SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- muha_sa
#96251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kad vratim film unazad kao da sam 200 godina živio
nema cega se nisam nagledo, naslušo-sa svakakvim likovima se sreto i podjahkad kafeniso--od klošara do raznoraznih mangupa i probisvjeta al ovo što danas vidim me totalno sjebe
vazda kontam da me ništa više negativno iznenadit ne može al................... 
- Laplace
#96252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tolerancija papanluka će nas dovesti zna se dokle.Naslovnica wrote: ↑31/08/2025 10:42Ma ne nerviram ba.
Sebija je bila all around kada je parkirala ovdje.
Od toga smo došli do situacije da primitivcima serbez pada na pamet da parkiraju 3 auta i da blokiraju saobraćaj pozirajući na glavnoj saobraćajnici glavnog grada države.
Mene samo interesuje kako im to padne na pamet?
Ono, pored toliko lijepih lokacija za slikanje ono našlo da pozira u Titovoj u štiklama.
Da nije žalosno bilo bi smiješno.
-
tokio25
#96253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
cuj neizostavnoLaplace wrote: ↑31/08/2025 10:23Neizostavno ide ad hominem. Na drugoj temi kritikuješ ateistu zato što tvrdi da ga spora vozila tjeraju da nerezonski pretiče a ovdje radiš isto: naglašavaš da pseći izmet tjera ljude da truju pse. Dvostruki standardi.
Niko ne truje pse zbog izmeta nego zato što je nečovjek i seljačina koji ne trpi životinje.
I slijdi logiku: nikad nisam ostavljanje psećeg izmeta navodio kao krivično djelo. Priča je o tome da je trovanje kućnih ljubimaca krivično djelo i u kontekstu toga si naveo "to nije krivično djelo".Ja ne čitam misli i nisam kriv ako si se neprecizno iztrazio. Nauči pisati jasno da se svi razumiju bez čitanja misli. Znam ja čitti sa razumijevanjem, ali ti ne znač pisati tako da te ljudi razumiju.
I ostavi se mog posla, ni ja ne komentarišem tvoju profesiju niti me zanima čime se baviš. Dosadni ste više.
pa kad nisi dobro procitao i nisi shvatio normalno da cu reci o tebi
covjece poredis dvije neuporedive stvari
spora voznja ne moze nikoga zaraziti ne moze smrditi ne ugrozava druge kao sto to radi pseci izmet
za sporu voznju trazis dobar trenutak da preteknes i to je to
ovdje pseca govna ne mozes uciniti da nestanu
evo vidis opet ili nisi shvatio ili namjerno izvrces stvari
nemoj zakljucivati sta sam ja rekao u kontestu
rekao sam da izmet nije krivicno djelo
napisem cisto al ti izvrnes
jbt sto se uopste raspravljam s tobom kad uopste ne kontas ili namjerno izvrces ono sto napisem
cuj ostavi se mog posla
pa ti ako ucis ovako djecu (a vjerujem da ne ucis) onda jadna nam njemacka
-
BiBi911
#96254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prije par god. Turci blokiraju cestu u Berlinu svadba neko slikanje kurcenje, neki pokusaji plesa.Laplace wrote: ↑31/08/2025 10:54Tolerancija papanluka će nas dovesti zna se dokle.Naslovnica wrote: ↑31/08/2025 10:42Ma ne nerviram ba.
Od toga smo došli do situacije da primitivcima serbez pada na pamet da parkiraju 3 auta i da blokiraju saobraćaj pozirajući na glavnoj saobraćajnici glavnog grada države.
Ono, pored toliko lijepih lokacija za slikanje ono našlo da pozira u Titovoj u štiklama.
Nekih 200miliona policajaca ih okruzi i cao drugari.
Svadba u ćorci
https://youtu.be/nRtWwN_Jcr8
-
PM72
#96255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na šta smo kao društvo i grad došli da nam predavanje o finom ponašanju i nekadašnjim kodeksima drži jedan Faćo kojeg lično znam i koji je nažalost u pravu.Prije rata smo izbjegavali njegovo društvo jer sa budalom nikad nisi bio načisto.Nije bio posebno ni zajeban ni sposoban ali će te udariti nožem ili pajserom s leđa tako da je najbolje bilo pozdravit se s njim u prolazu i ne imat posla s njim.
Sad drži vaz i opet kažem- nažalost sve je u pravu.
Sad drži vaz i opet kažem- nažalost sve je u pravu.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- muha_sa
#96257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pozvan si u srijedu na tortu--sofru razastrem preko puta centralne banke
-
moimoi
#96258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam zasto se stalno spominju pseca govna, kada u prijetnji stoji “ometanje”. Moze se jedino zakljuciti da su ljudi dolazili sa psima u taj park… da su psi mozda lajali, igrali se.. ljudi druzili i da je to pojedinim idiotima problem.tokio25 wrote: ↑31/08/2025 10:56cuj neizostavnoLaplace wrote: ↑31/08/2025 10:23Neizostavno ide ad hominem. Na drugoj temi kritikuješ ateistu zato što tvrdi da ga spora vozila tjeraju da nerezonski pretiče a ovdje radiš isto: naglašavaš da pseći izmet tjera ljude da truju pse. Dvostruki standardi.
Niko ne truje pse zbog izmeta nego zato što je nečovjek i seljačina koji ne trpi životinje.
I slijdi logiku: nikad nisam ostavljanje psećeg izmeta navodio kao krivično djelo. Priča je o tome da je trovanje kućnih ljubimaca krivično djelo i u kontekstu toga si naveo "to nije krivično djelo".Ja ne čitam misli i nisam kriv ako si se neprecizno iztrazio. Nauči pisati jasno da se svi razumiju bez čitanja misli. Znam ja čitti sa razumijevanjem, ali ti ne znač pisati tako da te ljudi razumiju.
I ostavi se mog posla, ni ja ne komentarišem tvoju profesiju niti me zanima čime se baviš. Dosadni ste više.
spora voznja ne moze nikoga zaraziti ne moze smrditi ne ugrozava druge kao sto to radi pseci izmet
jbt sto se uopste raspravljam s tobom kad uopste ne kontas ili namjerno izvrces ono sto napisem
cuj ostavi se mog posla
Mislim, da je i u kasne sate.. zoves im policiju i zdravo. Ako remete javni red i mir.
Uglavnom… odgovor idiota je kaznjiv i on je idiot… a o kulturi pojedinaca se moze na siroko i dugo.
- Laplace
#96259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovakve ratovi i dovode do velikih gradova. Ne bi ti vidjeli grada da nije bilo rata.PM72 wrote: ↑31/08/2025 10:20Ovu stoku više ni novi rat neće istrijebit iz Sarajeva...šta uradiše od nekad finog gradaNaslovnica wrote: ↑31/08/2025 07:01Parkiralo na trotoar, blokiralo glavnu ulicu glavnog grada.muha_sa wrote: ↑31/08/2025 06:49 https://radiosarajevo.ba/multimedia/vid ... vou/603792
Vidimo se u srijedu--malom unuku mi je rodjendan i eto nas sa tortom drito na sred Titove![]()
Ma ovo sam idiot može dobronamjerno gledati i odobravati.
- Laplace
#96260 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uređena zemlja, bar donekle, Ne da se još Njemačka sveopštem papanluku.BiBi911 wrote: ↑31/08/2025 11:00Prije par god. Turci blokiraju cestu u Berlinu svadba neko slikanje kurcenje, neki pokusaji plesa.Laplace wrote: ↑31/08/2025 10:54Tolerancija papanluka će nas dovesti zna se dokle.Naslovnica wrote: ↑31/08/2025 10:42
Ma ne nerviram ba.
Nekih 200miliona policajaca ih okruzi i cao drugari.
Svadba u ćorci
https://youtu.be/nRtWwN_Jcr8
- Laplace
#96261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da se priča o ugrožavanju sigurnosti i u kontekstu toga pričamo o građanima koji nemaju kud nego pribjegavati drastičnim rješenjima pa da imamo o čemu pričati. Ovdje je priča kako je neko naišao na pseći izmet i nije imao drugog izbora nego baciti otrov.moimoi wrote: ↑31/08/2025 11:23Ne znam zasto se stalno spominju pseca govna, kada u prijetnji stoji “ometanje”. Moze se jedino zakljuciti da su ljudi dolazili sa psima u taj park… da su psi mozda lajali, igrali se.. ljudi druzili i da je to pojedinim idiotima problem.tokio25 wrote: ↑31/08/2025 10:56cuj neizostavnoLaplace wrote: ↑31/08/2025 10:23
Neizostavno ide ad hominem. Na drugoj temi kritikuješ ateistu zato što tvrdi da ga spora vozila tjeraju da nerezonski pretiče a ovdje radiš isto: naglašavaš da pseći izmet tjera ljude da truju pse. Dvostruki standardi.
cuj ostavi se mog posla
Mislim, da je i u kasne sate.. zoves im policiju i zdravo. Ako remete javni red i mir.
Uglavnom… odgovor idiota je kaznjiv i on je idiot… a o kulturi pojedinaca se moze na siroko i dugo.
-
moimoi
#96262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma niDze veze… opravdavati bacanje otrova jer nekome nesto smeta jednako je opravdavanje svakog ubistva i pokusaja ubistva.Laplace wrote: ↑31/08/2025 11:28Da se priča o ugrožavanju sigurnosti i u kontekstu toga pričamo o građanima koji nemaju kud nego pribjegavati drastičnim rješenjima pa da imamo o čemu pričati. Ovdje je priča kako je neko naišao na pseći izmet i nije imao drugog izbora nego baciti otrov.moimoi wrote: ↑31/08/2025 11:23Ne znam zasto se stalno spominju pseca govna, kada u prijetnji stoji “ometanje”. Moze se jedino zakljuciti da su ljudi dolazili sa psima u taj park… da su psi mozda lajali, igrali se.. ljudi druzili i da je to pojedinim idiotima problem.tokio25 wrote: ↑31/08/2025 10:56
cuj neizostavno
cuj ostavi se mog posla
- Filter
#96263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako nema zastava i vatrometa ja ti to ne pikam
- Logovan
#96264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naučite da se radujete tuđoj sreći 
- Laplace
#96265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moj posao nije tema. Niti me znaš niti si mi bio na času. Ali, ti znaš da ne znam raditi svoj posao i da kvarim djecu.tokio25 wrote: ↑31/08/2025 10:56cuj neizostavnoLaplace wrote: ↑31/08/2025 10:23Neizostavno ide ad hominem. Na drugoj temi kritikuješ ateistu zato što tvrdi da ga spora vozila tjeraju da nerezonski pretiče a ovdje radiš isto: naglašavaš da pseći izmet tjera ljude da truju pse. Dvostruki standardi.
cuj ostavi se mog posla
Nisi bio precizan i to nećeš da priznaš, jednako si zadrt kao Ateista, a možda i više.
Kako je krenulo, uskoro će sa foruma krenuti peticija da me se otjera iz škole jer uništih mlade generacije. Čim nekog počnem pobijeti argumentima, on se odmah uvhavi mog posla i kako sam ja loš pedagog i kako kvarim djecu.
A što se širenja zaraze tiče, misliš da otrovana životinja, koja se u mukama negdje sakrije da ugine i tu sedmicama ili mjesecima raspada dok je neko ne nađe, nije izvor zaraze? Ne da jeste nego je i veći izvor zaraze. Toliko o vašim genijalnim rješenjima problema psećeg izmeta.
Ja djecu učim da su nasilje nad ljudima i životinjama pogrešni, a posebno da je ubijanje pogrešno. Ako to smatraš nelogičnim i pogrešnim, tvoj stav.
Last edited by Laplace on 31/08/2025 11:39, edited 1 time in total.
- Laplace
#96266 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
O tome pričam. Ateistino preticanje je neuporedivo benignije od bacanja otrova po gradskim parkovima. Istina je da nepromišljeno krene u preicanje, ali ne ide da ubije, odustane kad vidi da ne može. Ovi idu da ubiju, nebitno čijeg psa ili čije dijete. I u pravilu pređu na ubijanje ljudi - to ne kažem ja nego američke studije.moimoi wrote: ↑31/08/2025 11:32Ma niDze veze… opravdavati bacanje otrova jer nekome nesto smeta jednako je opravdavanje svakog ubistva i pokusaja ubistva.Laplace wrote: ↑31/08/2025 11:28Da se priča o ugrožavanju sigurnosti i u kontekstu toga pričamo o građanima koji nemaju kud nego pribjegavati drastičnim rješenjima pa da imamo o čemu pričati. Ovdje je priča kako je neko naišao na pseći izmet i nije imao drugog izbora nego baciti otrov.moimoi wrote: ↑31/08/2025 11:23
Ne znam zasto se stalno spominju pseca govna, kada u prijetnji stoji “ometanje”. Moze se jedino zakljuciti da su ljudi dolazili sa psima u taj park… da su psi mozda lajali, igrali se.. ljudi druzili i da je to pojedinim idiotima problem.
- muha_sa
#96267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svega ce bit--i pucanja u zrak
- Laplace
#96268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- muha_sa
#96269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Samo zelena sa mjesecom i zvijezdom
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#96270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hehehe kako sam negdje i napisao, papci su vecina i to je to.
Krenu od kolone u saobracaju, pa prolazak kroz crveno, pa blokiranje raskrsnice da im sen iko ne ubaci u kolonu, pa evo sada blokada glavne ulice. Jebi ga, treba nekada prihvatiti realnost. Kada su vecina neka rade sta hoce.
Krenu od kolone u saobracaju, pa prolazak kroz crveno, pa blokiranje raskrsnice da im sen iko ne ubaci u kolonu, pa evo sada blokada glavne ulice. Jebi ga, treba nekada prihvatiti realnost. Kada su vecina neka rade sta hoce.
- Filter
#96271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Naslovnica
#96272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Laplace wrote: ↑31/08/2025 11:25Ovakve ratovi i dovode do velikih gradova. Ne bi ti vidjeli grada da nije bilo rata.PM72 wrote: ↑31/08/2025 10:20Ovu stoku više ni novi rat neće istrijebit iz Sarajeva...šta uradiše od nekad finog gradaNaslovnica wrote: ↑31/08/2025 07:01
Parkiralo na trotoar, blokiralo glavnu ulicu glavnog grada.
Ma ovo sam idiot može dobronamjerno gledati i odobravati.

gif upload site

gif upload site
- dječak sa šibicama
#96273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Katica ce staviti novu kameru
-
tokio25
#96274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja sam bio precizan a sto ti nisi procitao kako treba je do tebeLaplace wrote: ↑31/08/2025 11:35Moj posao nije tema. Niti me znaš niti si mi bio na času. Ali, ti znaš da ne znam raditi svoj posao i da kvarim djecu.tokio25 wrote: ↑31/08/2025 10:56cuj neizostavnoLaplace wrote: ↑31/08/2025 10:23
Neizostavno ide ad hominem. Na drugoj temi kritikuješ ateistu zato što tvrdi da ga spora vozila tjeraju da nerezonski pretiče a ovdje radiš isto: naglašavaš da pseći izmet tjera ljude da truju pse. Dvostruki standardi.
cuj ostavi se mog posla
Nisi bio precizan i to nećeš da priznaš, jednako si zadrt kao Ateista, a možda i više.
Kako je krenulo, uskoro će sa foruma krenuti peticija da me se otjera iz škole jer uništih mlade generacije. Čim nekog počnem pobijeti argumentima, on se odmah uvhavi mog posla i kako sam ja loš pedagog i kako kvarim djecu.
A što se širenja zaraze tiče, misliš da otrovana životinja, koja se u mukama negdje sakrije da ugine i tu sedmicama ili mjesecima raspada dok je neko ne nađe, nije izvor zaraze? Ne da jeste nego je i veći izvor zaraze. Toliko o vašim genijalnim rješenjima problema psećeg izmeta.
Ja djecu učim da su nasilje nad ljudima i životinjama pogrešni, a posebno da je ubijanje pogrešno. Ako to smatraš nelogičnim i pogrešnim, tvoj stav.
fino napisao vlasnik sto radi nije krivicno djelo nego prekrsaj vjerovatno
a zatim napisao
sta ako ti ja pocnem prskati po prozorima i zapamti nije krivicno djelo uporedjujuci da izmetom
pitajuci se sta bi na to uradio
jbt ovdje bukvalno treba crtati da bi se objasnilo neke stvari
ovo oko tvog posla vec zakljucujes kako tebi odgovara
rekoh samo ako tako ucis
a ti odmah da sam zakljucio
cuj pobijas argumentima
ajmo se sloziti da se ne slazemo i prestati s ovim
ti mislis ono sto si napisao ja ovo sto sam ja i to je to
- dječak sa šibicama
#96275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta kaze u komentaru, na ovoj svadbi kasnije u Jurop hotelu svira sandzacka ljepotica