http://www.bhaudi-club.com

Moderators: _BataZiv_0809, anex

???citroen wrote:Gdje se emko izgubio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alive wrote:..............osnovan AUDI klub i forum, ..............
...............Forum nije ogranicen samo na vozace Audija ...............
Lijepo se sva ostala auta stave u podforum "Ostale marke" ili slicno a AUDI ostaje AUDI. Puno clanova ima po dva i vise auta koja nisu Audi i zele i njih na forumu predstaviti a ja kao admin a ni ostali ne vidimo nista lose u tome. Tu smo prvenstveno da se druzimo, pa i ako neko ne vozi Audi ne znaci da tu ne moze biti. Inace da ne voli Audi ti ljudi ne bi ni bili na forumu...AmADin_gospo wrote:Alive wrote:..............osnovan AUDI klub i forum, ..............
kakav je to AUDI klub ako mogu svi ostali?? ... možda uskoro bude više svih ostalih auta pa će te morai mjenjati ime u AUDI/WAGEN/Merc/Škoda/Peugeot/Fiat/Lada/TAM klub i forum.
neka je vama sa srečom, ali ako več ganjate AUDI fazon, onda nek bude samo audi i niko više
nemoj ti jaro plaho prihvatat' srcu ovo - ima na ovom forumu poprilicno zaguljenih "ja sam najpametniji" tipova pa sole i drobe pamet i kom treba i kom ne treba...Alive wrote:Lijepo se sva ostala auta stave u podforum "Ostale marke" ili slicno a AUDI ostaje AUDI. Puno clanova ima po dva i vise auta koja nisu Audi i zele i njih na forumu predstaviti a ja kao admin a ni ostali ne vidimo nista lose u tome. Tu smo prvenstveno da se druzimo, pa i ako neko ne vozi Audi ne znaci da tu ne moze biti. Inace da ne voli Audi ti ljudi ne bi ni bili na forumu...AmADin_gospo wrote:Alive wrote:..............osnovan AUDI klub i forum, ..............
kakav je to AUDI klub ako mogu svi ostali?? ... možda uskoro bude više svih ostalih auta pa će te morai mjenjati ime u AUDI/WAGEN/Merc/Škoda/Peugeot/Fiat/Lada/TAM klub i forum.
neka je vama sa srečom, ali ako več ganjate AUDI fazon, onda nek bude samo audi i niko više
Hvala na sugestiji naravno
heehehDesert Wind wrote:nemoj ti jaro plaho prihvatat' srcu ovo - ima na ovom forumu poprilicno zaguljenih "ja sam najpametniji" tipova pa sole i drobe pamet i kom treba i kom ne treba...
vanda wrote:Offtopic.. Ima li VW klub u Sa ?