AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Alive

#1 AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Alive »

Sa zadovoljstvom vas obavjestavamo da je nedavno osnovan AUDI klub i forum, PRVI i JEDINI u Bosni i Hercegovini. Posjetite nas forum, pomozite radu foruma svojim ucescem, svi su dobrodosli! Forum nije ogranicen samo na vozace Audija Ocekujemo vas!

http://www.bhaudi-club.com

Image
mayab

#2 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by mayab »

Sretno vam bilo :thumbup:
citroen

#3 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by citroen »

Gdje se emko izgubio :? :? :? :? :? :D
Alive

#4 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Alive »

citroen wrote:Gdje se emko izgubio :? :? :? :? :? :D
???
emko1234

#5 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by emko1234 »

hahahahahah,tu sam tu sam :D mada mi je dosta ovaj podforum mozda se uclanim u taj audi klub.. :D
Alive

#6 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Alive »

Forum se razvija svakim danom i broji sve vise clanova i postova. Ako ste ljubitelj automobilizma uopsteno, jos i ako volite Audi dodjite obavezno na nas i vas forum
pirmin

#7 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by pirmin »

Eto i mene u ekipu! :)

Sretno sa forumom. :thumbup:
Alive

#8 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Alive »

Hvala puno na lijepim zeljama. Jos jednom vas sve pozivamo da se uclanite i da se druzimo. Pozdrav svima!

Audi Klub Bosne i Hercegovine
Alive

#9 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Alive »

Ima li jos zainteresovanih za okupljanje? :-)
emin232a

#10 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by emin232a »

Imam pitanje !!! Koliko kosta redovni servis za audia q7 ( zamjena filtera,ulje.... itd...)???? :?:
AmADin_gospo

#11 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by AmADin_gospo »

Alive wrote:..............osnovan AUDI klub i forum, ..............

...............Forum nije ogranicen samo na vozace Audija ...............

kakav je to AUDI klub ako mogu svi ostali?? ... možda uskoro bude više svih ostalih auta pa će te morai mjenjati ime u AUDI/WAGEN/Merc/Škoda/Peugeot/Fiat/Lada/TAM klub i forum.

neka je vama sa srečom, ali ako več ganjate AUDI fazon, onda nek bude samo audi i niko više ;-)
Alive

#12 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Alive »

AmADin_gospo wrote:

kakav je to AUDI klub ako mogu svi ostali?? ... možda uskoro bude više svih ostalih auta pa će te morai mjenjati ime u AUDI/WAGEN/Merc/Škoda/Peugeot/Fiat/Lada/TAM klub i forum.

neka je vama sa srečom, ali ako več ganjate AUDI fazon, onda nek bude samo audi i niko više ;-)
Lijepo se sva ostala auta stave u podforum "Ostale marke" ili slicno a AUDI ostaje AUDI. Puno clanova ima po dva i vise auta koja nisu Audi i zele i njih na forumu predstaviti a ja kao admin a ni ostali ne vidimo nista lose u tome. Tu smo prvenstveno da se druzimo, pa i ako neko ne vozi Audi ne znaci da tu ne moze biti. Inace da ne voli Audi ti ljudi ne bi ni bili na forumu...

Hvala na sugestiji naravno :thumbup:
Desert Wind

#13 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Desert Wind »

Alive wrote:
AmADin_gospo wrote:

Lijepo se sva ostala auta stave u podforum "Ostale marke" ili slicno a AUDI ostaje AUDI. Puno clanova ima po dva i vise auta koja nisu Audi i zele i njih na forumu predstaviti a ja kao admin a ni ostali ne vidimo nista lose u tome. Tu smo prvenstveno da se druzimo, pa i ako neko ne vozi Audi ne znaci da tu ne moze biti. Inace da ne voli Audi ti ljudi ne bi ni bili na forumu...

Hvala na sugestiji naravno :thumbup:
nemoj ti jaro plaho prihvatat' srcu ovo - ima na ovom forumu poprilicno zaguljenih "ja sam najpametniji" tipova pa sole i drobe pamet i kom treba i kom ne treba...
AmADin_gospo

#14 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by AmADin_gospo »

Desert Wind wrote:nemoj ti jaro plaho prihvatat' srcu ovo - ima na ovom forumu poprilicno zaguljenih "ja sam najpametniji" tipova pa sole i drobe pamet i kom treba i kom ne treba...
heeheh

imam registrovani auto-klub, imam državnu licencu kluba za brdske trke i krug. vlasnik sam također još jednog auto foruma. učestvovao sam u nastanku 2 kluba u BiH vezano za marku vozila. aktivno učestvujem u organizaciji i radu jednog novog moto kluba u sarajevu

mislim da sam relevantan da sam savjet oko organizacije i rada ;)
Alive

#15 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Alive »

DeserWind mislim da malo grijesis... Svatko ima pravo na svoje misljenje a sugestije su uvijek dobro dosle jos ako dolaze od covjeka koji ima iskustva oko svega (nemam razloga da ne vjerujem) onda je to jos bolje. Hvala vam na podrsci :thumbup: Uskoro ce biti neko okupljanje pa ako ste zainteresovani dodjite na okupljanje...postavit cu datum :thumbup: Takodje i svi ostali koji su zainteresovani dodjite da se druzimo. Poz
AmADin_gospo

#16 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by AmADin_gospo »

postavi vrijeme i mjesto dešavanja, i obečavam da će biti auta.

što se tiče mog komentara, nije u lošoj namjeri, nego govorim iz iskustva, da se iz usmjerenog foruma na jednu marku vozila ne pretvorite u "pijacu" gdje se raspravlja o svemu osim o audiju.

članovi ne moraju biti isključivo vlasnici audia, mogu bili i fanovi, svima ostalima tu nije mjesto.

vidim da nemate neke odnoste s ostalim BH auto klubovima, to morate popraviti. kad budete pravili neki susret, preporučujem da pozoveš sviju kako bi ste razvili dobre klupske onose i nebi ste postali "ma onaj audi klub"

sretno :thumbup:
Drule_sa

#17 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Drule_sa »

Audi club je osnovan prije otprilike godinu dana, i jos uvijek smo u tom nekom pocetnom stadiju.Na forumu je trenutno najvise vlasnika audi automobila, ali ima i onih koji su tu sa nekim drugim jurilicama, ili onih koji su donedavno vozili Audija, pa spletom okolnosti postali vlasnici drugih vozila, poput mene.Najveci problem nam je trenutno mali broj aktivnih clanova, cemu najvise dopridonosi nereklamiranje samog cluba, jer strasno malo ljudi je upoznato uopce sa njegovim postojanjem.Imali smo u planu da registrujemo club, i u okviru toga se nastavljamo dalje razvijati, i sklapati prijateljstva sa drugim auto moto klubovima u BiH i sire, ali vjerovatno i sam znas da je gotovo nemoguce da takvu operaciju vode samo 2 ili 3 covjeka na podruciju Sarajeva, koliko nas trenutno ima aktivnih, pogotovo kada se uzme u obzir sva procedura koja to prati.Za sada smo u fazi prezivljavanja, ali imamo neke planove koji ce nam nadam se pomoci da aktiviramo clanove koji su do sada registrovani, kao i da uspijemo zainteresovati nove da se prijave....
Alive

#18 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Alive »

Evo i mjesto i vrijeme:

http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 2275259277

Datum i vrijeme okupljanja: 29. 04 u 18:00h

Lokacija: Veliki parking kod Energoinvesta, ispod nadvoznjaka, 300 metara prije kruznog toka na Ilidži, Sarajevo.

Posjetite FB stranicu AUDI Kluba BiH:

http://www.facebook.com/#!/group.php?gi ... 8508757338
AmADin_gospo

#19 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by AmADin_gospo »

datum zapamčen. dolazim naravno :top:
emko1234

#20 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by emko1234 »

e jeste uboli datum..ja sam na plazi u to doba u petak :D
Drule_sa

#21 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Drule_sa »

Bice ti opet iduceg mjeseca jenom il dvaput, pa mores ubost :dance: i ti da naletis :D
Alive

#22 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Alive »

Jos jednom da pozovemo sve zainteresovane da dodju na mmet :-)

Datum i vrijeme okupljanja: 29. 04 u 18:00h

Lokacija: Veliki parking kod Energoinvesta, ispod nadvoznjaka, 300 metara prije kruznog toka na Ilidži, Sarajevo.

:sax:
Alive

#23 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by Alive »

Image
vanda

#24 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by vanda »

Offtopic.. Ima li VW klub u Sa ?
shin

#25 Re: AUDI KLUB Bosne i Hercegovine

Post by shin »

vanda wrote:Offtopic.. Ima li VW klub u Sa ?

Ima, u Villa Parku
Post Reply