sto se tice MOT-a, pametni ljudi, ne moze kršina na cesti ni pod koju cijenu, imas advisori i fail(ovaj prvi ti kaze to to i to, iduci put za 2god ces biti oboren ako ne zamjenis)
cak se i limarija gleda
Moderators: _BataZiv_0809, anex
https://www.klix.ba/auto/testovi/testir ... /250827169Cijena testnog modela: 182.363 KM
Motor: Redni, četiri cilindra, četiri ventila po cilindru, turbodizelski, smješten naprijed uzdužno, radna zapremina 1.968 ccm, najveća snaga 150 kW (204 KS)
Odose kliksovci u MazdaseO tome šta se ne tako davno moglo kupiti za iznos koji sada treba izdvojiti za identičan Q5 već odavno ne vrijedi raspravljati, ali mrštenje ne može otjerati činjenicu da treći Q5 koji se proizvodi u Meksiku i dalje nije najskuplji, kada se uporedi s pojedinim jednako opremljenim i motorizovanim modelima konkurencije. I dok su se koplja lomila, a najvatreniji insistirali na pomalo ostarjelom Volvu XC60, mi smo se isključili razmišljajući o jednako opremljenom japanskom premium SUV-u iz D segmenta s kojim, za znatno manje para, u paketu stiže i izvanredni 3,3-litarski 6-cilindarski turbodizelski motor.
Isto mi je naumpalo kad sam vidio cijenu. I jos ti ostane 60k u dzepukravamuzara wrote: ↑30/08/2025 17:30https://www.klix.ba/auto/testovi/testir ... /250827169Cijena testnog modela: 182.363 KM
Motor: Redni, četiri cilindra, četiri ventila po cilindru, turbodizelski, smješten naprijed uzdužno, radna zapremina 1.968 ccm, najveća snaga 150 kW (204 KS)
Odose kliksovci u MazdaseO tome šta se ne tako davno moglo kupiti za iznos koji sada treba izdvojiti za identičan Q5 već odavno ne vrijedi raspravljati, ali mrštenje ne može otjerati činjenicu da treći Q5 koji se proizvodi u Meksiku i dalje nije najskuplji, kada se uporedi s pojedinim jednako opremljenim i motorizovanim modelima konkurencije. I dok su se koplja lomila, a najvatreniji insistirali na pomalo ostarjelom Volvu XC60, mi smo se isključili razmišljajući o jednako opremljenom japanskom premium SUV-u iz D segmenta s kojim, za znatno manje para, u paketu stiže i izvanredni 3,3-litarski 6-cilindarski turbodizelski motor.![]()
sime_cipol wrote: ↑30/08/2025 18:12 Jos Mazda izgleda ozbiljnije od ovog Q5. Ona hauba dugačka. Unutra takodjer

zamisli prozori na touch.izvrsni direktor wrote: ↑30/08/2025 18:53 Zasto se prozor ne otvara na touch? Ostavili to za facelift?
izvrsni direktor wrote: ↑30/08/2025 18:53 Zasto se prozor ne otvara na touch? Ostavili to za facelift?
Isti prekidaci kao na mazdiEvolution_IV wrote: ↑30/08/2025 18:58izvrsni direktor wrote: ↑30/08/2025 18:53 Zasto se prozor ne otvara na touch? Ostavili to za facelift?![]()
prekidaci iz cadya![]()