Sad ce te opet onaj brat napasti jebo te ventildrug_profi wrote: ↑08/09/2025 22:45 Kaze landarat po trznim centrima...
Prvo trzni centri su IZMISLJENI da privuku potrosace, da ostave pare... od cega zivi cijeli lanac u nizu prije tog trgovca.
Drugo nije normalno da u kotlini u kojoj gravitira pola miliona ljudi nemas gdje kupit jebeni ventil, prekidac, saraf, bilo koji klinac... nedeljom!!!![]()
I koliko to ljudi landara po trznim centrima nedeljom? Onoliko koliko ima viska para da ih tu ostavi. Onaj ko ih nema tamo ne ide ni nedeljom, ni radnim danom.
I sta je prica - izborili se za prava da odmaraju kad i ostali. Pa evo moja podrska da se bore i za subotu onda i za ukidanje druge smjene u trgovini.
nedjeljom i prazncima, kod nas svaka nedjelja slobodno, udri ga u ljetnim mjesecima svaki dan i druge cijene u špici. Mi tačno necemo uzeti pare, ne znamo generisati pare. Sta to jedna Makarska nudi sem upitno čistog mora, pretrpane plaze, skupih cijena. Meni nemjerljivo sa jednim Mostarom, a kamoli Sarajevom. A tek slobodnog parkinga sto nudimo za dzaba van Centra, pa ima brate za svakog. U Makarskoj I zona faking 4 eura sat, sve do 30.9, onda je 2 eura. Kaze skupa garaza kpd Vijećnice 3.5-4km, koliko je vec. Nije brale ni 5km, hoces u sred Čaršije da parkiraš 2 metra od nacionalnog spomenika i 10 metara od žičare.