Organizacija Panteri

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dječak sa šibicama

#751 Re: Organizacija Panteri

Post by dječak sa šibicama »

On je navodno inzinjer, negdje sam procitao, malo cudno za nekog ko je u ratu jedva nabadao svoj jezik ali imamo mi danas inzinjera i inzinjera, posebno onih sto zavrse u Kiseljaku, Travniku ili kod Scekica

Ocigledno jaca faca, promijenio 5 nekakvih stranaka, sad zadnje je u SDP. A SDP voli ljude od integriteta :lol:
tokio25

#752 Re: Organizacija Panteri

Post by tokio25 »

ma to sta je po struci je najmanje bitno sada
ovdje mozes postati i astronaut po struci samo treba otici u odgovarajuci grad po diplomu
opet i to je diskutabilno jer steta sa tom miki maus diplomom uradi bolje posao nego svi koji su imali diplome unsa i sl

tako da to uopste nema veze s vezom u ovom konkretnom slucaju
to ko su direktori javnih preduzeca i sl treba ozbiljno postaviti pitanje vladama i ko je vec za to odgovoran
Edin H.

#753 Re: Organizacija Panteri

Post by Edin H. »

tokio25 wrote: 13/09/2025 13:25
Maxi_Cosi wrote: 13/09/2025 13:23
tokio25 wrote: 13/09/2025 12:57 ja recimo prvi put cujem za tog haseta
i to je jedina pozitivna stvar u svemu ovome sto se ajmo reci otkrilo da voli mlade decke izgleda
jer je kroz taj neki klub ili sta vec isto valjda radio
ako ima elemenata za krivicnu prijavu to bi se trebalo gurati a ove mace tigrove pantere strpati u zatvor pa neka se tamo bore protiv pedofilije tako da im ne ispada sapun
Zamisli samo koliko je do sada djecaka zlostavljao

Šta da djeca danas rade sa traumama?
ovako mozemo samo nagadjati
neko je pomenuo taj klub al ja to uzimam s rezervom jer moze biti i lazno
ne znam
ako je istina onda je stvarno pitanje sta je sa tom djecom danas itd
Pa ne može policija ništa ako neko od navodnih žrtava ne bude spreman da podnese prijavu.

A često žrtve nisu spremne da prolaze kroz takvu traumu.
dječak sa šibicama

#754 Re: Organizacija Panteri

Istina, o strucnosti nadlezih ljudi sve govori stanje u drzavi.

Nego eto, neko pitao ko je ovaj otkud on direktor JP.

Tek ide produkcija "inzinjera", eno GPT Pen dostupan za kupovinu, skeniras pitanje i dobijes odgovor na maloj neprimjetnoj olovci za koju profesor mozda cuo a mozda nije :D

Zrtve dizu prijavu protiv Moamera jer Moamer je nista, glumac. Ali protiv direktora JP bas i ne, kad vidis da se cijeli MUP dize zbog njega onda bolje ne talasati. Ili se ubiti kao onaj decko o kojem svi pricaju ali niko nista ne zna.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#755 Re: Organizacija Panteri

Post by _BataZiv_0809 »

dječak sa šibicama wrote: 13/09/2025 13:26 On je navodno inzinjer, negdje sam procitao, malo cudno za nekog ko je u ratu jedva nabadao svoj jezik ali imamo mi danas inzinjera i inzinjera, posebno onih sto zavrse u Kiseljaku, Travniku ili kod Scekica

Ocigledno jaca faca, promijenio 5 nekakvih stranaka, sad zadnje je u SDP. A SDP voli ljude od integriteta :lol:
Odakle je inace?
Ne znam da sam cuo za covjeka iz Bosne da se zove Hase.
PM72

#756 Re: Organizacija Panteri

Post by PM72 »

_BataZiv_0809 wrote: 13/09/2025 13:33
dječak sa šibicama wrote: 13/09/2025 13:26 On je navodno inzinjer, negdje sam procitao, malo cudno za nekog ko je u ratu jedva nabadao svoj jezik ali imamo mi danas inzinjera i inzinjera, posebno onih sto zavrse u Kiseljaku, Travniku ili kod Scekica

Odakle je inace?
Okolina Bjeljine jal Zvornika,lijevi fakultet,pratili Aliju...
dječak sa šibicama

#757 Re: Organizacija Panteri

Odakle je inace?
Predstavljao se kao "komandant odbrane Bijeljine", sad jel iz Bijeljine ili Teocaka to ne znam. Tamo je poceo ratni put, na prostoru Sapne i Teocaka, cijela ta jedinica pocela tamo a kasnije izraslo u nekakvu specijalnu jedinicu iz Visokog.
Kao i sve jedinice sa "islamskim stihom", posebno pazeni od strane predsjednika predsjednistva. Imali najbolje oruzje, opremu i tako dalje.

Puno se o njima pricalo kao nekakvim specijalcima, iskreno nisam cuo za neku akciju gdje su oni uradili nesto specijalno, vise sam slusao o Zivinickim osama i Sprecanskom bataljonu.
I ta spominjana Spicasta stijena, nista uradili nisu osim efektnog snimka napada. Polozaj zauzeli nisu.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#758 Re: Organizacija Panteri

Post by Chmoljo »

suspect_zero wrote: 13/09/2025 12:50
PM72 wrote: 13/09/2025 12:44 Tačno mi džigericu jede kad vidim da se o "panterima" pišu hvalospjevi ili pravi kakva organizacija ko da je Patriotska liga.Skupina klošara,kokošara,sitnih dilera i besposličara.Udarili su na rogatog,bez obzira bio pedofil ili šupak.Sad će im prisjest
Jednim udarcem dvije govnjive muhe, ove bratmojljepi a i svako normalan ce se sada kloniti ovog hadzije, velikog mumina....bar ce djecu od njega sklanjati.

A ova prica "navuku te"?
Kako ces me navuci na nesto ako tamo ne cackam i ne trazim to?
navodno, velim navodno, predstavlja se ko omladinac u ranim dvadesetim pri dopisivanju, a na sastanak pošalju dijete.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#759 Re: Organizacija Panteri

Post by Chmoljo »

dječak sa šibicama wrote: 13/09/2025 13:36

Odakle je inace?
Predstavljao se kao "komandant odbrane Bijeljine", sad jel iz Bijeljine ili Teocaka to ne znam. Tamo je poceo ratni put, na prostoru Sapne i Teocaka, cijela ta jedinica pocela tamo a kasnije izraslo u nekakvu specijalnu jedinicu iz Visokog.
Kao i sve jedinice sa "islamskim stihom", posebno pazeni od strane predsjednika predsjednistva. Imali najbolje oruzje, opremu i tako dalje.

Puno se o njima pricalo kao nekakvim specijalcima, iskreno nisam cuo za neku akciju gdje su oni uradili nesto specijalno, vise sam slusao o Zivinickim osama i Sprecanskom bataljonu.
I ta spominjana Spicasta stijena, nista uradili nisu osim efektnog snimka napada. Polozaj zauzeli nisu.
jesu zauzeli, ali mislim da su se brzo povukli jer je bilo neodrživo. svakako bespotrebna akcija.
Edin H.

#760 Re: Organizacija Panteri

Post by Edin H. »

PM72 wrote: 13/09/2025 13:36

Odakle je inace?
Okolina Bjeljine jal Zvornika,lijevi fakultet,pratili Aliju...
Kakav lijevi fakultet znaš li?

Zaista je interesantno da je uspio da prođe siguran sam rigoroznu selekciju za njegovo radno mjesto. :oops:
dječak sa šibicama

#761 Re: Organizacija Panteri

Za Haseta znam kroz price ljudi iz tog podrucja a i u famoznom Ljiljanu su bili pazeni od strane Dzeme Latica. On je volio te dzamijske golubove pa je o takvima pisao hvalospjeve.

Ko ne zna sta je Ljiljan, nije bio u dijaspori :D

Tamo su operisali stanoviti kapetan Hajro i ovaj Senad Mehdin Hodzic zvani Labud, kad je poginuo Labud Hase preuzeo jedinicu i imenovali je Crni Labudovi u spomen na rahmetliju.

A Panteri, od pocetka sam pisao i pricao, cim to podsjeca na Bihalijeve Levijatane, ne moze to valjati. Onaj je kao stitio zivotinje, ovi kao stite djecu, a iza svega stoji kriminal. No eto udarise na nedodirljivog.
kabal1337

#762 Re: Organizacija Panteri

Post by kabal1337 »

Sve dok neko ne istupi direktno ko je imao kontakt sa istim, je rekla kazala.

Prije 10-15 godina par prijatelja fubalera bili su pod ugovorom sa HT skautom. Cesto su tu bile fotografije po restoranima, rucak itd. castio ih...kao jedna velika porodica.

Nikad nista nisu ruzno rekli u vezi njega.
tokio25

#763 Re: Organizacija Panteri

Post by tokio25 »

kabal1337 wrote: 13/09/2025 13:51 Sve dok neko ne istupi direktno ko je imao kontakt sa istim, je rekla kazala.

Prije 10-15 godina par prijatelja fubalera bili su pod ugovorom sa HT skautom. Cesto su tu bile fotografije po restoranima, rucak itd. castio ih...kao jedna velika porodica.

znao sam da se druzis s pederima :D

salim se
zato kazem to treba uzeti sa rezervom jer neko moze i iz zle namjere to da siri
i sve dok neko ne izadje i kaze ja sam zrtva njegovih seksualnih fantazija ili cega vec treba biti pazljiv
kakavdanakneiskustvu

#764 Re: Organizacija Panteri

Post by kakavdanakneiskustvu »

tokio25 wrote: 13/09/2025 13:55
kabal1337 wrote: 13/09/2025 13:51 Sve dok neko ne istupi direktno ko je imao kontakt sa istim, je rekla kazala.

salim se
i sve dok neko ne izadje i kaze ja sam zrtva njegovih seksualnih fantazija ili cega vec treba biti pazljiv
pa i tada je to samo nečija riječ, izjava, optužbaq koju tek treba dokazati
tokio25

#765 Re: Organizacija Panteri

Post by tokio25 »

kakavdanakneiskustvu wrote: 13/09/2025 13:59

salim se
naravno al onda imamo konkretnu osobu
kao u slucaju sa glumcem
mada ako je to taj mali za kojeg mislim da se javio sumnjivo mi je to jer je mali prevrtljivac ajmo reci

ovako kad kazes ja cuo kakavdanak ganja maloljetna lica i sl je samo slovo na internetu
kakavdanakneiskustvu

#766 Re: Organizacija Panteri

tokio25 wrote: 13/09/2025 14:02

salim se
kao u slucaju sa glumcem
mada ako je to taj mali za kojeg mislim da se javio sumnjivo mi je to jer je mali prevrtljivac ajmo reci

ovako kad kazes ja cuo kakavdanak ganja maloljetna lica i sl je samo slovo na internetu
ma i da javno imenom i prezimenom nekog prozoves da je pedofil, to je samo optuzba koju treba dokazati

drugi par rukava je sto će neki odmah pozivati na linč te osobe
tokio25

#767 Re: Organizacija Panteri

Post by tokio25 »

kakavdanakneiskustvu wrote: 13/09/2025 14:04

kao u slucaju sa glumcem

ma i da javno imenom i prezimenom nekog prozoves da je pedofil, to je samo optuzba koju treba dokazati

naravno
slazem se
ovamo sam nesto radio pa mi je misao pobjegla

ako ja kazem javno da si me ti seksualno uznemiravao i te stvari naravno da je tada posao policije istrazitelja i ko je vec u to ukljucen da vidi je li to istina ili nije pa da se pokrene tuzba ako ima tih stvari

a slazem se da bi cim bih ja rekao danak me napastvovao da bi bio haman linc na tebe
ista stvar kao sto i podrzavaju pantere i zbog takvih stvari je problem sto unaprijed osudimo sve
kakavdanakneiskustvu

#768 Re: Organizacija Panteri

tokio25 wrote: 13/09/2025 14:10
kakavdanakneiskustvu wrote: 13/09/2025 14:04

kao u slucaju sa glumcem

naravno
slazem se
ovamo sam nesto radio pa mi je misao pobjegla

ako ja kazem javno da si me ti seksualno uznemiravao i te stvari naravno da je tada posao policije istrazitelja i ko je vec u to ukljucen da vidi je li to istina ili nije pa da se pokrene tuzba ako ima tih stvari

a slazem se da bi cim bih ja rekao danak me napastvovao da bi bio haman linc na tebe
ista stvar kao sto i podrzavaju pantere i zbog takvih stvari je problem sto unaprijed osudimo sve
i usput se nekome zbog tog linča unisti zivot
moonco
Grijem se na: Plin
Horoskop: Vaga

#769 Re: Organizacija Panteri

Post by moonco »

PM72 wrote: 13/09/2025 12:44 Tačno mi džigericu jede kad vidim da se o "panterima" pišu hvalospjevi ili pravi kakva organizacija ko da je Patriotska liga.Skupina klošara,kokošara,sitnih dilera i besposličara.Udarili su na rogatog,bez obzira bio pedofil ili šupak.Sad će im prisjest
Komšiju i poznanika sa Dobrinje su snimali i maltretirali. Ima snimak na fb. Čovjeka koji je bio maloljetni borac/kurir na Dobrinji. Invalid, ima PTSP, otac djevojčice, oženjen. Keramičar. Možda ga i znaš.
Prpa.ba

#770 Re: Organizacija Panteri

Post by Prpa.ba »

Ekološka katastrofa na Neretvi: Stotine hiljada mrtvih riba u okolini hidroelektrane Ulog
Srecom pravna drzava danas djeluje na zastiti trojkaskih kadrova, pa nema vremena za ovakve tricarije. :mrgreen:
drag_gost

#771 Re: Organizacija Panteri

Post by drag_gost »

Prpa.ba wrote: 13/09/2025 14:45
Ekološka katastrofa na Neretvi: Stotine hiljada mrtvih riba u okolini hidroelektrane Ulog
Srecom pravna drzava danas djeluje na zastiti trojkaskih kadrova, pa nema vremena za ovakve tricarije. :mrgreen:
Cuj pobjegulje. :mrgreen:
armin071

#772 Re: Organizacija Panteri

Post by armin071 »

Dobro je država je na vrijeme reagovala i “oslobodila” nas ovih narkomana,mafijaša i sl. Sad će konačno Tirić i njemu slični “heroji” moći da se “brinu” o našoj djeci bez da se boje ucjena i sl…. Nakon herojskih odbrana političara u korupciji, raznoraznih malverzacija država je još jednom pokazala da su na ovim najosjetljivijim pitanjima najefikasniji…. Cirkus zvani BiH. :thumbup:
Haris.ba

#773 Re: Organizacija Panteri

Post by Haris.ba »

moonco wrote: 13/09/2025 14:18
Komšiju i poznanika sa Dobrinje su snimali i maltretirali. Ima snimak na fb. Čovjeka koji je bio maloljetni borac/kurir na Dobrinji. Invalid, ima PTSP, otac djevojčice, oženjen. Keramičar. Možda ga i znaš.
Krenuo covjek u kurvakuke, ali nema politicko zaledje.

Poenta price je ako hoces sarati, budi u partiji.
PM72

#774 Re: Organizacija Panteri

Post by PM72 »

tokio25 wrote: 13/09/2025 12:57 ja recimo prvi put cujem za tog haseta
i to je jedina pozitivna stvar u svemu ovome sto se ajmo reci otkrilo da voli mlade decke izgleda
jer je kroz taj neki klub ili sta vec isto valjda radio
ako ima elemenata za krivicnu prijavu to bi se trebalo gurati a ove mace tigrove pantere strpati u zatvor pa neka se tamo bore protiv pedofilije tako da im ne ispada sapun

ne znam
On je bio direktor komune za liječene narkomane u Rakovici.Sve je stranke promjenio a SDP ga je progurao za direktora Sarajevogasa a naravno nikakve veze i poveznice nije imao.Po riječima ljudi koje poznajem i kojima vjerujem hoće učiniti i pomoći.Recimo,u Sarajevogasu je zaposlenima koji imaju veliku djecu a nezaposleni obećao zaposlenje.Nekoliko je zaista i zaposlio a dovodi i svoje.Za šefa nabavke doveo je svog druga iz komune koji naravno veze nema sa Sarajevogasom.Ako nema mjesta ili pozicije u Sarajevogasu ima u drugim komunalnim firmama tipa ti meni -ja tebi.Ima Zlatnog ljiljana,penziju u činu pukovnika al džaba vlast draga.Kažu teško je biti direktor a još teže nebit. :D
Pošto znam da ovo čitaju i prate nek se qrca napuše.
Edin H.

#775 Re: Organizacija Panteri

Post by Edin H. »

PM72 wrote: 13/09/2025 15:25

ne znam
On je bio direktor komune za liječene narkomane u Rakovici.Sve je stranke promjenio a SDP ga je progurao za direktora Sarajevogasa a naravno nikakve veze i poveznice nije imao.Po riječima ljudi koje poznajem i kojima vjerujem hoće učiniti i pomoći.Recimo,u Sarajevogasu je zaposlenima koji imaju veliku djecu a nezaposleni obećao zaposlenje.Nekoliko je zaista i zaposlio a dovodi i svoje.Za šefa nabavke doveo je svog druga iz komune koji naravno veze nema sa Sarajevogasom.Ako nema mjesta ili pozicije u Sarajevogasu ima u drugim komunalnim firmama tipa ti meni -ja tebi.Ima Zlatnog ljiljana,penziju u činu pukovnika al džaba vlast draga.Kažu teško je biti direktor a još teže nebit. :D
Pošto znam da ovo čitaju i prate nek se qrca napuše.
Bosanska klasika.

Da je osnovao neki fond i obezbjedio stipendije djeci zaposlenika ok, ali ko si čoviječe da nekoga direktno zaposliš mimo propisa (ako je gore navedeno tačno)
Post Reply