Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#26 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
ne mogu da vjerujem sta ljudi prate.. 
- fortaleza
#28 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Objasnio je to kao da bi statika kuće bila narušena.
- dječak sa šibicama
#29 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Kontent, eno neki zemljoradnik influenser kupio kombajn 12 epizoda ga popravlja sredjuje, na pregledima zaradio dva kombajna
Upale live, raja im uplacuje pare na paypal
Ja sam budaletina sto nisam toliko besraman da snimam svoj zivot i druge budaletine mi uplacuju hiljade maraka
Podrska za amerikanca, kad proda ovo sto mu drugi grade, moze kupiti dvije kuce u Americi
Ja sam budaletina sto nisam toliko besraman da snimam svoj zivot i druge budaletine mi uplacuju hiljade maraka
Podrska za amerikanca, kad proda ovo sto mu drugi grade, moze kupiti dvije kuce u Americi
-
melac
#30 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Hajde i ti pokazi kako ide na kisnici i liscu pa te mozda krene.dječak sa šibicama wrote: ↑11/09/2025 21:33 Kontent, eno neki zemljoradnik influenser kupio kombajn 12 epizoda ga popravlja sredjuje, na pregledima zaradio dva kombajna
- Chloe
- Photo mod
#31 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Ako je neko pratio temu vikendica,
onda mu i ovo budi radoznalost.
Lik kao lik nije mi sekunde interesantan,
ali kako će adaptirati vikendicu ( kuću kako je on zove)
i okućnicu me pravo zanima.
onda mu i ovo budi radoznalost.
Lik kao lik nije mi sekunde interesantan,
ali kako će adaptirati vikendicu ( kuću kako je on zove)
i okućnicu me pravo zanima.
- tramvajtrojka
#32 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
covjeka i ovaj projekat prati desetine miliona ljudi sirom svijeta, sto dobra zezancija svegam
- Chloe
- Photo mod
#33 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
@kuli1961 jesi li vidio ovo.
Šiblje i zapuštenost poput onih vikendica oko Petrovaca, i na Oštrelju,
što ih je neko postavljao.
Šiblje i zapuštenost poput onih vikendica oko Petrovaca, i na Oštrelju,
što ih je neko postavljao.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Vesića je pratio moj malac kad je imao 4-5 godina, zato što dečko popravlja sve i generalno je pristojan. Nekoliko ljudi mi je reklo da su uspjeli i popraviti neke stvari poput veš mašine uz pomoć njegovih savjeta.dječak sa šibicama wrote: ↑11/09/2025 14:37 Materijal dzaba, onaj Vesic iz nekog sela u Vojvodini sve dobije dzaba a za reklamu. Lik krov zamijenio na kuci, nove klime novi frizider televizija, nova kuca pored radionica i u potkrovlju prakticno stan. Mislim da je samo ciglu i pijesak cimentu, kupio. Sve drugo dzaba, sredio frajer potkrovlje ko da ce nuklearni rat, tri nekakve izolacije.
Jbg influenseri.
svakako u moru debila jedna pozitivna pojava i pozitivan primjer influensera.
- Mea_parvitas
#35 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Ovaj žučo mi je odbojan haos, ali svi su mi influenseri takvi, kao da se sva gamad sjatila da bude influenser, prednjaci Mustafagic. 
-
moimoi
- Chloe
- Photo mod
#37 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#38 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Mea_parvitas wrote: ↑12/09/2025 09:08 Ovaj žučo mi je odbojan haos, ali svi su mi influenseri takvi, kao da se sva gamad sjatila da bude influenser, prednjaci Mustafagic.![]()
joj mustafagic..
-
moimoi
#39 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
-
kuli1961
#40 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Da, znam za ovu "štoriju"....................
"Pravednik" (Justus) očito ima nos za monetizaciju. Neka, nemam ništa protiv. Očito je da on nema pojma ni o čemu, ali je zato vrijedan, hoće raditi, makar "za slikanje".
Našao je modus da poklonjenim materijalom i radom majstora ruinu pretvori u upotrebljiv objekat.
Naravno, ozbiljni problemi ga tek čekaju. Na prvom mjestu, pristupna cesta dovoljno čvrsta da se objektu može prići i kad je loše vrijeme.
U svakom slučaju, ova štorija nije "my cup of tea".
Priča o kupovini i sanaciji oštećene vikendice na Oštrelju je zastala, očito.
- Chloe
- Photo mod
#41 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
kuli1961 wrote: ↑12/09/2025 11:18Da, znam za ovu "štoriju"....................
"Pravednik" (Justus) očito ima nos za monetizaciju. Neka, nemam ništa protiv. Očito je da on nema pojma ni o čemu, ali je zato vrijedan, hoće raditi, makar "za slikanje".
Našao je modus da poklonjenim materijalom i radom majstora ruinu pretvori u upotrebljiv objekat.
Naravno, ozbiljni problemi ga tek čekaju. Na prvom mjestu, pristupna cesta dovoljno čvrsta da se objektu može prići i kad je loše vrijeme.
U svakom slučaju, ova štorija nije "my cup of tea".
Priča o kupovini i sanaciji oštećene vikendice na Oštrelju je zastala, očito.
A Oštrelj, mrtav još uvijek.
Ali me oduševila pojava divljih konja ...
moram se raspitati od kud oni ...
- dječak sa šibicama
#42 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Vesic je 1/1, normaln lik, od njega mozes nesto i nauciti. On je dobar elektricar ako sam dobro razumio, montira klima uredjaje i slicno.
Od 90% influensera mozes nauciti samo kako se blamirati i pljackati debile po internetu.
Od 90% influensera mozes nauciti samo kako se blamirati i pljackati debile po internetu.
- ranger
#43 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
vesic sad manje snima o svom poslu, al ranije dok je snimao kako popravlja stvari i kako ljdima struju razvodi, milina gledat. tacno bih ga zvao da mi razvede struju... samo svaki konent dosadi pa ljudi traze nove nacine.dječak sa šibicama wrote: ↑12/09/2025 15:42 Vesic je 1/1, normaln lik, od njega mozes nesto i nauciti. On je dobar elektricar ako sam dobro razumio, montira klima uredjaje i slicno.
sve dokle se ne krenu kreveljit i glupirat je za moj ukus ok
- dječak sa šibicama
#44 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Pa da, ima onaj Mario iz Backe Palanke, radi krovove, milina ga gledati kako radi. Naucis stosta, mislim da bi nakon njegovih pet klipova, i ja znao skrojiti rogove vjencanice stolice i ostale kerefeke na krovu 
Ili svajser iz Obrenovca, varioc, radio mu Mario krov na kuci. Posto znam sa aparatom za varenje, milina gledati kako covjek radi i kakve savjete dijeli.
Volim majstore i znalce.
Ili svajser iz Obrenovca, varioc, radio mu Mario krov na kuci. Posto znam sa aparatom za varenje, milina gledati kako covjek radi i kakve savjete dijeli.
Volim majstore i znalce.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#45 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Ti bi mogo snimat ko Fackodječak sa šibicama wrote: ↑11/09/2025 21:33 Kontent, eno neki zemljoradnik influenser kupio kombajn 12 epizoda ga popravlja sredjuje, na pregledima zaradio dva kombajna
Samo gradske tricarije i kuloarske price
Ja bih placo da te slusam
- dr_Evil
#46 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Ovdje zapravo tema biti nas mentalitet iz provincije. Zasto se lozimo kad neki germani ili anglosasi pjevaju pjesme na nasem, iako revu kao magarad ali imaju milione pregleda, ili kada neki takav bi gradio kucicu na ovom nasem podrucju.
I ovi sta pjevaju i ovi sta grade kucice su skuzili nas provincijalski mentalitet i uzimaju pare na tome - nesto sta kuci nikad ne bi mogli. Na isti fazon polupismeni ameri na osnovu pasosa postaju direktori kod Arapa ili se provlace kroz sistem manjih europskih zemalja.
Nisam pogledao niti jedan video, ali eto, just saying.
I ovi sta pjevaju i ovi sta grade kucice su skuzili nas provincijalski mentalitet i uzimaju pare na tome - nesto sta kuci nikad ne bi mogli. Na isti fazon polupismeni ameri na osnovu pasosa postaju direktori kod Arapa ili se provlace kroz sistem manjih europskih zemalja.
- dječak sa šibicama
#47 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Facko
Meni je priroda posla takva da srecem puno nekakvih likova a po nesreci, svi vole prepricavati i tracati, posebno zenske. Ima ova jedna, druzi se sa zenama ove nase elite, brada kockasta glava bubajala style, puna je traceva. Pola zaboravim,ono sto zapamtim ne smijem ovdje napisati
kazu prati se sve 
Facko je prica za sebe, moze pricat sat ipo ispsuje sve zivo ne kaze nista konkretno
Meni je priroda posla takva da srecem puno nekakvih likova a po nesreci, svi vole prepricavati i tracati, posebno zenske. Ima ova jedna, druzi se sa zenama ove nase elite, brada kockasta glava bubajala style, puna je traceva. Pola zaboravim,ono sto zapamtim ne smijem ovdje napisati
Facko je prica za sebe, moze pricat sat ipo ispsuje sve zivo ne kaze nista konkretno
- dječak sa šibicama
#48 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
Ima i americkih influensera koji grade nekakve kuce, sad je popularno u divljini, kazu divljina a ono ko Badjundr_Evil wrote: ↑15/09/2025 14:21 Ovdje zapravo tema biti nas mentalitet iz provincije. Zasto se lozimo kad neki germani ili anglosasi pjevaju pjesme na nasem, iako revu kao magarad ali imaju milione pregleda, ili kada neki takav bi gradio kucicu na ovom nasem podrucju.
Uglavnom, za americko trziste to su ozbiljne price, rade ljudi log house i ispadne fantasticno, ima onaj jedan selfreliance ili tako nesto, vec par godina covjek gradi kucu i okucnicu negdje u sumama Kanade. Sad je to vec ozbiljna prica. Ili oni njihovi farmeri, pa napravi kucetinu od montaznih panela to moderno puno stakla itd. Bas ozbiljne price i produkcije, ne znam samo kako im se da pozicionirati onu kameru na 100 nacina, ili imaju pomagace ali kao i Bear Grylls prave se da su sami
Ovaj je skontao, ocigledno, malo mala produkcija idem kupiti kucu u Zagorju pa manje cu zaraditi ali manje cu se i potrositi.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#49 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
A je, majstor Mario, a je svašta i preživio čovjek kad se vratio iz kanade, nema ko ga nije za nešta prevario sad malo pametnije radi.
https://www.youtube.com/@majstormario1008
I Vesić je extra, njemu je ime Aleksandar ako vec ne znate
.
https://www.youtube.com/@Vesic
I Vesić je extra, njemu je ime Aleksandar ako vec ne znate
- Chloe
- Photo mod
#50 Re: Naša mala kućica u prirodi 🏡🏡🚧🚧
'vako ovo bolan ...Bobi wrote: ↑15/09/2025 14:38 A je, majstor Mario, a je svašta i preživio čovjek kad se vratio iz kanade, nema ko ga nije za nešta prevario sad malo pametnije radi.
I Vesić je extra, njemu je ime Aleksandar ako vec ne znate.
https://www.youtube.com/@flippedbyabby
https://www.youtube.com/@TragBiljke
i tako to .....