Bas tako, napisi konkretno slucaj
Auto kuca za preporuku
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- No_Ke
#77 Re: Auto kuca za preporuku
Evo konkretno, posto sam napisao to iskustvo prije par godina s AS Dalmi bagrom.
Dodjem ja pogledati auto unutra suvozacevo sjediste posuto necim, reko hocete odraditi dubinsko, kaze naravno. Vidim auto ima kuku zakacenu, hajde reko super. Pregledam ostalo vidim uredno na prvu. Ostavim kaparu i dodjem za par dana po auto. Nisam nista gledao kontam sve ok gledao sam prosli put. Sjednem u auto i krenem na prvu vidim da uoste nije dubinski oprao auto, hajde reko jebaji ga ja cu to završiti. Posto auto ima panoramu krenem zatvoriti zavjesu jer je sunce u medjuvremenu bilo, ne radi zavjesa, skrolala se nazad, pukle sajle. Nazovem tog Antonia i tako mu kazem u stvarno normalnom tonu, kad su pocele uvrede i psovke s njegove strane, uzas zivi sta je vovjek izgovorio.. Iako mi je uvalio auto?! Zamisli drskosti?! Vratim se ja gore i hajde stari njegov me nekako smirio i uputio gdje bi mogao to napraviti. Dovezem se kuci, skontam lik skinuo kuku, ubacio neki stari akumulator koji mi je rikno za mjesec dana.
Helem. BAGRU IZ AS DALMI auto kuce zaobidjite u sirokom luku. Ako hocete zivce da sačuvate. Jako su bezobrazni inače budite spremni na to ako vec odete kod njega. Ako mu malo ne bude odgovaralo pitanje s vaše strane mozda vas i najuri s placa.
Ima dobar lager vozila to je istina, e sad provjera dobra je potrebna..
- No_Ke
- semsasuljakovic
#79 Re: Auto kuca za preporuku
Od koga u BiH kupiti auto ali bez plaćanja PDV (povlastica).
Izbacuje mi Dalmi i Kramar kao reklame, ali vidim ovdje da su obje kuće loše?
-
moee
#80 Re: Auto kuca za preporuku
Pitaj Turbo Trade.semsasuljakovic wrote: ↑03/09/2025 17:44 Od koga u BiH kupiti auto ali bez plaćanja PDV (povlastica).
- House
#81 Re: Auto kuca za preporuku
kramarsemsasuljakovic wrote: ↑03/09/2025 17:44 Od koga u BiH kupiti auto ali bez plaćanja PDV (povlastica).
-
preludezalude
#82 Re: Auto kuca za preporuku
Samo nemoj Kia/Volvo salon u Sarajevu. To su svjetski prevaranti koji imaju gomilu firmi i gomilu tuzbi. Sluze se i preregistracijama firmi da bi prevarili kupce.
- nepass1
#83 Re: Auto kuca za preporuku
Prica mi zena neki ljudi su obrt otvorili i otisli kod njih neko polovno auto da kupe. Ovi im uzeli kaparu milju maraka i rekli radimo mi sa tom bankom i dace vam oni kredit samo recite ja vas poslaopreludezalude wrote: ↑07/09/2025 00:16 Samo nemoj Kia/Volvo salon u Sarajevu. To su svjetski prevaranti koji imaju gomilu firmi i gomilu tuzbi. Sluze se i preregistracijama firmi da bi prevarili kupce.
Ljudi dosli kod moje zene nikakve uslove za kr nemaju. I rekla im zena ono nema sanse nigdje da dobijete kredit. Ovi rekli pa iz kia nam rekli da vi radite snjima i da cete zavrsiti. Kaze zena nidje veze, sve im slagali. Ovi otisli po kaparu kao slagao si nam, nije htio da im vrati.
-
sarajevowintwr
#84 Re: Auto kuca za preporuku
Pozdrav, jeste li kupovali auto kod Mladena? Gledao sam par bmw g21 ali tako brzo odu. Mladen je kako ste rekli jako kulturan covjek i zaista zna posao da bi saznao da je prije ovoga 10 godina radio u Volvo salonu. Gledam cak ljudi kod njih uzimaju bulvalno auto telefonom. Djeluje jako korektan.prefontaine wrote: ↑02/06/2021 21:03Ev' mogu ja.Miss Moonlight wrote: ↑26/05/2019 11:12 Može li neko podijeliti iskustvo u skorije vrijeme sa autokućama, pozitivno?
MediteranAuto Mostar, vlasnik gospodin Mladen.
Prvo, lik je kulturan i pismen, razumije se u auta, voljan saslušati, ne dosađuje i pušta mušteriju da u miru pogleda, pregleda, isproba.
Sad ako te nešto posebno zanima, pitaj.