Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Covjek sigurno ima dosta posla jer da nema vjerovatno bi bilo lako dogovoriti se.
nece covjek da radi, npr uradi ti kvacilo i veliki servis a poslije te nece primiti da odradi sitnicu koju je prosli put rekao dodji pa cemo zavrsiti
meni poceo bio davati instrukcije kako cu ja nesto uraditi
Na to sam mislio. Vjerovatno radi na principu da nece da uzima poslove koje ne moze dobro naplatiti. Nije mi to jasno, ali svako radi kako hoce. Hvala uglavnom.
Jaran radio negdje u Brezi na 1.6 eHDI motoru, Peugeot 3008 i nije bilo dobro uradjeno. Nakon toga je otišao u Šabac i evo već više od pola godine motor radi bez problema. Inače, na satu ima 280k km.
katastrofalan wrote: ↑11/09/2025 11:51
Vaše mišljenje o Mercedesu Sprinteru 2011 godina, teretnom.
Motor OM 651 DE 22 LA 95 KW
Valjaju li šta ta vozila i isplati li se kupiti?
Pokušaj naći Renault Master euro 5, najpouzdaniji kombi koji je ikad izašao za razliku od mlađeg euro 6 brata koji spada u najnepouzdanije kombije ikad.
Mada, za vozilo 15 godina najveću ulogu igra historija održavanja, šta je vozio i sl.
Pozdrav! Zelim kupiti felge kao sa slike za Audi A4 2020.
U ponudi su dvije dimenzije:
7.5J x 17 ET38
7J x 17 ET42
Ove felge nikada nisam vidio uzivo, i ne znam kako izgledaju na autu, ali pretpostavljam da prva dimenzija (7.5J ET38) izgleda bolje jer je felga sira i vise izbacena prema van. Nazalost, nisam mogao naci ovu dimenziju u dobro ocuvanom stanju, pa razmisljam o drugoj dimenziji jer je ponuda veca.
Da li je razlika ove dvije dimenzije vizuelno ocigledna?
katastrofalan wrote: ↑11/09/2025 11:51
Vaše mišljenje o Mercedesu Sprinteru 2011 godina, teretnom.
Motor OM 651 DE 22 LA 95 KW
Valjaju li šta ta vozila i isplati li se kupiti?
Pokušaj naći Renault Master euro 5, najpouzdaniji kombi koji je ikad izašao za razliku od mlađeg euro 6 brata koji spada u najnepouzdanije kombije ikad.
Mada, za vozilo 15 godina najveću ulogu igra historija održavanja, šta je vozio i sl.
Hvala puno na odgovoru. Pogledati ću ponudu mastera. Do koje godine su bili euro5 motori?