Ma ni ne trebaju ti vjeruj. Dođu nakon pola sata.
Čita li iko iz uprave banke ovaj forum?
Moderator: anex
Da a izgovor “nije usao apple na trziste”, a NLB, PC, UC i Rai svi uvode ovaj mjesec tako da ocito jeste
nije mi doslo nista, sad sam provjerila, zadnja dosla prije 45 sati
sve super, ali sto onda usluga nije jeftinija ako su izbacili taj neki veliki trosak?milojicabrzi wrote: ↑16/07/2025 11:24 Jučer imao tri transakcije, niti jedna nije došla na SMS, u aplikaciji uredno registrovane, ali nije bilo ni onih notifikacija-obavijesti na telefonu, da je bila transakcija, valjda se još uhodavaju
Na SMS sada dolazi samo ona opcija ako se želi kupovina dijeliti na rate...
Šteta što se ukida SMS obavijest, bila je to baš dobra opcija, jednostavan i pouzdan alat, ali su banke valjda skontale, svaki dan par desetina hiljada SMS poruka x cca 6-7 pfeninga, nabere se troška...a banke sve gledaju kroz prizmu novca.
jok nisam ja placao, garant su bili toliko drustveno odgovorni da su isli u "minus" da bi ljudima pruzali sms, odnosno taj trosak nisu uracunali u trosak paketa koji su imali sms notifikacije
upravo, sa sms porukama je pisalo stanje svaki put kad je transakcija, a sad vidis samo trenutno stanje, pa jbg ti racunaj jel sve kako trebaplain vanilla wrote: ↑25/07/2025 09:26 drazi mi je bio sms, mogla sam pregledati bolje
jutros podigla neke pare, nije mi vise jasno ni koliko para imam
pise mi novo stanje, ali kao da nije skinut iznos koji sam podigla![]()
Taj dio kasni par minuta ili koliko vec. Ponekad se pojavi kada ides u postavke pa na odjava, kada povuce nove info.plain vanilla wrote: ↑25/07/2025 09:30 a u aplikacijama nema tog iznosa da sam podigla s bankomata, a isti preostali iznos kao u aplikaciji
kako nema, imavjeshalica wrote: ↑28/07/2025 12:25 U aplikaciji nema nigdje stanje racuna odnosno raspolozivi iznos nakon odliva. Kakvi su to idioti.
par minuta?1Dante1 wrote: ↑25/07/2025 09:37Taj dio kasni par minuta ili koliko vec. Ponekad se pojavi kada ides u postavke pa na odjava, kada povuce nove info.plain vanilla wrote: ↑25/07/2025 09:30 a u aplikacijama nema tog iznosa da sam podigla s bankomata, a isti preostali iznos kao u aplikaciji