Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovako mozemo samo nagadjati
neko je pomenuo taj klub al ja to uzimam s rezervom jer moze biti i lazno
ne znam
ako je istina onda je stvarno pitanje sta je sa tom djecom danas itd
On je bio direktor komune za liječene narkomane u Rakovici.Sve je stranke promjenio a SDP ga je progurao za direktora Sarajevogasa a naravno nikakve veze i poveznice nije imao.Po riječima ljudi koje poznajem i kojima vjerujem hoće učiniti i pomoći.Recimo,u Sarajevogasu je zaposlenima koji imaju veliku djecu a nezaposleni obećao zaposlenje.Nekoliko je zaista i zaposlio a dovodi i svoje.Za šefa nabavke doveo je svog druga iz komune koji naravno veze nema sa Sarajevogasom.Ako nema mjesta ili pozicije u Sarajevogasu ima u drugim komunalnim firmama tipa ti meni -ja tebi.Ima Zlatnog ljiljana,penziju u činu pukovnika al džaba vlast draga.Kažu teško je biti direktor a još teže nebit.
Pošto znam da ovo čitaju i prate nek se qrca napuše.
Bosanska klasika.
Da je osnovao neki fond i obezbjedio stipendije djeci zaposlenika ok, ali ko si čoviječe da nekoga direktno zaposliš mimo propisa (ako je gore navedeno tačno)
Tako se radi,znam osobe koje je zaposlio u druge firme s tim da je tom direktoru morao sestru zaposliti kod sebe...ne bih pričao napamet pa da me glava zaboli jer se sve ovo čita i prati.
Ova govna iz trojke redovno budu obavješteni šta se ovdje piše.Pošto je ovo živa istina -zadnji pasus mog prošlog posta.
dječak sa šibicama wrote: ↑13/09/2025 15:45
To svi rade, u svim JP, zaposljavanje familije i rodjaka partijskih jarana djece amidzica daidzica.
Manje vise niko nema problem sa tim, jer je vecina tako i zaposlena
Jeste ali ova govna ako nagaziš ili prozoveš -podignu hajku iako znaju da nisu u pravu.Svjesno krše zakon jer sankcija i odgovornosti nema.Ovaj šupak je podigao specijalnu jedinicu protiv kokošara što su ga išibali.Udarili su mu na obraz i ego i on će potegnuti sve veze da ostali vide da se s njim ne treba zajebavati.A to što voli dječije guze i pare,hajde bogati,svak ima neku mahanu.
On je bio direktor komune za liječene narkomane u Rakovici.Sve je stranke promjenio a SDP ga je progurao za direktora Sarajevogasa a naravno nikakve veze i poveznice nije imao.Po riječima ljudi koje poznajem i kojima vjerujem hoće učiniti i pomoći.Recimo,u Sarajevogasu je zaposlenima koji imaju veliku djecu a nezaposleni obećao zaposlenje.Nekoliko je zaista i zaposlio a dovodi i svoje.Za šefa nabavke doveo je svog druga iz komune koji naravno veze nema sa Sarajevogasom.Ako nema mjesta ili pozicije u Sarajevogasu ima u drugim komunalnim firmama tipa ti meni -ja tebi.Ima Zlatnog ljiljana,penziju u činu pukovnika al džaba vlast draga.Kažu teško je biti direktor a još teže nebit.
Bosanska klasika.
Da je osnovao neki fond i obezbjedio stipendije djeci zaposlenika ok, ali ko si čoviječe da nekoga direktno zaposliš mimo propisa (ako je gore navedeno tačno)
Tako se radi,znam osobe koje je zaposlio u druge firme s tim da je tom direktoru morao sestru zaposliti kod sebe...ne bih pričao napamet pa da me glava zaboli jer se sve ovo čita i prati.
Ova govna iz trojke redovno budu obavješteni šta se ovdje piše.Pošto je ovo živa istina -zadnji pasus mog prošlog posta.
dječak sa šibicama wrote: ↑13/09/2025 16:20
Kad imas svoju privatnu kompaniju, zaposljavas koga hoces, sva je odgovornost na tebi i ako ti amidzic razjebe firmu jbg sam si kriv.
U javnom preduzecu, to ne bi smjelo biti slucaj. Postoje konkursi itd, zakoni, ali jebo zakon kod nas je to mrtvo slovo na papiru.
Zamisli samo koliko je do sada djecaka zlostavljao
Šta da djeca danas rade sa traumama?
ovako mozemo samo nagadjati
neko je pomenuo taj klub al ja to uzimam s rezervom jer moze biti i lazno
ne znam
ako je istina onda je stvarno pitanje sta je sa tom djecom danas itd
Ja sam čuo da je on Marjanovićev izbor i prijedlog, to mi je rekao uposlenik sarajevogasa, vjerovatno je članstvo u SDP pomoglo, ako nije presao u Zenge.
Messier wrote: ↑13/09/2025 16:06
Nikad se nece promijeniti i pomirite se sa tim.
Glavna fora u tome je da, kad vec imam prostor da nekoga zaposlim , zaposlim nekoga po svom osjecaju
A ne polupismenu rodbinu.
Ovdje ima bar 10 ljudi koje bih ja pogurao u ono u cemu mislim da su dobri.
Da mogu.
I naravno da bih birao svoje okruzenje, al ga ne bih birao da tetice udomim.
Moze i tetic, ako je bistar i zna nesto
Problem je što to ne bi smjela samo tvoja odluka, u biti komisija ne bi smjela ni da vidi imena kandidata kada boduje kome će ponuditi interview.
Ko cini komisiju?
Ko je tito u komisiji?
Kakva komisija, vi ko da ste sa Marsa pali
Tito u komisiji je niko , jer svi članovi komisije pojedinačno boduju kandidata, a posao se nudi prvo kandidatu sa najvećim brojem bodova kada se zbroje.
last mohicans wrote: ↑13/09/2025 17:28
Ja sam čuo da je on Marjanovićev izbor i prijedlog, to mi je rekao uposlenik sarajevogasa, vjerovatno je članstvo u SDP pomoglo, ako nije presao u Zenge.
Nije on prijedlog ni SDP ni NS-a ni ZNG nego Redze Lemezana licno. On je kao jedan od uslova da ostane uz trojku kad je izasao iz NS postavio da Tiric bude ovamo direktor. Neke privatne relacije.
Last edited by rida1976 on 13/09/2025 17:40, edited 1 time in total.
Problem je što to ne bi smjela samo tvoja odluka, u biti komisija ne bi smjela ni da vidi imena kandidata kada boduje kome će ponuditi interview.
Ko cini komisiju?
Ko je tito u komisiji?
Kakva komisija, vi ko da ste sa Marsa pali
Tito u komisiji je niko , jer svi članovi komisije pojedinačno boduju kandidata, a posao se nudi prvo kandidatu sa najvećim brojem bodova kada se zbroje.
Jebes Platona i njegovu Drzavu, sta vi ocekujete, ne od bosanskog drustva, nego od civilizacije u 2025.
Kako sebe ubrajam ? ja podrzavam Pantere ujedno ismijavam nesposobnu policiju, Sipu, sudstvo i ostale korumpirane organe koji smrde na Dodikov i Culumov urin sprdam se sa njima, jer i jesu samo za sprdnje.
Nadam se da je ovo ironicno. Ako nije, izvinjavam se Redhellu sa teme o La Ligi, sve je u pravu.
Za sta konkretno je Redhell sa teme o La Ligi u pravu ?
Evo Senchi ih dovodio kod sebe na Face i velicao da su to pravi momci, koji se bore protiv pedofila....pa hoce li i njega policija malo pozvati sto ih je promovisao ?
moimoi wrote: ↑13/09/2025 19:07
Rekose na vijestima.. kod jednog su pronasli oruzje i droZu.
Al to su likovi sa “visim ciljem”
Nisu sa visim ciljevima, vec su to likovi koje je korumpirana policija godinu dana pustala da rade sta hoce godinu dana im dali fore da rade sta hoce po terenu, da oni hapse, privode, tuku, vode neke svoje evidencije od pedofilima... i sad nakon godine se sjetili da ih hapse
Al eto, bolje ikad nego nikad.
moimoi wrote: ↑13/09/2025 19:07
Rekose na vijestima.. kod jednog su pronasli oruzje i droZu.
Al to su likovi sa “visim ciljem”
Nisu sa visim ciljevima, vec su to likovi koje je korumpirana policija godinu dana pustala da rade sta hoce godinu dana im dali fore da rade sta hoce po terenu, da oni hapse, privode, tuku, vode neke svoje evidencije od pedofilima... i sad nakon godine se sjetili da ih hapse
Al eto, bolje ikad nego nikad.
Slazem se.. ne bi sigurno da nisu presli liniju “nedodirljivih”