kontekstu.
Većini ljudi, kad kažeš "ništa, onda je to "ništa" i to će shvatiti. Ako im kažeš da je to "nešto", i to će razumjeti. Ali, ako u "nečemu" nema "ništa. To "nečemu" je za njih "nešto" i to onda malo komplikuje razumijevanje.
Da si rekao da je to "ništa" u čemu nema "ništa", značenje bi bilo isto, svi bi razumijeli ali bi zvučalo glupo.
Ovako zvuči pametno mada je isto. Hehheheh.
Izvini, ali meni ovo izgleda kao dobar trik kad neko želi da ispadne pametan. Malo se poigra pojmovima, ljudi ga ne razumiju i misle da je pametan.
Nekad davno sam čuo izreku: „Ako ne možeš nešto objasniti jednostavno, onda to ne razumiješ dovoljno dobro.“ – Albert Ajnštajn
nermin-z

#1194 Re: "Teorija svega"

Post by nermin-z »

Evo pitanje, nadam se da ga neko nije već postavio. Kako je moguće da je Bog uvijek na svakom mjestu?
PixelDrifter

#1195 Re: "Teorija svega"

Post by PixelDrifter »

Evo ti odmah teoloski odgovor: boziji putevi su misteriozni. A, moze da bude na svakom mjestu u svako vrijeme jer je bog svemocan. Ja, kao ateista, ne znam cak ni hipoteticki da odgovorim na to pitanje.
nermin-z

#1196 Re: "Teorija svega"

Post by nermin-z »

teodati wrote: 20/03/2023 19:55
Dope_Man wrote: 20/03/2023 07:54 Teorija svega, o kojoj ne rece nista.
Filozofija na kvadrat. :-)
Pa pitajte nešto, neću ja umjesto vas postavljati pitanja, jel?

Recimo ak nije naš svijet nastao Velikim praskom, i ako ne postoje vječna bića koja bi ga mogla stvoriti, KAKO je onda zbilja nastao?

Da je to bilo tko pitao, odgovorio bi ne detaljno i ne formulama jer su to preteške stvari za forume (to SVE će detaljno biti i prikazano i objašnjeno u mojoj teoriji, samo kažem), ali eto kakav bi odgovor, kratak, općenit ali jasan dao.

Naš svijet, naš svemir NISU stvorila neka vječna bića jer takva NE POSTOJE, isto se nikada nije dogodio ni Veliki prasak, to su samo pretpostavke znanosti, a ta teorija ama baš ništa ne objašnjava KAKO je bilo što nastalo, i ne može jer ne početku našega svijeta NISU vrijedili nikakvi fizički zakoni, sve jasno nekima, mnogima nije, garant.

Istina o postanku našega svijeta je sasvim drugačija, prije doslovno nekoliko TISUĆA BILIJUNA ZEMALJSKIH GODINA, nastalo je naše prostor-vrijeme (u teoriji to detaljno objašnjavam kako se to desilo, da sada objašnjavam i tako nitko to ne bi shvatio, dok druge stvari glede postanka svega ne shvati), i prvo što je nastalo U SREDIŠTU našega prostor-vremena je Prvo Inteligentno svjesno biće u našoj dimenziji, bilo je SAMO, ali kada se pokrenulo iz središta prostor-vremena, omogućilo je nastanak Drugog isto tako svjesnog bića, a ovo opet Trećeg, i tak dalje, dok ih nije bilo nebrojeno mnogo, ja koristim za to izraz MIRIJADE bića, i to su bića koja SVIJETLE, dakle svjetlosna bića.

Ta prva bića su vremenom, ko zna zbog čega, možda zbog znatiželje ili pak dosade, došla na ideju da naprave jedan NOVI svijet koji tada nije postojao, MATERIJU, a materijala za to imala su ta Prva Bića u izobilju, samo prostor-vrijeme, zapravo najmanje jedinice samoga prostora, a koje su nebrojeno puta manje od Planckove duljine, samo kažem.

Kroz BILIJUNA godina ta Prva bića su gradila naš svijet, naš svemir, da izgleda kao danas, u početku nije tu bilo ni energije, ni materije, ni svijetlosti, a ni zvijezda i planeta, SVE su to polako ali sigurno, česticu po česticu gradila ta Prva Bića, i ne samo da su gradila, grade ga i SADA, a graditi će ga i ubuduće, dok bude postojala naša dimenzija.

Dakle Ta Prva bića napravila su i SVE vrste živih bića na Zemlji, počela su od onih jednostavnijih do sve složenijih, napravila su PROGRAM DNK za svako biće na Zemlji, po kojemu svi postojimo, dakle to je pravi Bog koji je nas ljude napravio ne stvorio, NA KRAJU životnog lanca napravili su i čovjeka, koji IMA iste SPOSOBNOSTI stvaranja novoga kao i ta Prva Bića koja su jedini naš pravi Stvoritelj. Ta Prva bića su puno puta dolazila u KONTAKT sa ljudima, tako su nastale knjige poput Veda, ili Biblije, ili Kurana. Ta Prva bića se ljudima različito predstavljaju svojim imenima, recimo u Bibliji se nazivaju Bog JAHVE.

I što kažu ta Prva bića u Bibliji:

Postanak 1,26 I reče Bog: "Načinimo čovjeka na svoju sliku, sebi slična, da bude gospodar ribama morskim, pticama nebeskim i stoci - svoj zemlji - i svim gmizavcima što puze po zemlji!
Postanak 1,27 Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih.

Napriča ti nama svašta a ne reče ništa. Ja ne pronađoh odgovor na pitanje: "kako je nastalo to prvo Inteligentno, svjesno biće"? Nekako, kao da fali ta informacija. Ako je ovo, to tvoje objašnjenje, bez odgovora na pitanje: "kako je nastalo to prvo Inteligentno, svjesno biće", oprosti, ali bolje da te niko nije pitao i bolje da nisi ni pisao.
Voddaa

#1197 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

teodati wrote: 13/09/2025 14:41 Vidim sada da sam krivo napisao, eto kako mora biti, žurba, događa se.

2X0=0

"Mea culpa"!
0 : 2 = 0 :thumbup:

0 : 0 → lim (x → 0) (2x / x) = 2 :wink:

2 × 0 = 0 :thumbup:
nermin-z

#1198 Re: "Teorija svega"

Post by nermin-z »

teodati wrote: 20/03/2023 20:02 Rekao sam da moja teorija ima mnoge formule, ali to ne smijem detaljno prije objave davati nikome, jasno je zašto, ali eto, dao sam na ovom forumu na religiji jednu formulu sa zadatkom koji treba točno riješiti pa se i formula onda može lakše shvatiti, ali su neki to krivo shvatili, što nije čudno, dapače, ne može se svatko filozofijom baviti, zato evo ovdje to stavljam, nadam se da postoji neki filozof ovdje koji će TOČNO odgovoriti na pitanje, ali i razumjeti o čemu formula koju sam dao govori, eto sve skupa:

np+np=npI2np

Ovo je formula koja daje odgovor na ovo dolje pitanje koje slijedi, "np" označava najmanji prostor, kojega sam nazvao Nulti prostor, eto pitanja:

"Imamo dva najmanja prostora od kojih nema ništa manje, dakle se sastoje sami od sebe.

Oni su jedan pored drugoga te se dodiruju.

Pitanje glasi KOLIKO JE VELIKI prostor u kojemu se ta dva najmanja prostora dodiruju:

a) jedan takav prostor

b)dva takva prostora

c) istovremeno i jedan i dva takva prostora".

Koji je odgovor točan?

E da! :)
Odgovor je "a". Samo ti tekstualni dio nema veze sa matematičkim izrazom. Ti si, prijatelju, nešto opasno pobrkao. Ti si dodirnu tačku zamijenio sabiranjem (niđe veze). Matematički bi se tu radilo o skupovima. Tačnije o presjeku 2 prazna skupa. Tu sam otprilike dao i objašnjenje. Moglo bi se to posmatrati sa više aspekata. ali bi odgovor u svim slučajevima bio isti "a".
p.s.
Ako je sve što si pisao ovakvo, nema smisla čitati dalje.
Voddaa

#1199 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

nermin-z wrote: 13/09/2025 17:35
teodati wrote: 20/03/2023 20:02 Rekao sam da moja teorija ima mnoge formule, ali to ne smijem detaljno prije objave davati nikome, jasno je zašto, ali eto, dao sam na ovom forumu na religiji jednu formulu sa zadatkom koji treba točno riješiti pa se i formula onda može lakše shvatiti, ali su neki to krivo shvatili, što nije čudno, dapače, ne može se svatko filozofijom baviti, zato evo ovdje to stavljam, nadam se da postoji neki filozof ovdje koji će TOČNO odgovoriti na pitanje, ali i razumjeti o čemu formula koju sam dao govori, eto sve skupa:

np+np=npI2np

Ovo je formula koja daje odgovor na ovo dolje pitanje koje slijedi, "np" označava najmanji prostor, kojega sam nazvao Nulti prostor, eto pitanja:

"Imamo dva najmanja prostora od kojih nema ništa manje, dakle se sastoje sami od sebe.

Oni su jedan pored drugoga te se dodiruju.

Pitanje glasi KOLIKO JE VELIKI prostor u kojemu se ta dva najmanja prostora dodiruju:

a) jedan takav prostor

b)dva takva prostora

c) istovremeno i jedan i dva takva prostora".

Koji je odgovor točan?

E da! :)
Odgovor je "a". Samo ti tekstualni dio nema veze sa matematičkim izrazom. Ti si, prijatelju, nešto opasno pobrkao. Ti si dodirnu tačku zamijenio sabiranjem (niđe veze). Matematički bi se tu radilo o skupovima. Tačnije o presjeku 2 prazna skupa. Tu sam otprilike dao i objašnjenje. Moglo bi se to posmatrati sa više aspekata. ali bi odgovor u svim slučajevima bio isti "a".
p.s.
Ako je sve što si pisao ovakvo, nema smisla čitati dalje.
Pogledaj post 1081 - thank me later ;)

“Iz jedne tacke u prostoru ima tacno 26 pravaca. Ni jedan vise. Se kak.” - Teodati, since 2011.
adsubzero

#1200 Re: "Teorija svega"

Post by adsubzero »

nermin-z wrote: 13/09/2025 17:35 nema smisla čitati dalje
To je sustina svega. Puno zuji, malo meda daje. Uglavnom besmislice koje njemu zvuce pametno i tako se osjeca pametno.
Post Reply