tokio25 wrote: ↑05/07/2025 11:45
Velkoski wrote: ↑05/07/2025 11:40
tokio25 wrote: ↑05/07/2025 11:39
ljevlje od sda
uhh, teško
ma dobro ne bukvalno zato sam i rekao moze se reci vise lijevo vs desno nego urbani ruralni
jer dosta ovih urbanih podrzava sda sistem iz razloga sto im odgovara korupcija i kriminal na ovaj ili onaj nacin a takodjer ima ruralnih koji su posteni i sl
inace sam misljenja da cca 80% je tu prvo zbog sebe i licnog bogacenja dok onih 20% je tu da bar nesto pokusa uraditi i za drzavu gradjane i sl a uz to mnogi i svoju licnu korist da poprave
da je neko u politici da je drzava i samo drzava na prvom mjestu se mjeri ja mislim u 0.????%
Stoprocentno se slažem s tvojim postom, ljudi zbog toga i glasaju za SDA. Eh, sad, ovi što su izašli iz SDA i što su htjeli veći kolač se očigledno samo predstavljaju 'urbano' i na taj način identično mlate pare, a za nešto ozbiljnije evidentno nisu sposobni te ostaje pitanje i da li žele ozbiljnije
Bezbroj je primjera i stoga je najbolja opcija ne glasati nikako, ko ima djecu - iseliti, ko nema njemu je onda svejedno. I usput samo prcati internet brigade i jednih i drugih.
I da, kakvi crni blokovi. NiP - SDP - NS je ideološki kontradiktorna koalicija na svim poljima i samim tim besmislena. Čak i NS + SDP nema smisla, jer jedni su na papiru 'liberali', a drugi socijaldemokrate - te dvije grupe se po mnogim pitanjima apsolutno ne slažu.
Ima tu okej tipova poput Štete, no puno je više razočarenja poput onog iz Starog Grada.