Domac je na bolovanju
Organizacija Panteri
-
kakavdanakneiskustvu
-
tokio25
#728 Re: Organizacija Panteri
ja recimo prvi put cujem za tog haseta
i to je jedina pozitivna stvar u svemu ovome sto se ajmo reci otkrilo da voli mlade decke izgleda
jer je kroz taj neki klub ili sta vec isto valjda radio
ako ima elemenata za krivicnu prijavu to bi se trebalo gurati a ove mace tigrove pantere strpati u zatvor pa neka se tamo bore protiv pedofilije tako da im ne ispada sapun
i to je jedina pozitivna stvar u svemu ovome sto se ajmo reci otkrilo da voli mlade decke izgleda
ako ima elemenata za krivicnu prijavu to bi se trebalo gurati a ove mace tigrove pantere strpati u zatvor pa neka se tamo bore protiv pedofilije tako da im ne ispada sapun
-
Crvene_brigade
#729 Re: Organizacija Panteri
U velikoj policijskoj akciji kodnog imena „Kavez“ uhapšeni su Aldin Čančar, Ismet Porobić, Jasmin Hadžić, Alem Hadžić i Semir Sultanović.
Akcija je sprovedena na području Federacije BiH i to u Kantonu Sarajevo, Unsko-sanskom i Hercegovačko-neretvanskom kantonu.
Podsjetimo, ranije je Tužilaštvo KS saopćilo da se pretresi istovremeno provode na sedam lokacija.
U akciju su uključeni pripadnici MUP-a KS, FUP-a, SIPA-e, MUP-a USK i MUP-a HNK, uz podršku Obavještajno-sigurnosne agencije BiH.
Podsjetimo, kod jednog od osumnjičenih pronađena je droga i oružje.
Uhapšeni se terete za više krivičnih djela, među kojima su nasilničko ponašanje, ucjena, neovlašteno snimanje, ugrožavanje sigurnosti i narušavanje nepovredivosti doma.
Osnivač udruženja "Panter" Ahmed Džinović, koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Bihaću, odbio je predati navodne inkriminirajuće snimke istražiteljima.
-
Naslovnica
#730 Re: Organizacija Panteri
Ide buljarenje pantera
- Plavo-bijeli
#731 Re: Organizacija Panteri
Evo advokat im lik koji samo brani nevine i neduzne inače 
-
PM72
#732 Re: Organizacija Panteri
Ma jok...kad izađu dobiće još veći "čin" među klošarima.Što bi rekla braća hrvati -uznici .
Privode ih svako malo,njima je to kao otić na izlet.
- kabal1337
#733 Re: Organizacija Panteri
Ma ovi nabrojani su samo noge od zmije. Neko ozbiljniji je glava.Crvene_brigade wrote: ↑13/09/2025 12:58U velikoj policijskoj akciji kodnog imena „Kavez“ uhapšeni su Aldin Čančar, Ismet Porobić, Jasmin Hadžić, Alem Hadžić i Semir Sultanović.
Akcija je sprovedena na području Federacije BiH i to u Kantonu Sarajevo, Unsko-sanskom i Hercegovačko-neretvanskom kantonu.
Podsjetimo, ranije je Tužilaštvo KS saopćilo da se pretresi istovremeno provode na sedam lokacija.
U akciju su uključeni pripadnici MUP-a KS, FUP-a, SIPA-e, MUP-a USK i MUP-a HNK, uz podršku Obavještajno-sigurnosne agencije BiH.
Uhapšeni se terete za više krivičnih djela, među kojima su nasilničko ponašanje, ucjena, neovlašteno snimanje, ugrožavanje sigurnosti i narušavanje nepovredivosti doma.
Osnivač udruženja "Panter" Ahmed Džinović, koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Bihaću, odbio je predati navodne inkriminirajuće snimke istražiteljima.
-
tokio25
#734 Re: Organizacija Panteri
smrk? i ovi iznad smrka?kabal1337 wrote: ↑13/09/2025 13:07Ma ovi nabrojani su samo noge od zmije. Neko ozbiljniji je glava.Crvene_brigade wrote: ↑13/09/2025 12:58U velikoj policijskoj akciji kodnog imena „Kavez“ uhapšeni su Aldin Čančar, Ismet Porobić, Jasmin Hadžić, Alem Hadžić i Semir Sultanović.
- Prpa.ba
#735 Re: Organizacija Panteri
Predsjednik Republike Srpske, g. Dodik je glava.
Angazovao ih da udare po postenim Trojkasima koji sogan ni dolmili ni mirisali.

Angazovao ih da udare po postenim Trojkasima koji sogan ni dolmili ni mirisali.
- black
- dječak sa šibicama
#737 Re: Organizacija Panteri
Ako nista Trojka je stala iza svog ped ovaj kadra
Sad ce mu prati biografiju, nema snimka da ima objavio bi neko bla bla uvijek ista prica isti advokati
Sad ce mu prati biografiju, nema snimka da ima objavio bi neko bla bla uvijek ista prica isti advokati
-
tokio25
#738 Re: Organizacija Panteri
jeste trojku vode pedofili uz podrsku sorosa koji je mason i rotshilda koji je iluminat i sve finansira
- dječak sa šibicama
#739 Re: Organizacija Panteri
Naravno, tu je i obrnuta psihologija masoni iluminati Soros podmetanje ezdea BIA SOA agenti ovo ono 
-
tokio25
#740 Re: Organizacija Panteri
ne moze podmetanje bia
ona je uz sda a oni uz pantere
trojka je ipak svjetsko a nase
ona je uz sda a oni uz pantere
trojka je ipak svjetsko a nase
- dječak sa šibicama
#741 Re: Organizacija Panteri
Sto Nerkina murija ne pohapsi ove nasilnike kad su salijetali obicne prdonje po parkovima, hvatali obicne pedofile nisu oni od jucer poceli sa ovom rabotom, tada nemaju ljude na terenu.
Ali kad uhvatise trojkinog direktora medju guzovima maloljetnih muskaraca, odjednom FUP ima ljude na terenu
Ali kad uhvatise trojkinog direktora medju guzovima maloljetnih muskaraca, odjednom FUP ima ljude na terenu
-
tokio25
#742 Re: Organizacija Panteri
pa soros im reko cekajte da skupite dokaze
a rotsild nije imao para na gomili odmah da posalje
a rotsild nije imao para na gomili odmah da posalje
-
PM72
#743 Re: Organizacija Panteri
Nismo saznali jel Hase "primalac ili davalac"? Valjda će Omar mjesečar objaviti,ovo su njegove komšije i jarani.
-
tokio25
#744 Re: Organizacija Panteri
ja ba sta ako se ispostavi da je hase primac i da voli ove uvijek krute a mali da ne bole 
je li to geriofilija ili kako se vec zove ta filija
je li to geriofilija ili kako se vec zove ta filija
Last edited by tokio25 on 13/09/2025 13:23, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#745 Re: Organizacija Panteri
Ma ja mislim da će im se maxuz pronaći bračni partneri da ih izbuljare, ne može ovo što su zakuhali proći samo sa zatvorom.
Jajare su ovo za ove sa kojima su zakuhali, 100%.
- dječak sa šibicama
#746 Re: Organizacija Panteri
Necemo nikada ni saznati,, mozebitno ide "vi se pokajete i kazete nema snimaka sve smo izmislili, mi vas pustimo na slobodu uz neku minimalnu kaznu"
Covjek sa Vratnika je najvazniji u cijeloj ovoj saradi.
Covjek sa Vratnika je najvazniji u cijeloj ovoj saradi.
-
Maxi_Cosi
#747 Re: Organizacija Panteri
Zamisli samo koliko je do sada djecaka zlostavljaotokio25 wrote: ↑13/09/2025 12:57 ja recimo prvi put cujem za tog haseta
Šta da djeca danas rade sa traumama?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#748 Re: Organizacija Panteri
Sto kaze @dječak sa šibicama ima frajer nesto feminizirano u sebi i karakteristican izraz lica, ono kad ga vidis znas da nije sav udurex. Opet ko god je okusio rata nije vise onaj isti, imam jednog kod kuce doruckuje lexilum.
Nikad cuo za frajera prije, za Labudove znam, jos sam konto da je imenovan iz kvote Damira Marjanovica
kontam profa bas zna izabrat ljude, a ono SDP
Elem, udario tuk na utuk, nikog "cistog" nece iznudjivat Panteri ima tu nesto 100%
Nikad cuo za frajera prije, za Labudove znam, jos sam konto da je imenovan iz kvote Damira Marjanovica
Elem, udario tuk na utuk, nikog "cistog" nece iznudjivat Panteri ima tu nesto 100%
- Edin H.
#749 Re: Organizacija Panteri
Al’ na koju foru je ovaj stekao kvalifikacije, potrebno znanje i iskustvo da postane Direktor ozbiljne firme poput Sarajevogasa.dječak sa šibicama wrote: ↑13/09/2025 13:17 Sto Nerkina murija ne pohapsi ove nasilnike kad su salijetali obicne prdonje po parkovima, hvatali obicne pedofile nisu oni od jucer poceli sa ovom rabotom, tada nemaju ljude na terenu.
Ali kad uhvatise trojkinog direktora medju guzovima maloljetnih muskaraca, odjednom FUP ima ljude na terenu![]()
Ili biti komandir kontraverzne jedinice i direktor kompanije dođe na isto?
Uglavnom trebao ih je zaposliti u firmi i svi problemi rješeni
-
tokio25
#750 Re: Organizacija Panteri
ovako mozemo samo nagadjatiMaxi_Cosi wrote: ↑13/09/2025 13:23Zamisli samo koliko je do sada djecaka zlostavljaotokio25 wrote: ↑13/09/2025 12:57 ja recimo prvi put cujem za tog haseta
Šta da djeca danas rade sa traumama?
neko je pomenuo taj klub al ja to uzimam s rezervom jer moze biti i lazno
ne znam
ako je istina onda je stvarno pitanje sta je sa tom djecom danas itd