FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

kabal1337

#6801 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by kabal1337 »

Chmoljo wrote: 15/07/2025 22:18
kabal1337 wrote: 15/07/2025 22:01
Chmoljo wrote: 15/07/2025 21:54

Postavio si starije članke. Bravo. Lijep oda si dokazao kako je u pitanju bila samo standardna ucjena tipova poput ahmetlica koji su se bavili u ovaj biznis.

Epilog je na linku koji sam ja postavio.
Sta si sam rekao vlada ogranicila cijene peleta, da prebacis pricu zasto nije izgradjena fabrika. (10.11.2022)
https://www.klix.ba/biznis/privreda/vla ... /221110064

Sta je vlada- rekla peletara do kraja godine ( decembar- nema je, svjesno se napravio problem u sezoni grijanja)

Ja potvrdio jeste tako bilo, i da je uzrokovalo jos veci problem (Mjesec dana poslije)

Nije ni tebi lahko.
Ako se smije pisati samo negativno javite, da se isključim iz rasprave. Jest da si u nju ušao kukaju I na neki ban Al koga briga šta se pisalo stranicu ranije, jel de?

Peletaru je trebala praviti kantonalna vlada, koliko se sjećam, i to je bilo gurano od strane delića. Zasto se sad odjednom to uzima kao krucijalno obećanje koje nije ispunjeno stvarno ne znam, ali izgraditi fabriku od državnih para nije bas nesto sto se moze nako uraditi, kada je problem i uraditi malo ozbiljniju javnu nabavku.

Elegantnije rjesenje je svakako bilo smanjene napuhanih cijena koje kanton nije mogao sam ograničiti. Da ne zaboravimo da je Novaliceva vlada ekspresno po gubitku vlasti u KS uvećalo, cijenu plina sto je Kanton koštalo 30 miliona maraka. Iznos koji se pokrio subvencijom.

Ništa ti nisi potvrdio druze, nego sam ti hronološki stavio da se pelet poslije tih ucjena prodavao po duplo nižoj cijeni. Ti si postavio članak odmah nakon ograničenja gdje se prijetilo, ali na kraju se vidjelo da su prijetnje bile šuplje.

I onda velis meni nije lako...

Jesi siguran da ne projiciras?
Cijena je pala jer je ukinuta zabrana izvoza, zima bila blaga, dosta ljudi je preslo na klima inverter. (opala potraznja).
O svemu ovome mozes procitati na forumu od strane korisnika.
Naravno da ce cijena peleta opasti nakon sezone grijanja to se desi uvijek.

Odluka vlade koju branis je napravila jos veci problem ponavljam u sezoni grijanja.
Mozes da izvrces koliko god zelis.
Nesto ne vidim da mi plin pojeftini u sezoni grijanja.

Vidim koliko je vlada pomogla za zakljucavanjem cijena prehrambenih proizvoda. Bas me zanima kako ces sada i to da izvrnes.

Mislim da obojica odlazimo u offtopic jer se ovo nije u vezi Novalica.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6802 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Chmoljo »

kakabanja213 wrote: 15/07/2025 22:41
Banaliziras sa tresnjama.
Cinjenica je da su se umjesto 350 miliona mogli zaduziti 349 da su umjesto Touarega uzeli Dacie. To bi neki istinski socijademokata i uradio u drzavi koja je eto u finansijskim problemima i kojoj ekonomske prilike u svijetu ne idu u prilog. Ali onda Draganiva rodbina i prijatelji iz MRM ne bi imali proviziju od koje bi kupovali nekretnine na Jadranu i izdavali ih narodu koji ne mogu bez cvrcaka i borovine. Isto tako bi istinski socijademokrata od 100 miliona dobiti kladionica opalio porez od bar 40% pa sa 40 miliona rijesio dio problema u poljoprivredi, zdravstvu, penzionerima....
Ali onda Draganova rodbina i prijatelji... i ko bi onda cupao Mamica kada zapdne u probleme sa likvidnoscu.
Na kraju se pitas ko ide posije ovih? E to ne znam mozda neki pravi socijademojrata.
ti si spomeno trešnje, nisam ja. nastavio samo u istom tonu.

mogli su dacie uzeti, slažem se. ne znam zašto ispada da je pozitivna stvar kupovina Tuarega ako to ne spominjem u svakom postu? ali da mi nije bitna toliko, pa nije. i ta Dacia bi bila teški populizam i ne bi ništa suštinski promijenila ako bi ostalo sve isto.

malo je isprano pričati o socijaldemokratiji kada naše društvo peru mnogo zajebanije stvari, a većina bi suštinsku uravnilovku, a to nije socijaldemokratija. dizanje minimalne plate i zabrana rada nedjeljom (sa kojom se lično ne slažem) je prije na tragu socijaldemokratije, ali vidimo da mnogi ni za to nisu baš zainteresovani.

sa 40 miliona danas, prijatelju dupe možeš obrisati. prije navedoh da je dolaskom prve fortine vlade jedan od konkrentijih poteza novalića ko premijera bilo povećanje cijene plina i koliko se sjećam to je koštalo kanton tričavih 30 miliona maraka. čisto usporedbe radi koliko para za šta treba. a ne kažem da ne treba zajahati kladionice, i ne kažem da ne bi isto volio, ali je pitanje šta možeš, a znaš i ti kao i ja da ne možeš baš tako lako jer će ti draganova ruka zatrebati za nešto drugo što si isto obećao. šta ćeš onda?

evo ponoviću iako rekoh da neću, nisam bio za nermina kada je imenovan za premijera. tipovao sam na Kiflu, mislim lično da bi bio bolji. imam zamjerki, no povuče me rasprava kada vidim da se pita od govneta pravi. izmišljaju se stvari, fabrikuju i spinuju. od Fadila se pegamber pravi. pola likova ovdje "i fadil je loš, ali je nermin katastrofa" piše sa državnih jasli. ne pričam na pamet, vidim. i prosto hoću da kažem, ne serite, Alije vam.

ako smanji dodatno doprinose i uradi nešto konkretnije za penzionere, može se reći da je uz minimalac i neradnu nedjelju uradio više od fadila na tom planu. to ne znači da je ok postavljanje savjetnika, to ne znači da je ok kupovina Tuarega, to ne znači da je ok da je cijena trešanja visoka ako se može drugačije riješiti. meni npr nije ok ni ovaj sistem neradne nedjelje. ali jeste ok ljudima u trgovini.

i to je to.
Chmoljo

#6803 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Chmoljo »

kabal1337 wrote: 15/07/2025 22:44 Cijena je pala jer je ukinuta zabrana izvoza, zima bila blaga, dosta ljudi je preslo na klima inverter. (opala potraznja).

Odluka vlade koju branis je napravila jos veci problem ponavljam u sezoni grijanja.

Vidim koliko je vlada pomogla za zakljucavanjem cijena prehrambenih proizvoda. Bas me zanima kako ces sada i to da izvrnes.

Cijena je pala jer je ukinuta zabrana izvoza, zima bila blaga, dosta ljudi je preslo na klima inverter. (opala potraznja).
pa znači da bi izgradnja peletare bila promašaj? i onda sad ja tebe pitam, što si upro u peletaru kada bi, da se izgradila i sam napisao da je promašaj. ili ne bi? :oops:

ja stvarno ne volim pričati o ekonomskim temama prosto jer je potrebno puno ulaznih podataka, a i određen protek vremena da se vidi je li nešto bilo dobro ili nije. pa sada možemo ofrlje pričati koliko bi, a koliko ne bi pomoglo to što se uvelo. ali da se nije uvelo zaključavanje, neko bi opet rekao što se nije bar to.

neki dan sam se zakačio sa forumašem koji me ubjeđivao također na osnovu članaka da ima sve više korisnika javne kuhinje. članci su inače pisani za cijelu BiH i posebno se tu ističu korisnici iz Banja Luke i TK. ja čovjeku kažem da je broj korisnika manji na KS za znatan broj, on meni članke i kaže mi da podatke vadim iz guzice.

zarovim se i nađem podatke institucije koja vodi tu evidenciju, on meni kaže, znaš šta, ja ne vjerujem tome, ja vidim da ima više ljudi.

tako da, hvala, neka hvala.
dječak sa šibicama

#6804 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by dječak sa šibicama »

Modus operandi Trojkasa, pred izbore obecavaju kule i gradove, nakon izbora "pa znate, to je nemoguce, budimo realni".

Obeca rjesavanje smrdljivog zraka u kotlini, nakon izbora se usuti. Obeca tvornicu peleta, nakon izbora "pelet je najveci zagadjivac".

Kad padne ta suplja, onda ide ovo "napadaju nas ustase cetnici balije" i "zar hocete da se SDA vrati na vlast, a znate kakvi su bili".

Ni bolji ni gori od vas, da znamo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6805 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by _BataZiv_0809 »

Opet ne mozes reci da imaju afere takve tezine kao SDA sto je imala.
kabal1337

#6806 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by kabal1337 »

Chmoljo wrote: 15/07/2025 23:13
kabal1337 wrote: 15/07/2025 22:44 Cijena je pala jer je ukinuta zabrana izvoza, zima bila blaga, dosta ljudi je preslo na klima inverter. (opala potraznja).

pa znači da bi izgradnja peletare bila promašaj? i onda sad ja tebe pitam, što si upro u peletaru kada bi, da se izgradila i sam napisao da je promašaj. ili ne bi? :oops:

ja stvarno ne volim pričati o ekonomskim temama prosto jer je potrebno puno ulaznih podataka, a i određen protek vremena da se vidi je li nešto bilo dobro ili nije. pa sada možemo ofrlje pričati koliko bi, a koliko ne bi pomoglo to što se uvelo. ali da se nije uvelo zaključavanje, neko bi opet rekao što se nije bar to.

neki dan sam se zakačio sa forumašem koji me ubjeđivao također na osnovu članaka da ima sve više korisnika javne kuhinje. članci su inače pisani za cijelu BiH i posebno se tu ističu korisnici iz Banja Luke i TK. ja čovjeku kažem da je broj korisnika manji na KS za znatan broj, on meni članke i kaže mi da podatke vadim iz guzice.

zarovim se i nađem podatke institucije koja vodi tu evidenciju, on meni kaže, znaš šta, ja ne vjerujem tome, ja vidim da ima više ljudi.

tako da, hvala, neka hvala.

Jesam li ja peletaru obecao?
Jesam li ja izjavio "Ko hoće klimu u svakoj sobi i da se grije na struju, onda je red i da plati više".

Sta ti mislis da ce ljudi grijati na struju ako pelet bude povoljniji?
Da li smatras da ce grijanje na pelet u odnosu na struju doprinjet vecem zagadjenju zraka zimi...

Ustalom koliko mjera je trenutna vlada ispunila od obecanih?
kabal1337

#6807 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by kabal1337 »

_BataZiv_0809 wrote: 15/07/2025 23:21 Opet ne mozes reci da imaju afere takve tezine kao SDA sto je imala.
hahahahaahahahahajahaahahahahahahahaahahah
Chmoljo

#6808 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Chmoljo »

kabal1337 wrote: 15/07/2025 23:22

ako pogura penzionere i dodatno smanji doprinose, više nego ekonomski mag iz vojkovića.

u inflaciji i ekonomskoj krizi.
kabal1337

#6809 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by kabal1337 »

Chmoljo wrote: 15/07/2025 23:25

ako pogura penzionere i dodatno smanji doprinose, više nego ekonomski mag iz vojkovića.

Sigurno ih gura ako sebi povise platu, za iznos necije cjelokupne penzije. Bravo i svaka im cast.
Chmoljo

#6810 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Chmoljo »

kabal1337 wrote: 15/07/2025 23:28

Sigurno ih gura ako sebi povise platu, za iznos necije cjelokupne penzije. Bravo i svaka im cast.
da, to mu je motiv sigurno, dodatnih 400, 500 maraka za narednih godinu, dvije. zbog toga sva ujdurma.
gabonski udav

#6811 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by gabonski udav »

Iako se ni Trojka ne moze pohvaliti nikakvom natprosjecnoscu, poredjenje sa ljencugama iz SDA je blago receno neozbiljno. Zapravo cak i u ovako zapustenom regionu tesko je naci vecih neradnika i ublehasa od SDA
kakabanja213

#6812 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by kakabanja213 »

Chmoljo wrote: 15/07/2025 23:02
Cinjenica je da su se umjesto 350 miliona mogli zaduziti 349 da su umjesto Touarega uzeli Dacie. To bi neki istinski socijademokata i uradio u drzavi koja je eto u finansijskim problemima i kojoj ekonomske prilike u svijetu ne idu u prilog. Ali onda Draganiva rodbina i prijatelji iz MRM ne bi imali proviziju od koje bi kupovali nekretnine na Jadranu i izdavali ih narodu koji ne mogu bez cvrcaka i borovine. Isto tako bi istinski socijademokrata od 100 miliona dobiti kladionica opalio porez od bar 40% pa sa 40 miliona rijesio dio problema u poljoprivredi, zdravstvu, penzionerima....
Ali onda Draganova rodbina i prijatelji... i ko bi onda cupao Mamica kada zapdne u probleme sa likvidnoscu.
Na kraju se pitas ko ide posije ovih? E to ne znam mozda neki pravi socijademojrata.

mogli su dacie uzeti, slažem se. ne znam zašto ispada da je pozitivna stvar kupovina Tuarega ako to ne spominjem u svakom postu? ali da mi nije bitna toliko, pa nije. i ta Dacia bi bila teški populizam i ne bi ništa suštinski promijenila ako bi ostalo sve isto.

malo je isprano pričati o socijaldemokratiji kada naše društvo peru mnogo zajebanije stvari, a većina bi suštinsku uravnilovku, a to nije socijaldemokratija. dizanje minimalne plate i zabrana rada nedjeljom (sa kojom se lično ne slažem) je prije na tragu socijaldemokratije, ali vidimo da mnogi ni za to nisu baš zainteresovani.

sa 40 miliona danas, prijatelju dupe možeš obrisati. prije navedoh da je dolaskom prve fortine vlade jedan od konkrentijih poteza novalića ko premijera bilo povećanje cijene plina i koliko se sjećam to je koštalo kanton tričavih 30 miliona maraka. čisto usporedbe radi koliko para za šta treba. a ne kažem da ne treba zajahati kladionice, i ne kažem da ne bi isto volio, ali je pitanje šta možeš, a znaš i ti kao i ja da ne možeš baš tako lako jer će ti draganova ruka zatrebati za nešto drugo što si isto obećao. šta ćeš onda?

evo ponoviću iako rekoh da neću, nisam bio za nermina kada je imenovan za premijera. tipovao sam na Kiflu, mislim lično da bi bio bolji. imam zamjerki, no povuče me rasprava kada vidim da se pita od govneta pravi. izmišljaju se stvari, fabrikuju i spinuju. od Fadila se pegamber pravi. pola likova ovdje "i fadil je loš, ali je nermin katastrofa" piše sa državnih jasli. ne pričam na pamet, vidim. i prosto hoću da kažem, ne serite, Alije vam.

ako smanji dodatno doprinose i uradi nešto konkretnije za penzionere, može se reći da je uz minimalac i neradnu nedjelju uradio više od fadila na tom planu. to ne znači da je ok postavljanje savjetnika, to ne znači da je ok kupovina Tuarega, to ne znači da je ok da je cijena trešanja visoka ako se može drugačije riješiti. meni npr nije ok ni ovaj sistem neradne nedjelje. ali jeste ok ljudima u trgovini.

i to je to.
Nabavka Dacia bi bio populizam, ustedom "pisljivih" milion naraka, a zabrana trgovine, a ne rada nedeljom, nije populizam??? Dizanje minimalne plate uopste nije podiglo standard zivota onima kojima je bilo namijenjeno. Samo su, posljedicna poskupljenja, ove sto su bili na minimalcu ostavili na istom standardu, osiromasili ovu vecinu koja je dio primala na ruke a budzete pripremili za Lasiceve kurave, nove Touarege od Draganovih prihatelja i rodbine i placanje glasacke masinerije po drzavnim firmama i administraciji. Doduse jos uvijek nisu sofisticirani kao Fadilova ekipa ali oni im uopste ne bi trebali biti neka referentna tacka za poredjenje.
kakabanja213

#6813 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by kakabanja213 »

Chmoljo wrote: 15/07/2025 23:31
kabal1337 wrote: 15/07/2025 23:28

da, to mu je motiv sigurno, dodatnih 400, 500 maraka za narednih godinu, dvije. zbog toga sva ujdurma.
Ti mislis da lazni socijademokrata ima kapacite da razmislja vise od 4 5 dana unaprijed. Ne bi mu Ramo Isak bio ministar da je i u jednom trenutku pomislio na dobrobit naroda.
Chmoljo

#6814 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Chmoljo »

kakabanja213 wrote: 15/07/2025 23:51

i to je to.
Nabavka Dacia bi bio populizam, ustedom "pisljivih" milion naraka, a zabrana trgovine, a ne rada nedeljom, nije populizam??? Dizanje minimalne plate uopste nije podiglo standard zivota onima kojima je bilo namijenjeno. Samo su, posljedicna poskupljenja, ove sto su bili na minimalcu ostavili na istom standardu, osiromasili ovu vecinu koja je dio primala na ruke a budzete pripremili za Lasiceve kurave, nove Touarege od Draganovih prihatelja i rodbine i placanje glasacke masinerije po drzavnim firmama i administraciji. Doduse jos uvijek nisu sofisticirani kao Fadilova ekipa ali oni im uopste ne bi trebali biti neka referentna tacka za poredjenje.
Bukvalno napisem da se ne slazem sa necim i rokas mi neke zacudjene upitnike.

Ok. U pravu si. Nije animozitet.
kabal1337

#6815 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by kabal1337 »

https://fbihvlada.gov.ba/bs/za-poticaje ... -milion-km

to je ta vlada, hajmo pomoc onom ko ima 80-90 000 KM
hajmo uvest porez na sve moguce
Zive po onoj popularnoj seljackoj izjavi, dobro je al samo nama
kakabanja213

#6816 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by kakabanja213 »

Chmoljo wrote: 16/07/2025 00:04
kakabanja213 wrote: 15/07/2025 23:51

i to je to.
Bukvalno napisem da se ne slazem sa necim i rokas mi neke zacudjene upitnike.

Ok. U pravu si. Nije animozitet.
Bukvalno si napisao da je nabavka jeftinijih automobila (bar milion) populizam, a da se sa zabranom trgovine nedeljom ne slazes. Zasto nije donesena zabrana rada nedeljom. Nije valjda opet zbog Draganovih ruka za nesto bitno. Ova lazno socijaldemokratska vlada je za 3 godine srozala standard vecine gradjana ove zemlje, zajedno sa Draganovim rukama. I to je cinjenica.
I ovo da je 40 miliona bezveze lova. Ta ti je jaka. Sad ti nastavi verglati o Fadilu i koliko je Fadil pokrao. Kakav vise crni Fadil. Lik je iza resetaka vec vise od godinu dana.
Opet ti animozitet. Nidje veze.
Chmoljo

#6817 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Chmoljo »

kakabanja213 wrote: 16/07/2025 00:39
Bukvalno si napisao da je nabavka jeftinijih automobila (bar milion) populizam, a da se sa zabranom trgovine nedeljom ne slazes. Zasto nije donesena zabrana rada nedeljom. Nije valjda opet zbog Draganovih ruka za nesto bitno. Ova lazno socijaldemokratska vlada je za 3 godine srozala standard vecine gradjana ove zemlje, zajedno sa Draganovim rukama. I to je cinjenica.
ne znam zašto nije, zašto moram znati?

da, inflacija je tu samo onako, da se ima o čemu pisati na ekonomskim temama.
I ovo da je 40 miliona bezveze lova. Ta ti je jaka.
30 miliona je koštala subvencija plina 2019. 30 miliona je trebalo dodatno para da se porodiljska naknada digne na 1000 KM samo u KS. ti bi penzionere u federaciji riješio za te pare. ne haveru, TA je jaka.
Sad ti nastavi verglati o Fadilu i koliko je Fadil pokrao. Kakav vise crni Fadil. Lik je iza resetaka vec vise od godinu dana.
to je bukvalno naslov topica.

kontroliši se, prenosi te.
kakabanja213

#6818 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by kakabanja213 »

Chmoljo wrote: 16/07/2025 00:48
kakabanja213 wrote: 16/07/2025 00:39
ne znam zašto nije, zašto moram znati?

da, inflacija je tu samo onako, da se ima o čemu pisati na ekonomskim temama.
I ovo da je 40 miliona bezveze lova. Ta ti je jaka.
30 miliona je koštala subvencija plina 2019. 30 miliona je trebalo dodatno para da se porodiljska naknada digne na 1000 KM samo u KS. ti bi penzionere u federaciji riješio za te pare. ne haveru, TA je jaka.
Sad ti nastavi verglati o Fadilu i koliko je Fadil pokrao. Kakav vise crni Fadil. Lik je iza resetaka vec vise od godinu dana.
to je bukvalno naslov topica.

kontroliši se, prenosi te.

E sa ovim se jedino i slazem. Citavo vrijeme kontam da je ovo onaj topic o vladi FBiH.
canvra888

#6819 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by canvra888 »

Ova vlada se počešala oko paketa pomoći i ublažavanja posljedica inflacije baš kao i prethodna vlada. Ali nek su zato sebi povećavali plate za cifre koje su skoro veće od minimalnih penzija.
Armin2013

#6820 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Armin2013 »

kabal1337 wrote: 16/07/2025 00:05 https://fbihvlada.gov.ba/bs/za-poticaje ... -milion-km

to je ta vlada, hajmo pomoc onom ko ima 80-90 000 KM
hajmo uvest porez na sve moguce
Zive po onoj popularnoj seljackoj izjavi, dobro je al samo nama
MIsliš da su oni ovo skontali, to ih tjera EU da se forsiraju električna auta, i to je vjerovatno uslov za nešto.
Prpa.ba

#6821 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Prpa.ba »

canvra888 wrote: 16/07/2025 01:39 Ova vlada se počešala oko paketa pomoći i ublažavanja posljedica inflacije baš kao i prethodna vlada. Ali nek su zato sebi povećavali plate za cifre koje su skoro veće od minimalnih penzija.
OHR vladu podnosim koliko i Mulahusic, ali inflaciju se ne ublazava podjelom dodatnog novca ljudima.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6822 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by JoseMujica »

........
Last edited by JoseMujica on 24/12/2025 12:30, edited 1 time in total.
Peacean

#6823 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Peacean »

Možda predizborna tišina :D
Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine je odlučivala danas o poništavanju prijevremenih izbora za predsjednika Republike Srpske u 17 izbornih jedinica na 136 biračkih mjesta. Većinom glasova je utvrđeno da će izbore ponoviti, a na ovu odluku postoji pravo žalbe
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#6824 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by konektovan »

JoseMujica wrote: 24/12/2025 12:30 šta je ba ovo :? sve teme na podforumu koje se tiču vlasti i vladajućih partija zaključane :shock:

drugovi, zar je dotle došlo u našem malom Pjongjangu :lol:
nije bas dotle doslo... :mrgreen:
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#6825 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by anex »

JoseMujica wrote: 24/12/2025 12:30 šta je ba ovo :? sve teme na podforumu koje se tiču vlasti i vladajućih partija zaključane :shock:

drugovi, zar je dotle došlo u našem malom Pjongjangu :lol:
Vidimo se za 50 dana... :thumbup:
Post Reply