Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kravamuzara wrote: ↑01/09/2025 09:09
Korola sedan je sklepana u turskoj, dva nivoa losije auto od mazde 3 sedan po svakoj stavci.
Jaris kros je prkno od auta, to samo za neku zenu od metar i po koja se uvijek vozi sama, i vecinu vremena po gradu gdje hibrid pokaze svoje prednosti.
Znači Corolla Sedan ništa, ok, šta je tu je.
Visina u Yaris Crossu uopšte ne bi predstavljala problem jer sam metar i 83, što znači nije eliminatorno uopšte, gledajući specifikacije Toyotine po pitanju unutar.
Opet na neku ruku mislim da je sasvim dovoljan od A do B.
Da imam para na bacanje što se kaže, išao bih na Corollu Cross, pa čak i RAV4, ali cijene su im..
dr_Evil wrote: ↑01/09/2025 09:11
2 hibrida, i sve sam ih znao po 4 sedmice ostavit bez problema sa paljenjem.
U neku ruku zvuči ohrabrujuće ali izgleda da to se javi ono u fazonu kako te zapadne iz fabrike, mada hoće i internet nekad da preuveliča.
Korola sedan je sklepana u turskoj, dva nivoa losije auto od mazde 3 sedan po svakoj stavci.
Jaris kros je prkno od auta, to samo za neku zenu od metar i po koja se uvijek vozi sama, i vecinu vremena po gradu gdje hibrid pokaze svoje prednosti.
Visina u Yaris Crossu uopšte ne bi predstavljala problem jer sam metar i 83, što znači nije eliminatorno uopšte, gledajući specifikacije Toyotine po pitanju unutar.
Opet na neku ruku mislim da je sasvim dovoljan od A do B.
Da imam para na bacanje što se kaže, išao bih na Corollu Cross, pa čak i RAV4, ali cijene su im..
dr_Evil wrote: ↑01/09/2025 09:11
2 hibrida, i sve sam ih znao po 4 sedmice ostavit bez problema sa paljenjem.
U neku ruku zvuči ohrabrujuće ali izgleda da to se javi ono u fazonu kako te zapadne iz fabrike, mada hoće i internet nekad da preuveliča.
Imam prijatelje koji su imali corollu karavane na taksiju, samo sam najbolje cuo. Recimo za BZ4x se zale(svi su morali preci na struju), ali iz razloga da im baterija nema obecani kapacitet. Nisam nikoga cuo da je neku rijec losu protiv Corolle rekao, ali svi su vozili karavane. Ma pusti internet, evo kasnije idem komsiji koji je otisao na odmor da krehnem hibrida nakon skoro 3 sedmice
Gluposti...vozio sam "tursku" toyotu 15 godina, prodao je sa skoro 300 000km. Osim redovnih servisa imao sam još investicije u svjećice, 2 bobine i diskove (pumpu za vodu, alnaser, alternator nisam nikad mijenjao), turski orginalni akumulator zamijenio nakon 12 godina.
Jedini pokazatelj niže kvalitete koji sam primjetio od same kupovine su bili "cvrčci" u kabini, koje sam i ja opravdavao turskim porijeklom...sve dok se na dalekom istoku nisam provozao u istoj takvoj toyoti "made in Japan" i vidio da je i u njoj isto.
Ono kontao sam možda ima smisla zbog kvalitete, a onda isto provjerim na forumima za Corollu Sedan poslije i svi je hvale tako da nešto i ja ne vidim da je aman toliki problem što je porijeklom iz turske fabrike.
Helem, skontam do nekad krajem godine ili u toku naredne šta i kako, zagrijan sam za Japanca pa biće nešta.
Služi me trenutni Ford iako mu je 10 godina, ali doći će momenat kad će biti uzimati nešto baš "svježe" ispod čekića.
47 trica 2.5 motor, te koroline konje sa 6000 obrtaja ima na 3000.
ne znam šta hoćeš za 44 hiljade? hajde posjeti škoda salon pa vidi ponudu i cijene
Sad se Skoda i Nissan gone sa cijenom, sto ce reci koliko para toliko i muzike. Hoces Skodu, znaci da si se spustio na Nissana. Sto je sasvim solidno... ali nije tojotas
47 trica 2.5 motor, te koroline konje sa 6000 obrtaja ima na 3000.
ne znam šta hoćeš za 44 hiljade? hajde posjeti škoda salon pa vidi ponudu i cijene
Sad se Skoda i Nissan gone sa cijenom, sto ce reci koliko para toliko i muzike. Hoces Skodu, znaci da si se spustio na Nissana. Sto je sasvim solidno... ali nije tojotas
naravno da nije. polovna corolla ide ko halva. toyota je toyota