preludezalude wrote:Cijena se moze spustiti danas svugdje, tako da to i nije neki plus. Cak kad kupujes i novo auto u auto kuci, mozes se cijenkati i spustiti cijenu.
Svugdje osim u ASA autu. Ja sam stanovao od ASA auta par kilometara,a bruka je da sam uzimao auto par stotina kilometara dalje.Svake godine do dvije sam mjenjao novo auto,isao ''staro'' za novo. Audiji su bili u pitanju.7 auta sam promjenio,nikada se nisam mogao sa njima dogovoriti za cijenu,i zavrsavao sam na drugom mjestu auto.Zadnji put sam bio otisao da uzmem Audija TT.Dobro se sjecam dosao ja,petak bio.Ja sa posla pravo u salon odlucio da kupim TT-a za kes. Prodavac se zove Alen,uzeo baterijsku lampu i igra se sa njom,njegov odnos prema meni kao kupcu 0 bodova.Ja se predstavim i kazem da zelim uzeti auto,TT-a,ovaj crveni koji imate u salonu,bla bla...mozemo li pricati oko cijene? Kaze to je ta cijena.Ok velim,placam kesom...jok,o spustanju cijene ni da cuje...na kraju,da vam skratim,trazio sam mu da mi spuste auto bilo sta(bila cifra vjerovali ili ne oko 250 KM),papak nije htio...Izadjem odatle i zakunem se da NIKADA vise moj dinar nece njima po pitanju servisa ili bilo cega,pa taman da su jedini na svijetu...
Malo sam otisao off,ali eto cisto da vam spomenem moje iskustvo sa tim da se ''svugdje moze'' spustiti cijena...