Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni West Ham nikad neće biti jasan. Imaju takav potencijal za mnogo više pogotovo zbog novog stadiona, a vazda borba za opstanak i slično.
A Wolvesi su u problemu jer su prodali nosioce igre, a skoro nikog nisu doveli. Brentford je koliko toliko unovčio prodaju Mbuema. Mislim da će onaj Kayode iz Fiorentine biti zvijer od igrača za koju godinu.
Svakako naucili su skolu od prosle epizode u premier ligi i djeluju dosta ozbiljnije, mada je rano za prognoze. Plus, igracki cini mi se da ima par sada vec standardnih prvoligasa koji bi mogli imati grcevitu borbu za opstanak.
Na zagrijavanju povreda Palmera.
Kilava reakcija Sancheza,i dobar gol WH.
Poslije toga totalna dominacija CFC.
WH-CFC 1-5
WH trenutno ocajan i dobar kandidat za ispadanje.CFC odlicna partija i novi momci pokazuju,kao i kompletna ekipa, da se moze svasta ocekivati ove godine.
Svjetski prvaci CFC ozbiljan kandidat da se uzme The Treble ove sezone
Guze ih komšije ko da sutra ne postoji...
Ne znam što svršavaju svi na ovog Ezea, prosječan igrač tipa Semenyo, frajer živi od šuta, više lucidnosti ima Džemo Smječanin...
Tottenham odličan a sudije i dalje navlače za City kvalitetno. Golman je trebalo da dobije crveni karton glatko a ni faul nije sviran, tačnije 2 faula u istom napadu
Sve dok samo Haaland zna zabiti a i on fula kao veliki nema od njih nista do daljnjeg. Sad ovi novi hoce li se pokazati odmah tesko, nije City vise niu top 2 favorita za titulu.
Edit: odgovor Guardiole zamjenom dva igraca donio prednost gostima na terenu, kontrolisu puno drugo poluvrijeme