Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Otvaram ovu temu u čast nase male kućice od 5000€ koju svi pratimo ovoga ljeta
Da se i na forumu isprati najbolji online content ovoga ljeta, sta vam se svidja u vezi kuće, koji vam je Igor najdrazi, sta bi vi dodali na onoj kuci, sta vam smeta, novi update-i itd.itd.
Momak iz Amerike koji je sa kupovinom kuce u hrvatskoj šumi postao svjetska internet senzacija ovog ljeta koji na svim online platformama ima desetine miliona pratitelja koji vjedva cekaju novi upload renoviranja kuce
Ja ga pratim od samog pocetka tj otkako je sve prodao u americi i dosao na balkana.....i skoro cijelo vrijeme vecinom bio u srbiji i na kraju kupi kucu i hrvatskoj...mislim da je zagorje u pitanju.....sto li a prvo sam mislio da je i srbiji kupio kucu....
Mene sad zanima jel covjek ista kupio mislim na materijal......malo malo pa dao mu ovaj ono ova firma ovo.....
Pogledah par epizoda. Naravno, sve dobija besplatno.. jbiga-reklamira… al samim tim, ne moze da bira.
Vidjecemo na sta ce liciti na kraju. Uglavnom, moci ce je prodati sigurno za 10x vecu cijenu
Ja ni u ludilu ne bih tako gradio "kućicu u prirodi". Istina, nisam pogledao video uratke, samo vidio na jednoj od slika. Šta će mu tolike stepenice? Svašta.
Osmi Socrates wrote: ↑10/09/2025 19:44
Ja ni u ludilu ne bih tako gradio "kućicu u prirodi". Istina, nisam pogledao video uratke, samo vidio na jednoj od slika. Šta će mu tolike stepenice? Svašta.
Ma nije on gradio. Kupio je robau za 5000. On je renovira tj zavrsava.
Cisto sumnjam da mu iko za dzaba radi.
A materijal mu daju firme koje se preko njega reklamiraju. Jbiga, lik ima koliko mil folovera?
Bolje reklame nisu mogli dobiti.
Nece sigurno dati dzaba meni ili tebi, pa i da se snimamo.
Materijal dzaba, onaj Vesic iz nekog sela u Vojvodini sve dobije dzaba a za reklamu. Lik krov zamijenio na kuci, nove klime novi frizider televizija, nova kuca pored radionica i u potkrovlju prakticno stan. Mislim da je samo ciglu i pijesak cimentu, kupio. Sve drugo dzaba, sredio frajer potkrovlje ko da ce nuklearni rat, tri nekakve izolacije.
dječak sa šibicama wrote: ↑11/09/2025 14:37
Materijal dzaba, onaj Vesic iz nekog sela u Vojvodini sve dobije dzaba a za reklamu. Lik krov zamijenio na kuci, nove klime novi frizider televizija, nova kuca pored radionica i u potkrovlju prakticno stan. Mislim da je samo ciglu i pijesak cimentu, kupio. Sve drugo dzaba, sredio frajer potkrovlje ko da ce nuklearni rat, tri nekakve izolacije.
Jbg influenseri.
Bogu hvala pa ljudi nađu način, po meni je ovo pozitivno, prikazuje koliko je dobro zajedništvo.
Mada mislim da trenutno ovaj Amer ipak plaća ljude, možda ispočetka ne, pogotovo kad su svi masovno dolazili.
Jbg influenseri.
Bogu hvala pa ljudi nađu način, po meni je ovo pozitivno, prikazuje koliko je dobro zajedništvo.
Mada mislim da trenutno ovaj Amer ipak plaća ljude, možda ispočetka ne, pogotovo kad su svi masovno dolazili.
Jbg influenseri.
Sad influenseri dobijaju džaba a nekad inspektori
Znam slučaj inspektora MUP-a kojem su lokalne gazde napravile kuću od temelja do krova. Jedan bagerom temelje iskopo, drugi doniro svu armaturu, treći pijesak i cement itd. Jedini trošak mu bio što je platio plac.
Odgledah par iz pocetka.. dakle obecali su mu vodu vidjecemo da li ce se desiti.
Vjerujem da je na pocetku sigurno imao besplatnu pomoc. Kada su krenuli ozbiljniji radovi… nema sanse. Ne bi se mogao pouzdati na dobrovoljce.
Svakako fasada, mikrocement, vodoinstalateri etc je placeno od firmi koje reklamira. Ne bi oni ni dozvolili da dundzeri rade.. treba ipak izreklamirati. A vjerujem i da Krisa placa jer je ipak uz njega haman citav proces.