Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tolerancija papanluka će nas dovesti zna se dokle.
Prije par god. Turci blokiraju cestu u Berlinu svadba neko slikanje kurcenje, neki pokusaji plesa.
Nekih 200miliona policajaca ih okruzi i cao drugari.
Svadba u ćorci
A ko su mladenci uopšte?
Da li bi trebali biti poznati širem auditoriju, obzirom na bahatost koju prosipaju na "najsretniji dan"?
Piše li Katica već prijave za remećenje javnog reda?
van Basten wrote: ↑31/08/2025 12:47
A ko su mladenci uopšte?
Da li bi trebali biti poznati širem auditoriju, obzirom na bahatost koju prosipaju na "najsretniji dan"?
Garant ce bit ili katica pozvan na svatove ili su neka m92 elita
A ko su mladenci uopšte?
ne moraju vise biti poznati
sad se bahati kome padne na pamet
to oko tog ko je sta je mozda je bilo aktuelno do korone otprilike
kasnije svako zeli biti poznat bahat i sl
A ko su mladenci uopšte?
ne moraju vise biti poznati
sad se bahati kome padne na pamet
to oko tog ko je sta je mozda je bilo aktuelno do korone otprilike
kasnije svako zeli biti poznat bahat i sl
ne znam sad koliko je aktuelno to preko snimka da kaznjavaju
ono znam za brzu voznju i sl al ovako ovo ne znam bas
mislim da u ovim situacijama policija "ne moze" jer nisu zatekli to na licu mjesta
ovi mogu reci nije bilo nikoga ako nema snimka i sl pa se ganjati po sudu vjerovatno
za tog uredjivaca ne znam stvarno sta treba
on je posebna kategorija
njemu ne treba kazna nego i nezakonito uredovanje posla policajca ili kako se vec zove to i pod koju kaznu spada
i suprotan smjer i izazivanje opste opasnosti u saobracaju i sve moguce mu napisati
dječak sa šibicama wrote: ↑31/08/2025 16:36
Realno ovo svaka budala moze uraditi, koliko je kaznjen lik sto je nedavno vozio Titovom u pogresnom smjeru, izasao pa uredjivao saobracaj?
Da se kladim, rekao bi "nije ni kaznjen" ali cijenim da policija radi svoj posao
Naravno da nije.Isto kao i vlasnik autopraonice u Dobrinji što je u sred dana polupao nove ivičnjake da mušterije lakše ulaze.Imaju slike i nikom ništa.Što veća bahatost i bezobrazluk-manja reakcija nadležnih.
Realno ovo svaka budala moze uraditi, koliko je kaznjen lik sto je nedavno vozio Titovom u pogresnom smjeru, izasao pa uredjivao saobracaj?
Da se kladim, rekao bi "nije ni kaznjen" ali cijenim da policija radi svoj posao
Naravno da nije.Isto kao i vlasnik autopraonice u Dobrinji što je u sred dana polupao nove ivičnjake da mušterije lakše ulaze.Imaju slike i nikom ništa.Što veća bahatost i bezobrazluk-manja reakcija nadležnih.
Na toj autopraoni nakon dosta prijava su postavljena dva veca stuba na tom dijelu gdje je lola izvalio. Ima valjda fajde od prijava.
Na toj autopraoni nakon dosta prijava su postavljena dva veca stuba na tom dijelu gdje je lola izvalio. Ima valjda fajde od prijava.
Ja jutros prolazio i još stoje dva uništena ivičnjaka
Ja jutros prolazio i još stoje dva uništena ivičnjaka
Pogledaj bolje, ja prolazio prije 2 sata, vidim dva stuba
poprilicno bombastican tekst kixa u vezi pantera i sacekuse na ilidzi.
prije su komentari bili dobar izvor mahalske i cesto istinite price. u zadnje vrijeme vrlo slabo.
sta forum zna? sta carsija prica? snimci, poznati, maloljetnice....bosanski epstein