Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

SaraFina

#36176 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

Styling wrote: 08/07/2025 07:35
SaraFina wrote: 07/07/2025 21:59
Danguba wrote: 07/07/2025 21:33

Shvatili smo to.
Covic je obezbijedio sudiju i predstava je gotova ALI svi znamo da je prekrsen zakon dok danas Bunoza bulazni i poziva na odgovornost ako je zakon prekrsen a i sam zna da jeste.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/bunoza- ... /250707121

Pored toga simptomaticno je da se kao ''normalno'' protura drugostepena oslobadjajuca presuda.
Je li moguce da je gotova, da neki za nju znaju i da pripremaju javnost time sto svaki dan ponavljaju da je oslobadjajuca presuda da bi smanjili pritisak javnosti.

VSTV je mrtav samo u ovom slucaju gdje se krse zakoni a da ne pricamo o drugim slucajevima.
Poenta je u tome da se ovim stvarima trebaju baviti nasi vladajuci politicari. A ne narod. I raja po forumu. Ovo je njihova odgovornost i njihov propust. Zato su izabrani. A ne da trube o balijama i razvijaju mahalske teorije urote. Pri tom pljujuci politicke opomente poput zadnjih djilkosa. A ne radeci nista korisno i dobro da se radom uzdignu iznad politicke konkurencije i svojih predhodnika. Nas licno ne zanima zasto se oni gloze. U pitanjima od drzavnog znacaja Imaju da ferceraju kao jedno. Za ostalo me boli briga.
VSTV nije državna institucija. Oni su nezavisni.Hoćemo nezavisno pravosuđe a onda pjenimo kako to da Trojka nema uticaja na sudije i tužioce. Hajde da se opredijelimo šta hoćemo.
Iz informacija koje sam dobila iz Suda nakon ove ujdurme sa Miletom, zaključila sam da se njega u sudstvo i tužiteljstvo plaši i da nikome nije palo na pamet da ga pritvori bar jednu noć jer su se bojali posljedica.
To sve treba rspustiti i pozvati na odgovornost.
VSTV je nezavisna u „radu i djelovanju“. Odnosno trebala bi biti. Nema sanse da je Dodik mogao doci skriveno i da to nije znao ni MUP. Niti iko. Ti si njegov dolazak neki dan predstavljala kao pobjedu drzave, dok te sam stranački sef nije demantirao svojim istupom.
Je li tako bilo?
Zato molim te ne iznalazi dalje jalova opravdanja za ovaj propali slucaj. Imali ste ga na pladnju. Da je uhapsen kao sto je trebao biti, ne bi bilo nikakvih konsekvenci. MUP RS nista ne bi poduzeo. Jedino sto jos mozete je da izadjete u javnost otvoreno s krivcima. A prekinete sa balijama i ostalim mahalskim glupostima. Ali to nece umanjiti svakako ni vasu krivnju. Pa bujrum
SaraFina

#36177 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

QSuzi wrote: 08/07/2025 09:44
SaraFina wrote: 07/07/2025 20:02
Isner wrote: 07/07/2025 19:59 Kifla i Forto i dalje se ponašaju kao opozicija, oni se čude, oni se ibrete, oni kao prijete, moš mislit... :roll:

Jebli vi amidžinice svoje, ko da niste vas dvojica licno (z)dogovarali naslijednika Osmice..
Kifla isto alkos Himzo ispred granapa bistri politiku pod brlja dopingom.

Nikako da jasno kaze ko je problem. Vec mahalska prica. Balije neke i p.m
Dok drug Komšić Sober polaže sve nade u Boga

"Komšić za češki medij: Mnogi potcjenjuju Dodika; na EUFOR se ne bih oslanjao, pomozi sebi i Bog će ti pomoći":shock:
čuvajući leđa baketu :run:

Lik koji je fol predstavnik građanske sekularne, poziva se na boga :lol:
Kakve veze ima Komsic s ovim?
Styling

#36178 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

SaraFina wrote: 08/07/2025 11:12
SaraFina wrote: 07/07/2025 21:59

Poenta je u tome da se ovim stvarima trebaju baviti nasi vladajuci politicari. A ne narod. I raja po forumu. Ovo je njihova odgovornost i njihov propust. Zato su izabrani. A ne da trube o balijama i razvijaju mahalske teorije urote. Pri tom pljujuci politicke opomente poput zadnjih djilkosa. A ne radeci nista korisno i dobro da se radom uzdignu iznad politicke konkurencije i svojih predhodnika. Nas licno ne zanima zasto se oni gloze. U pitanjima od drzavnog znacaja Imaju da ferceraju kao jedno. Za ostalo me boli briga.
VSTV nije državna institucija. Oni su nezavisni.Hoćemo nezavisno pravosuđe a onda pjenimo kako to da Trojka nema uticaja na sudije i tužioce. Hajde da se opredijelimo šta hoćemo.
Iz informacija koje sam dobila iz Suda nakon ove ujdurme sa Miletom, zaključila sam da se njega u sudstvo i tužiteljstvo plaši i da nikome nije palo na pamet da ga pritvori bar jednu noć jer su se bojali posljedica.
VSTV je nezavisna u „radu i djelovanju“. Odnosno trebala bi biti. Nema sanse da je Dodik mogao doci skriveno i da to nije znao ni MUP. Niti iko. Ti si njegov dolazak neki dan predstavljala kao pobjedu drzave, dok te sam stranački sef nije demantirao svojim istupom.
Je li tako bilo?
Zato molim te ne iznalazi dalje jalova opravdanja za ovaj propali slucaj. Imali ste ga na pladnju. Da je uhapsen kao sto je trebao biti, ne bi bilo nikakvih konsekvenci. MUP RS nista ne bi poduzeo. Jedino sto jos mozete je da izadjete u javnost otvoreno s krivcima. A prekinete sa balijama i ostalim mahalskim glupostima. Ali to nece umanjiti svakako ni vasu krivnju. Pa bujrum
O cemu pricas ti? Kakva opravdanja? Hajde molim te procitaj pazljivo sta sam napisala? Ne trci pred rudu. Pa i sam Dinin istup je pokazao da nisu nista oko ovoga znali. Ali, eto ti znas bolje tamo negdje.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#36179 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by arman1 »

SaraFina wrote: 08/07/2025 11:13
QSuzi wrote: 08/07/2025 09:44
SaraFina wrote: 07/07/2025 20:02
Kifla isto alkos Himzo ispred granapa bistri politiku pod brlja dopingom.

Nikako da jasno kaze ko je problem. Vec mahalska prica. Balije neke i p.m
Dok drug Komšić Sober polaže sve nade u Boga

"Komšić za češki medij: Mnogi potcjenjuju Dodika; na EUFOR se ne bih oslanjao, pomozi sebi i Bog će ti pomoći":shock:
čuvajući leđa baketu :run:

Lik koji je fol predstavnik građanske sekularne, poziva se na boga :lol:
Kakve veze ima Komsic s ovim?
Ima, koristi se svaka prilika da se oplete po njemu.
SaraFina

#36180 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

Styling wrote: 08/07/2025 11:18

Je li tako bilo?
O cemu pricas ti? Kakva opravdanja? Hajde molim te procitaj pazljivo sta sam napisala? Ne trci pred rudu. Pa i sam Dinin istup je pokazao da nisu nista oko ovoga znali. Ali, eto ti znas bolje tamo negdje.
Sam Dinin istup je demantirao tvoju tvrdnju o „pobjedi drzave“. Maloj ali bitnoj. Jer tako si ti to predstavila bila.
Vidjeli ste da ta spika nece upaliti, pa ste odlucili za pristup „nismo znali“ „ balije ga pustile“.
Sta je vama? Mislite da cete sve sto unistite moci pravdati na ove i slicne nacine? Za sto sluzite uopce ako ovakve stvari „niste znali“? Mislite opstati pljujuci SDF i pripisujuci njima krivnju cijeli mandat?
1Dante1

#36181 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by 1Dante1 »

SaraFina wrote: 08/07/2025 11:26 Mislite opstati pljujuci SDF i pripisujuci njima krivnju cijeli mandat?
Kada vec etiketiras ove trojkine botove, gdje ti pripadas? Nemoj samo reci da si neutralan, takvih nema.
SaraFina

#36182 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

1Dante1 wrote: 08/07/2025 11:49
SaraFina wrote: 08/07/2025 11:26 Mislite opstati pljujuci SDF i pripisujuci njima krivnju cijeli mandat?
Kada vec etiketiras ove trojkine botove, gdje ti pripadas? Nemoj samo reci da si neutralan, takvih nema.
Bogami sam neutralna. Izvoli pogledati teme koje sam godinama unazad otvarala protiv Bakira. I SDF-a.
archi_a

#36183 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

Inače, da bi bio građanin moraš da budeš ateista. :pisnuo:
Kakvih kloceva ima, majko draga.
Styling

#36184 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

SaraFina wrote: 08/07/2025 11:26

Je li tako bilo?
Sam Dinin istup je demantirao tvoju tvrdnju o „pobjedi drzave“. Maloj ali bitnoj. Jer tako si ti to predstavila bila.
Vidjeli ste da ta spika nece upaliti, pa ste odlucili za pristup „nismo znali“ „ balije ga pustile“.
Sta je vama? Mislite da cete sve sto unistite moci pravdati na ove i slicne nacine? Za sto sluzite uopce ako ovakve stvari „niste znali“? Mislite opstati pljujuci SDF i pripisujuci njima krivnju cijeli mandat?
Koji smo to mi? A koji ste to vi? Ovdje pisem ja kao individua, nezavisni pojedinac. Da, ja i dalje stojim pri tome da je ovo mala pobjeda drzave. Dino je covjek za sebe, kojeg ja i ne poznajem licno, i iznosi svoje misljenje i saznanja. Evidentno da nemamo isto misljenje o ovom slucaju, za razliku od "vas" koji ste svi dzematile potrcali da se nasladjujete i likujete zbog toga sto je Mile odradio ovo kako je odradio. Za vas je Mile heroj koji je nasamario drzavu a ne kriminalac koji je treba da zavrsi u zatvoru. Pretpostavljam da ga stedite jer vam je to potencijalni biuduci koalicioni partner.
Dinu, vidim, ne podnosis jer vam on predstavlja najvecu opasnost na izborima pa napadate iz svih oruzja. Zbog toga mi je jos drazi i ma moju nesebicnu podrsku, iako se u nekim stvarima ne slazemo. I popi caj od kamilice, smiri se malo, nije dobro za zdravlje biti toliko nabrijan stalno.
1Dante1

#36185 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by 1Dante1 »

Styling wrote: 08/07/2025 11:59 Da, ja i dalje stojim pri tome da je ovo mala pobjeda drzave.
Nije. Ni sekunde nije pobjeda, jer je lik dosao u sud kao VIP osoba, izasao kao VIP osoba i nastavio da radi sta radi.

Pobjeda bi bila zabrana svakog medijskog istupa, dizanja tenzija, etc.
Styling wrote: 08/07/2025 11:59 Zbog toga mi je jos drazi i ma moju nesebicnu podrsku,
Dinu prvo treba nabiti nogom u gujicu, cisto da se drugi opamete tim potezom. To opet ne znaci da treba dati glas sda, naci neke penzionere, nesto, glasati ili glasovati sto bi labudan rekao. Ali kazniti i to od vrha, itekako!
Styling

#36186 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

1Dante1 wrote: 08/07/2025 12:00
Styling wrote: 08/07/2025 11:59 Da, ja i dalje stojim pri tome da je ovo mala pobjeda drzave.
Nije. Ni sekunde nije pobjeda, jer je lik dosao u sud kao VIP osoba, izasao kao VIP osoba i nastavio da radi sta radi.

Pobjeda bi bila zabrana svakog medijskog istupa, dizanja tenzija, etc.
Dosao u sud koji ne priznaje, inkognito kao zadnji kriminalac u strahu da ga ne uhapse, dao iskaz pred sudijama koje ne priznaje, mora se javljati u PS Laktase svakih 15 dana, proces se nastavlja, morace se pojavljivati pred sudom na rocistima. Da, mala pobjeda, naravno.
skupljac_zeljeza

#36187 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skupljac_zeljeza »

SaraFina wrote: 08/07/2025 11:52
Bogami sam neutralna. Izvoli pogledati teme koje sam godinama unazad otvarala protiv Bakira. I SDF-a.
U nas je problem kritikovati vlast. A ne znam kakav smisao kritikovati opoziciju čak i kada je kritikujemo i za vrijeme prošlo jer su se većina već presvukli u nove stranke i sada kritikuju vrijeme vlasti kada su oni bili u vlasti kao što je Konaković, Zvizdić, Čampara, Radončić itd....
SaraFina

#36188 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

Styling wrote: 08/07/2025 11:59

Koji smo to mi? A koji ste to vi? Ovdje pisem ja kao individua, nezavisni pojedinac. Da, ja i dalje stojim pri tome da je ovo mala pobjeda drzave. Dino je covjek za sebe, kojeg ja i ne poznajem licno, i iznosi svoje misljenje i saznanja. Evidentno da nemamo isto misljenje o ovom slucaju, za razliku od "vas" koji ste svi dzematile potrcali da se nasladjujete i likujete zbog toga sto je Mile odradio ovo kako je odradio. Za vas je Mile heroj koji je nasamario drzavu a ne kriminalac koji je treba da zavrsi u zatvoru. Pretpostavljam da ga stedite jer vam je to potencijalni biuduci koalicioni partner.
Dinu, vidim, ne podnosis jer vam on predstavlja najvecu opasnost na izborima pa napadate iz svih oruzja. Zbog toga mi je jos drazi i ma moju nesebicnu podrsku, iako se u nekim stvarima ne slazemo. I popi caj od kamilice, smiri se malo, nije dobro za zdravlje biti toliko nabrijan stalno.
Pises kao individu i pojedinac? A sama ovdje potenciraš i hraniš teoriju, da imaš informacije privatno i da si „bliska stranački“ Nip-u i trojci? Pa ko je ovdje lud? Ovo s Dodikom nije nikakva pobjeda. I samo neko zlonamjeran u zelji da narod obmane, moze to tvrditi. Ovo s Dodikom je katastrofa i bukvalno pisanje po drzavi. Bilo bi vam najpametnije… Kad vec niste znali kako da ovo sprijecite, pobrinete se da se u buducnosti ovako nesto ne dogodi. Dosta nam je vasih pobjeda. Nemojte vise.
Sto se tice Dine, ja s tim likom privatno nemam problem. Nikakav. No ovo sto radi, odnosno ne radi, jeste problem za sve Bosnjake. Ako nije sposoban pojmiti sta je dosad sve poslo po zlu, i samo raditi na optuzivanju SDF-a, neka posteno odstupi. Meni licno je krivo sto sam uopce pokusavala mu dati neku sansu. To je moj propust. Kontala sam izdignuti ce se. Nazalost me demantirao.
SaraFina

#36189 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

skupljac_zeljeza wrote: 08/07/2025 12:05
SaraFina wrote: 08/07/2025 11:52
U nas je problem kritikovati vlast. A ne znam kakav smisao kritikovati opoziciju čak i kada je kritikujemo i za vrijeme prošlo jer su se većina već presvukli u nove stranke i sada kritikuju vrijeme vlasti kada su oni bili u vlasti kao što je Konaković, Zvizdić, Čampara, Radončić itd....
Upravo.
Srećom meni egzistenciju ne obezbjedjuje ni vlast ni opozicija. Shodno tome, pisacu o svim njihovim propustima. Pogotovo cu potencirati ove u vlasti. A to ne znaci ni da sam SDF stedila.
Last edited by SaraFina on 08/07/2025 12:17, edited 1 time in total.
tuitamo

#36190 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tuitamo »

Jedno nepopularno mišljenje:

Ako je stanje u RSu loše i sadašnja politika ga čini još i gorim. Stanovništo je okrenuto Srbiji i djeca tamo idu na studije i pretežno ostaju. Tu je i migracija na zapad.

To vodi do sukcesivnog reduciranja broja stanovnika koji se identifikuju kao Srbi. Iako to nije cilj, Bošnjacima odgovara.

Za granice kakve jesu i separatizam koji je zakucan za pod, dugoročno je ovo dobro za one koji žele BiH samo za sebe, bez srpskog ratno-huškačkog nacionalizma.
:?
1Dante1

#36191 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by 1Dante1 »

Styling wrote: 08/07/2025 12:02 Dosao u sud koji ne priznaje, inkognito kao zadnji kriminalac u strahu da ga ne uhapse
I taj sud kojeg on ne priznaje nista mu nije mogao. Sve zavisi kako gledamo, ti ces reci na zadnja vrata i u tajnosti, ja cu reci na VIP ulaz i kao VIP osoba na prednjem sjedistu.
SaraFina

#36192 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

1Dante1 wrote: 08/07/2025 12:21
Styling wrote: 08/07/2025 12:02 Dosao u sud koji ne priznaje, inkognito kao zadnji kriminalac u strahu da ga ne uhapse
I taj sud kojeg on ne priznaje nista mu nije mogao. Sve zavisi kako gledamo, ti ces reci na zadnja vrata i u tajnosti, ja cu reci na VIP ulaz i kao VIP osoba na prednjem sjedistu.
Kakav strah da ga ne uhapse? Mile je dogovorio unaprijed izhod. Pa onda dosao. Kao sto rekoh samo zlonamjerne osobe mogu potencirao tvrdnje da u tome sto je Mile SLOBODAN isetao ima nesto pozitivno.
tuitamo

#36193 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tuitamo »

@SaraFina
Pitanje,
Da sud BiH sutra zatraži saslušanje po nekoj drugoj optužnici,
šta misliš, da li će Dodik kao i ranije sve mjesecima izbjegavati i ignorisati ili će se javiti u sud?
Styling

#36194 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

SaraFina wrote: 08/07/2025 12:12

Pises kao individu i pojedinac? A sama ovdje potenciraš i hraniš teoriju, da imaš informacije privatno i da si „bliska stranački“ Nip-u i trojci? Pa ko je ovdje lud? Ovo s Dodikom nije nikakva pobjeda. I samo neko zlonamjeran u zelji da narod obmane, moze to tvrditi. Ovo s Dodikom je katastrofa i bukvalno pisanje po drzavi. Bilo bi vam najpametnije… Kad vec niste znali kako da ovo sprijecite, pobrinete se da se u buducnosti ovako nesto ne dogodi. Dosta nam je vasih pobjeda. Nemojte vise.
Sto se tice Dine, ja s tim likom privatno nemam problem. Nikakav. No ovo sto radi, odnosno ne radi, jeste problem za sve Bosnjake. Ako nije sposoban pojmiti sta je dosad sve poslo po zlu, i samo raditi na optuzivanju SDF-a, neka posteno odstupi. Meni licno je krivo sto sam uopce pokusavala mu dati neku sansu. To je moj propust. Kontala sam izdignuti ce se. Nazalost me demantirao.
To sto ja podrzavam NIP nema nikakve veze sa mojim stavovima. Moras nauciti da razlucis te dvije stvari.
A, zbog takvih kao ti Dino nece odstupiti nikada. Ti ispravi svoju gresku, pa na narednim izborima daj glas nekome drugom. Vjerujem da ce tvoj glas biti presudan.
SaraFina

#36195 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

tuitamo wrote: 08/07/2025 12:36 @SaraFina
Pitanje,
Da sud BiH sutra zatraži saslušanje po nekoj drugoj optužnici,
šta misliš, da li će Dodik kao i ranije sve mjesecima izbjegavati i ignorisati ili će se javiti u sud?
S obzirom na ova desavanja, najpametnije bi bilo da se ne pokrece nista slicno. Ocigledno ne postoji volja a ni zelja da se laktasko govedo procesuira. Cak i kada su uvjeti zato idealni.
drug_profi

#36196 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

tuitamo wrote: 08/07/2025 12:15 Jedno nepopularno mišljenje:

Ako je stanje u RSu loše i sadašnja politika ga čini još i gorim. Stanovništo je okrenuto Srbiji i djeca tamo idu na studije i pretežno ostaju. Tu je i migracija na zapad.

To vodi do sukcesivnog reduciranja broja stanovnika koji se identifikuju kao Srbi. Iako to nije cilj, Bošnjacima odgovara.

Za granice kakve jesu i separatizam koji je zakucan za pod, dugoročno je ovo dobro za one koji žele BiH samo za sebe, bez srpskog ratno-huškačkog nacionalizma.
Ali za taj cilj treba naseliti entitet RS nesrbima... u dovoljnom broju da budu politički bitni.
SaraFina

#36197 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SaraFina »

Styling wrote: 08/07/2025 12:39

To sto ja podrzavam NIP nema nikakve veze sa mojim stavovima. Moras nauciti da razlucis te dvije stvari.
A, zbog takvih kao ti Dino nece odstupiti nikada. Ti ispravi svoju gresku, pa na narednim izborima daj glas nekome drugom. Vjerujem da ce tvoj glas biti presudan.
Cuj nema veze sa stavovima? S cim ima?
Dini nije gospodja u miraz donijela poziciju MVP, nego bosnjacki narod svojim glasovima. Pa ce shodno toj cinjenici i odstupiti. Mislis neko ce vas podrzavati a da vi servirate i prikrivate svoju nesposobnost tlapnjama „sta vam je SDF radio godinama“? I tvoje gluposti gdje po forumu tjeraš potencijalne glasace u nedostatku argumenata su ludilo. Tesko.. zeno draga. Nemate vi taj luksuz. Niti to mozete sebi priustiti.
LSD

#36198 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

drug_profi wrote: 08/07/2025 12:42
tuitamo wrote: 08/07/2025 12:15 Jedno nepopularno mišljenje:

Ali za taj cilj treba naseliti entitet RS nesrbima... u dovoljnom broju da budu politički bitni.
Tako je, ne znam sta vas sprijecava da se sto prije prijavite u Vlasenicu i Cajnice i svojim primjerom pokazete kako se to radi u praksi....umjesto sto povazdan naprđujete po forumima.
1Dante1

#36199 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by 1Dante1 »

LSD wrote: 08/07/2025 12:53 Tako je, ne znam sta vas sprijecava da se sto prije prijavite u Vlasenicu i Cajnice i svojim primjerom pokazete kako se to radi u praksi....umjesto sto povazdan naprđujete po forumima.
Nije niko budala da podmetne ledja. I ne treba, nije ova drzava nakon rata vrijenda toga.
Styling

#36200 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

SaraFina wrote: 08/07/2025 12:46
Styling wrote: 08/07/2025 12:39

Cuj nema veze sa stavovima? S cim ima?
Dini nije gospodja u miraz donijela poziciju MVP, nego bosnjacki narod svojim glasovima. Pa ce shodno toj cinjenici i odstupiti. Mislis neko ce vas podrzavati a da vi servirate i prikrivate svoju nesposobnost tlapnjama „sta vam je SDF radio godinama“? I tvoje gluposti gdje po forumu tjeraš potencijalne glasace u nedostatku argumenata su ludilo. Tesko.. zeno draga. Nemate vi taj luksuz. Niti to mozete sebi priustiti.
Ako ga narod ne izabere, odstupit ce. To sto si ti potencijani glasac me ne zanima. Misli sta god hoces, glasaj kako god hoces, ako znas za koga ces. Samo neka ti je savjest mirna.
Ne znam sta si ocekivala od mene. Da ti idem niz dlaku, povladjujem i molim da glasas :lol: :lol: Osvijesti se.
Post Reply